20
dec
Seneste opdatering: 20/12-19 kl. 0524
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Why the Working Class “Votes Against their Economic Interests”

Begge kanaler er nu Black Pigeons. I dag skal man læse Asger Aamund. Så kort og klart kan man blive informeret om noget, som Vesteuropæiske medier reducerer til et plagiat af CNN, N.Y.T, MSNBC og hvad alle globalistmedierne nu ellers mener.

Herved holdes vi i mørke om det langvarige, massive angreb på amerikansk demokrati, som Demokraternes opførsel er. Derfor forstår de heller ikke, hvorfor europæerne bør bekymre sig for det amerikanske demokratis tilstand: De får udpeget den forkerte skyldige. Danske aktivist-medier gør os dummere, end vi behøver være.

Et par uddrag fra Det afgørende slag i krigen mod Trump.

 

Demokraterne har igen og igen forsøgt at få Trump afsat. Men præsidenten går glad til valg på ryggen af en bomstærk økonomi og den laveste arbejdsløshed i en menneskealder. Og hvad afgør så præsidentvalget? It’s the economy, stupid!

I juli 2017 skrev jeg her i Berlingske, at den nyvalgte præsident ville opleve fire års total krig med Clinton-kombinatet, der dominerer politiske hjerter og sind på begge sider af Atlanten. Og ganske rigtigt formulerede Demokraterne støttet af hovedmedierne en strategi, der skulle føre til en afsættelse af præsident Trump eller, som en plan B, at gennemføre et aldrig ophørende karakterattentat med det formål, at USAs vælgerbefolkning i væmmelse ville vende ham ryggen ved præsidentvalget i 2020.

Den respekterede jurist, professor Alan Dershowitz, stemplede dette juridiske grundlag som forfatningsstridigt, idet den amerikanske forfatning kun tillader en afsættelse af en præsident, hvis denne tiltales og dømmes for landsforræderi, bestikkelse og andre alvorlige forbrydelser og lovovertrædelser. Ifølge Dershowitz skulle den sovjetiske politichef Lavrentij Beria have sagt til Stalin: »Vis mig manden, så skaffer jeg forbrydelsen!«

I Sovjetunionen kunne man altid blive dømt for »forbrydelser mod staten«, og Demokraterne vil også gerne kunne dømme Trump for »magtmisbrug«, der ikke figurerer i USAs forfatning eller straffelov.

Ifølge Lindsey Graham, der er formand for Senatets Retsudvalg, vil sagen blive ført uden indkaldelse af vidner, men udelukkende på grundlag af den eksisterende dokumentation. Dette betyder, at tiltalen bliver afvist efter en kort proces. Mitch McConnel, der er formand for Senatet, erklærer, at der er »nul chance« for, at Trump bliver afsat som præsident. Så nu må Demokraterne iværksætte plan C, der er sidste udkald, nu da plan A og B er faldet sammen.

Forfatteren til dette eventyr bliver nok Adam Schiff, der som ung drømte om at blive en berømt manuskriptforfatter i Hollywood, men som i stedet blev en berygtet politiker, der nu skriver fiktion for Demokraterne. Trump er nok ligeglad. Han går glad til valg på ryggen af en bomstærk økonomi og den laveste arbejdsløshed i en menneskealder. Og hvad afgør så præsidentvalget? It’s the economy, stupid!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SD nu största parti även i Novus med nytt rekord

19 December, 2019

https://samnytt.se/sd-nu-storsta-parti-aven-i-novus-med-nytt-rekord/

Sverigedemokraterna blir för första gången största parti i Novus mätningar med 24 procent – 0,3 procentenheter före Socialdemokraterna. De 24 procenten är samtidigt en kraftig uppgång sedan förra mätningen på 2,5 procentenheter och nytt rekord för Novus.

Kimski
Kimski
1 year ago

“Never mind our politics, Orange Man bad.”
~Demokraterne, 2016-20.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

BRÅ-skandalen: “Sverige har blivit en korrupt bananrepublik”

Redaktionen 18 December, 2019

https://samnytt.se/bra-skandalen-sverige-har-blivit-en-korrupt-bananrepublik/

I ett nytt videoklipp från Samnytt TV tar Kent Ekeroth upp korruptionen i Sverige som åter aktualiserats i och med rapporten om Brottsförebyggande rådet. Ekeroth påminner även om liknande skandaler där myndigheter mörkar rapporter inför valet för att dessa kunde missgynna den socialdemokratiska regeringen.

https://youtu.be/whtObYSm66c

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Ashes to ashes and dust to dust – if the moozzies don’t get you the snaps must.

De svenske socialakrobatiske godhedstosser trænger hårdt til en kraftig gang hovedrengøring. De har alle forurenet jord i hovedet; dette udgør hele deres jordforbindelse. Hvilke tosser forærer al deres fædrelands jord gratis til folk med sand mellem ørerne. Kan man udskifte jord med sand og få en god høst?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x