4
mar
Seneste opdatering: 5/3-20 kl. 1428
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Estonia sender patruljebåde. Hele Østeuropa har lovet assistance. Danmark tilbyder jagerfly, Norge tilbyder feltsenge og telte, så invasionen kan campere permanent ved grænsen. Dette markerer måske et vendepunkt for Europa, undtagen for FN, Rosa Lund, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Feministpartiet, Alternativet, Radikale, Amnesty og andre galninge på den ekstreme venstrefløj. Men det er fryns og minoritet. Mainstream er blevet betænkelig om end tyve år for sent.

“Economic migrants – from Afghanistan to the Sahel – not Syrian refugees”

Selv EU er nu så mørbanket, at det ikke taler imod, hvad der foregår. Der er sket meget på fem år, men det er mere end ti år siden de første indså, at der måtte lægges en flådeblokade på Middelhavet. Der er ikke noget i politik, der ikke sker for sent.

Den gamle kommunist Ylva Johansson er et eksempel på, hvor træge personer der kan få succes i politik. Hun vill omfördela migranterna från Grekland. Men se endelig Asia Times, ikke alle er så langsomt kørende som Ylva.

Empires of the steppes fuel Erdogan Khan’s dreams. “Erdogan is in fact weaponizing is mostly economic migrants – from Afghanistan to the Sahel – and not Syrian refugees.”

Russernes tålmodighed med Erdogan er opbrugt. Kan europæerne som sædvanlig ikke hanke op i deres eget liv, så vent og se, hvad Putin finder på. Der er allerede en de facto krig mellem Tyrkiet og Rusland. Og Orban declares victory after EU ‘adopted’ his migration policy.

Svenske underskolebørn påtvunget islam

På Söderfors bruksskola i Tierp tvang den 32 årige lærer Ewelina Wickman mindreårige børn til at bekende sig til islam. Man kan høre børnene fortælle her. Anamaria Von Roteliuc skriver om sin datter på Facebook:

Söderfors bruksskolan: Idag framgick det att min dotters klass hade religionkunskap.

Som bestod av att. Barnen var TVUGNA att I BREV Bekänna sin tro på islam, koranen, och delta i bön ceremoni samtidigt som böneutrop spelades i klassrummet, sedan gavs gåvor i form av kakor ämnade till Muhammed, barnen blev tvugna att färglägga mosken på ett A:4 blad.

Tjejens blev välinformerad om klädseln, ritual och vad som gäller för deras del. Min dotter o henne vännen ville inte delta och frågade lärarna: måste man vara med på det här?’ Lärarna svarade: NI MÅSTE VARA MED, ANNARS GÖR VI DET MED ER SEPARAT UNDER RAST TIDEN.

Jag har just skrivit brev till den läraren och rektorn, i morgon väntar en polisanmälan. Min dotter är helt förkrossad och gråter, Hon säger mamma, jag var tvungen att skriva att jag tror på allah och att jag går till mosken och vara med på bön ritualen. Snälla Ni! Minns min dotter i bön

9-åriga elever i Uppsala tvingades bli muslimer: ”Jag tillhör islam”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Uhyggeligt, denne lærer Ewelina Wickman hendes handling er langt værre end en pædofil der forgriber sig på børn!

Håber denne Ewelina kommer ind at ruske tremmer, ikke lukkes ud igen i hele disse børns levetid!

Santor
Santor
1 year ago

Mentalt voldtægt!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

De er bindegale i Sverige!

kumulus
kumulus
1 year ago

Historien har dog fået en lykkelig udgang idet alle svenske forældre, som har børn i svenske skoler, er 100 procent enige om, at skolerne boykottes indtil Ewelina er blevet fyret. Eller..?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“Homeschooling” – det er løsningen på de borgerlige/højreorienteredes, kulturelle kvababbelser. Jeg forklarer her hvorfor. Desværre ikke min egen geniale ide. Ren kopivare. Men det bliver ideen ikke ringere af: Jeg synes efterhånden, jeg stadig oftere støder ind i anglosaksiske anbefalinger af “homeschooling”. Og jeg ser det efterhånden som den eneste redning. Ganske simpel handler det om hjemmeundervisning som modvægt mod den galloperende islamofile hjernevask, der efterhånden er mere reglen end undtagelsen i det offentlige skolesystem. Skoler, univsersiteter, fagbevægelse mm. lader sig ikke reformere indefra. Det råd får jeg ellers af og til fra folk, der ikke selv har bakset tilstrækkeligt… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

MARGRTHE.Jeg er helt med dig her.
Ĺone Nørgaard stillede for nogle år siden spørgsmålet “Hvad gør vi”.
Vi skal i gang selv. Meget jordnært og ligetil. At overlade alt til staten og kultur marxismen er en katastrofe. Og ja mange er jo i forsørgelse allerede , så det må kunne lade sig gøre at organisere noget. Jeg er med.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

Margrethe.
Mosbjerg folke fest. 20. Juni. 2020
Måske skulle man mødes i virkeligheden, – du ved den uden tastaturet, og tale sammen om de her ting.
Jeg ved, at aamund var tilknyttet et advisory boarde i Gellerup parken.
Måske skulle man begynde at samle til samtale borde/telte på Mosbjerg folkefest?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Rene

Jeg befinder mig ikke i Danmark på det tidspunkt. Personligt har jeg også nul og nix erfaring med, og forstand på undervisning. Men det er der tydeligvis andre, der har. Og lige så vigtig den rigtige uddannelse til at udføre samme. Derfor synes jeg stadig dem med evnerne, skal overveje, hvordan tilbud om hjemmeundervisning kan skrues sammen. Måske økonomisk støttet af fonde, eller personligt af en Asger Aamund, en Lars Tvede eller hvad ved jeg. Jeg fortsætter mit arbejde med at uddele løbesedler med links til sider, som dels fortæller sandheden om islam og sandheden om konsekvenserne af de politikeres… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja jeg forstår. Min pointe er også, at virkelige menneske-møder ofte kaster uforsete frugter af sig. Bla afstresning.
Dyremishandling er et stort emne i forb.m islamisering.
At give bedre mulighed for at have hunde som pet i boligforeningsområder, kunne være en nøgle til styrkelse af danske områder og kultur, så en dansk underklasse , /arb. Klasse osv havde bedre muligheder for, at tage vare på sig selv, egne interesser mm, nu vore politikere og andet godtfolk gør hvad de kan, – i godhedens navn,- at underminere og dræne alt hvad de får hænderne i.

Frdu
Frdu
1 year ago

Når 50.000 friske menn i 20-åra kaster stein og skriker “slipp oss inn ellers så dreper vi dere!”, så er de ikke flyktninger. Dette er en invasjon. Det er umulig å forstå hvorfor Hellas ikke skyter alt som rører seg på grensen. De er i sin fulle rett til å gjøre det. Hvis alle som forsøker å krysse grensen blir skutt 50 ganger i ansiktet, så kommer ingen til å prøve å krysse grensen.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Frdu

“Hvis alle som forsøker å krysse grensen blir skutt”

Det behøver ikke engang at være alle. Nogle få stykker rækker og så trækker resten sig tilbage.

Men forvent ikke, at det kommer dertil.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Frdu

“slipp oss inn ellers så dreper vi dere!”

Ja, en vinn-vinn at når vi slipper islamistene inn, dreper de oss!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Danmark tilbyder at sende jagerfly, hvem vil Danmark dennegang bombe ? Grækenland ? Danmark har officielt hele vejen støttet Tyrkiet i Syrien…..vil Danmark skyde på dette nye folkeværn af gamle grækiske mænd ud af folket på krykker og de i rullestole der frivilligt er udsendt i et sidste desperat værn af deres egen græske grænse ? Hvorfor sender Norge nu telte endnu flere ondskabsfulde NGO’er til grænsen ? Norge opbygger en helt ny islamisk telt by, et nyt Islamisk Stat skyder nu op af asken langs grænsen! Norge forsøger nu at forlænge konflikten, at skabe en evig konflikt et nyt… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Den nye Shahada:
Allah giver, Allah ta’r
Allah er en ustemt guitar.

ino
ino
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Allah gi’r, Allah ta’r,
Allah er en sand-guitar.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  ino

Eller:

Allah gi’r, Allah ta’r,
Allah er en bøf tatar.

krassisten
krassisten
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Eller denne: “Allah ist gross, allah ist mächtig, allah ist ganze dreimetersechzig”…

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  krassisten

Oder dieser:

Allah gi’r, Allah ta’r,
Allah er en sandbarbar.

ino
ino
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Thumbs up

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  ino

Allah gi’r, Allah ta’r,
Allah er som sjælesårs ar.

kumulus
kumulus
1 year ago

comment image

kumulus
kumulus
1 year ago

Interessant video fra det græske grænseland.

Eleftheria i thanatos!

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Forleden kunne man på Kristeligt Dagblads netside læse, at den kristne kirke er udvandet og i gang med at begå selvmord

Idag har mange kristne retninger åbenbart taget skeen i den anden hånd og fundet noget at brænde for. De vil “redde” migranterne ved den græsk-tyrkiske grænse og have dem ind i EU. Det kan man også læse i Kristeligt Dagblad.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Tom Angelo Nitzsch
Tom Angelo Nitzsch
1 year ago

Vil vi miste vores identitet, retten til frit at vælge, egen kultur og vore lande som selvstændige nationer, kvinder og mænds ligeværd osv… skal vi da bare give los, tage skyklapperne på og give Islam frit spil….

kumulus
kumulus
1 year ago

“kvinder og mænds ligeværd osv”

Kvinderne venter med længsel. Mange af dem ser frem til 60 mio. nye alfahanner.

john M
john M
1 year ago

Nå så blev jeg shadow banned på YT igen , selvom jeg ikke har overtrådt deres “regler”, næste konto nr. 400+ næste VPN , det er jo helt vildt hvad der foregår. You tube manipulere for fuld skrue , både med likes, visninger og hvem fra hvilket land må se hvad . Det er ude af kontrol. det er EUSSR ” kommissionen” af IKKE folkevalgte, der bestemmer hvad du må se høre og sige. Ingen er klar over hvilket omfang den digitale manipulation har taget . Jeg optog de første videoer på Ekstra Bladet nation efter DF store valg sejr… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  john M

“så blev jeg shadow banned på YT igen”

Det er sgu da underligt, hva’… Simpelthen uforståeligt!

john M
john M
1 year ago

Det er en muslims invasion , som det har været tiden dag 1 , intet andet .
Refugees Attack 20 Churches in Greece
https://www.youtube.com/watch?v=W1dYPmBtV2E

john m
john m
1 year ago

Der er INGEN grænser . EU SKAL islamiseres
ALT for 2 % vækst, som giver krig død og ødelæggelse , og det tjener vi” også på
https://www.youtube.com/watch?v=QNY175SPwOE

john M
john M
1 year ago

spørg dig selv , hvorfor du betaler skat . det er nettop ghettoblasternes plan . libtard https://www.youtube.com/watch?v=QNY175SPwOE

john m
john m
1 year ago

https://jobs.ca.gov/CalHRPublic/Landing/StateEmployees.aspx
Kim her kan du finde job i DIN drømme stat. Hvad venter du på ?

RADIKALE SVIN

john M
john M
1 year ago

Det er jo helt vildt . France 24: “a local NEO NAZI group”
https://www.youtube.com/watch?v=AozBaqIXe14

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x