19
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1046
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Op på en brøkstreg med skidtet

Det er enkelheden og uanseeligheden, jeg kan lide ved striben, det er ikke fordi, den er videre original. Jeg kan godt lide komplicerede ting fremstillet helt enkelt, som den populist, jeg er klar over, at jeg er. Op på en brøkstreg med skidtet.

Fra Sverige er jeg vant til, at det forholder sig omvendt for socialister, liberalister og løgnhalse: Der er det enkle så kompliceret, at de på forhånd afstår for at forklare Nisse i Hökarängen (Maren i Kæret) den dybere sammenhæng, men i virkeligheden er det blot en måde at slippe afsted med politisk svindel og humbug på, og hvor store mængder svindel er der ikke brug for at afsætte i disse år?  Jeg samlede den op i kommentaren nedenfor. Kommentatoren “Alfreds Moder” ved måske, hvor den stammer fra?

Multikulturen er revolutionær og et spejlbillede af fascismen

Et interview af Nils Littorin med Göran Adamsson, altså to (forhenværende?) venstreorienterede, da Littorin er gammel kommunist.

Sverige skulle med Proposition 1975:26 være multikulturelt, og Olof Palme vidste i den anledning udmærket, at det var lige så revolutionært et projekt, som det siden har vist sig i virkeligheden. Landsfaderen Erlander havde næret en Robespierre ved sit bryst:

“Naturligtvis är det mångkulturella samhället en revolution. Den är oundviklig. Men eftersom jag är reformist vill jag att denna revolution skall ske gradvis”.

Jo længere vi er kommet frem i revolutionen og de facto ødelæggelsen af en nation, desto mere spørger jeg mig “hvorfor?” og desto mere undslipper svaret mig. Jeg har en mistanke om, at jeg ikke engang vil finde det i Proposition 1975:26, men jeg vil da forsøge.

Men hvad skal der stå på dødsattesten?

Skal det virkelig vedblive at være gådefuldt, hvorfor vi satte os for at ødelægge os selv, lidt som det gådefulde ved Romerrigets undergang og Første Verdenskrigs udbrud? Ingen obducent kan lade rubrikken stå blank, men hvad skal der stå på dødsattesten? Jeg tænker ikke på selve sygdommen, men på, hvordan patienten erhvervede den.

Da kommunismen og nazismen faldt pladask, var det nærmest umuligt på sekundet at opdrive ærlig nazist eller kommunist i hele Europa. Det samme vil ske med multikulturalismen, når kanariefuglen i guldminen – Sverige – endelig stopper sit selvmordsforsøg og begynder at redde de sørgelige resten ud af flammerne. De to i denne artikel udgør sjældne undtagelser.  Göran Adamsson får ordet:

”Bakom multikulturens vackra färger döljer sig en anti-intellektuell, reaktionär ideologi som saknar vetenskaplig grund. Paradoxalt nog är det just på högskolan och universiteten som den varit som starkast.”

NL: Men är inte mångfald bättre än enfald?

GA: Det beror på vad du menar. Är polygami bättre än monogami? Är sharialagar bättre än Sveriges rikes lag? Att stå upp för en modern rättsstat, jämlikhet och arbetarrörelsens ideal blir problematiskt för mångfaldspolitikerna när de möter bakåtsträvande imamer eller fascism inom invandrargrupper. Tydligast blir det kanske med minoriteter inom minoriteter. Synen på homosexuella inom vissa invandrargrupper är ett tydligt exempel. Förtrycket av kvinnor som vill slå sig fria från hederskulturen är ett annat. Allt det här har sopats under mattan, för inom etniska gruppen är allting bra. GÄSTSKRIBENT NILS LITTORIN: MULTIKULTUR ÄR FASCISMENS SPEGELBILD.

Der er grøde i den mere tænksomme del af svensk venstrefløj. Jeg havde også helt glemt, at den eksisterer: Därför lämnar jag den illröda vänstersekten.

Hvad jeg begyndte at skrive om for tyve år siden – uden nogen politisk baggrund iøvrigt – er nu almenviden, og de der ikke ved det, tilhører bare den sædvanlige derrière garde, som nu engang er demokratiets tunge kors og mulige, fremtidige død: Sweden: The Wages of Self-Loathing Is Civil War.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Alil
Knut Alil
1 year ago

Jeg ser samme sutringen i Sverige i Danmark og i Norge i de frie kommentarfeltene, vi må løse våre felles problemer i Skandinavia med aksjoner og samhold, det nytter ikke å sitte bak pc er og kjefte lenger, en privat hær av Skandinaviske patrioter må dannes i det skjulte.
Vi må befri våre land .

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Knut Alil

Først skal der udtænkes en strategi for, hvorledes man smider invasionsstyrker ud af et land, når samme invasionsstyrker beskyttes militært af landets officielle hær. Migranter har priviligeret status, som nu også autoriseres af internationale organisationer; FN, EU, Røde Kors og hele godhedssvineriet. Det er som om, at der er trukket en agenda ud af tidsåndens røv, som arbejder hårdt og målrettet imod nationalstatens overlevelse. Det er faktisk analogt til nazismen og fascismen, som også bare poppede op på den internationale politiske arena. Uden nogen specifik anledning og med global agenda. Globalisering hånd i hånd med den islamificerede tsunami af migranter… Read more »

Ivan Dybdal
1 year ago

“Demografi er skæbne”. Demografers nøgterne konstatering siger det hele. Den førende danske demografi-professor dr.polit Poul Christian Matthiessen advarede allerede om det for over 30 år siden, men han blev skammet ud af medierne med DR og TV2 i spidsen. Både i Sverige og Danmark var problemerne med masseindvandringen fra de varme lande forudsigelige. Man valgte at ignorere den demografiske videnskabelige sagkundskab. Men hvorfor egentlig? Måske ville man forlænge socialdemokratismens levetid, ved at importere en ny underklasse til afløsning af den gamle, der havde forladt ‘bevægelsen’? I dag bruger ‘bevægelsen’ så beskyldninger mod dens politiske modstandere om, at de er racister/nazister/højreradikale… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
1 year ago
Reply to  Ivan Dybdal

Jeg tror egentlig det skylde, at man først i 1980’erne kunne se, at når krigsårgangene gik på pension omkring 2015, ville det meget lave fødselstal dengang – en fertilitet på 1,2 – ikke kunne betale deres pension 30 år senere. Lykketoft og andre finansministre havde barberet opsparingen ved beskatning, og for den private Den Sociale Pensionsfonds vedkommende havde konfiskeret. Derfor begyndte man at importere arbejdskraft – nye skatteydere – men glemte at vælge de ubrugelige fra. Man gik direkte fra asken i ilden, og forfejlet indvandring koster os nu 250 mio om ugen. Derfor virker det også ret hyklerisk at… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x