22
jan
Seneste opdatering: 24/1-20 kl. 0400
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Falske håndværkere plyndrer bombeofre

Sverige synker ned i mørket for vore øjne

De uppger sig komma från ett städbolag och kräver att få bli insläppta. Men väl i inomhus dras inga drag med dammsugaren. Tjuvarna gör vad de kan för att komma in i lägenheterna som står tomma efter explosionen på Östermalm. Falsk städfirma utnyttjar explosionen – stjäl från offren

“Sverige behøver udgangsforbud”

“Livtids udvisning for alle udenlandske forbrydere”

Jeg skrev i morges: “Dette bliver et militært ærinde inden der er gået to år. Frankrig er i udtagelsestilstand, Sverige mangler bare at erklære den. Sverige kan muligvis kontrolleres på et eller andet lavt niveau af de rigtige politikere, men det er for evigt beskadiget, og der er endnu langt til bunden.

Når man har forsøgt at advare i tyve år, er man aldeles afmægtig over dumheden og uansvarligheden.  Dette er ikke anlagt af rationelle personer, og danskere og nordmænd sender tankeløst deres børn ind i det samme, vidnede 2019 valget om.” Tino Sanandaji skriver om et ældgammelt tillidssamfund, der rives ned på en generation eller to.

Det kommer krävas extraordinära åtgärder som exempelvis utgångsförbud för att komma tillrätta med bombattentaten och den allt grövre gängbrottsligheten. För att genomföra åtgärderna behöver Försvarsmakten tas i anspråk, menar Ledarsidornas Johan Westerholm. Man måste frysa läget och ta kontroll, säger Westerholm som också vill se livstids utvisning för i stort sett alla utländska brottslingar.

Det handlar inte längre om enstaka områden, och oroligheterna börjar allt mer spilla över i allt fler delar av samhället. Det är inte längre enbart de svagaste sociala grupperna som drabbas utan även boende i välbeställda områden har fått våldet inpå knutarna. Johan Westerholm understryker flera gånger allvaret i läget.

Varje person som är utländsk medborgare som döms till fängelse på en månad eller längre, där ska normalfallet vara utvisning. Trafikbrott, i vissa fall kan man diskutera. Men när det gäller brott mot person, då är det utvisning. Och då snackar vi inte det här daltandet med tio års utvisning utan då är det utvisning på livstid. För övriga brottskategorier gäller three strikes and you’re out. På engelska är begreppet ”petty crimes”, småbrott. Som exempelvis snatteri och ringa narkotikabrott. Döms du för tre sådana brott, då åker du ut på livstid. Westerholm: ”Det finns ett antal platser där det behövs ett utegångsförbud just nu”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Lidt morsomt er det at nu da bombningerne er kommet til Stockholm, først da begynders der at blive talt om udgangsforbud og militær i gaderne.

Andre byer og by-dele har levet længe med det Svenske kaos uden nogle tegn på at løse problemet!

Poul
Poul
2 years ago

Östermalm, er det ikke der alle politikerne og journalisterne med de rigtige meninger bor? For så håber jeg at de slap afsted med hele lortet, og især håber jeg at deres naboer nåede at se at tyvene var arabere så de kan fortælle dem det bagefter.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Poul

Östermalm er en pæn bydel.

Det som forgår nu, er svineri per design. En planlagt borgerkrig, hverken mere eller mindre. Fredelige løsninger søges. Vi kan stadigvæk nå at vende skuden.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Hvordan skal de svenske myndigheder hente f.eks. 100 perkere til udvisning i Rosengården, uden at det kommer til voldelige optøjer og massive hævnaktioner mod svenskere i andre dele af landet?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

De skal bare gøre det. De menesker der bor der er så …dysfunktionelle, at de ikke vil magte at gennemføre større optøjer. Jeg har samlet flasker der. Desuden kan du relativt nemt afspærre det område.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Bare luk midlertidigt for alle deres mobiltelefoner 😅

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Poul

Hvordan kan Löfven og de andre globationalsocialister få den perverse idé, at invasive migranter kan bidrage positivt til Sveriges udvikling? Hovedparten kommer fra muslimske lande, kendt for indgifthed, korruption, teknologisk inkompetence, religiøst betinget fremmedhad og massiv undertrykkelse. De fleste er analfabeter, aner intet om kristen industrikultur og er rystende overbeviste om egen overlegenhed. Det er tidens største gåde hvordan de globale nasseproletarer kan give Sverige andet end permanent kaos? Migrationen er håbets triumf over fornuften. Uvidende nasseproletarer i alle lande – forén jer – Sverige er ét stort tag-selv-bord for de globale. Når bordet er tømt tramper vi bare videre… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Massinvandringen har förändrat Sverige och hela västeuropa. Det värsta av allt är att människor blir straffade om de berättar sanningen om hur invandringen påverkar och förändrar deras länder. Yttrandefriheten är under hot i hela västeuropa.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

En fransk författare har nyligen dömts till två månaders fängelse därför att han vågade berätta sanningen om massinvandringen och hur den förändrar Europa för evigt. https://vladtepesblog.com/2020/01/21/renaud-camus-convicted-of-thought-crimes-fined-1800-to-objectionable-orgs-and-2-months-jail/

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Efter fyrværkeriulykken i Seest i 2004 blev hjemmeværnet indsat til at bevogte de beskadigede huse, indtil de kunne tømmes af de rigtige mennesker. Men så langt har svenskerne tydeligvis ikke magtet at tænke.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Udvisning er prøvet til bevidstløshed i Danmark. Hidtil til ingen nytte. Når muslimerne vender illegalt tilbage, sker der dem intet. Eneste straffeforanstaltning, som virker på muslimer, er et fængsel sammenbygget med en svinefarm. De indsatte skal, for at få mad, arbejde dagligt på svinefarmen – før de smides ud af landet igen. Spørgsmålet er, om foreningen til dyrenes beskyttelse vil tillade et sådant arrangement? Svinene skulle nødig tvangskonverteres til islam.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Det er fordi at de får lov til at vende tilbage. Der findes måder til at finde ud af om de er vendt tilbage. Det kaldes at chippe en person med en GPS chip. Mange er allerede blevet det, men åbenbart ikke dem der er blevet udvist.

Hvorfor mon?

kumulus
kumulus
2 years ago

Så længe det bare er Sverige, Frankrig m.fl., der synker ned i mørket. De har trods alt tigget og bedt om det i årtier.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  kumulus

Og det bekymrer dig slet ikke, at det er vores naboland? Hvis der pludselig ankommer 500.000 svenner, som vi skal tage os af? Desuden vil vores uduelige politikere også åbne portene på vid gab for “moderate” muslimer. KAOS!

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

“Og det bekymrer dig slet ikke, at det er vores naboland?”

Overhovedet ikke! Som nævnt har de tigget og bedt om det i årtier.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

@ Hr.Snusk

500.000 Svensson’s – eller flere – kunne blive sjovt, for den almene boligmasse er i forvejen overfyldt med +500.000 muhamedanere!

FJOLSET “kumulus” aner åbenbart ikke, hvor hurtigt Øresund kan krydses i en plastikjolle med 4 hk påhængsmotor…

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  kumulus

Med al respekt, men det har den svenske befolkning ikke. Den er underlagt social kontrol, kaldet politisk korrekthed. Et særligt svensk kulturfænomen, som skiftende svenske regeringer, influenter og massemedier, har udnyttet maksimalt.

Det er så svinsk det der forgår. Ultimativt svinsk. Det ultimative forrædderi.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  kumulus

Du tror ikke, at problemet vil brede sig ind over vore grænser når orkerne med f.eks. svenske pas stiller op på socialkontorerne??

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

https://ekstrabladet.dk/plus/krimi/bomber-likvideringer-og-civile-i-krydsilden-blodig-rockerkonflikt-ulmer/7969019

En MC-klub var mål for en af bomberne, så nu mener de kloge hoveder på Ekstra Bladet, at en rockerkonflikt truer. Hold nu kæft…

Geri
Geri
2 years ago

Svenskene bodde i et av verdens tryggeste og fredeligste land. De hadde alt. Og de bestemte selv at de ville kaste bort alt og donere hele Sverige til afrika og arabistan. Så nå får de ingen sympati. De fikk det de ville ha. De ville ha kaos, drap og voldtekter. Så hvis jeg hører noe klaging fra en svenske nå, så får han seg en på kjeften. Vi har ingen grunn til å synes synd på Sverige. Tvert imot, vi har alle grunner til å hate Sverige og hver eneste jævla svenskejævel i verden.

Geri
Geri
2 years ago

Det er godt å se svenskene få det de fortjener. Nå har de jobbet hardt i m ange år for å knuse hele Skandinavia og utrydde vår kultur. Så de skal betale og de skal betale hardt. Det er en sann glede å se svensker bli knvistukket, voldtatt, ranet og utnyttet. Det er en fryd å se svenske foreldre gråte fordi barna deres blir voldtatt. Brenn i helvete svenskejævler, brenn, nå kommer karma, nå skal dere betale for det dere har gjort mot oss! Fuck Sweden.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x