1
jan
Seneste opdatering: 3/1-20 kl. 1455
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video: Kaos i Strasbourg

I Strabourg, en by lidt større end Århus, blev 220 biler brændt af. Jeg har ikke set det totale antal i år, men det plejer at ligge omkring 1100. Formålet med det er helt åbenlyst at kalde myndigheder til, for at kunne angribe dem, og tændstikker, fyrværkeri og sten tjener som den fattige mands Kalashnikovs.

Vi bliver angrebet med de midler, der nu er til rådighed, og vi bliver angrebet på stærkt symbolske områder som statsmagt og religion (på én uge i 2019 blev et dusin franske kirker angrebet.)

Længere behøver analysen ikke være for en politiker. Resultatet af den bør være: “Jeg er ved at plante en krig til mine børn. Stop, rul tilbage eller tag konsekvenserne!” – I Berlin-Neukölln fyrede “ny-tyskere” ikke bare dødelige krysantemumbomber af, men skarpe våben lige under snuden på politiet.

“We are dealing with very mobile groups that light fires for the sole purpose of seeing the firefighters and the police arrive and confront them. We have reached a milestone: they no longer target vehicles but men. They act to hurt them,” he added. Around 40 people were arrested in Strasbourg during the night. Hundreds of Cars Torched and Police Attacked Over New Year’sNew Year’s Eve mayhem in Strasbourg,

Muslimer gør en forskel

af Henrik M. Jensen

Atter har nogle muslimer nytårs morgen ryddet op på Rådhuspladsen efter skraldet fra nytårsaftens fyrværkeri under mottoet: “Vi muslimer gør en forskel.”

Og atter skete det under stor bevågenhed fra medierne, og som Radioavisen formulerede det, ryddede de op efter det svineri, som vi andre (dvs. danskerne) havde efterladt.

Hvordan Radioavisen kunne vide, at det kun var danskere, der fyrede raketter og kanonslag af på Rådhuspladsen, er ikke godt at vide.

Det var nemlig ikke kun danskere, der brændte fyrværkeri i denne tid, for de raketter, der i juledagene blev rettet mod brandvæsen, politi og tilfældige forbipasserende omkring Den Røde Plads på Nørrebro, og som ifølge nogle medier havde skabt krigslignende tilstande, var nemlig affyret af unge muslimer!

Men det skrev journalisterne ikke ét ord om, og sandheden måtte vi få fra politikeren Lars Aslan Rasmussen.

Ej heller er det blevet nævnt, at de mange raketangreb på selve nytårsaften mod brandvæsen i bl.a. Gellerup og Albertslund blev affyret af unge muslimer.

Lige som det heller ikke nævnes med ét ord, at det muslimske rengøringshold, der var i aktion på Rådhuspladsen tilhører en sekt (Ahmadiyya), som hverken sunnier eller shiaer (dvs. 99% af muslimerne) anerkender som muslimer.

Alligevel fremturer “jourcialisterne” fra DR og andre medier år ud og år ind med den samme useriøse multikulti- propaganda: Nytårs morgen rydder de flinke muslimer op efter de svinende danskere.

Og ikke et ord om, at de mange raketter og kanonslag mod brandvæsen, politi og tilfældige forbipassernede, er affyret af unge muslimer. Og at de “muslimske” rengøringsmænd på Rådhuspladsen slet ikke er muslimer.

Men det er ganske vist: Muslimer gør en forskel…

Se også BT: “… ligner optagelser fra borgerkrigen i Syrien, men videoen ovenfor er optaget midt i København.” og S-politiker: Det er kun én gruppe, der står bag uroligheder på Nørrebro.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Muslimsk affald bærer skraldet ud.
Sindsoprivende nyhedsrapportering fra den tvangsfinansierede statskakofoni.
Næsten lige så uinteressant som Mette Frederiksens nytårstale.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders

Mette snakker klima og babyer, hun vil gerne kulturberiges, derfor snakker hun kun om de uvæsentlige ting, i forhold til de importerede møgdyr.

Vegard
Vegard
2 years ago
Reply to  Charles

Dere skulle ha sett nyttårstalen til Erna i Norge. Det hørtes ut som om hun snakket til en gruppe 1. klassinger. Ekstremt nedlatende. Hun snakket ovenifra og ned. Ned til oss dumme vanlige mennesker som ikke forstår vårt eget beste. Erna bør snart rømme fra Norge, hun kommer til å havne opp ned i toppen på en lyktestolpe. Maken til motbydelig tispe skal man lete lenge etter.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Vegard

Jeg har set noget af den, lidt af det samme sødsuppe.
Jeg blev træt af at se hende.
Men een ting er vi da sikker på. Der kommer til at ske noget drastisk men sosserne og AP. ABB viste faktisk vejen.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  Vegard

Det er det jeg altid har sagt, politikere er så dumme at de anser borgerne for at være dummere end de selv.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Vegard

Forær hende en niqab i julegave. Måske forstår damen en diskret hentydning?

Franz
Franz
2 years ago

Så 10,000 muslimer ødelegger alt og lager et helvetes bråk. 10 muslimer går bak dem og rydder opp og da skal vi hylle muslimer? Til helvete med det. Muslimer gjør en forskjell; de lager et helvetes bråk uansett hvor de befinner seg.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Franz

Det er præcis hvad de gør. Hver evig eneste dag.

halløj
halløj
2 years ago

Alt dette er ligegyldigt på den lange bane. Godt nytår og tak for dit arbejde. Snart mister vi beherskelsen.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

364 dage om året ryder vi op efter muslimerne, 1 dag om året ryder de op efter os.
Det er kendt at araberdrenge smider om sig med skrald og at det ligner jeg ved ikke hvad når de har været forbi!

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Sån havde jeg ikke tænkt på det før, men hvor har du ret. Skægt hvorfor den vinkel aldrig er dukket op i msm før. Gad vist om den gør det en dag?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Prøv lige at forestille dig at et par hundrede biler blev brændt af i Aarhus eller omtrent 100 i Aalborg eller en 6-700 i København! Så har vi franske tilstande! Alligevel stemmer de et fjols som Macron ind som Præsident. Det vil svare lidt til at sådanne bilafbrændinger ville få folk til i stor stil at stemme på De Radikale Venstre! Det er rigtigt svært at se noget håb for Frankrig og på bare lidt længere sigt for Danmark!

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det er godt skrevet.jeg har forsøgt at følge med omkring de gule veste. Der meget godt at sige om dem, især er den vedholdenhed der er blevet udvist et særkende, der viser en tyngde og ikke mindst alvor. Men hvorfor samtidigt den præsident?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Beundringsværdigt at de rydder op og gør rent på en offentlig plads. Men moské er det også derfor at sunni- & shiamuhamedanere ikke vil anerkende den – eller hinanden? – som trosfæller???
Men for mig er mennesker, der bekender sig til koranen muslimer!

Minucius
Minucius
2 years ago

“jourcialisterne”

Det største parti blandt journalister er vist nok det Radikale Venstre, det vil sige et liberalt centrum-højre parti. Et parti som reelt kun adskiller sig fra moderpartiet Venstre via en rå ærlighed omkring dets afsindige globalistiske idealer.

Globalismen er grundlæggende et anarko-liberalt projekt optændt af kapitalistisk hyper-individualisme/universalisme. Meget langt fra Sovjet-tidens tunge autoritære semi-konservative nationalistiske kollektivisme.

Liberalismen har sejret.. Ad helvede til!

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Luk de såkaldte journalistuddannelser.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Bastardo

Bastardo det er en rigtig god idé. Virkelig god.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Skjuter de inte raketer och andra pjäser mot blåljuspersonal, i Danmark med?

SkjutFörHelvete
SkjutFörHelvete
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Problemet är inte att dom skjuter raketer, problemet är at polisen inte skjuter tilbaka. Jag kommer aldrig förstå varför polisen inte skjuter. Så enkelt, så effektivt, alla prolemer löst på 5 sekunder. Men dom gör inget.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Nej, det betyder ikke at problemet er løst. Det betyder derimod, at muslimerne vil bruge anderledes brutale metoder, for at hævde “deres” territorium. De er altid klar til eskalering. Altid. Så hvis politiet begynder at skyde med skarpt, så kommer der til at dø politifolk, som følge af muslimernes indbildte /forestillede status som overmennesker. Ingen vantro skal komme og fortælle dem, hvad de må og ikke må.

Men der er ingen vej udenom det nødvendige magtopgør – og vi slipper ikke for menneskelige tab.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Enig. Desuden har vi allerede lidt menneskelige tab. I tusindetal. Muslimerne har stort set ikke lidt tab.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

“For at hævde “deres” territorium”.
Det uttlandet är helt fantastiskt. I Sverige har vi inte längre någon egendomsrätt däremot har vi inskrivit i “Regeringsformen” något socialisterna kallar för “ALLEMANSRÄTT”, täcker hela Sveriges territorium och kan “tolkas” fritt av alla även muslimer.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Den frygtelige årsag til at politiet ikke gør noget, eksempelvis skyder tilbage, er at politiet samarbejder med de muslimske klaner. Om menneskehandel. Ikke kun her i Danmark, men også i Sverige og Norge. Vi lever i politistater.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Ork jo!

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
2 years ago

Det här är mitt åttonde nyår på Martinique. Under dessa år har jag inte upplevt en enda bilbrand eller en enda vandaliserad kyrka. Vad kan det tänkas bero på? Det bor ju fler människor här än i Strasbourg. Och vi är ett franskt “Département d’Outre Mer”.

der Adler
der Adler
2 years ago

Margrethe, jeg er meget enig med dig. De første muslimer kom til os, for at fylde huller ud i dansk industri. Men ingen ansvarlige politikere tænkte på, at de tog deres moskeer, deres såkaldte hellige bog og hele deres forkvaklede taber kultur med sig. Når kritiske ryster lød, så fik vi at vide, at de bliver som os, efter en generation! Men vi kan konstatere, at muslimerne kommer ikke for at blive integreret, men på sigt for at dominere, og så i øvrigt suge på systemet, uden at bidrage. I min optik er den handlemåde som en parasit. Muslimerne er… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg er endelig kommet til den konklusion, bedre sent, end aldrig at ankomme, at de såkaldte moderate muslimer er langt de farligste. En muslim er en muslim er en muslim. Et faktum, der forbliver et faktum, uanset hvor meget affald de end samler 1/365 del af et årsværk. De “moderate” har så bare den ekstra giftpil i ærmet, at de gladeligt lader sig bruge som skalkeskjul for islams sande hensigter, som de rettroendes rambuk og som de nyttige danske idioters skjold over for al islamkritik. ” Hvordan vover du at dømme alle muslimer med dine fordomme, Jég kender da mange… Read more »

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  Margrethe

Der findes ikke nogen “moderate” muslimer, for der eksisterer ikke nogen moderat version af Koranen.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Kimski

Den bedste version af koranen er den afbrændte:-)

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

MEGET enig Margrethe!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Historiens dom blir hård Av Magnus Ranstorp https://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=4007#.Xg3X5eznupe Politiker och myndigheter har reagerat senfärdigt och naivt mot terrorism och extremism. De har påverkats av samhällsdebattörer som relativiserat och förnekat förekomsten av islamistisk terror. Svenska regeringens och myndigheters åtgärder mot våldsbejakande extremism och terrorism har varit en enda kedjereaktion av senfärdighet. Trots att 300 individer rest till Syrien och Irak sedan 2012/13 för att ansluta sig till en av världens grymmaste terrororganisationer dröjde det till terrordådet på Drottninggatan i april 2017 innan regeringen tillsatte en utredare som slutligen föreslog nya straffbestämmelser om deltagande samt samröre i en terrororganisation. Dessa lagändringar träder… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Nytårshilsen (oversat)fra Radio Mekka:

Den islamiske front i Danmark står lige nu stærkt. Den muslimske femte kolonne udvider sig demografisk bedre end forventet. Vore forsyningstropper udvides kraftigt med kristne danske socialrågivere som ordner pekuniære problemer. Vores propagandaafdeling i Det Radikale Venstre slider hårdt med at modvirke kristne danskeres afsky for vores hellige projekt. Vores Shariapatruljer løber rundt næsten overalt og nedkæmper kristen dansk opposition mod vore hellige love. Ved profetens skæg skal vi sejre til sidst – og så bliver det først rigtig skægt.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
2 years ago

Nytårsfejringen der i generationer har været både kristne og sekulære menneskers velkomst til det nye år, er ved at blive symbolet på multikulturens forsøg på at gøre denne dag til deres. Mest udpræget i lande med meget store muslimske befolkningsgrupperinger som Frankrig og Tyskland. I Frankrig forsøger unge muslimer hvert år at sætte nye rekorder i bilbål og i Tyskland er det kun et par år siden man i de fleste tyske byer havde det store gang-rape af tyske kvinder, igangsat af etniske unge. Nu er de samme tendenser ved at komme her. Der går ikke en weekend uden biler… Read more »

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x