30
nov
Seneste opdatering: 30/11-19 kl. 2017
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske politikere og deres rådgivere finder tilsyneladende ikke anledning til at orientere deres befolkning om globale kapitalstærke rigmænd, der i kraft af deres rigdom tiltvinger sig stadig mere magt i store dele af den vestlige verden. (del I i går)

Af Jens Graae

Med hensyn til det Demokratiske Parti, så forsvarede det vel oprindeligt de fattige lønarbejdere i USA. Det gør de måske stadig til en vis grad, men indvandringen af sydamerikanerne synes at have fået en stor rolle i partiet for magtens skyld.

Man må sige, at der er sket nogle forbavsende ændringer, hvilket skyldes, at de store og magtfulde Globale Storkapitalister har sat sig grundigt på amerikansk politik, især støtter de indvandringen af sydamerikanere og en indædt kamp mod præsident Trump, som de ønsker bragt for en rigsret.

Indvandringen af sydamerikanere støtter de primært for at ødelægge præsident Trumps succes med at skabe arbejde til de mange, der mistede deres arbejdspladser pga. bl.a. billig kinesisk arbejdskraft. Trump forsøger at tvinge arbejdspladserne tilbage til USA og samtidig bygger han sin mur til beskyttelse mod den ødelæggende arbejdsstyrke sydfra.

Det falder åbenbart ikke i god jord hos de superrige, som sikkert har haft et stort udbytte med kinesisk arbejdskraft og nu hindres i at indføre billig sydamerikansk arbejdskraft til erstatning. For at vise en lille flig af den magt, som de Globale Storkapitalister har på præsidentembedet og den tilknyttede regering, så kan jeg nævne at forfatteren til ”The Giants”, Peter Phillip anfører, at Obama umiddelbart efter sin tiltræden som præsident ansatte elleve medlemmer af den Trilaterale Kommission i sin regering.

For at ingen skulle være i tvivl, så nævner Phillip medlemmerne ved navn. Udover at den Globale Storfinans leverer tilsvarende højtuddannet arbejdskraft til alle amerikanske regeringer, så sidder der faktisk et par stykker også hos Trump, så er det nye, at medie-ejeren Bloomberg har ladet sig opstille som demokratisk præsidentkandidat.

Bloomberg er medlem af de Globale Storkapitalister og en af de 2.153 milliardærer, der udgør grundlaget for rigmændenes ”klub”. Han håber at slå Trump ved midtvejsvalget. Dermed vil den Globale Storkapital udover at besidde den økonomiske magt også besidde den fulde politiske magt.

Der er ikke tvivl om, at præsident Trump er under kraftigt angreb fra den Globale Storkapitalisme. Bloomberg og hans rigmandsvenner ejer og behersker 90 % af medieverdenen i vesten og har derfor skytset til at rette de voldsomme angreb mod Trump og også være årsag til, at næsten samtlige journalister i Europa synes at være stærkt begrænsede i deres nyhedsformidling indenfor områder der kan være problematiske for de Globale finansfyrster.

Forskellen mellem indvandringen i Europa og i USA.

Forskellen mellem indvandringen i Europa og i USA er, at indvandrerne fra Sydamerika er kristne og derfor med rimelighed kan integreres i USA. Indvandrerne som de Globale Storkapitalister sender fra Nordafrika og Mellemøsten til Europa er derimod muslimer, hvilket i langt de fleste tilfælde gør integration umulig.

Tilsyneladende tror rådgiverne i de Globale Storkapitalisters tænketanke ikke på, at kulturelle forskelle har nogen betydning på trods af, at absolut intet land i hele verden kender til en vellykket integration af større grupper af muslimer. Det er nødvendigt at erkende, at muslimer historisk set er et herrefolk og vel også igennem hele deres historie har vist, at kun underkuelse af andre folk skaber den stat, som muslimer ønsker. Australien har som et af de få lande i verden fuldt ud kontrol med indvandring.

De europæiske lande vakler blindt fremad

Venstrefløjene næsten overalt i Europa støtter med enkelte undtagelser de Globale Storkapitalisters ønsker om indvandring, medens nogle af højrefløjenes partier ofte søger at skjule, at de dækker de samme ønsker. Det har i Europa medført, at der er opstået et antal nye partier, der er imod indvandring. Det er partier, der i de Globale Storkapitalisters stavnsbundne medier kaldes ”populistiske” og af de frie medier kaldes for nationalistiske.

De Globale Storkapitalister har imidlertid mange tilhængere i de vesteuropæiske stater. Der er både tale om politiske tilhængere og elitære medløbere. Samfundenes såkaldte elitære overklasser har i forbavsende grad tilsluttet sig storkapitalismens grundlæggende ideer om fremtiden, formentlig vel vidende, at deres egen fremtid i EU næppe ville ende demokratisk.

Men det mest forbavsende er dog, at vores hjemlige danske venstreorienterede politikere lige fra SF til Socialdemokratiet er stærke tilhængere af de Globale Storkapitalisters ideer for EU og ikke mindst FN, uden tilsyneladende at have gjort sig tanker om, hvad EU’s fortsatte udvikling, orkestreret af de Globale Storkapitalister med Georg Soros som bannerfører vil ende med.

Det er vanskeligt at tro på, at de slet ikke har forstået, hvad der er ved at ske. Efter min mening synes marxisterne, dvs. det man kalder videreudviklingen af 68-generationen, at befinde sig i samme situation.

Hvordan kan alle disse mange venstreorienterede knytte sig til de Globale Storkapitalister, som trods alt må have en vis lighed med fortidens kapitalister. Samtidig opfatter alle disse mange og stærke venstreorienterede kræfter nationalismen som beskidt eller i hvert fald ikke som stueren, hvilket måske er det samme? Til tider endda nazistisk, men det forekommer nok mest i Sverige.

Politisk set virker det hele efterhånden ret rodet. Måske er det politiske system ved at miste grebet om de gamle ”ismer” uden at have fundet et nyt grundlag for deres partifarve udover måske den usunde bagside af humanismen. Det kan også være vejen til at overgive sig totalt til de Globale Storkapitalister. Det samme gælder den gamle højrefløj. Er der efterhånden en højrefløj?

Hvordan de Globale Storkapitalister tjener penge i Danmark!

Som nævnt har de Globale Storkapitalister kun det ene formål, at opnå en maksimal forrentning af deres overskydende kapital. Investeringsmulighederne er i nutiden begrænsede, hvilket mange kender til.

Egentlig har storkapitalisterne kun mulighed for et stort udbytte ved at investere i risikobetonede foretagender eller ved at investere i krige eller krigsforberedelser, som f.eks. medfører salg af våben fra en våbenindustri, der i USA og andre verdensdele stort set er ejet af storkapitalisterne og som en tredje mulighed privatisering af offentlige virksomheder og ejendomme overalt i den vestlige verden.

De mest kendte nuværende eksempler i Danmark er den socialdemokratiske minister Bjarne Corydon, der solgte dele af Dong organisationen til Storkapitalisterne (Goldman Sachs). En kæmpestor organisation som Blackstone, er også ejet af storkapitalisterne og forestår som bekendt opkøb af store ejendomme i Danmark med det formål at skrue huslejerne i vejret efter en passende renovering eller delopkøb af velegnede virksomheder, der mangler eller ønsker kapital.

Den danske afdeling af Blackstone hed oprindelig ”360 North”, som nu er døbt om til ”Kereby”. Iflg. Dagbladet Politiken skulle det betyde, at Blackstone ”kerer” sig om sine kunder.

De Globale Storkapitalister er den nye stormagt

FN er et oplagt og anvendeligt magtapparat for de Globale Storkapitalister i deres søgen efter den totale magt over den vestlige verden og deres evige søgen efter den globale magtovertagelse, som de sikkert aldrig når. Men i Vesteuropa er slaget stort set vundet.

EU er for længst underlagt de Globale Storkapitalisters økonomiske magt. Georg Soros og hans organisation er tæt knyttet til De Globale Storkapitalister. Han er selv storkapitalist og har været garant for sikker levering af olie m.m., til gengæld for, at bl.a. Danmark skulle modtage et større antal muslimske indvandrere.

Der er næppe tvivl om, at Georg Soros også vil være storleverandør af afrikanere ifølge Marrakesh aftalen. Her er antallet vi skal modtage også ukendt, så det bliver sikkert mange. Gammelpartierne i Vesteuropas nationalstater har for længst bøjet nakken for de Globale Storkapitalister. Det gælder mærkeligt nok i de fleste lande både på venstrefløjen og højrefløjen.

Gad vide om alle politikere på venstrefløjen ved, at de er med til at støtte kapitalismens største fremskridt nogensinde i den vestlige verden.

Verdens kommende magthavere lever skjult (I)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Indvandrerne som de Globale Storkapitalister sender fra Nordafrika og Mellemøsten til Europa er derimod muslimer, hvilket i langt de fleste tilfælde gør integration umulig.

Glimrende. De skal ikke integreres, de skal hjem. Og jo mere de hader os, desto nemmere går skilsmissen.

Realist2
Realist2
2 years ago

Socialisterne lever i en fjern fortid, revolutionsromantikken driver dem stadig. Det kan man se hvis man følger lidt med i deres udtalelser og gøremål. Problemet er at der ikke er andre der har lyst til revolution, vi har det simpelthen for godt, men revolutionen må og skal gennemføres insisterer de på. Derfor må der indføres social uro, nu hvor den ikke er der. Socialisterne anser Islam for at være en socialistisk religion, muslimerne betragtes som revolutionære partnere. Og muslimerne er også revolutionære, men det er ikke den samme revolution de kæmper for! Det er ikke socialister der udnytter Islams krigskraft,… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Realist2

Realist2 “Socialisterne lever i en fjern fortid, revolutionsromantikken driver dem stadig. Det kan man se hvis man følger lidt med i deres udtalelser og gøremål.” Michael Nielsen Kernen gør, ja, men ikke de medlemmer der befinder sig i den politiske periferi, af socialismen. Selv meldte jeg mig ind i Enhedslisten for at fortsætte min støtte til venstrefløjen. SF havde været oplagt, men dengang var SF kaos, så jeg valgte Enhedslisten. Baggrunden var min udmeldelse af socialdemokratiet. Efter, syv år? Realist2 “Problemet er at der ikke er andre der har lyst til revolution, vi har det simpelthen for godt, men revolutionen… Read more »

Minucius
Minucius
2 years ago

Ja, det er et “sjovt” paradoks, at den etablerede venstrefløj er endt op som loyale støtter for kapitalens endeløse masseindvandringsprojekt. Men, som du også er inde på, så er den etablerede venstrefløj velsagtens mere et udpint kadaver, et hult skrog, end nogen egentlig levende politisk bevægelse. Venstrefløjen i Vesteuropa kan efter min mening deles op i to primære grupperinger: 1. En nærmest apolitisk parti/karriere-gruppe. En gruppe der i alt væsentligt politisk følger EU og FN slavisk og som antager stort set alle dominerende sociale-kulturelle trends. En gruppe der på mange måder er svær at skelne fra den liberale-borgerlige centrum-højre fløj,… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Storkapitalen vil selvfølgelig også bestemme, hvilke partier, der skal være opstillet. Det vil sige kun deres majorinetdukker. Nordkorea here we come:

https://www.youtube.com/watch?v=-Y-74FEu2Ws

Mielsen
Mielsen
2 years ago

Er deres skjulested popkulturen?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Mielsen

Vild med Svans, Melodi Grand Prix, reklameverdenen, hele Hollywood… jo. Brød og skuespil, og en helvedes masse propaganda for multikulti og raceblanding. Den hvide heteronormale mand latterliggjort i én uendelighed, mens de sorte og brune ophøjes til helte, ledere og frelsere. I film og tv-programmer bliver historiske og mytologiske personer som Arkilleus, Heimdal og ægyptiske faraoer spillet af negre, og Europa har altid været fyldt med brune og sorte. I jernalderlandsbyen er smeden en kvinde, og når stenalderfolkene gik på jagt, så deltog kvinder på lige fod med mænd.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x