13
dec
Seneste opdatering: 14/12-19 kl. 0054
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åsa Westerberg har haft oplevelser med politiet, der slående minder om mine egne. Dette er dog Sverige, så disse er en anelse værre.

Åsa Westerberg is a Swedish anti-sharia activist who has spoken out against the intolerance and misogyny of Islam on multiple occasions. “New Swedes” who adhere to the religion of peace have denounced her to the police frequently enough that she has now been harassed several times by special anti-“hate” goon squads of the police. The police tactics that she describes below are stunningly totalitarian.GoV

122.000 opholdtilladelser i Sverige i 2019

Heraf 68.000 familiesammenføringer

2019 kommer att bli ännu ett rekordår i antalet beviljade uppehållstillstånd. Fortsätter takten som hittills i år blir de 122.000 vilket blir det fjärde högsta någonsin.

Ny statistik från Migrationsverket visar att Sverige fram till och med november har beviljat 111.364 uppehållstillstånd. Med den takten kan antalet vid årets slut väntas bli 122.000, vilket är ett antal som överstiger alla andra år i Sveriges historia utom 2016, 2017 och 2018.

År 2010 beviljades 40.680 uppehållstillstånd som ”anknytning”. År 2017 var de 65.677 och 2018 blev de 68.058 beviljade uppehållstillstånd för anhöriga. Hittills i år (jan-nov) är anknytningsfallen 47,7 procent av de beviljade uppehållstillstånden.2019 BLIR NYTT REKORDÅR I BEVILJADE UPPEHÅLLSTILLSTÅND

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

De svenske batikhexe vil have flere bollevenner. De svenske socialrådgivere vil have flere klienter. De svenske fængselsbetjente vil have flere at bevogte. De svenske skattebetalere vil have flere til at tømme skattebetalernes lommer. De svenske præster vil have flere til at bekræfte svenske præsters uendelige godhed. De svenske retslæger vil have flere svenskere at obducere. De svenske politikere vil gerne finde en undskyldning for at stikke af til Paraguay med deres guldstykker. De danske og norske naboer vil gerne have hævn over svenskernes historisk dårlige naboskab. Goodby Sweden.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Svenskerne er skingrende sindssyge!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Det må vel være noget i drikkevandet i Sverige eller måske et meget farligt og smitsomt PK-virus, der har sat sig på deres hjerner og nu blokerer fuldstændigt for al selvstændig tænkning og rationel adfærd.

Eller er det mon reality-udgaven af Invasion of the Body Snatchers ( klassisk amerikansk sci-fi-gyser fra 1956 ) vi er vidne til i vort førhen så fredelige, sikre og tillidsfulde naboland? 😲

https://hdfy.to/movies/drama/invasion-of-the-body-snatchers-1956-watch-online

Hans
Hans
1 year ago

Det er meget sandsynligt, at du har ret der.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Mikael Jalving

Vi har stadig ikke fattet, hvad jihad betyder

Tak til politiet. Nej tak til de politikere, partier, organisationer og medier, der har gjort terrorkomplekset muligt.

12.12.2019

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11818879/vi-har-stadig-ikke-fattet-hvad-jihad-betyder/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

2/3 af hvor mange der har fået ophold i Danmark – siden 2000…

Hvilket land får Bron strøm fra?

Det bliver snart modsat af WW2. Lys fra den danske kyst, og mørke i Sverige.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Hipp hipp..
Boris Johnson konservative har vunnet valget i England..med 360 i underhuset..godt flertall..Exp..
Så julen blir litt lysere for oss her oppe i nord.
Vi i Sverige trenger iallefall det lyset.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  sussebassa

Hvorfor pokker tror du det?

Indtil videre er Mays withdrawal-traktat (minus backstoppet, men nu med en grænse ikke mellem Irland og Nordirland men mellem Nordirland og resten af UK) det eneste konkrete vi har at forholde os til. Resten er varm luft og såkaldte politiske løfter (og hvem fanden tror på dem?).

UK er altså i ‘transition’ frem til udgangen af 2020 (med mulighed for forlængelse). Hvilket vil sige underlagt ‘Union law’ ligesom enhver anden EU-medlemsstat. Indre marked, told, domstole, lovgivning, grænser, farvande – hele fucking lortet er fortsat EU-land.

Boris’ forsikringer og Mays traktat.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/840655/Agreement_on_the_withdrawal_of_the_United_Kingdom_of_Great_Britain_and_Northern_Ireland_from_the_European_Union_and_the_European_Atomic_Energy_Community.pdf

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Filuren

Kjenner godt til Mays traktat..men inget er skrevet i stein..kan endras..og vill sansynligvis det..Et lite steg i gangen.
Om ikke Boris Johnson, konservativt hadde vunnet..hvordan hadde det da blitt i England..og i Europa for øvrig..for pokker.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Det er jo Lucia-dag i dag – nu fejres den endda også blandt vore spændende “kulturberigere” 😂

https://ibb.co/wSNFs7S

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Den så kallade åtstramningen sedan 2016,’EU:s miniminivå’… Det är i gruppen, partiet, massan som vansinnet är regel, som Nietzsche sa.

René B
René B
1 year ago

Absurdistans femi-regime, hvor alle har pro- og post menstruelt knald i låget, kører landet i sænk hurtigere end ventet. Borgerkrigen er på vdej.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Med 870.000 personer med “ORGANISATIONSNUMMER”, personer som myndigheterna överhuvudtaget inte har den minsta aning om var de befinner sig. Bidrag från utplundrade skattepengar kan de säkert räkna med.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

De 870.000 omtalte personer har sandsynligvis heller ikke den mindste anelse om hvor de befinder sig. De ved dog præcist hvor det nærmeste socialkontor befinder sig, selv om de næppe kan ét ord svensk – og det er nok for dem. Svenske politikere kender heller ikke ordet ‘migrantshopper’. Sverige er en lukket psykiatrisk afdeling af EU’s galehus.

Rene
Rene
1 year ago

122000….Jeg kan næsten ikke skrive tallet. Det er som en maskine svenskerne bare lader køre. Er det udtryk for fuldstændigt apati?. Svenskerne må da vide i dag, det vanvid deres land er ledt ind i.
Danmark kommer til, at skulle forholde sig militært også,og til det mess Sverige er. Hvor køber eller skaffer Danmark sine våben fra?, og hvordan står det til med svensk våben industri i dag? Hvem arbejder der?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Rene

“Svensk” er den mest samfundsnedbrydende infektionssygdom i hele menneskehedens historie.
“Svensk” nedarves til kommende generationer
Et af hovedsymptomerne på “Svensk” er så voldsomme anfald af Narcissisme & Projicering i en sådan grad, at akut behandling er påkrævet.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Og …hvordan akut behandler man det?….hvilken behandling findes?
Hvordan gør man?

Realist2
Realist2
1 year ago

Du godeste hende Åsa har en historie. Har du mere info om det hemmelige politi hun nævner Steen? “Baseball league” Angående ham svinet der angav hende: “Tomas Åberg is convicted of animal cruelty, but ran away from Sweden to Africa. When he came back to Sweden he changed his name. He and the organization have mainly been chasing old people, who are worried about the increasing criminality and general worsening situation in Sweden. Information Society Group needs to inform itself about Tomas Åberg. ” #näthatsgranskaren https://samnytt.se/djurplagaren-aberg-bjuds-in-som-talare-av-europaradet/ https://twitter.com/hashtag/n%C3%A4thatsgranskaren Sverige er et shithole, og de betjente der ulovligt trængte sig ind i… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Jo mere de tilløbende migrantflokke modtages af hjernedødgode svenskere med skiltningen “Refugees are Wellcome”, desto mere føler de migrerende blodsugere sig som ‘Refugees’ i Sverige. De invaderende giver blanke fanden i om de er ‘flygtninge’ eller ‘migranter’. De er i realiteten overproduktion af mennesker fra islamiske lande, hvor det mest producerede objekt er overflødige tobenede entiteter. Kun takket være svenske politikere, opfatter de sig selv som velkomne og højt ønskede samfundsstøtter. I Sverige kan de velkomne entiteter så bruge deres tid på at mangfoldiggøre sig selv, hvorved de i tidens fylde med garanti opnår én ting: Migranterne får “Refugees Wellcome”… Read more »

john M
john M
1 year ago

Steen der er lidt mere materiale ,vi er alle shadow banned https://diana-mihailova.livejournal.com/366457.html?nojs=1 at tilgå som ethvert medie youtube bitcute we chat osv. osv. TOTAL manipulation . Heil Hitler MErkel .IM merkel

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

OT, og så dog! Det her er, hvad der er på vej til os. Meget rædselsfulde scener, som taget ud af skrækfilm. Den kønne 18 årige pige, som blev brutalt myrdet i en park i new York den anden dag; hende ser man først i videoen. Hendes morder var en 13 årig ond knægt! https://youtu.be/0FRkbuNTS9o

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x