13
jan
Seneste opdatering: 14/1-20 kl. 1646
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

IMG_0034

‘Coming close to death you begin to know what life means, and what it means is gratitude’ Spectator

Douglas Murray: Roger Scruton: A man who seemed bigger than the age. HĂžr Roger Scruton Tale i Trykkefrihedsselskabet, 14.5. 2016 og se mine fotos. Lone NĂžrgaard: En af Englands stĂžrste tĂŠnkere – er dĂžd, 75 Ă„r. Foto © Snaphanen.dk.

Voldsom eksplosion pĂ„ Östermalm kl 1:09 i nat

KĂŠmpe brag i centrale Stockholm, hĂžrtes 12 kilometer borte

Bomben kunne hÞres over det meste af det indre Stockholm i Nacka, Hammarby sjöstad, GÀrdet, Lidingö, Bagarmossen til Lidingö, altsÄ fire fem kilometer vÊk.  Helt i Saltsjö Boo tolv kilometer bort hÞrtes braget.

Adressen er Gyllenstiernsgatan 4 . Det er kun 100 meter i luftlinje fra SVT Huset og hele ni udenlandske ambassader. OplĂžsningen af Sverige er ved at nĂ„ den hovedskyldige “elite.” Der er nĂŠppe nogen af dem, der ikke ved, at repressalierne imod dem kan blive voldsomme. Det er den undertone al svensk debat har i dag. De vover ikke at tĂŠnke pĂ„ det,  MSM vover ikke at skrive det, men ingen ser ikke, at “vandstanden” stiger.

“Det började som en skakning pĂ„ nedre dĂ€ck”

Kvarteret bebos af journalister som Jan Guillou, Calle Schulman, og af ansatte pĂ„ den amerikanske ambassade. “Det började som en skakning pĂ„ nedre dĂ€ck”, – det er svĂŠrt ikke at tĂŠnke pĂ„ Michael Wiehes Titanic, nu vandet begynder at nĂ„ Ăžverste dĂŠk, skĂžnt Wiehe nĂŠppe havde forestillet sig, at vandet skulle vise sig at vĂŠre multikulturen. Wiehe, der for 13 Ă„r siden skinhelligt kaldte danskerne for “pĂžlsefascister,” vil nĂŠppe heller drage nogen lĂŠrdom af det. Den gamle kommunist har sit materielle liv pĂ„ det tĂžrre.

Sammenstyrtningsfare

Med rubrikker som Explosion i fastighet pĂ„ Östermalm, underspiller pressen hĂŠndelsen. Den er rystet. Alle er evakuerede fra ejendommen og naboejendommen, da begge er i sammenstyrtningsfare. Kort tid efter i Uppsala. ogsĂ„ den bombe hĂžrtes over hele byen. Politiet leder efter en sammenhĂŠng mellem de to. Prof. Martinovsky re-tweeter:

Massive bomb explosion tonight in Stockholm Sweden. Could be heard across the city. Must be the largest bomb in Sthlm in 3-4 decades. An entrance to an apartment building is completely gone with serious damage to a couple of apartments. It happened in the richest area of town.

Flere opgange er evakueret. Der er ikke meget andet videomateriale end dette, politiet har spĂŠrret af ogforhindrer folk i at fotografere.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rene
Rene
4 years ago

Nu gÄr det ud over dem, der ellers aldrig betaler prisen.sÄ er vi altsÄ nÄet sÄ langt i processen med at fÄ nedbrudt velfungerende civilisationer. Hvad sker der her fra?
SÄ de det slet ikke komme? Var de trygge til det sidste, i visheden om, at konsekvenserne pÄ forunderlig vis , ikke kunne/ville nÄ dem selv?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Rene

Sveriges statsminister LĂžfven sier jamnt..”Sverige har aldrig vĂŠrt tryggere”..
Kanskje han nÄ stopper med det siden det nÄ ogsÄ har nÄdd hans kompiser/samarbeidspartnere..pk journalistene.
I Vellinge.. et av Sveriges rikeste kommuner ble irritasjonen over alle tiggere nok for de rikeste..selv om hvermansen hadde klaget over flere Ă„r.
Konsekvens tiggerforbud..som spredte seg til andre kommuner.
SÄ praksis viser at uansett hva av det onde som skjer.. mÄ det treffe de velstÄende..Da skjer det noe..ellers ikke.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  sussebassa

Er det Löfven stemmer der blev kulturberiget.??
Hvis det var, jammen sÄ har de villet have det sÄledes.

Hvad tid kommer folk ud af deres huller, policen kan jo ikke en skid. Det er NU.!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Charles

LÞfven selv er ju kulturberikeren med stor K..derfor han mÄ avsettes om Sverige skal overleve som et nordisk kristent demokratisk land.
NÄ er SD stÞrte partiet i nye mÄlinger, og med oppslutning ca 2.2 milioner svensker..men valget er ju ikke fÞr om 2 Är..
SÄ det mÄ nok sterkere krutt.. bomber til for Ä fÄ han avsatt nÄ.
Ikke et knyss fra han om bombingen..ynkrygg og fegis..var nok den fĂžrste som styrtet i bomberommet for skydd..og sitter der nok enda.

Santor
Santor
4 years ago

Sverige er godt nok ude i torvene. Det lader til at rekord bombningerne i 2019 bliver hverdag. Ikke de ikke ved besked med hverdagen men efterhÄnden mÄ det da gÄ op for tosserne at de ogsÄ vil blive ramt, om det fÄr dem til at vende skuden er straks lidt svÊrere at forudse!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

OgsĂ„ en kraftig bombe i Uppsala i nat 😬

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/kraftig-explosion-i-uppsala/ar-BBYTgpO?ocid=sf

Kraftig explosion i Uppsala

En kraftig explosion intrÀffade i centrala Uppsala vid 03-tiden natten till mÄndag.

– Vi fick larm om en hög smĂ€ll, den har hörts i stora delar av centrala Uppsala. Vi har hittat platsen för explosionen, och har ett flertal poliser pĂ„ plats, sĂ€ger Fabian Hamnqvist, presstalesperson hos polisen.

kumulus
kumulus
4 years ago

SĂ„ har diktatoren vĂŠret ude med den store grĂžnthĂžster og har slettet uĂžnskede kommentarer samt uĂžnskede kommentatorer!

Filuren
Filuren
4 years ago

Dedikeret til fanboy Alfred med fĂžlge: https://www.friatider.se/fox-programledare-laxade-upp-trump-om-hans-invandringssvek

Det er ikke nyt, det er ikke gĂŒt.
Trumpen, en puppet.

Puppets stĂžrste donor er pengemanden, ‘filantropen’ Sheldon fucking Adelson.

Vi er i krig.
Vi er narret.

Det vĂŠlter ind.
Hvor er muren?

Det er ingen skam at indrĂžmme, at man er blevet snydt og bedraget. Er der noget den sump af ‘jĂžder’, Puppet omgiver sig med, er eksperter i, sĂ„ er det netop det: Bedrage de umĂŠlende masser.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Filuren

The goy’s choice: Hellere en sump af ‘jĂžder’ end en Ăžrken af ‘muhamedanskere’.-)

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Trump leverer ikke.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Filuren

Trump skal kun levere én ekstrem vigtig ting: Total umulighed for Iran at udvikle atomvÄben nu og for al fremtid.

Lykkes det ham ikke, starter ww3. sĂ„ snart iranerne har prĂžvesprĂŠngt en A-bombe, angriber jĂžderne og amerikanerne. De nulstiller Irans mulighed for A-vĂ„ben. Det kan udlĂžse et sindssygeanfald i Pakistan, med A-vĂ„ben pĂ„ lager. Hele MellemĂžsten vil gĂ„ op i flammer, hvilket kan udlĂžse ww3. Islamiske lande mĂ„ aldrig besidde A-vĂ„ben – man giver jo heller ikke bĂžrn hĂ„ndgranater at lege med.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x