4
dec
Seneste opdatering: 5/12-19 kl. 0258
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Sir Roger Scruton, frequently described as Britain’s greatest living philosopher but recently humiliated by the British government in a fake news scandal, has been awarded the Commander’s Cross with Star of the Order of Merit of the Republic of Hungary for his dedication to freedom in Europe. Orban Honours Conservative Philosopher Sir Roger Scruton With Order of Merit

Order of Merit of the Republic of Hungary er den næsthøjeste udmærkelse, Ungarns præsident kan uddele. Se også Orbán Lauds Sir Roger Scruton, ‘Loyal Friend of Freedom-loving Hungarians’ og The Indomitable Sir Roger. Hør evt. Scruton forelæse i København og Oslo.

“Germany Has Mutated Into a Security Policy Madhouse”

Martin Hess is a former chief superintendent in the German police and a member of the Bundestag for the AfD (Alternative für Deutschland, Alternative for Germany). In the following video, Mr. Hess speaks in the Bundestag about the increasing insecurity in Germany as a result of mass migration into the country.

Se også Forsvarets Efterretningstjeneste advarer: Militante islamister udgør en alvorlig terrortrussel.

Læsetips: UK: Jihad preacher Anjem Choudary’s license under urgent review as photo surfaces of him with London Bridge jihadi og Dr. Dalrymple: London Bridge Attack Shows Folly Of Rehabilitating Terrorists.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Prøv at se dette herlige billede, der siger alt om islam i EU:

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Udlændingedebatten er nu også nået til Sverige – desværre alt for sent Sverige er blevet indhentet af virkeligheden. Men statsministeren lukker fortsat øjnene. 30.11.2019 https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11781248/udlaendingedebatten-er-nu-ogsaa-naaet-til-sverige-desvaerre-alt-for-sent/ Udlændingedebatten er nu også nået til Sverige – desværre alt for sent Sverige er blevet indhentet af virkeligheden. Men statsministeren lukker fortsat øjnene. Proppen er omsider røget af flasken i Sverige. De voldsomme problemer med indvandringen lader sig ikke længere snakke væk eller tie ihjel. Ikke en dag næsten uden nye eksplosioner, likvideringer, angreb med håndgranater, knivstikkerier. Ingen har længere overblik over antallet af sagesløse ofre, men det svenske folkhemmet er så presset i sin… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x