23
feb
Seneste opdatering: 25/2-20 kl. 0000
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kanal Putins aldeles uvidende interviewer fÄr en lektion om Storbritannien og islam i almindelighed. Ofte kan man hÞre RT stryge vestlige dissidenter med hÄrene, det sker bestemt ikke her. Intervieweren kan dog ikke fÄ sin slÞve kniv ind pÄ den lynhurtige Robinson. Hun prÞver pÄ alle mÄder undtagen med de sÊdvanlige, engelske mediemyter, danske journalister mÄ henfalde til at repetere. Journalister skal tÊnke sig bedre om, inden de gÄr i ringen mod Tommy Robinson. Steen NÞrskov kommer ikke til at gÞre det igen. RT God bless you, please? Tommy Robinson, activist.

Se ogsĂ„ Govt: Releasing Report on Ethnicity of Rape Gangs ‘Not in Public Interest’, Ministers Need ‘Safe Space.’ og More Grooming Gang Members Sentenced for Rape in Huddersfield.

Agenda 2030: Monstret bag glansbilledet

Et kommunistisk manifest for hele verden

Af Kent Andersen (fordansket af Snaphanen)

Statsminister Erna Solberg prÊsenterede Norges fÞrste rapport til FN om opfÞlging af Agenda 2030 og bÊrekraftmÄlene sammen med udenrigsminister BÞrge Brende og klima- og miljÞminister Vidar Helgesen i Oslo den 21. juni 2016. Det fik du ikke vide, for knapt nogen skrev om det.

Flere lÊsere har bedt os skrive noget om Agenda 2030, fordi denne politiske platform nu er selve drivmotoren i vestlig politik. Platformen er kendt som FNs bÊrekraftsmÄl og skal give «grundlÊggende Êndringer» for at sikre «global stabilitet og jordens bÊrekraft». Men nÄr sÄ mange skal fÄ sÄ meget, hvem skal sÄ miste? Og skal det ske frivilligt eller med tvang? BÊrekraftmÄlene ser godt ud pÄ overfladen, men under overfladen lurer et monster.

Journalistikken er magtens mikrofonstativ

Vi journalister har en utrolig vigtig samfundsopgave: Det er ikke at rÄbe ukritisk hurra nÄr nogen hÊvder de vil redde menneskeheden og skabe paradis pÄ jord gennem en stor og gennemgribende «masterplan».

Vores job er ikke at fungere som logrende hale for glinsende politikere – men det er netop dĂ©t journalister i mainstream media gĂžr: De fungerer som lydige mikrofonstativ og aktivister for enhver charlatan med pĂ„stĂ„ede gode hensigter, og nĂ„r det kommer til store grin og gode hensigter, gĂ„r FNs bĂŠrekraftmĂ„l af med VM-guldet.

Dette godhedens manifest er pensum langt ind i grundskolen, og er udformet netop sÄdan at bÞrn og enkle sjÊle skal omfavne det helhjertet og uden forbehold. Og det er netop derfor voksne mÄ rynke pÄ brynene, for politik er for voksne, og nÄr noget sÄ kompliceret og sammensat bliver forenklet til det latterlige, da er det pÄ tide at  lytte til alarmklokkerne og se nÊrmere efter.

FNs bÊrekraftmÄl: Find fejlene og vind et demokrati

BÊrekraftmÄlene skal tage over for millenniummÄlene som FN gennemfÞrte mellem Är 2000 og 2015. IfÞlge FN selv var dette en sÄ dundrende succes at FN i champagnerusen blev enige om en ny og ambitiÞs erklÊring: «The 2030 Agenda for Sustainable Development». Denne agenda blev altsÄ vedtaget i 2015, og indeholder 17 mÄl og hele 169 delmÄl som angivelig skal gÞre verden bedre for alle, og disse mÄl fungerer som et slags «globalt vejkort» for nationale og internationale tiltag som sigter pÄ at (hold dig fast):

Udrydde ekstrem fattigdom, sikre inkluderende bĂŠrekraftig udvikling og fremme velstand, fred og retfĂŠrdighet for alle.

Intet mindre. PĂ„ ti Ă„r. Og ingen vil at du skal studse over det.

Agenda 2030 kom imidlertid ikke alene, den er det midterste af en trojka: Den lĂžber sammen med «Addis Ababa Action Agenda» for financiering af udvikling, efter konferencen som blev afholdt i Etiopien og vedtaget af stats- og regeringschefer 15. juli 2015 – og som igen byggede pĂ„ Monterrey-Concensus fra 2002 og Doha-deklarationen fra 2008.

Den tredje hest i troikaen er Paris-aftalen om klima fra 2015. Disse tre udgÞr til sammen et globalt rammevÊrk for politisk handling med henblik pÄ internationalt samarbejde og partnerskab, og nÞgleordet er ikke handel, frihed, demokrati, ytringsfrihed, retten til at skabe egen lykke eller kapitalisme. NÞgleordet er «bÊrekraft».

BÊrekraft over alt, og ikke hÞr pÄ ringelyden i dit baghoved

Det er her intellektuelle og tÊnkende mennesker trÊkker i bremsen. Ikke bare fordi dette store projekt for global styring ser ud til at have vÊret i stÞbeskeen i 20 Är ganske under radaren for kritiske blik, men sÊrlig fordi Agenda 2030 minder mistÊnkeligt om at hele Jorden skal styres efter «New Public Management» altsÄ mÄlstyring og evig rapportskriving til de hÞje herrer. (Du ved, det som gÞr at lÊrere mÄ skrive rapporter i stedet for  undervise ungerne.)

BĂŠrekraftmatĂ„lene fremstĂ„r som universelle. De gĂŠlder for alle lande og lĂŠgger grundlaget for en langsigtig og samstemt indsats. Men stop lidt: Verdens lande og mangfoldige kulturer er jo ikke universelle – og har ikke fĂŠlles mĂ„l og retning. TvĂŠrt imod, faktisk. De bliver ikke styret pĂ„ samme mĂ„de efter samme principper, og har definitivt ikke samme vĂŠrdigrundlag eller samfundsforstĂ„else, sĂ„ hvordan skal dette egentlig fungere?

Findes der tilfÊlde hvor disse bÊrekraftmÄle strider mod hverandre? Hvis flere milliarder fattige skal lÞftes ud af fattigdom og gÞres rigere, hvem skal betale for det og blive fattigere? Ingenting er gratis her i verden, men Agenda 2030 siger ingenting om omkostninger, byrder eller konfliktinteresser. Det er et overfladisk glansbillede, men hvad indebÊrer det? SÄdan noget spÞrger ikke regeringen Solberg om. Den har omfavnet denne globale strategi uden forbehold, spÞrgsmÄl eller indvendinger. PÄ dens hjemmesider skriver de:

Regeringen har bestemt at bÊrekraftsmÄlene udgÞr det politiske hovedspor for at tage fat i vÄr tids stÞrste nationale, regionale og globale udfordringer. Norge arbejdede mÄlrettet for at fÄ bÊrekraftsmÄlene vedtaget og vil spille en central og aktiv rolle i opfÞlgingen af mÄlene internationalt. FNs generalsekretÊr har givet statsminister Erna Solberg en pÄdrivenede rolle i dette arbejde.

Hvorfor er Erna Solberg en motor for dette?

Erna Solberg er statsminister i Norge, hun fĂ„r lĂžn af norske skattebetalere, og er forpligtet til at sĂŠtte norske interesser fĂžr alt andet – ogsĂ„ hvis vore interesser skulle ramme andre lande eller vĂŠre pĂ„ bekostning af FNs interesser. Noget andet ville vĂŠre et meget alvorlig svigt mod hendes egen stilling og vĂŠlgere. SĂ„ hvad er det egentlig som foregĂ„r her? Hvem arbejder statsministeren for? Er hun gĂ„et vild af mangel pĂ„ en stillingsbeskrivelse? Vel, jeg skrev en til hende i 2016.

Kan du huske at Erna Solberg informerede vÊlgerne om at hun som statsminister for Norge vil arbejde for FN og sÊtte andre landes interesser foran norske hvis FN Þnsker det? Fortalte hun folket tydeligt og klart at hun sÊtter Agenda 2030 foran norsk suverÊnitet, ligesom hun sÊtter EUs direktiver foran Norges grundlov? Informerede hun om at Tysklands behov for stabil energi vil trumfe hendes ansvar for at beskytte norsk natur og folks privatÞkonomi? HvornÄr blev dette tydeliggjort?

Hun afviser enhver kritik og debat med at indikere at alt som er fra FN, EU og Tyskland, ogsĂ„ er det bedste for Norge. Men er dĂ©t sandt? Hun ynder ogsĂ„ at pĂ„pege at vi «ikke har noget valg», og at vi «skal» og er «forpligtet» efter internationale aftaler. Det er altfor forenklet. Norge er nemlig en selvstĂŠndig stat og «skal» ingenting – og naturligvis er  Norges statsminister ikke forpligtet til at fĂžlge aftaler som skader Norge eller norske interesser. Hun er forpligtet til at bryde og afslutte sĂ„danne aftaler.

17  glinsende mÄl for en ny og bedre regnbueverden

For os som er blevet luret af glatte sÊlgere fÞr, lyder mÄlene i Angenda 2030 for gode til at vÊre sande. De har ordlyd lige ud af fra gruppearbejde af smÄpiger pÄ en provinsskole, for her mangler der sandelig ikke godhed, korrekthed, gavmildhed, enkle lÞsninger eller fluffy enhjÞrninger. Men det er vÊldig meget andet viktigt som mangler. La os se pÄ hvad der stÄr, punkt for punkt, mens du hele tiden har spÞrgsmÄlene «hvordan, nÄr, hvem, hvorfor, pÄ hvem sin bekostning, og hvem skal betale?» i baghovedet.

MĂ„l 1: Udrydde alle former for fattigdom i hele verden.

MÄl 2: Udrydde sult, opnÄ madsikkerhet og bedre ernÊring, og fremme bÊrekraftig landbrug.

MĂ„l 3: Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uanset alder.

MĂ„l 4: Sikre inkluderende, retfĂŠrdig og god uddannelse og fremme muligheder for livslang lĂŠring for alle.

MÄl 5: OpnÄ ligestilling og styrke piger og kvinders stilling.

MĂ„l 6: Sikre bĂŠrekraftig vandforvaltning og tilgang til vand og gode sanitĂŠre forhold for alle.

MÄl 7: Sikre tilgang til pÄlidelig, bÊrekraftig og moderne energi til en overkommelig pris.

MĂ„l 8: Fremme varig, inkluderende og bĂŠrekraftig Ăžkonomisk vĂŠkst, fuld sysselsĂŠttelse og anstĂŠndigt arbejde for alle.

MĂ„l 9: Bygge robust infrastruktur, fremme inkluderende og bĂŠrekraftig industrialisering og bidrage til innovation.

MĂ„l 10: Redusere ulighed i og mellem lande.

MĂ„l 11: GĂžre byer og bosĂŠttelser inkluderende, trygge, modstandsdygtige og bĂŠrekraftige.

MĂ„l 12: Sikre bĂŠrekraftige forbrugs- og produktionsmĂžnstre.

MĂ„l 13: Handle umiddelbart for at stoppe klimaforandringer og bekĂŠmpe konsekvensene af dem.

MÄl 14: Bevare og bruge hav og marine ressourcer pÄ en mÄde som fremmer bÊrekraftig udvikling.

MĂ„l 15: Beskytte, genopprette og fremme bĂŠrekraftig brug af Ăžkosystemer, sikre bĂŠrekraftig skovforvaltning, bekĂŠmpe Ăžrkenspredning, standse og omvende landforringelse samt standse tab af artsmangfoldighed.

MÄl 16: Fremme fredelige og inkluderende samfund med sigte pÄ bÊrekraftig udvikling, sÞrge for tilgang til retsbeskyttelse for alle og bygge velfungerende, ansvarlige og inkluderende institutioner pÄ alle niveauer.

MĂ„l 17: Styrke gennomfĂžringsmidlene og fornye globale partnerskaber for bĂŠrekraftig udvikling.

Som du ser, er mÄlene en «Miss World» vÊrdig. Det finnes knapt et menneske pÄ jorden som kan sige sig uenig i disse punkter, selv punkt 13, hvor millioner af Är med naturlige klimaÊndringer pÄ magisk vis skal stoppes.

Problemet er alt som stĂ„r i vejen for at gĂžre dette glansbillede virkelig: islam, socialisme, diktatur, korruption, egoisme, vĂ„ben, oprĂžr, fornuft, logik, matematik 
 og demokrati. For det er ikke sikkert at islamske lande mener at det at sikre pigers stilling indebĂŠrer det samme som i vestlige lande. Og er det helt sikkert at folk i rige land har sĂ„dan en lyst til at give bort endnu mere end de allerede har mistet i globalismens navn for at «reducere uligheden»? Hvem siger dĂ©t? Hvordan skal det ske?

Problemet er ogsÄ helheden disse 17 punkter udgÞr: De enorme implikationer, cirkelvirkningene og ikke mindst de massive tiltag som skal til for at gennemfÞre denne utopi pÄ bare ti Är. BÊrekraftmÄlene er i virkeligheden skjult, totalitÊr ekstremisme:

Fandt du fejlene?

Det stÄr ingenting i disse mÄl om hvad de skal koste, hvem som skal miste og hvem som mÄ ofre. Det stÄr ingenting om hvem og hvad mÄlene styrker, og hvem som skal ha magten til at tvinge dem igennem, mod lande og befolkninger som ikke vil give penge og ressourcer fra sig.

Det stĂ„r ingenting om frihed. Ingenting om demokrati. Ingenting om oplysning og kundskab. Ingenting om bekĂŠmpning af totalitĂŠre ideologier. Ingenting om at stoppe diktatur. Ingenting om at stoppe prĂŠstemagter og lovvĂŠrk fra guder. Og mest pĂ„faldende af alt: ikke et ord om befolkningstilvĂŠksten som underminerer helehensigten. Og ingenting om nationale eller kulturelle forskelle som gĂžr denne ensretning umulig uden at indfĂžre en totalitĂŠr, kommunistisk verdensregering – mĂ„sske efter model fra mafiastaten Kina?

BĂŠrekraftmĂ„lene handler altsĂ„ ikke om frihed eller «sĂžge lykke», ligesom den amerikanske uafhĂŠngighedserklĂŠring giver folk anledning til. Agenda 2030 handler om fordeling af produkter, fysiske goder og konkreter – og nĂŠvner ikke de ting som er vigtige for frie mennesker: Ă„ndelighed, intellekt, Ă„ndsliv, frihed, kĂŠrlighed, selvstĂŠndighed, individualisme, selvforsĂžrgelse – og sidst, men ikke mindst: demokrati og ytringsfrihed. FN har sat sig nogen flotte mĂ„l, uden at sige noget om menneskelige eller Ăžkonomiske konsekvenser.

Dette er kort og godt et kommunistisk manifest

Det er nemlig det vandpyttegrunde  kommunistiske syn pĂ„ mennesket som gennomsyrer FN’s «bĂŠrekraftmĂ„l»: Bare arbejderne fĂ„r nok brĂžd, vand og husly, sĂ„ bliver de fornĂžjede – akkurat som slĂŠdehunde. SĂ„ skal staten tage sig af de vanskelige ting. Her skal jeg lade den politiske frihedskĂŠmper Ronald Reagan opsummere min pointe:

Socialists ignore the side of man that is the spirit. They can provide you shelter, fill your belly with bacon and beans, treat you when you’re ill, all the things guaranteed to a prisoner or a slave. They don’t understand that we also dream.

I det socialistiske paradis Venezuela skulle alle fĂ„ det de trĂŠngte for at overleve, men ikke for Ă„ leve frit med ansvar og risiko. Alt skulle ske ved «omfordeling» – og det lyder jo knippelfint sĂ„ lĂŠnge man ikke bruger hovedet. Men skal den «omfordelingen» ske frivilligt, og skal «bĂŠrekraft» gennemfĂžres med magt? Hvem sikrer retfĂŠrdigheden? Og hvem gider at skabe sit eget overskud hvis det bare skal «omfordeles»? Dette er de paradokser som kĂžrer alle kommunistiske lande ind i recession og fattigdom. Kommunister er enkle i hovedet – men verden er desvĂŠrre kompliceret.

Vestlige politikere har dyrket «omfordeling» af Vestens vÊrdier i 40 Är

SĂ„ langt har glatte globalister i vestlig politik frivillig givet fra sig bĂ„de penge, suverĂŠnitet, konkurrenceevne og muligheder, nettop for at «udjĂŠvne forskellene» gennem «omfordeling» – uden egentlig at spĂžrge om lov eller informere. Vestlige lande har hatf en gavmild elite som har givet bort ufattelig meget pĂ„ ufattelig kort tid, netop for at lave en «bedre verden». Problemet er at de ikke spurgte om lov. De giver bort noget de selv ikke ejer, og det handler ikke bare om penge:

Islams kolonisering af vestlige byer  er «omfordeling» i praksis

Her indgÄr ikke mindst afstÄelse af tryghed, stabilitet og territorier gennem massemigration til Vesten. Alle og enhver er velkommen til at modtage velfÊrd og pensioner i Vesten, uden at have bidraget med noget som helst.

Islams kolonisering af vestlige byer og lande gennem muslimske settlere er «omfordeling» i praksis. Det samme er at give bort al industri til Kina, i bytte for ingenting. Bistandsmidler er ogsÄ «omfordeling», og det nyeste pÄ denne liste er vor «klimagÊld» til fattige lande fordi vi angivelig har Þdelagt kloden for dem gennem vor brug af billig fossil energi. Det skal gi «bÊrekraft».

Det faktum at det ikke findes nogen reel klimakrise, og at fossil energi er en naturresource som findes mange andre steder end i rige Vesten, er overset. Fattige lande bruker ogsÄ fossil energi. De sÊlger fossil energi til Vesten og fÄr betalt for det. Derfor skylder vi dem ikke noget som helst. Det vestlige politikere skylder folket, er at tage vare pÄ sine egne lande.

BÊrekraftsmÄlene er et kup

Denne decimering af egen velfĂŠrd og handlingsrum, under dĂŠkke af «omfordeling» og «bĂŠrekraft», har altsĂ„ kunnet pĂ„gĂ„ nĂŠsten uimodsagt siden Berlinmurens fall i 1989, og det har gjort den globalistiske elite overmodig. De vidste ikke hvor de skulle stoppe. Gaveregnen har ogsĂ„ gjort regeringer i ‘shitholecountries’ forkĂŠlet. De behĂžver ikke fĂ„ orden pĂ„ noget som helst, for det er altid nogen at skylde pĂ„, og altid flere penge og goder at fĂ„ af Vesten, bare man klynker lĂŠnge nok. Det nĂŠrmer sig slutningen pĂ„ denne galskabs-politik. Den er bygget pĂ„ ti falsummer, som ĂždelĂŠgger Europa.

Derfor er det ikke mÊrkeligt at lederne for de samme shithole-lande varmt stÞtter «bÊrekraftmÄlene». I FN er det dysfunktionelle, ufrie, korrupte og overbefolkede lande prÊget af ekstremisme og kaos, som har flertallet. Mange af disse ser pÄ Vesten som et let bytte, for Vesten er svagt, selvudslettende og styret af blÞde fjolser uden overlevelsesinstinkter. Og DERFOR er bÊrekraftmÄlene blevet til. De er et kup.

BĂŠrekraftmĂ„lene i Agenda 2030 gavner ikke dig og  dine bĂžrn. Alligevel skal du betale for det – og dine bĂžrn bliver oplĂŠrt til at gĂ„ i brechen for dem. Akkurat som du skal betale for «klimamĂ„l 2030», og dine bĂžrn skal piskes op pĂ„ barrikaderne for ekstremismen. Skal verden blive et bedre sted, sĂ„ mĂ„ du nemlig ribbes for penge, brĂŠndstof, bil, kĂžd, stolthed og selvstĂŠndige tanker. Og nej, det er ikke en konspiration: Det sker helt Ă„benlyst, og de som stĂ„r bag, er stolte af det de gĂžr.

Det er ikke FN, omfordeling eller socialisme som holder verden tĂžr, varm og mĂŠt

FNs selvpraleri er fake: Årsagen til at verden er gĂ„et kraftig frem siden 1989, er at store socialistiske imperier for altid er udslettet, og socialistisk planĂžkonomi er blevet erstattet af kapitalisme og markedskrĂŠfter – da ikke mindst i Kina, som rigtignok fortsat er styrt af en diktatorisk mafia, men den har i det miste givet flere borgere bedre levevilkĂ„r og fremgang, selv om diktaturet lever i bedste velgĂ„ende. I Kina spiser de kĂžd og kĂžrer bil nu. I Norge vil MDG (MiljĂžpartiet) tilbage til cykler og plantekost. TĂŠnk over dĂ©t.

I tilgift kan verdens fattige takke en kommunikationsrevolution for fremgangen. Den er heller ikke skabt af regeringer, politikere eller planĂžkonomi. Den er skabt og drevet frem af kapitalismens evige konkurrencejag, og af private interesser som forenkler handel og Ăžger markedsmulighederne – illustreret af den fattige indiske fisker som med mobiltelefon pludselig kan tilbyde sin fangst til hĂžjstbydende af mange kĂžbere, i stedet for kĂŠltringen pĂ„ broen der hjemme, som fĂžr havde monopol. Denne kapitalistiske triumf er «bĂŠrekraft og omfordeling» i praksis.

Noget verdens fattige ogsĂ„ kan takke for fremgangen, er jĂŠvn og stĂžt tilgang pĂ„ billig fossil energi, som igen skaper billig tilgang pĂ„ mad – i en verden hvor flere og flere bor i byer og er helt afhĂŠngige af industrielt jordbruk, billig energi, hydrokarboner og effektiv madtransport. Det er ikke regeringer og politikere som stĂ„r bag dette heller.

Politikere, regeringer og organisationer kan ikke skabe en bedre verden, innovation, lÞnnsomme arbejdspladser, rigdom eller fremgang. De kan bare lÊgge til rette for det frie individ, som fÄr sÞge sin egen lykke og drive handel i frie lande.

Agenda 2030 gÄr i stik modsat retning.

Fra norsk Agenda 2030: Glansbildet med monsteret bak

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  steen

Den mest effektive mĂ„de at stoppe muslimimporten pĂ„, er at forpligte alle politikere i alle EU’s parlamenter til personligt at bo sammen med unge muslimske hanner i mindst Âœ Ă„r – pĂ„ politikernes personlige regning. Efter den tur vil de overlevende politikere stĂ„ i kĂž, for at stemme antimigrantlove igennem deres parlamenter, pronto. Man kunne kalde det en lakmusprĂžve pĂ„ politikernes lĂžgnagtighed og dobbeltmoral.
Men det forslag kommer naturligvis aldrig igennem. Politikere vil aldrig rÞre ved den lort, de selv har lagt pÄ alle almindelige europÊeres hoved.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Hvad er det med briterne? Det folk vi normalt beundre for at stÄ mod tyskerne under Anden Verdenskrig og for at have modet til Brexit! Hvad er det der gÞr at voldtÊgtsbÞlgen skal holdes hemmelig?
Er de blevet infiltreret af De Radikale Venstre?

Realisten/Morten
Realisten/Morten
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Kulturelt skam over koloniseringen..

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
4 years ago

Det lyder som FN er blevet sÄ store, sÄ de kan styre sol, mÄne og stjerner og
menneskehjerner og menneskenes drive.

Rene
Rene
4 years ago

Aase mary mikkelsen
Jamen det kan de da,-! .S’fĂžlig kan de styre mĂ„ne, sol og vinde.
Vidste du ikke dét?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Tommy Robinson interview igĂ„r hvor han gĂ„r ret pĂ„ sag, helt ufortyndet beskriver ondskaben iform af Islam. NĂ„r vi ser dette interview hvor TR pĂ„ RT non stop beskriver ondskaben Islam og dybden af islamisk ondskab, mĂ„ vi huske at dette islamiske jĂŠvelskab dagligt pt foregĂ„r non stop 24/7 at Saudi & Tyrkiet bliver ved at pumper milliarder af dollars i et hedenske moskee byggeri for at ustabiliserer Europa en frugt der hĂŠnger lavt! Husk efter dette interview er slut fortsĂŠtter islamisterne deres ondskab ufortrĂždent dag og nat 24/7. TR skal igen forlade trygheden i Rusland, tilbage til den regulĂŠre… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Jyllands Posten:

Hamburg:

“Her meddelte det lokale CDU, at det ville gĂ„ sammen med det hĂžjreradikale AfD og stĂžtte en borgerlig kandidat til posten som fĂžrsteminister. Lige indtil Merkel og partiets ledelse slog bremserne i.

AfD er lige krĂžbet over spĂŠrregrĂŠnsen med 5,3 procent “

jĂžrgen
jĂžrgen
4 years ago

Om Grooming. LĂŠs en gang ”Easy Meat, Inside Britain’s Grooming Scandal”. (Peter McLoughlin) LĂŠs bogen fĂžr den bliver forbudt. Mindst 100.000 mindreĂ„rige piger, kun ikkemuslimske engelske og sikh, blev voldtaget og udbudt pĂ„ markedet som bĂžrnehorer. Svineriet motiveres oveni kĂžbet med citater fra koranen i et offentligt brev. Der mĂ„ have vĂŠret millioner af muslimer i England som kendte til hele affĂŠren, men ikke en eneste gik til politiet og anmeldte det. Fra det muslimske samfund i England var der tyst, mens deres egne sĂžnner, onkler, fĂŠdre og fĂŠtre forlystede sig med smĂ„pigerne. Alle kendte til det. Det var Ă„benbart… Read more »

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  jĂžrgen

JØRGEN
For at vĂŠre en god muslim,- skal man ofte gĂžre onde ting.

JĂžrgen
JĂžrgen
4 years ago
Reply to  Rene

NĂ„r allah har kommanderet:”voldtag de vantro smĂ„piger”, sĂ„ er det en god handling for enhver muslim at gĂžre det. DesvĂŠrre er Allahs ordrer den totale perversion af det vi kalder gode handlinger; den totale perversion af al godt. Den i sit eget land fromme, lovlydige muslim som er helt Sharia, blir i vort land en prrvers forbryder, nĂ„r han forsĂžger fĂžlge Allahs lov. Hel Sharia = hel forbryder.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  JĂžrgen

“NĂ„r allah har kommanderet”

Allah har nok ikke kommanderet noget nÄr det kommer til stykket. Til gengÊld har en stÊrkt manipulerende person bildt folk det ind.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

“17 glinsende mĂ„l for en ny og bedre regnbueverden” De 17 punkter er ikke en disse vĂŠrd, hvis de ikke indbefatter den helt afgĂžrende betydning af verdens vildt eksploderende overbefolkning. Kloden har en ĂŠkvator pĂ„ omkring 40.000 km i omkreds og 75 pct. af overfladen er rimelig fugtig. Menneskeheden har derfor kun 25 pct. landjord at overleve pĂ„ – heraf er en meget stor del bjerge eller arktisk/tropisk Ăžrken. Vi har mĂ„ske kun 10 pct. af jorden at brede os pĂ„; alle 8-9 milliarder. Nogle lande er ubeboelige for civiliserede mennesker, da Allahs-kamp-mod-alle har Ăždelagt alt. Nogen skal gĂžre noget… Read more »

Casper
Casper
4 years ago

Rusland er jo ogsÄ multietnisk, og de vil ikke have for meget ballade. SÄ de prÞver at fremstille det som om muslimer og kristne lever i fred i Rusland, mens der er ravage i Vesten. Rusland er bedre. Det er budskabet.

Denne gang er det nok mest henvendt til russiske seere. Hvis TR siger noget forkert, kan de altid lave en voice over-oversĂŠttelse hvor de korrigerer ham nĂŠnsomt.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  steen

Russerne har Ärhundreders erfaring med at hÄndtere islam og muslimer.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Fra omkring Ă„r 1300 til 1500 tallet var storfyrstendĂžmmet Moskva et lydrige under de muslimske tatarer. Russerne mĂ„ selv alene kĂŠmpe sig fri af de primitive muslimske tatarstammer. Ja – sĂ„ russerne har Ă„rhundreders erfaring med at hĂ„ndtere de muslimske horder. Hvis vi mĂ„tte ansĂŠtte russiske grĂŠnsesoldater til at bevogte de danske grĂŠnser og de danske socialkontorer pĂ„ russisk manĂ©r, ville ingen muslimer vĂŠre at finde i Danmark.

Realist2
Realist2
4 years ago

Hold kĂŠft den dumme kost afbryder hele tiden, den russiske Cathy Newman.
Og sĂ„ den stemme der…

Og Tommy er skarp som en nyslebet krumsabel 😉

Ole Madsen
Ole Madsen
4 years ago

Jeg hÄber ikke, at journalisten, der interviewer Tommy Robinson, er reprÊsentativ for russiske kvinder.

Poul
Poul
4 years ago

: Er det ikke muligt at lave 1 artikel pr side istedet for at blande dem sammen? Det er rimeligt ofte at man ser en overskrift/artikel som feks videoen med tommy robinson her, og sÄ opdager at der fÞlger en helt anden artikel hvis man klikker pÄ en enkelt linje lidt lÊngere nede. Kommentarene bliver heller ikke ligefrem nemmere at fÞlge nÄr folk kommenterer pÄ flere forskellige ting samtidigt. Kan du ikke fÄ siden til at sortere pr indlÊg istedet for pr dato?

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

“ganske uvidende” (??)

MĂ„ske lĂŠgger jeg bare noget andet i ordet uvidende…

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

OT – se live show m S Bannon og Simone Gau – om coverup omkr corona. https://youtu.be/QlF0LcQO9Tg

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x