19
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1046
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Op pÄ en brÞkstreg med skidtet

Det er enkelheden og uanseeligheden, jeg kan lide ved striben, det er ikke fordi, den er videre original. Jeg kan godt lide komplicerede ting fremstillet helt enkelt, som den populist, jeg er klar over, at jeg er. Op pÄ en brÞkstreg med skidtet.

Fra Sverige er jeg vant til, at det forholder sig omvendt for socialister, liberalister og lĂžgnhalse: Der er det enkle sĂ„ kompliceret, at de pĂ„ forhĂ„nd afstĂ„r for at forklare Nisse i HökarĂ€ngen (Maren i KĂŠret) den dybere sammenhĂŠng, men i virkeligheden er det blot en mĂ„de at slippe afsted med politisk svindel og humbug pĂ„, og hvor store mĂŠngder svindel er der ikke brug for at afsĂŠtte i disse Ă„r?  Jeg samlede den op i kommentaren nedenfor. Kommentatoren “Alfreds Moder” ved mĂ„ske, hvor den stammer fra?

Multikulturen er revolutionĂŠr og et spejlbillede af fascismen

Et interview af Nils Littorin med Göran Adamsson, altsÄ to (forhenvÊrende?) venstreorienterede, da Littorin er gammel kommunist.

Sverige skulle med Proposition 1975:26 vÊre multikulturelt, og Olof Palme vidste i den anledning udmÊrket, at det var lige sÄ revolutionÊrt et projekt, som det siden har vist sig i virkeligheden. Landsfaderen Erlander havde nÊret en Robespierre ved sit bryst:

“Naturligtvis Ă€r det mĂ„ngkulturella samhĂ€llet en revolution. Den Ă€r oundviklig. Men eftersom jag Ă€r reformist vill jag att denna revolution skall ske gradvis”.

Jo lĂŠngere vi er kommet frem i revolutionen og de facto ĂždelĂŠggelsen af en nation, desto mere spĂžrger jeg mig “hvorfor?” og desto mere undslipper svaret mig. Jeg har en mistanke om, at jeg ikke engang vil finde det i Proposition 1975:26, men jeg vil da forsĂžge.

Men hvad skal der stÄ pÄ dÞdsattesten?

Skal det virkelig vedblive at vÊre gÄdefuldt, hvorfor vi satte os for at ÞdelÊgge os selv, lidt som det gÄdefulde ved Romerrigets undergang og FÞrste Verdenskrigs udbrud? Ingen obducent kan lade rubrikken stÄ blank, men hvad skal der stÄ pÄ dÞdsattesten? Jeg tÊnker ikke pÄ selve sygdommen, men pÄ, hvordan patienten erhvervede den.

Da kommunismen og nazismen faldt pladask, var det nĂŠrmest umuligt pĂ„ sekundet at opdrive ĂŠrlig nazist eller kommunist i hele Europa. Det samme vil ske med multikulturalismen, nĂ„r kanariefuglen i guldminen – Sverige – endelig stopper sit selvmordsforsĂžg og begynder at redde de sĂžrgelige resten ud af flammerne. De to i denne artikel udgĂžr sjĂŠldne undtagelser.  Göran Adamsson fĂ„r ordet:

”Bakom multikulturens vackra fĂ€rger döljer sig en anti-intellektuell, reaktionĂ€r ideologi som saknar vetenskaplig grund. Paradoxalt nog Ă€r det just pĂ„ högskolan och universiteten som den varit som starkast.”

NL: Men Àr inte mÄngfald bÀttre Àn enfald?

GA: Det beror pĂ„ vad du menar. Är polygami bĂ€ttre Ă€n monogami? Är sharialagar bĂ€ttre Ă€n Sveriges rikes lag? Att stĂ„ upp för en modern rĂ€ttsstat, jĂ€mlikhet och arbetarrörelsens ideal blir problematiskt för mĂ„ngfaldspolitikerna nĂ€r de möter bakĂ„tstrĂ€vande imamer eller fascism inom invandrargrupper. Tydligast blir det kanske med minoriteter inom minoriteter. Synen pĂ„ homosexuella inom vissa invandrargrupper Ă€r ett tydligt exempel. Förtrycket av kvinnor som vill slĂ„ sig fria frĂ„n hederskulturen Ă€r ett annat. Allt det hĂ€r har sopats under mattan, för inom etniska gruppen Ă€r allting bra. GÄSTSKRIBENT NILS LITTORIN: MULTIKULTUR ÄR FASCISMENS SPEGELBILD.

Der er grÞde i den mere tÊnksomme del af svensk venstreflÞj. Jeg havde ogsÄ helt glemt, at den eksisterer: DÀrför lÀmnar jag den illröda vÀnstersekten.

Hvad jeg begyndte at skrive om for tyve Ă„r siden – uden nogen politisk baggrund iĂžvrigt – er nu almenviden, og de der ikke ved det, tilhĂžrer bare den sĂŠdvanlige derriĂšre garde, som nu engang er demokratiets tunge kors og mulige, fremtidige dĂžd: Sweden: The Wages of Self-Loathing Is Civil War.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Alil
Knut Alil
4 years ago

Jeg ser samme sutringen i Sverige i Danmark og i Norge i de frie kommentarfeltene, vi mÄ lÞse vÄre felles problemer i Skandinavia med aksjoner og samhold, det nytter ikke Ä sitte bak pc er og kjefte lenger, en privat hÊr av Skandinaviske patrioter mÄ dannes i det skjulte.
Vi mÄ befri vÄre land .

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Knut Alil

FĂžrst skal der udtĂŠnkes en strategi for, hvorledes man smider invasionsstyrker ud af et land, nĂ„r samme invasionsstyrker beskyttes militĂŠrt af landets officielle hĂŠr. Migranter har priviligeret status, som nu ogsĂ„ autoriseres af internationale organisationer; FN, EU, RĂžde Kors og hele godhedssvineriet. Det er som om, at der er trukket en agenda ud af tidsĂ„ndens rĂžv, som arbejder hĂ„rdt og mĂ„lrettet imod nationalstatens overlevelse. Det er faktisk analogt til nazismen og fascismen, som ogsĂ„ bare poppede op pĂ„ den internationale politiske arena. Uden nogen specifik anledning og med global agenda. Globalisering hĂ„nd i hĂ„nd med den islamificerede tsunami af migranter… Read more »

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
4 years ago

“Demografi er skĂŠbne”. Demografers nĂžgterne konstatering siger det hele. Den fĂžrende danske demografi-professor dr.polit Poul Christian Matthiessen advarede allerede om det for over 30 Ă„r siden, men han blev skammet ud af medierne med DR og TV2 i spidsen. BĂ„de i Sverige og Danmark var problemerne med masseindvandringen fra de varme lande forudsigelige. Man valgte at ignorere den demografiske videnskabelige sagkundskab. Men hvorfor egentlig? MĂ„ske ville man forlĂŠnge socialdemokratismens levetid, ved at importere en ny underklasse til aflĂžsning af den gamle, der havde forladt ‘bevĂŠgelsen’? I dag bruger ‘bevĂŠgelsen’ sĂ„ beskyldninger mod dens politiske modstandere om, at de er racister/nazister/hĂžjreradikale… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
4 years ago
Reply to  Ivan Dybdal

Jeg tror egentlig det skylde, at man fĂžrst i 1980’erne kunne se, at nĂ„r krigsĂ„rgangene gik pĂ„ pension omkring 2015, ville det meget lave fĂždselstal dengang – en fertilitet pĂ„ 1,2 – ikke kunne betale deres pension 30 Ă„r senere. Lykketoft og andre finansministre havde barberet opsparingen ved beskatning, og for den private Den Sociale Pensionsfonds vedkommende havde konfiskeret. Derfor begyndte man at importere arbejdskraft – nye skatteydere – men glemte at vĂŠlge de ubrugelige fra. Man gik direkte fra asken i ilden, og forfejlet indvandring koster os nu 250 mio om ugen. Derfor virker det ogsĂ„ ret hyklerisk at… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x