23
dec
Seneste opdatering: 25/12-19 kl. 1554
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT Rapport historiereviderer eget indslag om engelsk valg

“SVT desinformerer konsekvent. Det gjorde det forud for det amerikanske valg i 2016, om det såkaldte klima, og det desinformerer om Brexit,” siger Lars Bern, og han er mere informeret end den gennemsnitlige, vesteuropæiske journalist.

Medierne gør hvad de kan, for at sløre tidens overgribende konflikt, som i høj grad også indeholder migrationsspørgsmålet: Den mellem formuende globalister og deres organisationer EU/FN, og tilhængere af nationale, samarbejdende demokratier.

“Døde af skader på deres hals”

Store danske partier er gået i spagat for at tilfredsstille begge sider af konflikten, men skal de vælge, er det uden tvivl globalisterne, de vælger.

På 8 måned beslaglægger politiet nu mine arbejdsredskaber

Bern omtaler også de to skandinaviske kvinder, der omkom i Marokko “af skader på deres hals.” En mig nærtstående sag, som man vil vide, og som jeg glæder mig til at fortælle en dansk domstol, jeg vil gøre meget offentlig og meget berømt. Selv uden samtlige af mine arbejdsredskaber, som politiet nu beslaglægger på 8. måned.

“Resultatet af det engelske valg er uvist ind i det sidste”

Mon ikke? SVT rapport meddelte om aftenen for det engelske valg: “De konservative fører, men Labour henter ind på dem, så valgudgangen er uvis ind i det sidste,”som Bern også fremhæver. Dette sagde Rapport altså fire timer inden resultatet af et historisk jordsskredsvalg forelå (!) SVT er akkurat som DR, en politisk aktør, men tvangsfinancieret af dig og mig. Der er striptease på TV-apparatet hver aften, og så tror de ikke, vi opdager det.

Jeg ville endnu engang linke til Rapport 19.30 fra den 12 december, men ser at udsendelsen nu slettet. Så rutineret er SVT s bedrag blevet, at de nu fejer op efter deres tykkeste og mest mislykkede løgne med historierevision. En af mine læsere ville lægge den på You Tube, jeg har sendt ham en mail efter videoen.

Det kliniske blik

Bern kommer desuden ind på “public services” eufemismer om islam og jihad-mordene i Marokko, og alle har jo set i tyve år, hvordan SVT konsekvent har anvendt hele arsenalet imod Sverigedemokraterne bla. med begrundelsen, at de “ikke var et parti som alle andre.”

Den virkelige grund var naturligvis, at SVT ikke har meget med “public service” at gøre. Det er en falsk varebetegnelse for en samling venstreaktivister, der koster over 8 mia. kr om året.. Enhver opmærksom person ved desuden, at NRK og DR ikke ligger langt efter SVT i politisering og skævvridning.

Jeg ser  hovedsageligt disse kanaler, som en læge ser på en patient: Med det kliniske blik, men uden håb om helbredelse. Denne patient vil leve evigt eller dø. Hvorfor “public service” har slået pjalterne sammen med venstreekstremister og globalister, det er den interessante journalistik, der næppe vil blive skrevet, og der venter næppe heller nogen Cavling pris på den. (Se også Rune Selsing: Nu lakker det mod enden for unionen.)

Julefrid?

Ingrid & Maria lögnerna om Brå, ny skandal med bidragspolitiker.

Bemærk varslerne om “juleopløb” i flere svenske byer minut 39. “Politiet kan komme ud for et sammenbrud.”

Listen to “Nyhetshelgen #41 – Julefrid?, lögnerna om Brå, ny skandal med bidragspolitiker” on Spreaker.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Du mangler linket til Ingrids & Marias program, Steen 🙄

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Nå, nu er det der alligevel 👍

Mats Dahlqvist
Mats Dahlqvist
1 year ago

Damerna finns också på nontube.net om man vill se dem i bild.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x