17
dec
Seneste opdatering: 18/12-19 kl. 1508
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalisten Chris Forsne har haft et langt interessant liv uden for Sverige, og er derfor forfriskende usvensk i sine vurderinger. Hun beskriver her svenske politikere og journalisters forfærdende lave dannelsesniveau, og hvordan det har ført til nu uløselige problemer.

Hun mener, at SVT og SR er værdiløst og bør nedlægges med det samme. Det er ikke bare otte spildte milliarder, det er skadelige penge. Hun mener også, at populisme er en god ting, der kan blive redningen for de sørgelige rester af svensk demokrati.

Den demokratiske dissens lever næsten udelukkende på nettet udenfor MSM. Statsstøttede svenske medier er et søsterskab af feje personer, der har opgivet enhver faglig stolthed for menneskealdre siden. Derfor ses også en Joakim Lamottes reportager som et frisk pust og en påmindelse om, at journalistik ikke behøver være søvndyssende og magtføjelig.

Svensk kriminalstatistik er politisk manipuleret

Der er intet nyt under solen, som Prædikeren siger. I 2002 sagde ansatte på BRÅ: “Det är katastrof överallt på BRÅ”. Intet er sket siden, ligesom den svenske valghandling ikke er ændret. Det der gavner den siddende magt, bliver ikke ændret. Så enkelt er det.

Svensk, såkaldt demokrati eksisterer, for at alt kan forblive det samme. “Demokrati er en stige, vi klatrer op af og smider væk,” sagde Hamas. De var bare lidt ærligere end den herskende, svenske klasse, der hylder samme princip lidt mere diskret. Det er den holdning, der ligger bag hele den eksempelløst udemokratiske behandling af Sverigedemokraterne – der heldigvis er mislykkedet kapitalt.

Brottsförebyggande rådet (Brå) anklagas för att utföra partisk forskning och ändra resultat som inte faller cheferna på läppen.

Forskare vid Linköpings universitet har intervjuat nuvarande och före detta anställda på Brå som vittnar om grava missförhållanden.

Enligt Svenska Dagbladet, som tagit del av studien har Brå:s rapporter censurerats eller ”tillrättalagts” på grund av politisk press.

Enligt studien från Linköpings universitet har anställda på Brå vid flera tillfällen ändrat i forskningsrapporter efter krav från chefer, skriver SvD.

”Om det var så att resultat inte gillades så blev det censur, tillrättaläggande av resultat, nedtoning av resultat och att man lyfte fram andra delar av en studie som inte var så känsliga eller kunde visa på ett positivt resultat”, säger en tidigare anställd på Brå i studien. Rapport: Brå ändrar i forskningsresultaten.

Ny forskningsrapport: Brå viker sig för politisk press. Se også Studie: Brå-personal kallades till justitiedepartementet för att ”rätta” rapport

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav
Olav
1 year ago

“Demokrati er en stige, vi klatrer op af og smider væk,” sagde Hamas. De var bare lidt ærligere end den herskende, svenske klasse. Socialdemokraterna hadde under sitt årtier lange enevelde i prinsippet samme innstilling. Jeg vet ikke om figurer som Per Albin Hansson og Tage Erlander gav mer eller mindre åpent uttrykk for dette slik Einar Gerhardsen, “landsfader” for Arbeiderpartiet (Ap) i Norge. Men om man går godt nok igjennem historien så vil man kanskje finne noe lignende. Det er ihvertfall et faktum at Aps sannsynligvis viktigste politiker noensinne og den lengstsittende statsminister i Norge noensinne, hadde akkurat et slikt… Read more »

SvenneJävel
SvenneJävel
1 year ago

Fuck you Swedes. Fuck you all the way to hell. You are the curse of Skandinavia, you are worthless, you are shit. Fuck you Swedes. I hope you all get your heads stuck in a bus wheel today. God damned worthless shit Swedes. I hate you all.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Chris Forsne, i glemmebogen tak!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x