11
dec
Seneste opdatering: 11/12-19 kl. 2136
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The video above was produced by the Hungarian government and uploaded to Facebook by Hungarian Prime Minister Viktor Orbán, along with a brief message: “With this video I wish a blessed peaceful Christmas to every one of you and all of our readers, from Hungary!”

Jalving & Selsing: Hvorfor kan liberale og konservative ikke enes?

Fremadpolitikeren Egelund abonnerer på en isme. Hvorfor hun kommer til kort overfor samtiden og Selsing, forklarede Støvring og Jalving allerede på deres landsturne for et år siden: Hvorfor liberalismen fungerer i medvind og ikke i den modvind, den selv har skabt. Dens politiske modvind staves i-s-l-a-m. Hør begge dele: Støvring og Jalving: “Danmark under angreb”.

Mikael Jalving har Eva Agnete Selsing og Christina Egelund i studiet i debatpodcasten Jalving ser Rødt.

 

Listen to “13: Eva Agnete Selsing & Christina Egelund” on Spreaker.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Christina Egelund er en hjernelam ko at høre på. Hvor fa’en graver man vælgere op til alt det, jeg har døbt “teoristisk terror”. Andre ord for ” i teorien er alt muligt”. Men oversat til virkeligheden bliver den slags realitetsfornægtende teoriskvalder til altødelæggende terror mod den konkrete virkelighed. Nå ja, jeg burde jo ikke undre mig, med det seneste valg in mente…

tom
tom
1 year ago
Reply to  Margrethe

Selv om jeg bruger andre ord, er jeg enig med Margrethe. Dog vil jeg tilføje, at for mig har Christina Egelund meget tilfælles med Eva Selsing. Egelunds personlige “liberalsme” minder meget om Selsings personlige ‘”konservatisme”, og det samme gælder Naser Khaders koran-konservatisme, hvor straf, straf og atter straf er det tilbagevendende argument. Ingen af dem repræsenterer andre end sig selv og har opmærksomhed som mål. Amalie Lyhne ramte plet, da hun forleden beskrev Khaders “islam-nazissme” som “tarvelig”. Hans konservatisme har ikke noget at gøre med den, som Hans Christian Varnæs repræsenterer i Matador-skerien, skrev hun, og det er jeg helt… Read more »

Joihn M
Joihn M
1 year ago

Jeg kalder det den demokratiske – demografiske trojanske hest. Sverige er tabt, og nej der er ingen vej tilbage , hvem tror millioner af muslimer kan eller vil blive sendt tilbage til deres lande. Det kommer ikke til at ske. Inden 30 år er Sverige et muslimsk land , jeg gætter på inden for kort årerække vil muslimer blive valgt til byråd og et stort nationalt muslimsk parti vil opstå. OG hvis vi kigger mod England byen Birmingham , er et pragt eksempel , hvad der bevæger muslimer til demokratiske stemme urner fra ingen stemmer til 97%. Det er GAME… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Joihn M

Nihilisme (af latin nihil, intet) er et synspunkt, der benægter eksistensen af et objektivt grundlag for erkendelse, moral eller samfundsorden.
Accepterer man denne definition, må man nødvendigvis erkende islam som nihilisme. Koranen og Muhammeds feberfantasier er islams grundlag for erkendelse, moral og samfundsorden.
Det er visnok mest muslimer, for hvem koranen og sharia udgør et “Objektivt grundlag”. Andre tænkende og reflekterende personer er nok mest tilbøjelige til at anse koran og sharia som ‘Subjektivt grundlag”.
Islams proselytter mangler ihvertfald at sandsynlige det objektive i islam. Islam er trukket vilkårligt ud af bagdelen på en pukkelrygget kamel med tynd mave.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SCB: S överlägset störst bland väljare med utländsk bakgrund – SD ökar mest

https://nyheteridag.se/scb-s-overlagset-storst-bland-valjare-med-utlandsk-bakgrund-sd-okar-mest/

S är största parti bland väljare med utländsk bakgrund enligt SCB. S får 39,7 procent [!!!], men tappar 4,2 procent sedan förra mätningen – lika mycket som SD ökar.

Det är mer än dubbelt så mycket som Moderaterna, som är näst största parti bland väljare med utländsk bakgrund med 14,6 procent. [!!!]

Det är emellertid en nedgång jämfört med SCB:s väljarundersökning för maj, då S fick 43,9 procent bland väljare med utländsk bakgrund.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Svenskvidet foretager sig så småt.
Spændende bliver det ved næste valg, hvor der reelt bliver hemmelige valg!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Spændende om vi om 5 år få julehilsen fra Ungarn. Eller om Visegradlandene har forladt Føderationen?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x