7
dec
Seneste opdatering: 8/12-19 kl. 1624
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ole Hasselbalch blev i eftermiddags bisat fra Asminderød Kirke. Hovedstyrelsen i Dansk Samling skriver i dag om Ole Hasselbalch.

Ole Hasselbalch var en krævende mand forstået på den måde, at det ikke var godt nok at præsentere en masse strålende ideer til, hvad man kunne gøre for at fremme Den Danske Forenings sag: At bevare et frit Danmark for det danske folk. Gik man ikke selv forrest med at virkeliggøre sine forslag til aktiviteter, skulle man ikke regne med Ole Hasselbalchs støtte. Ydede man derimod en indsats over længere tid, kunne man være sikker på den mest loyale opbakning…..Det er en meget stor dansker, der har forladt os. Vi andre må kæmpe hans kamp videre vel vidende, at vi slet ikke har de evner, som nu er tabt for evigt.

Søndag: Morten Uhrskov: Ole Hasselbalch er gået bort – et tragisk tab for Danmark.

Kriminalitet er kulturel

De eneste “udsatte” er de europæiske folk

Patrik Engellau gør opmærksom på en fem år gammel norsk undersøgelse, der modsiger samtlige, svenske, marxistiske politikere. Og nej, indvandreres kriminalitet har ikke særlig meget at gøre med, at de bor i såkaldt “udsatte områder” i Sverige. De er kun udsatte for den kultur, de medbringer, og for svenske politikeres nærmest kriminelle masseimport af vold og forbrydelser. De “udsatte” er et politikeropfundet begreb, der skal tjene til at fjerne skyld og opmærksomhed fra deres egne bommerter. Fra studiet Immigrant crime in Norway and Finland.

Engellau forklarer grafikken her Et greb i bunken fra idag: Migrants Account for Nearly Half of Rapists in Italy.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
1 year ago

Landbruget har en gæld på over 300 milliarder til bankerne, mon ikke vi får endnu et bankkollaps, og så vil de internationale bagmænd komme og sige nå ingen penge men land har i da haps farvel du danske land…. mon ikke at det er derfor vi ser denne oversvømmelse af den vestlige verden for when The shit hits the fan og helvede bryder løs vil Befolkningerne være så splittet at de intet kan stille op

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago
Reply to  Michael

Ursäkta språket.
Den nya ”miljölagen” på väg genom Folketinget har endast ett mål.
Att göra produktiv markanvändning värdelös för att för utplundrade danska skattebetalare förklara att nu kan vi köpa marken av de avskydda självständiga bönderna ”näst intill gratis”.
Om inte socialisterna helt enkel konfiskerar den?

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Michael

((internationale bagmænd))

Internet
Interrail
Intercity
Interpol

Og internationale slår bro fra kyst til kyst.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Michael

Er det det der foregår?Ja måske er det,- det der sker. Der er ihvertfald et eller andet kollaps i gang. Noget er coming jo.De der hysteriske “værdistigninger”
Og der af øgede gældsætning alle vegne og på alle områder og nivauer…..og deraf følgende “enslavement” af den enkelte, skaber baggrund for isolation og afmagt.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

For 8-9 år siden sagde den daværende EL-borgmester i København, at skummet af Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami ikke slog deres børn pga religion, men fordi de var fattige… Så intet nyt der!

Alle mine “EL-venner” påstår sig jo fattige, men så ikke det “Interessante & Spændende”, i at jeg sagde, at de slog deres børn! ☻

Hans
Hans
1 year ago

Hvil i fred

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Man kunne ikke kommentere på TFS. Næste dag var min kommenter forsvundet. Straks efter jeg udtrykte min sorg stod den at læse. Men næste dag var den væk. Er det ikke bare karkludvriderens elevers dafamation?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x