28
nov
Seneste opdatering: 29/11-19 kl. 0211
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skulle tro, Sverige havde mere presserende problemer, end at lede efter en ny afgud

Jeg skrev i går: ““Klimaet” er mere erstatningsreligion i Sverige end i alle andre lande, hvorfor man kan synes, det var en brøler at afkristne det så brutalt. Da det var fuldført, brød galskaben for alvor ud.”

Jeg har ledt efter, om det skulle være en ond parodi, men det er det ikke. Klubbkören findes. Erstatningsalmen er ingen parodi. Man skulle tro, Sverige havde mere presserende problemer, end at lede efter en ny afgud. Hvordan kan man beskylde politikere for at være galninge, hvis befolkningen det stemmer dem til magten, også er det? – Og for at det ikke skal være løgn, torsdag: Klart: EU-parlamentet utlyser klimatnödläge og An Open Letter to Greta Thunberg. You are not a moral leader. But I will tell you what you are.

Næsten hver anden ikkevestlig mandlig indvandrer dømt for at overtræde straffeloven

I dag begår de mandlige efterkommere af ikkevestlige indvandrere flere overtrædelser af straffeloven end de mandlige indvandrere fra ikkevestlige lande.

Således har hele 43 procent af mandlige indvandrerne fra ikkevestlige lande født i 1987 en eller flere domme for overtrædelse af straffeloven, inden de fyldte 31 år. Når det gælder de ikkevestlige efterkommere er tallet 37 procent, mens det for mænd med dansk oprindelse er 18 procent.

»F.eks. er 5,2 procent af de 20-24-årige mandlige efterkommere fra ikke-vestlige lande blevet fundet skyldige i en eller flere overtrædelser af straffeloven i 2018. For efterkommere fra vestlige lande er den tilsvarende andel på 2,4 procent og for mænd med dansk oprindelse på 1,3 procent,« hedder det i rapporten. Der er selvsagt flest mandlige kriminelle med dansk oprindelse i Danmark. Men efter Danmark er Tyrkiet det land i Danmark, der kommer flest kriminelle fra.

»Ved alderen 20 år var andelene på henholdsvis 33 procent, 29 procent og 13 procent,« står der i rapporten.

»Af de i alt 854 dømte mandlige indvandrere med oprindelse i Somalia er de 260 dømt for overtrædelse af straffeloven. Det svarer til 30 procent af de dømte. Det er den største andel blandt indvandrerne i de undersøgte lande. Også en stor andel af de dømte mandlige efterkommere med oprindelse i Somalia er dømt for overtrædelse af straffeloven, nemlig 37 procent. Årgang ’87: Næsten hver anden ikkevestlig mandlig indvandrer dømt for at overtræde straffeloven

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvorfor kommer jeg, til at tænke på Nye Borgerliges 3 ufravigelige krav…

Kriminelle udlændinge skal efter udstået straf, integreres indtil de kan hjemsendes.

Hvorfor lægger Mette Forrædriksen ikke pres på Føderationen, for at forbyde støtte og samhandel til/med lande, der ikke vil modtage egne statsborgere?

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er vel fordi at det virker?

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

“Årgang 87: Næsten hver anden ikkevestlig mandlig invandrer dømt for at overtræde straffeloven.”

Always look at the bright side of life – Årgang 87: Lidt mere end hver anden ikkevestlig mandlig invandrer endnu ikke dømt for at overtræde straffeloven.

ino
ino
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Jeg kan godt lide din positive vinkel, men nu bliver sagerne jo lagt ned på grund af arbejdspres hos anklagemyndighederne.

Realist2
Realist2
2 years ago

Hvad fanden er det for en sang …
Går man ind på youtube = “Comments are turned off”
De ved godt at det er bedst at folk ikke kan kommentere den…

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  Realist2

Set som et rent teoretisk eksperiment i fysik, er den da ganske interessant, idet den jo giver et forholdsvist realistisk indblik, i forholdende indenfor begivenhedshorisonten i et Sort Hul.

Rent musikalsk set, skulle komponisten og tekstforfatteren nok have ventet med lanceringen, indtil udtagelserne til årets Melodi Grand Prix. Omfanget af klima-hjernevasken havde gjort det til en sikker vinder, og specielt ‘la-la-la’ og ‘bop-bop-bop’ delen holder jo klart standarden, som vi er vant til fra den side. Koret kunne nu godt have stoppet fingrene i ørerne, og lukket øjnene samtidigt i lige dén del, for rigtigt at understrege budskabet…

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Kimski

Den var go! :DDD!

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  Kimski

Hahaha. Den sang kunne med fordel deponeres i en singularitet!

ino
ino
2 years ago
Reply to  Realist2

Helt enig, sikke en omgang ynkrygge!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

43 og 37% gud fri mig vel! Det er tal der bør skriges ud på pladser og stræder, til skræk og advarsel! Men hvad er der at læse, se og hører på MSM – larmende tavshed!
Det at undlade at skrive og vise sådan en nyhed er også fake news!

Kære Søren Pind! Det er godt cykeltyverier og andre småhapserier er faldet, eller måske folk bare ikke gider anmelde det længere!

RIver
RIver
2 years ago

Man måste skratta eller gråta. Verdens ynkeligste land.

Minucius
Minucius
2 years ago

Greta, eller Svend som jeg kalder ham, er en trans-dreng!

Hermetisme-frimurerisme er den okkulte trans-religion. Greta og forældrene er medlemmer.

Greta ses meget ofte iført trans-farven lilla.

Transvestigation på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jFbb313bY3U&t=200s

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Ja man tror det er løgn. Men der står en stor mængde mennesker og forherliger Rockefellers forskellige ideologier (kommunisme og nazisme) kickstartet af selvsammes banker. De har desværre ikke gennemskuet billedet af historien. Som i virkeligheden starter allerede før første verdenskrig. Smedley Darlington Butler beskriver det i hans bog War is a Racket fra 1935. Jeg er klar over,at ikke alle banker var ejet af Rockefeller. Men billedet er det samme. Hvis man er i tvivl,bør man læse George Edward Griffin og eventuelt lytte til Mike Maloney.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Nielsen

Prøv at kig lidt på Rothschild-familien meritter. De begyndte på det svineri for over 200 år siden. Senest for at smadre Syrien, så de kan stjæle olien under Golan (Genie Energy).

Nielsenl
Nielsenl
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Jeg gik med vilje uden om Jacob,Jokob eller hvad helvede ynglen nu hedder, Jeg kender historien om Nathan som tjente på Napoleons krigene. Jeg er af den opfattelse,at Rothchild (tidligere Bauer) er in it for the money. So to speak. Disse multimillionærer kan vi opleve rundt omkring. Men vil vi lade dem beholde retten til at trykke uægte guld og sølv. Eller vil vi vælge at lade dem rådne i deres egne hullede sko?
Vi kan til evig tid anklage formuende mennesker for alverdens ondskab. Når vi i virkeligheden bør anklage falskmøntnere.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Nielsenl

Lad være med at bruge tid på Den SpamspaSSende Jødehader!

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Anders Bo

“Eller vil vi vælge at lade dem rådne i deres egne hullede sko?”

Helst det sidste, men det er bare så fandens svært at leve uden at bruge deres forbandede Matadorpenge.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Nielsen

Tak for navnene. Altid rart at have et sted at starte.

Mike Maloneys ‘guld kontra valuta’ virker interessant.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Filuren

Du kan også se James Corbetts fremragende videoer om Federal Raserve. corbettreport dot com har et betragteligt arbejde af dybdeborende journalistik liggende. Og selvfølgelig skal du checke ronpaullibertyreport dot com.

NeiTilGreta
NeiTilGreta
2 years ago

Så svenskene har utnevnt en 16 år gammel utviklinghemmet jente til å være den nye Jesus. Stort sett alt og alle i Sverige er utviklingshemmet så det er ganske logiskt. Men det er rart, svenskene ser på Greta og ser den nye Jesus. Jeg ser på Greta og ser en livsfarlig kommunistspire. Greta kommer til å bli den verste kommunistiske lederen verden har sett, når hun er 30 år gammel, så sitter hun mest sannsynlig i fengsel for massemord. Hun er en sosiopat, hun er fullstendig gal. For 200 år siden hadde hun blitt satt ut i skogen og glemt.… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Den svenske stat har skullet spare på sygehusvæsenet,for at få råd til deres “flgtninge”. Så de har nedlagt en psykiatisk sikringsanstalt. Både læger og patienter ses her civilt klædt som TA DAH -Klubbkören.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Det er alligevel vildt! Jeg troede ikke mere, at jeg kan blive overrasket, men så…

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x