25
nov
Seneste opdatering: 27/11-19 kl. 0941
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal være politiker, for at tro, de er kommet for at blive gode skatteborgere

Alt for mange Mellemøstlige der er kommet til Europa, er virkelig ikke kommet for at blive gode skatteborgere. Man skal være politiker, for at tro det. De er kommet for at blive maksimalt rige så hurtigt som muligt og på en hvilken som helst måde.

De har set en guldmine,  de er kommet for at plyndre den, og Vesteuropæiske politikere og EU blotlægger os for kolonisering og plyndring. Tidligere kaldte man det landsforræderi, men kategorierne er i skred. Islam er et socialt opløsningsmiddel, og globalisterne kender et effektivt redskab, når de ser det. Vore nationer er under opløsning, og det er lige det, der er meningen. Politikerne bliver ikke straffet af uvidende vælgere, så hvorfor skulle de holde op med at forråde os?

Det ses også jævnligt i danske retssale, alle tænkelige former for etnisk, økonomisk svindel. Det er ren, arabisk maffia, der betragter vore lande som et let bytte. (Beute=bytte). Programmet blev sendt på ARD i går aftes. Man kan støtte sig på tyske undertekster i videoen, eller se den direkte på ARD her.

Pressedækningen af programmet i dag er omfattende. Se også sagen om dommer Kirsten Heisig, Berlin, som vi skal tro, begik selvmord. Kirsten Heisig: Var det selvmord? Al sandsynlighed taler for, at hun blev myrdet af de araberklaner, hun retsforfulgte.

Den herskende klasse, skal således ikke tro, den er hinsides repressialier. Der er mange, der ønsker dens skalpe. Begynd at løbe, nogen vil fange dem og drage dem til ansvar. En med benene på nakken kan studeres for tiden, han hedder Stefan Löfven.

Princeton Study: Social Benefits Attract Immigrants
by Maja Brankovic. Frankfurter Allgemeine: Sozialleistungen locken Zuwanderer.

November 19, 2019

Until now, scientific studies have shown only a weak causal relationship of receiving social welfare payments on the willingness to immigrate. A team of researchers has now investigated it using Denmark as an example and observed some surprises.

Many refugees only make their way to Europe because they know that they can collect lavish social benefits here. This thesis is particularly persistent in the immigration debate — but this so-called “pull effect” of the welfare state is controversial in research. Many studies to date have at best pointed to a low magnetic effect of generous social welfare payments.

Significantly fewer immigrants since the Danish government cut benefits

Surveys of people from countries such as Syria or Eritrea, for example, have shown that immigration policy in destination countries is only one factor among many — and not the most important of all.

A group of researchers led by Princeton economist Henrik Kleven now counters this skepticism about the pull of a strong welfare state with hard figures from Denmark: According to the figures, there have been significantly fewer immigrants from countries outside the EU every year since the Danish government cut benefits specifically for migrants from this group.

The researchers selected Denmark for two reasons in order to find out what influence the level of social benefits has on migration decisions: Firstly, the small country, with a population of just over five and a half million, has a welfare state that is even more developed than in other Scandinavian countries — a circumstance that could be particularly tempting for immigrants, as the researchers write in their study, which has just been published as a working paper at the National Bureau of Economic Research.

Secondly, there have been several cuts in social policy in recent years: the first in 2002, when the newly elected centre-right government cut social benefits for foreigners from outside the EU by up to 50 per cent; the second in 2012, when the newly elected centre-left government withdrew the law; and the third in 2015, when the centre-right government regained power and reintroduced its 2002 regulation.

In addition, the phases of more restrictive social policy were promoted aggressively: With the 2015 change, for example, the Danish government launched an advertising campaign in Lebanese newspapers explicitly drawing attention to the cuts in benefits for immigrants from non-EU countries, using to the motto: “There will be less money here in the future.”

The effect the researchers found in the data was large. With the reduction in social benefits for non-EU nationals in 2002, net immigration from this immigrant group decreased by 5,000 persons per year compared to average annual migration movements before the change in the law.

And that’s not all: when the centre-left government reversed the law, immigration figures from the affected group of countries immediately rose again — to almost the same level as before.

More Danish citizens with a migration background emigrated to Sweden

Measured against the fact that before the first policy change only around 135,000 from the countries concerned lived in Denmark at all, the difference was considerable. Panu Poutvaara, a migration researcher at the Ifo Institute in Munich, also points to the redirection effects of Denmark’s tightened immigration policy. “It is plausible that following the policy change many of these people didn’t stay in the country, but went to other EU countries instead,” he says.

In a study published in 2018, a team led by the Ifo researcher Till Nikolka demonstrated a similar effect when examining the consequences of tightening the family reunification rule in Denmark. According to the study, not only have fewer people come to Denmark as a result of the change in the law — in particular, significantly more Danish citizens with a migration background emigrated to Sweden because there were less strict family reunification rules there.

Oversat fra tysk på Welfare Acts as a Magnet for Migrants — Who Knew?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Naturligvis vil en større økonomisk fordel tiltrække flere migranter og naturligvis vil en mindre tiltrække færre. Hvis man tror andet må man vist være indvalgt i Enhedslistens hovedbestyrelse eller politbureau eller hvad de nu kalder det, eller man må være medlem af Radikale Venstre!
I virkeligheden logik for perlehøns!

Poul
Poul
2 years ago

Og i næste uge: “Sukker tiltrækker myrer”. Hvis i nogensinde spørger jer selv hvem der har glæde at flere muslimer i europa, så kig på dem der lever af dem.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Iraks försvarsminister, givetvis svensk medborgare, lyfter svenska bidrag. Nu delges misstanke om riktigt allvarliga brott. Hade något av detta alls skett, eller ens kommit till svenskarnas kännedom, om inte ‘alternativa medier’ gjort det jobb som MSM aldrig eller endast saktfäridgt, motvilligt och halvdant gör? I detta fallet verkar Nyheter Idag ha gjort scoopet, som flera gånger förr. Min gissning är att det endast kommit upp i svenska MSM, inkl public (dis)service, för att nyheten redan spritts till utlandet och det ej längre går att lägga locket på. Den Humanitära Stormakten kämpar med ‘bilden av Sverige’ och sin nomenklaturas anseende.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“A team of researchers has now investigated it using Denmark as an example and observed some surprises.” Dér faldt 10-øren for vores højt betalte forskere. Jeg vil være sådan noget forskerhalløj i mit næste liv. Tænk at kune slippe afsted med at komme halsende 40 år efter alle andre med en erkendelse, børn kan gøre sig( så længe “folkeskolen” ikke har været inde over) – og så fortsat få løn. Istedet for den mere berretigede fyreseddel for at udstille sin egen ubrugelighed på så pinagtig vis. Hvad skal vi med dem og deres “konklusioner”, som vist kun arkæologer med speciale… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago

I wonder how many nigrants would arrive if they received a room and food, but no money!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Når de kan dræbe en dommer og slippe af sted med det, så kan de det hele. Dybt skræmmende.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Analyse: Han er Stefan Löfvens værste mareridt, men umulig at komme udenom

https://www.berlingske.dk/europa/analyse-han-er-stefan-lofvens-vaerste-mareridt-men-umulig-at-komme-udenom

Sverigedemokraterna holdes fortsat ude i svensk politik, men partileder Jimmie Åkesson rider på en bølge af succes inden partiets landsmøde. Nu griber han efter magten.

Santor
Santor
2 years ago

Hvad. Udvandre indvandrerne fra Danmark. Er støtten ikke høj nok?

Hvis der ikke skal mere til, så er det da bare at skrue ned for det varme vand!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg tror ikke på det. JEG TROR SIMPELTHEN IKKE PÅ DÉT!!!

Når jeg siger at solen er gul, er det jo ikke troværdigt, da jeg iķke er astrofysiker…

Men timingen er jo ret god mht Mette Forrædriksen nyelige indvandringsslapninger.

(Nåh ja, det kan jo ikke være lige godt hver gang)

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

John Cogan (Hoover Institution, Stanford University) sa i en intervju med Peter Robinson 2017 att 55% av amerikanerna tar emot något slags offentliga bidrag. Alltså majoriteten av USA:s befolkning. Trenden ända sedan Revolutionen på 1700-t och inbördeskrigen på 1800-t är att dåvarande bidragssystem som omfattade somliga krigsskadade, gradvis kom att omfatta alltfler medborgare. Det är som en lök, med ständigt fler lager. De som hamnar precis utanför ramarna för att få bidrag börjar pressa på tills även de omfattas, och politikerna vill köpa röster och ‘säljer’ då bidrag i utbyte. De stora bidragsexpansionerna kom med The New Deal (Franklin D… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Lärare i Malmö vittnar: ”Barnen får lära sig om svenskar som otrogna hundar redan i lågstadiet”

25 november, 2019

https://samnytt.se/larare-i-malmo-vittnar-barnen-far-lara-sig-om-svenskar-som-otrogna-hundar-redan-i-lagstadiet/

Samhällsnytt har pratat med en lärare som i många år arbetat på skolor i Malmö-området. Läraren beskriver sin arbetsmiljö som kaotisk medan ledningen medvetet mörkar problemen: han målar upp en mörk bild av den svenska skolan och menar att framtiden i Malmö ser dyster ut när nuvarande problem kommer tillta i styrka.

Du nämnde att den verkliga situationen på skolorna skönmålas av ledningen. Kan du berätta mer om det?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dagens gode grin

https://ibb.co/4YZxxn1 😂

https://ibb.co/HDgycZQ 😂

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

SD exakt lika stora som S i ny mätning Publicerad 26 nov 2019 kl 17.40 https://www.expressen.se/nyheter/sd-lika-stora-som-s-i-ny-matning/ Det är nu bekräftat att SD har gått upp jämsides med S i de senaste opinionsmätningarna. Det är SD:s högsta notering i DN/Ipsos hittills. I DN/Ipsos ligger båda partierna på exakt 25 procent – medan Moderaterna sedan länge halkat ner till en tredjeplats med sina 17 procent. … Båda partierna har ökat sedan den förra DN/Ipsos-mätningen. SD låg då på 23 procent och S på 24 procent. I den nya mätningen backar också V tvåprocentenheter och landar på 8 procent. L ligger under spärren… Read more »

john
john
2 years ago

Globlaisterne vil gerne kontrolere “tids rammen” for islamesering af europa , lidt af gangen så går det nok . Det ER deres plan. Så hvorfor ikke hente ! troende katolikker til Danmark ! I STORT antal , kan det lade sig gøre. ja 2018 lov giver automatisk DANSK statsborgerskab til alle der er blevet FØR( født af kvinder) men nu også de kvinder DANSKE mænd , knepper og gør gravide. Der er en hel hær af kvinder i østblokken , der vil gøre sig til. Et liv i DANMARK. hviderusland er jeg ved at oprette . Jeg starter web meta… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  john

Ja men du og dine ligesindede mænd er da enhver globalists våde drøm: I opløser og ødelægger den danske uretniske folkestamme med denne koneimport fra både genetisk og kulturfremmede lande, så vi ender som én store blandet ligegyldig gensuppe. Uden kulturel og racemæssig egenart. Kultur og genetik hænger sammen. Jeg er ganske vist helt med på, at det kun er jøder der må være etno-nationale, det vil sige decideret “racister” i forhold til deres eget land Israel. Vi andre må ikke. På trods af, vi udgør en langt mindre etnonational grupppe her på jorden, end jøder. Men sådan er der… Read more »

john
john
2 years ago

Steen min patriot ven , I dit livs efterår skal du holde dig i gang . hele tide mere bevægelse, mere metal, og frem for alt sandheden. Her steen giver jeg ledetråd no1. Har selv brugt ca. 4 år https://diana-mihailova.livejournal.com/366457.html?nojs=1

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x