27
nov
Seneste opdatering: 28/11-19 kl. 1343
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sverige går baglæns mod at blive et U-land. Vi har ikke længere meningsfrihed. Vi er ikke bedre end Rusland og Kina.”

“Klimaet” er mere erstatningsreligion i Sverige end i alle andre lande, hvorfor man kan synes, det var en brøler at afkristne det så brutalt. Da det var fuldført, brød galskaben for alvor ud. Se derfor The Mark Steyn Show Climate Change Forum. Det fremgår også sidst i udsendelsen, hvor forlovede socialdemokraterne er blevet med det islamiske stemmekvæg.

Partiet kan ikke hurtigt nok forsvinde, og det nye muslimske parti vil medvirke til det. Det havde Löfven og Kristersson ikke set  komme, selvom de er fuldstidlønnede for at have en indsigt, de desværre ikke har. Se Moderaterna i struben på Löfven: Indvandrings­politikken er «et totalt havari.»

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Spørgsmålet er om svenskekrigene er overstået… 100 mill kroner vil 6 måneders grænsekontrol mod Sverigstan koste Danmark, men det er vel kun begyndelsen, og langt fra den endelige regning, for “Svensk”* vare i generationer. Danmarks mobiliseringsforsvar eksisterer ikke længere, det er nedlagt til fordel for en – til nationalt forsvar ubrugelig – ekspiditionsstyrke. Det S K A L tilbagerulles. Det lykkedes ikke RV at få henrettet Hjemmeværnet, men RV fik da nedlagt Slesviske Fodregiment i 2000. Slesvigske Fodregiment blev genoprettet i februar ’19, og regnes fuldt operativt 5 år efter med 500 specialinfanterister. Det er bare ikke nok. Der skal… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x