22
jan
Seneste opdatering: 24/1-20 kl. 0400
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Falske hÄndvÊrkere plyndrer bombeofre

Sverige synker ned i mĂžrket for vore Ăžjne

De uppger sig komma frĂ„n ett stĂ€dbolag och krĂ€ver att fĂ„ bli inslĂ€ppta. Men vĂ€l i inomhus dras inga drag med dammsugaren. Tjuvarna gör vad de kan för att komma in i lĂ€genheterna som stĂ„r tomma efter explosionen pĂ„ Östermalm. Falsk stĂ€dfirma utnyttjar explosionen – stjĂ€l frĂ„n offren

“Sverige behĂžver udgangsforbud”

“Livtids udvisning for alle udenlandske forbrydere”

Jeg skrev i morges: “Dette bliver et militĂŠrt ĂŠrinde inden der er gĂ„et to Ă„r. Frankrig er i udtagelsestilstand, Sverige mangler bare at erklĂŠre den. Sverige kan muligvis kontrolleres pĂ„ et eller andet lavt niveau af de rigtige politikere, men det er for evigt beskadiget, og der er endnu langt til bunden.

NĂ„r man har forsĂžgt at advare i tyve Ă„r, er man aldeles afmĂŠgtig over dumheden og uansvarligheden.  Dette er ikke anlagt af rationelle personer, og danskere og nordmĂŠnd sender tankelĂžst deres bĂžrn ind i det samme, vidnede 2019 valget om.” Tino Sanandaji skriver om et ĂŠldgammelt tillidssamfund, der rives ned pĂ„ en generation eller to.

Det kommer krÀvas extraordinÀra ÄtgÀrder som exempelvis utgÄngsförbud för att komma tillrÀtta med bombattentaten och den allt grövre gÀngbrottsligheten. För att genomföra ÄtgÀrderna behöver Försvarsmakten tas i ansprÄk, menar Ledarsidornas Johan Westerholm. Man mÄste frysa lÀget och ta kontroll, sÀger Westerholm som ocksÄ vill se livstids utvisning för i stort sett alla utlÀndska brottslingar.

Det handlar inte lÀngre om enstaka omrÄden, och oroligheterna börjar allt mer spilla över i allt fler delar av samhÀllet. Det Àr inte lÀngre enbart de svagaste sociala grupperna som drabbas utan Àven boende i vÀlbestÀllda omrÄden har fÄtt vÄldet inpÄ knutarna. Johan Westerholm understryker flera gÄnger allvaret i lÀget.

Varje person som Ă€r utlĂ€ndsk medborgare som döms till fĂ€ngelse pĂ„ en mĂ„nad eller lĂ€ngre, dĂ€r ska normalfallet vara utvisning. Trafikbrott, i vissa fall kan man diskutera. Men nĂ€r det gĂ€ller brott mot person, dĂ„ Ă€r det utvisning. Och dĂ„ snackar vi inte det hĂ€r daltandet med tio Ă„rs utvisning utan dĂ„ Ă€r det utvisning pĂ„ livstid. För övriga brottskategorier gĂ€ller three strikes and you’re out. PĂ„ engelska Ă€r begreppet ”petty crimes”, smĂ„brott. Som exempelvis snatteri och ringa narkotikabrott. Döms du för tre sĂ„dana brott, dĂ„ Ă„ker du ut pĂ„ livstid. Westerholm: ”Det finns ett antal platser dĂ€r det behövs ett utegĂ„ngsförbud just nu”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
4 years ago

Lidt morsomt er det at nu da bombningerne er kommet til Stockholm, fĂžrst da begynders der at blive talt om udgangsforbud og militĂŠr i gaderne.

Andre byer og by-dele har levet lÊnge med det Svenske kaos uden nogle tegn pÄ at lÞse problemet!

Poul
Poul
4 years ago

Östermalm, er det ikke der alle politikerne og journalisterne med de rigtige meninger bor? For sĂ„ hĂ„ber jeg at de slap afsted med hele lortet, og isĂŠr hĂ„ber jeg at deres naboer nĂ„ede at se at tyvene var arabere sĂ„ de kan fortĂŠlle dem det bagefter.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Poul

Östermalm er en pén bydel.

Det som forgÄr nu, er svineri per design. En planlagt borgerkrig, hverken mere eller mindre. Fredelige lÞsninger sÞges. Vi kan stadigvÊk nÄ at vende skuden.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

Hvordan skal de svenske myndigheder hente f.eks. 100 perkere til udvisning i RosengÄrden, uden at det kommer til voldelige optÞjer og massive hÊvnaktioner mod svenskere i andre dele af landet?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

De skal bare gĂžre det. De menesker der bor der er sĂ„ …dysfunktionelle, at de ikke vil magte at gennemfĂžre stĂžrre optĂžjer. Jeg har samlet flasker der. Desuden kan du relativt nemt afspĂŠrre det omrĂ„de.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Bare luk midlertidigt for alle deres mobiltelefoner 😅

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Poul

Hvordan kan Löfven og de andre globationalsocialister fĂ„ den perverse idĂ©, at invasive migranter kan bidrage positivt til Sveriges udvikling? Hovedparten kommer fra muslimske lande, kendt for indgifthed, korruption, teknologisk inkompetence, religiĂžst betinget fremmedhad og massiv undertrykkelse. De fleste er analfabeter, aner intet om kristen industrikultur og er rystende overbeviste om egen overlegenhed. Det er tidens stĂžrste gĂ„de hvordan de globale nasseproletarer kan give Sverige andet end permanent kaos? Migrationen er hĂ„bets triumf over fornuften. Uvidende nasseproletarer i alle lande – forĂ©n jer – Sverige er Ă©t stort tag-selv-bord for de globale. NĂ„r bordet er tĂžmt tramper vi bare videre… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Massinvandringen har förÀndrat Sverige och hela vÀsteuropa. Det vÀrsta av allt Àr att mÀnniskor blir straffade om de berÀttar sanningen om hur invandringen pÄverkar och förÀndrar deras lÀnder. Yttrandefriheten Àr under hot i hela vÀsteuropa.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

En fransk författare har nyligen dömts till tvÄ mÄnaders fÀngelse dÀrför att han vÄgade berÀtta sanningen om massinvandringen och hur den förÀndrar Europa för evigt. https://vladtepesblog.com/2020/01/21/renaud-camus-convicted-of-thought-crimes-fined-1800-to-objectionable-orgs-and-2-months-jail/

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

Efter fyrvÊrkeriulykken i Seest i 2004 blev hjemmevÊrnet indsat til at bevogte de beskadigede huse, indtil de kunne tÞmmes af de rigtige mennesker. Men sÄ langt har svenskerne tydeligvis ikke magtet at tÊnke.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Udvisning er prĂžvet til bevidstlĂžshed i Danmark. Hidtil til ingen nytte. NĂ„r muslimerne vender illegalt tilbage, sker der dem intet. Eneste straffeforanstaltning, som virker pĂ„ muslimer, er et fĂŠngsel sammenbygget med en svinefarm. De indsatte skal, for at fĂ„ mad, arbejde dagligt pĂ„ svinefarmen – fĂžr de smides ud af landet igen. SpĂžrgsmĂ„let er, om foreningen til dyrenes beskyttelse vil tillade et sĂ„dant arrangement? Svinene skulle nĂždig tvangskonverteres til islam.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Det er fordi at de fÄr lov til at vende tilbage. Der findes mÄder til at finde ud af om de er vendt tilbage. Det kaldes at chippe en person med en GPS chip. Mange er allerede blevet det, men Äbenbart ikke dem der er blevet udvist.

Hvorfor mon?

kumulus
kumulus
4 years ago

SĂ„ lĂŠnge det bare er Sverige, Frankrig m.fl., der synker ned i mĂžrket. De har trods alt tigget og bedt om det i Ă„rtier.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  kumulus

Og det bekymrer dig slet ikke, at det er vores naboland? Hvis der pludselig ankommer 500.000 svenner, som vi skal tage os af? Desuden vil vores uduelige politikere ogsĂ„ Ă„bne portene pĂ„ vid gab for “moderate” muslimer. KAOS!

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

“Og det bekymrer dig slet ikke, at det er vores naboland?”

Overhovedet ikke! Som nĂŠvnt har de tigget og bedt om det i Ă„rtier.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

@ Hr.Snusk

500.000 Svensson’s – eller flere – kunne blive sjovt, for den almene boligmasse er i forvejen overfyldt med +500.000 muhamedanere!

FJOLSET “kumulus” aner Ă„benbart ikke, hvor hurtigt Øresund kan krydses i en plastikjolle med 4 hk pĂ„hĂŠngsmotor…

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  kumulus

Med al respekt, men det har den svenske befolkning ikke. Den er underlagt social kontrol, kaldet politisk korrekthed. Et sĂŠrligt svensk kulturfĂŠnomen, som skiftende svenske regeringer, influenter og massemedier, har udnyttet maksimalt.

Det er sÄ svinsk det der forgÄr. Ultimativt svinsk. Det ultimative forrÊdderi.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  kumulus

Du tror ikke, at problemet vil brede sig ind over vore grÊnser nÄr orkerne med f.eks. svenske pas stiller op pÄ socialkontorerne??

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

https://ekstrabladet.dk/plus/krimi/bomber-likvideringer-og-civile-i-krydsilden-blodig-rockerkonflikt-ulmer/7969019

En MC-klub var mĂ„l for en af bomberne, sĂ„ nu mener de kloge hoveder pĂ„ Ekstra Bladet, at en rockerkonflikt truer. Hold nu kĂŠft…

Geri
Geri
4 years ago

Svenskene bodde i et av verdens tryggeste og fredeligste land. De hadde alt. Og de bestemte selv at de ville kaste bort alt og donere hele Sverige til afrika og arabistan. SÄ nÄ fÄr de ingen sympati. De fikk det de ville ha. De ville ha kaos, drap og voldtekter. SÄ hvis jeg hÞrer noe klaging fra en svenske nÄ, sÄ fÄr han seg en pÄ kjeften. Vi har ingen grunn til Ä synes synd pÄ Sverige. Tvert imot, vi har alle grunner til Ä hate Sverige og hver eneste jÊvla svenskejÊvel i verden.

Geri
Geri
4 years ago

Det er godt Ä se svenskene fÄ det de fortjener. NÄ har de jobbet hardt i m ange Är for Ä knuse hele Skandinavia og utrydde vÄr kultur. SÄ de skal betale og de skal betale hardt. Det er en sann glede Ä se svensker bli knvistukket, voldtatt, ranet og utnyttet. Det er en fryd Ä se svenske foreldre grÄte fordi barna deres blir voldtatt. Brenn i helvete svenskejÊvler, brenn, nÄ kommer karma, nÄ skal dere betale for det dere har gjort mot oss! Fuck Sweden.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x