8
feb
Seneste opdatering: 9/2-20 kl. 1243
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele to gange. Da han forsøgte anden gang, blev han anholdt. At angribe et af Danmarks bedst bevogtede steder TO gange UDEN forklædning, vidner om en intelligens, der er udenfor rækkevidde. Der er flere fotos af ham her, ret grynede men også forfra. Rygtet går, at han er rumæner. Hvilket motiv kan en rumæner have, for at angribe det såkaldte folkestyre?

Open Season on the Women of Amsterdam

Half of Amsterdam women are intimidated on the street. The same goes for LGBHQ people.

Fra De Telegraaf: Helft Amsterdamse vrouwen op straat geïntimideerd.

Amsterdam — The city leadership of Amsterdam is greatly concerned about the safety of girls and women in Amsterdam. According to Mayor Halsema [the mayor, Groen-Links, formerly the Communist Party], girls and young women are being confronted with sexual intimidation or violence in increasing numbers. Therefore, she is announcing measures.

For the ages 15 to 34, the percentage is 81%

Research shows that 51% of women in Amsterdam have been confronted with street intimidation. For the ages 15 to 34, the percentage is 81%.

Many reports come especially from the region around the Central Station, by the red-light district, around the Leidseplein [Square], Bijlmer, Jan Evertsenstraat [Street] and the Mercatorplein [Square]. Also online there is a large increase in sexual harassment and violence.

Halsema states that for a smaller group of girls and women the situation in Amsterdam is “really alarming and almost hopeless due to a negative spiral of abuse and violence, sometimes extended over several generations.”

The most unsafe place for women is at home; many perpetrators are ex-partners or family members. In Amsterdam, for example, the number of registered violent incidents went up by 7 percent: from 6,183 in 2017 to 6,608 in 2018.

Greater readiness to report

The figures are a reason for Halsema to begin a campaign, the focus of which is victims of sexual intimidation and violence, on the street or online. One of the aims is to create a greater readiness to report, so that the police and the Public Prosecution Service can conduct investigations. A personal approach is also being launched for girls who have repeatedly been victims of sexual violence.

Halsema is also entering into talks with the hotel-restaurant and night club industry because personnel are likely to see the practices of pinching, intimidation and abuse. “Most do not count this as one of their responsibilities.”

Search for safe places

For victims, safe places to live and be sheltered have become the most sought after, even outside the city. Social workers are also encouraged to work differently. “Social workers and parents often have little control, and there also seems to be a professional inability whereby the problems are incompletely recognized or cases where people work past each other,” says the mayor. In addition, the existing area ban that the mayor is now putting on notorious nuisance offenders will also be put in place for people who annoyingly hang around near a shelter for vulnerable girls, or who are demonstrably sexually intrusive on the street.

Social workers and parents often have little control

The causes of sexual intimidation and violence, just like the situations in which the victims find themselves, are diverse, writes Halsema. Along with classical patterns of power inequality, based on tradition or physical strength, in Amsterdam, “reactionary ideas about the equality of men and women reappear.”

She refers to a study in which it is written how upcoming religious fundamentalists and secular extreme-right movements encourage and justify hate toward women. “Under the mask of a restoration of traditional role patterns, whereby women are subordinate to the demands and wishes of men, a woman’s ‘no’ is openly doubted or ignored. With the presence of religious fundamentalism in our local society, there is even talk of the re-entry of age-old and forbidden phenomena such as forced marriages and female circumcision.”

“Walking hand in hand can be dangerous”

Halsema writes that almost every Amsterdam woman has felt unsafe, either in public spaces or in the private domain.

“The same goes for LGBHQ people. Walking hand in hand can be risky. Being alone can put your safety and physical integrity at risk. Not only on the street, but also behind closed doors, in houses, hotels and schools, the security and freedom of a portion of Amsterdamers cannot always be guaranteed. This is not only sad, it is also unacceptable.”

Amsterdam earlier introduced a ban on street intimidation, but it is not enforced in the capital city because the court in the Hague earlier ruled that the similar Rotterdam provision is not legally valid. According to the judges, such a ban can only be introduced by the Second and First Chambers of Parliament.

De Telegraaf sammen med GoV.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

De har ikke stemt på Gert Wilders, så de får den “offentlige løssluppenthed”, de har bestildt…

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Ja tænkt, hvad vi alle var skånet for, hvis de i Holland havde stemt massivt på Wilders, hvis de i Frankrig havde stemt massivt på Front National, i Sverige AfS, i Tyskland AfD, og hvis bare 50 procent af danskerne havde stemt NB eller SK. Men de gør det ikke, og kommer heller ikke til det. Man kan sige, det er demokratiets fejl, men de har også demokrati i Østeuropa, og de har ingen problemer med at sætte krydset rigtigt. Hvad i den hede hule er der galt med folk? Det rider mig som en mare, ikke at vide, hvilken… Read more »

Chris
Chris
3 years ago
Reply to  Margrethe

Stemmerne stjæles, er du dum eller hvad? Der er sgu da også kun statens ansatte at stemme på for helvede, hvor er du hjernedød

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Chris

Rolig nu Troll. Træk vejret dybt, så får du det meget bedre.

Chris
Chris
3 years ago
Reply to  Margrethe

Aner ikke hvad du taler om Margrethe. Jeg trækker vejret fint, især hvis jeg er ved at skære struben over på en eller anden idiot, som jer sindssyge danskere, som mener i har ndflydelse, og som mener at staten legitimerer sig selv ved at uddele en stemmeseddel hvert fjerde år, som de ikke aflæser, og for det stjæler de 80% af jeres indkomst??? Jeg kalder jer ikke idioter, jeg kalder jer retarderede slaver. I har jo ikke en hjernecelle en eneste af jer.

Hans
Hans
3 years ago
Reply to  Margrethe

Pim Fortuyn var virkelig “farlig”, så ham udryddede de. En 2 meter høj bøsse og tidligere marxistisk sociologi-professor, der blev højrefløjs-politiker og imod indvandring. Han var en mand, der kunne bygge bro imellem højre og venstre i det politiske spektrum i Holland, så han blev dræbt af en venstrefløjs-aktivist. Wilders er en mere “klassisk” højrefløjspolitiker, der har svært ved at tiltrække stemmer fra alle sider af det hollandske samfund.

Nielsen
Nielsen
3 years ago

“Amsterdam earlier introduced a ban on street intimidation, but it is not enforced in the capital city because the court in the Hague earlier ruled that the similar Rotterdam provision is not legally valid” Hvad mener hollandske dommere og politikere om deres egne validiteter?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Nielsen

TOTALT underordnet bare de ikke, antages at være på niveau med Gert Wilders; om det så går ud over egne døtre—

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Egentligt kunne regeringen i Holland udmærket som noget nyt begynde at tage hensyn til hollænderne selv, det tror jeg iøvrigt at kvinderne i Amsterdam ville påskynde.

Poul
Poul
3 years ago

Ham brandstifteren er “født og opvokset i danmark” ifølge ekstra bladet: https://ekstrabladet.dk/112/31-aarig-faengslet-for-brandbomber-mod-christiansborg/7996017 Hvilket nok betyder at han er araber siden de føler det nødvendigt at understrege. Det ville dog ikke genere mig hvis han er dansker, så er der da 1 af os som stadig har en puls. Se lars andersens nyeste video på youtube hvor han skælder gerningsmanden ud, han siger det meget godt..

tilfældig
tilfældig
3 years ago

Grundloven paragraf 34: Angreb på Folketingets sikkerhed er højforræderi og straffes med op til 16 år eller livstid.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

[the mayor, Groen-Links, formerly the Communist Party]……Kan noget godt komme fra venstrefløjen ???

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Hvilket motiv kan en romæner have for at, brandbombe folkestyret….
Jeg synes det er påfaldende , at han ikke søger at skjule sin identitet , ansigt.
Eller forsøger at dø i “dåden”.
Er det her en mand der søger forsørgelse?. Et liv i fængsel en sæson eller to?
I et dansk fængsel er man jo sikret…..mad , tøj, varme og mad hver dag straffen ud.
Det er vel også en måde at klare sig på…. en tid,- når man I øvrigt, materielt er henvist til tiggeri og andet lign.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

…….ups….nogen misbruger her mit navn…..dette indlæg om en romæner og brandbombe har jeg ikke skrevet. Mvh Jan Ulrik Friis

Rene
Rene
3 years ago

Ups jan Ulrik Friis
Det er mig der har kommet til at bruge din identitet. Der er noget rod med det text der Popper op i navn og mail felterne….og jeg arbejder med en mobil tlf. Når det engang imellem er uden briller kan det gå rigtigt galt. Det må du undskylde.
Men kunne Steen ikke få gjort noget ved problemet her?
eller er der nogen der kunne hjælpe Steen med det? Hvis han vil ha det?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Rene

Rene, tak no problem, her på Snaphanen er du iblandt venner, også med en stor undren herfra da dit indlæg yderst velformuleret at egentligt kun undren at ingen ville lægge navn til. Jeg kender ikke omstændighederne hvad denne romæner er ude i, det får vi sikkert aldrig at vide alt bliver sikkert mørkelagt, man kan jo irriterer en hund så meget at den bidder! Men iøjnefaldende de folkevalgte deres passivitet i timen nu vi folket på vej ud i den regulære overlevelseskamp, snart er vi endda i mindretal på dansk jord, var det ikke på grund af Regeringens manglede vilje… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Islamisk fornedring og overgreb på kvinder i Amsterdam, problemets rod er localiseret ligesom en ondartet dødelig kræftsvulst, alligevel får patienten nøjes med et hæfteplaster.

Poul
Poul
3 years ago

Angående de overvågningsbilleder af brandstifteren, så er det her en ret god pointe: https://freespeechblog.ch/2020/02/09/skraemmende-indblik-hvornaar-bruger-politiet-overvaagningsbilleder/

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Alle unge muslimske hanner i Europa bør én gang om året tildeles en ny gratis “Pocket Pussy”. Det vil redde mangen en EU ungmø fra en skæbne værre end døden.

trackback

[…] Og det kan ses på en advarsel, den kvindelige borgmester i Amsterdam, Halsema, tidligere kommunist, nu grøn-venstrekvinde, har udstedt under overskriften: ”Halvdelen af kvinderne i Amsterdam bliver chikaneret på gaden”, se her. […]

trackback

[…] Læs mere om Sakerr Ahmads dødskørsel herSe også Manden der brandbombede Folketinget […]

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x