8
mar
Seneste opdatering: 8/3-20 kl. 1417
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yu

Mod “patriarcavirus” på place de la Concorde. Stemmer fra fortiden

Document kalder 8 marts “frustrerede kvinders friluftsdag.” Den er et venstreorienteret påhit, der glemmer alle de kvinder, der lever under virkeligt patriarkat, og den lader mig helt kold. FEMEN har været yderst tilbageholdende i sin kritik af islam, fordi FEMEN er grundlæggende socialistisk og ser sig selv som allieret med verdens mest kvindeundertrykkende ideologi. Der er noget uhjælpeligt Sverige 1975 over det. Selv i dag er 8 marts i Stockholm et kommunistisk foretagende, tro det eller lad være.

Det er en svært forvirret forsamling, der har demonstreret mod “højreekstreme Marine le Pen”, kirken og bærer præg af at have ligget 70 år i en sovjetisk dybfryser og i det hele taget lever en gang inden 1991. Det har ikke gjort noget videre indtryk på Inna Shevchenko, at hun var udsat for et muslimsk attentat på Krudttønden i 2015. De får rigeligt med presse, journalistikken må kunne lide dem. “Patriarcavirus” : les Femen évacuées de la place de la Concorde. Marie Krarup skriver om de muslimske kvinder, FEMEN ignorerer i deres provinsialisme og egocentricitet: Social kontrol er den største trussel mod ligestilling.

Kan man stole på politikerne?

Af ”Realisten”

For nogle uger siden pointerede jeg at ”demokratiet” som vi kender det højest sandsynligt ikke vil løse befolkningsudskiftningen, og at den eneste vej frem er at den patriotiske højrefløj på et tidspunkt forener sine kræfter og indleder en fælles indsats for at danskerne skal forblive flertallet i det her land i fremtiden også.

I dag vil jeg dedikere et lidt længere afsnit til den første pointe; nemlig årsagsforklaringen til hvorfor demokratiet som system næppe vil redde os. Dette gør jeg dels fordi jeg ser mange på den patriotiske højrefløj som stadig tror og håber meget på et system som formentlig vil skuffe dem, og dels da en dybere forståelse af demokratiets manglende evne til at løse dette problem kan pege os hen mod det, der rent faktisk kan løse det.

Er der nogen derude der stadig har en dyb tiltro til at dette lands etniske forandring vil ophøre gennem det der foregår inde på Christiansborg? – Personligt tror ikke på det længere. Når man har ventet på forandring igennem mere end tyve år og stadig bliver spist af med politiske brødkrummer så er det på tide at overveje andre alternativer. Personligt har jeg helt opgivet ”demokratiet” i dette henseende, og er i stedet fokuseret på andre ideer i fremtiden. Det er dem jeg gerne vil fortælle nærmere om her.

Demokrati: Et status quo system

Hvad er årsagen til at dette lands ledere ikke vil sørge for at danskerne kan forblive majoriteten i et venligt og genkendeligt land i fremtiden også? For intet kunne da være mere naturligt og retfærdigt? At bevare dette lands etnisk-historiske majoritet burde være en politisk hjørnesten for alle partier på linje med ordentlig ældrepleje, en høj beskæftigelse og overskud på statsbudgettet. Men alligevel ser vi at den nødvendige indsats på dette område bliver sløjfet år efter år og i stedet erstattet med små symptombekæmpende tiltag alt imens familiesammenførslerne drøner videre, ”arbejdskraftindvandringen” fortsætter – og etniske danskere fortsætter med at få for få børn. Problemerne kender vi vist alle.

I mine observationer af dansk og europæisk politik er der især tre årsagsforklaringer – som i øvrigt alle er forbundne – som skaber denne kæmpe, civilisatoriske misere:

Den første årsag er et kulturelt problem. Kort sagt kan man sige at 1968 og de kulturelle forandringer i halvfjerdserne simpelthen ændrede vores kultur på en meget radikal måde. I høj grad kan man måske mene at vi lidt ”glemte” hvad det vil sige at have et folk og et land.

Personligt tror jeg at den kulturelle revolution i halvfjerdserne var en modreaktion på anden verdenskrig, samt hele perioden med kolonisering og slaveri forinden. De lighedsværdier der herefter blev skabt i halvfjerdserne gjorde det nok efterfølgende vanskeligt for mange mennesker at erkende ubehagelige sandheder omkring etnicitet og identitet, og det er nok ikke urimeligt at antage at store dele af Folketinget ikke rigtig vidste hvad de gjorde da de vedtog den katastrofale indvandringslov af 1983.

Mange af dem kører nok stadig videre på varierende dele selvbenægtelse og blindhed. Det første problem er derfor kulturelt: En form for historisk nylig selvbenægtelse af hvem vi er som folk, og en manglende evne til at indrømme at en dansk identitet i høj grad hænger sammen med en også dansk etnicitet.

Folkevalgte politikere repræsenterer folket

Den anden årsag til demokratiets impotens hvad angår demografien, er selvfølgelig vores kære (karriere)-politikere som jo bestemmer landets love uanset hvad folket har af holdninger.

Det er ikke rigtigt at folkevalgte politikere repræsenterer ”folket”. I stedet er politikere ofte en ret bestemt – og ofte meget karriereorienteret – type. De fleste af dem er advokater, økonomer og politologer. ”Professionelle” typer, der nok i høj grad vælger politik som en leve- og karrierevej, og som i en tidlig alder formentlig indser at de ikke har den store chance for at løse landets problemer, men accepterer det måske stiltiende alt imens de i det mindste tjener nok til at betale til huslånet, pensionen og andelslejligheden til børnene.

Karrieretyper tager ikke store chancer, og de er aldrig de første til at gå imod den ”gode” og etablerede mening. Mindst af alt, gør de meget sjældent noget der skaber en mindre god karriere for dem selv. Og når EU og FN samtidig tilbyder en fremragende politisk karriere og påtvinger Danmark en høj årlig indvandring, så har vi nok en stor del af forklaringen på hvorfor det demografiske problem aldrig bliver løst.

Det kræver en patriot at løse indvandringens problemer i dag, og de fleste politikere er sateme ikke patrioter. Personligt har jeg en enorm interesse i politik, men gad jeg stille op for et etableret parti? – Nej tak. Man får ikke lov til at være ærlig; man skal ofte tage en maske på og lyve/karriere-snakke; og de helt store problemer bliver aldrig adresseret på nogen ambitiøs vis. Dét får du mig ikke til at være en del af.

Så det første problem er kulturelt, og det næste problem er systemisk; da det politiske spil ofte tiltrækker de lidt glatte karrieretyper som ikke er interesserede i at løse grundproblemerne. Tænk Søren Pind, Sophie Løhde, Søren Pape, Alex Vanopslagh og jeg kunne blive ved. Den slags mennesker kommer simpelthen ikke til at adressere befolkningsudskiftningen på nogen seriøs vis. Desværre er det ofte den slags mennesker der søger ind i det lidt hule og glatte spil som karrierepolitik jo er.

Medierne

Det tredje og sidste problem er desværre også systemisk, og det handler om mediernes rolle: Meget har været skrevet om de danske og udenlandske medier/journalister herinde, og jeg vil sammenfatte det kort:

Medierne vil simpelthen bare ikke tage befolkningsudskiftningen alvorligt. Når emnet endelig bliver behandlet, bliver det behandlet på fodnote-niveau, eller hånligt omtalt som en ”konspirationsteori”. Slutresultatet er at den gennemsnitlige dansker aldrig rigtig bliver oplyst om problemets omfang, men i stedet stemmer lidt i blinde, selvom krydset for rigtig manges vedkommende ville ligge helt anderledes såfremt de virkelig vidste hvad der foregik.

Derfor fungerer demokratiet som system ikke rigtig når det kommer til at standse og på lang sigt reversere vores demografiske deroute. Vi har efterhånden fyrre år og femten-tyve landes erfaring for at drage denne konklusion. Intetsteds ser vi store revolutionerende løsninger blive indført – eller blot foreslået på seriøst plan. Personligt har jeg derfor opgivet troen på systemet, og jeg er egentlig lykkelig derfor. Årsagen til dette skal jeg forklare længere nede.

Et nyt regime

Hvis vores politiske system og alle dets aktører ikke duer til at løse vores måske største problem, hvad kan så – i teorien – løse det?

Tja, et nyt regime, selvfølgelig. Et helt nyt regime der går udenom de etablerede ”demokratiske” magtveje. Løsningerne er jo trods alt enkle nok, og jeg har skrevet om dem før: Grundlæggende handler de blot om at standse indvandringen; at sørge for at flere danske familier får tre børn; og at påbegynde et omfattende udvisningsprogram med kompensation. Disse tre tiltag burde overordnet set kunne klare det.

Men det kommer ikke til at ske med de politikere vi har i dag. Det kommer ikke til at ske og det kommer ikke til at ske. En dansk sejr i VM-fodbold er mere realistisk. Det er derfor jeg mener, at et reelt regimeskifte er den eneste teoretiske mulighed for at vores folk kan overleve i fremtiden også.

Hvilket nyt regime kunne man så forestille sig en dag kommer til magten?

Tja.. Os, vel. – Den patriotiske højrefløj. Hvis der er nogen der kan løse problemet er det jo os. Vi har trods alt i mere end tyve år dedikeret os til at studere og forstå dette problem, og vi er efterhånden enige om hvilke løsninger der kræves. Samtidig er vi ikke karrieremennesker, men patrioter. Og kun patrioter kan løse dette problem. Personligt har jeg gjort mig bekendt med mange gode mennesker på den patriotiske højrefløj og der er adskillige af dem jeg hellere så som ledere af landet, snarere end endnu en Elleman/Pape-klon.

Bevares, jeg ved godt vi er langt væk fra den strukturelle politiske magt. Vi har ingen mandater i Folketinget; ingen store virksomheder der bakker op om os, og da slet ingen ”hær”, hvis man virkelig vil tænke i de baner. Men vi har tiden på vores side, og sandheden. Og med tiden får vi måske også folket med os – implicit, i hvert fald.

Jeg er ingen ideolog, og er ikke interesseret i magten for magtens skyld. Egentlig vil jeg bare gerne løse det demografiske problem, og jeg er efterhånden nået til den konklusion at det kun kan lade sig gøre hvis vi en dag kommer til magten. At vente tredive år til på et system der ikke duer.. Nej, det gider jeg ikke. Så hellere tænke i nye baner.

Er dette farlige tanker, kære læser? – Det mener jeg ikke. Der findes intet tankepoliti i dette land, og det er fuldt lovligt både at ønske sig den politiske magt samt at skrive om det. Vi står trods alt overfor vores folks totale udskiftning, så hvorfor skulle vi ikke ønske os på et tidspunkt at overtage styringen så dette kan undgåes? Ingen kan trods alt fængsles eller retsforfølges for deres ønsker.

Det fremtidige tillidstab

Nogen vil måske mene at dette blot er tågede drømme uden hold i virkeligheden. For hvordan i alverden skulle den patriotiske højrefløj – en løs gruppering af mennesker på internettet – en dag få magten over et helt land? En dansk sejr i VM-fodbold virker vel igen mere realistisk.

Til dette har jeg bare at sige, at der ikke rigtig er nogen der kan forudse hvad der vil ske når en politisk klasse begynder at udskifte deres folk mod deres egen vilje. Alle bolde er simpelthen i luften i sådan et scenarie. ”All bets are off”, som en amerikaner ville sige.

Her er min forudsigelse for de kommende år: Vi kommer til at se et massivt tillidstab til det politiske system og den politiske klasse. Det kommer til at være størst blandt unge mennesker, som vokser op i et land der aldrig rigtig har fungeret politisk. Enhver der er født i firserne eller senere kommer i stigende grad til at føle en vis foragt, håbløshed og irritation over stort set alt ved det etablerede politiske paradigme. Der kommer en dag i dette land – og andre europæiske lande også – hvor enhver buschauffør, betonarbejder, pædagog, kommunalmedarbejder, politibetjent, sagfører, sosu-assistent, hærchef eller topleder i sit stille sind ved at landet er ude på et meget langt og meget dybt sidespor – og at der ikke kommer nogen løsning fra det etablerede system.

Det er allerede begyndt. Den gennemsnitlige dansker er begyndt at gennemskue at der er noget galt. Alt hvad man behøver er sådan set bare at bevæge sig omkring i sin hjemby og notere sig den etniske forandring – og samtidig notere sig at det fortsætter uanset hvem der har haft – eller får – magten. Det er præcis dette massive tillidstab der med tiden kan bane vej for at vi en dag får magten – og dermed muligheden for at indføre de nødvendige løsninger.

Det er derfor jeg ikke er så fokuseret på Christiansborg og deres skuffende spil længere; fordi jeg ved at der er andre mekanismer i gang som på den længere bane er mere interessante. Jeg vil gøre mit for at støtte Stram Kurs og Nye Borgerlige, bevares. Men jeg tror desværre de er oppe imod for store kræfter, ligesom jeg mener at det kollektive tillidstab på længere sigt åbner for mere interessante muligheder. På nuværende tidspunkt er det blot drømme og ideer, indrømmet. Men det er vigtige tanker: Vi bør erkende, at det demografiske problem først kan løses hvis vi en dag kommer til magten.

Et centralt netværk

At ønske sig den politiske magt i et land.. Hvor mange grupperinger har ikke haft sådanne drømme gennem tiden? Vi er vel næppe de første; ej heller de sidste.

Jeg skal gerne indrømme at jeg ingen konkret plan har til hvordan vi skal lykkes med dette. I hvert fald har jeg ingen konkret plan som jeg ønsker at tale og skrive om offentligt.

Men jeg har en vision: Og det er at vi på et tidspunkt danner en gruppe eller et netværk hvis rolle det er at argumentere og arbejde for at danskerne skal undgå at komme i mindretal i deres eget land. Al seriøs aktivisme udgår fra sådan en idé. Med en sådan central gruppe, kunne vi samle alle de andre grupper, og begynde at arbejde på de ideer der virkelig kan vende situationen.

Det vil ske. Det er blot et spørgsmål om tid, før vi danner den. Og så begynder det lange arbejde på at undgå at vi bliver en minoritet i det eneste land vi rigtig kan kalde et ”hjem”.
Tak for din læsning – til vi ”ses” igen.

af Realisten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Man kan stole på politikerne, lige så langt som man kaste et 50 tons lokomotiv. Den danske regering har for længst deponeret sin handlekraft hos EU (nærmere bestemt hos den Apatiske Duo, Merkel & Macron GmbH) og hos Konventionstosserne. Politikerne har lissom ik’ fattet, at de er hyret af danskerne for at varetage danskerne interesser – ikke den angribende muslimske pøbels og deres femte kolonne (venstrefascisterne & radikalfascisterne) i Danmark.

kumulus
kumulus
1 year ago

“Kan man stole på politikerne?”

Vi lader overskriften stå et øjeblik…

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  kumulus

Du har da en udviklet humoristisk sans! HA HA HA HA!

ino
ino
1 year ago

Jacob Ellemann forsøger i dagens Berlingske at spille med chabesoskuldrene. Vi skal sætte hårdt ind mod social kontrol, hedder det, og han synes at tænke på indvandrermiljøerne. Lidt sker der altså politisk, men kun lidt. Han og alle de andre politikere burde i stedet sætte hårdt ind mod islam. Det er helt og aldeles ufatteligt at alle de gamle partier stryger islam med hårene, deltager i Eid-fester, åbningsceremonier i moskeer, foreslår uniformstørklæder, giver penge til koranskoler og andre islamrelaterede aktiviteter osv. Vis dog åbent og ærligt, og gang på gang, at islam er noget skidt, at islam og demokrati er… Read more »

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  ino

Den dag et flertal af politikerne melder ud at de vil stoppe familiesammenførslerne, standse arbejdskraftindvandringen og sørge for at flere danskere får tre børn, OG at de vil gøre dette inden for et halvt år, så tror jeg måske på dem, selvom jeg selvfølgelig vil se det ske, før jeg sluger den helt. Alt andet er bare kommaer og symptombehandling, hvilket lader til at være det stort set eneste politikerne kan.. Som politiker I Danmark er man en komma-flytter, intet mere.

Anders
Anders
1 year ago

Så længe politikernes islamiske slavehær, æder sig tyk og fed på bekostning af de danske, lige så længe vil politikerne bestå af usle og foragtelige kryb.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg tror det er tanker, der rumler inde hovederne på de fleste ordentlige mennesker. Men det er svært, idet ikke ret mange af os har lyst eller mod til noget med vold osv., selv om det er det vi står lige direkte over for. Den demokratiske og fredelige levevis sidder så grundfæstet dybt i os, desværre. Omvendt tror jeg ikke på, at noget kan ændres grundlæggende på fredelig vis. Det giver mig så ikke stor fortrøstning, når jeg ser på de mange ordentlige mennesker, jeg hele tiden møder på højrefløjen, nemlig gennemført ordentlige, ældre og høflige mennesker uden den mindste… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

5-6 måneder rækker så rigeligt.

Unødvendigt med vold, vi er hverken venstrefløj eller Islam.

Vi er ikke alene når der sparkes røv, Islam kommer at krybe som en hund, den feje af slagsen!

Vigtigt at efter Islam der ikke opstår anarki og kaos, at fri tale og tankefrihed, godhedsindustriens folk vil ligesom idag forsøge at ødelægge vores land vores danske kultur, godhedsindustriens folk må ikke tage over det tomrum der opstår efter Islam!

kumulus
kumulus
1 year ago

“Islam kommer at krybe som en hund, den fege af slagsen!”

Fantastisk ytring! Næsten helt muslimsk svulstig retorik.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Tak Kumulus, ja jeg har mine øjeblikke.

Tak det samme Kumulus, du har et stort indsyn i den svulstige muslimske fejheds retorik.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Det er vistnok en almindelig erfaring, at muslimer på tomandshånd kan være nogenlunde modtagelige for sund fornuft. Deres gennemsnitlige empati og evner for social omgang er desværre så ensporet, at de er lette nemme at gennemskue. Muslimer har det som Jehovas Vidner, mormoner, scientologer og andre følepornografer: De kan kun give udenadlærte standardsvar på alle spørgsmål og er ikke kapable til selv at udtænke egen meninger. Unge mandlige muslimer i flok ligner hyæner i flok; de er hinsides al fornuft og pædagogik bliver pædogagak. Hvor religion går ind, går hjernen ud.

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Vi har bare ikke mistet nok endnu. Når det punkt er nået, vil vi genopdage at vores civiliserede adfærd kun er ‘skin-deep’, og kan smides som en slanges ham.

“Hard times create strong men,
Strong men create good times,
Good times create weak men,
And weak men create hard times.”
~ G. Michael Hopf.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Kimski

Du ( G. Michael Hopf. ) har i den grad ret. Den dag det går op for folk at de er nødt til at kæmpe for deres tilstedeværelse her på jorden og ikke længere bare kan flyde med i misforstået “godhed” så tager tager folk sig sammen og gør hvad der er nødvendigt!

Kun hvis Vores politikere indser det åbenlyse før befolkningen bliver kan det klares med en kraftig regulering af systemet ellers bliver det grimt og råt!

Det er ikke et ønske men bare en observation!

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Enig. De fleste mennesker er ikke parate til vold, og jeg mener heller ikke at vold er løsningen på nuværende tidspunkt. Men der findes en anden måde hvorpå vores mål kan opnås uden brugen af vold, og uden at sætte al lid til etablerede (karriere)politikere. Denne anden metode vil og kan jeg dog ikke tale om offentligt.

Rene
Rene
1 year ago

Velskrevet, klar og inspirerende. Tak til realisten for det.
HUSK der er folkefest igen i år,- mosbjerg, et sted at starte……at mødes i virkeligheden. At deale med virkligheden i virkeligheden,- starter måske der.
Endnu engang, – tak til realisten.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Rene

Det er gennemført fredelige og ordentlige mennesker, bortset fra enkelte rødgardister, man møder der!
På gensyn i de herlige omgivelser!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Her er en fjerde årsag: penge. En afrikaner i afrika er måske $1,000 værd for bankerne. Giver man manden en billet til Europa, har han pludselig råd til en kommunalgodkendt lejlighed med elektricitet, VVS, komfur og fladskærm. Han har råd til førsteverdens-standard hospitalsbehandling når han bliver syg, han har råd til at sende sine børn i skole, og når han skal for retten, har han råd til at få en til at tolke for sig, plus, naturligvis al det, der bliver ham udbetalt i kolde kontanter. Vurderingen af, hvad en migrant koster en europæisk velfærdsstat over en livstid, men hvis… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

” Udvisningsprogram med kompensation ” ? Dette vist en misforståelse, med mindre der menes udvisningsprogram med kompensation til det danske folk. Vi danske lider afsagn uden fremtidshåb i eget land, vi har mødt den regulære ondskab ufortyndet, nu rækker det helt ind i evigheden. Sæt dags dato beløbet til 0 og 0 tolerance overfor islam og godhedsindustri på dansk jord, vanvidet slutte her og nu, vel hensigten med en hensigtserklæring. Lad os så få de rigtige tal helt ucensureret, det fulde beløb på bordet, hvad kostede dette islamiske vanvid ? Denne rædsel disse sidste års onde islamiske hærgen af vold… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“Sæt dags dato beløbet til 0 og 0 tolerance overfor islam og godhedsindustri på dansk jord, vanvidet slutte her og nu”

Og det har du selvfølgelig rigtig travlt med at føre ud i livet på denne søndag i marts!

For jeg har da ikke fantasi til at forestille mig, at det bare er varm luft du lukker ud.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

40 års forfejlet udlændingepolitik, igen en ny statsminister i store ord uden handling, disse folkevalgte forfejlede deres chance, land og rige er nu sat over styr, andre kommer nu at rydde Danmark for Islam, sådant er aldrig uden omkostning!

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Hvis man begynder at udvise en 6-700.000 indvandrere og efterkommere uden kompensation, så dømmer man dem til fattigdom i deres etniske oprindelsesland. Konsekvensen vil formentlig være at de indleder en form for borgerkrig; hvilket vi ikke ønsker os. Hvis man derimod kompenserer dem, så minimerer man risikoen for en borgerkrig. Jeg mener klart at et omfattende udvisningsprogram bør ledsages af en kompensation til udviste ikke-danskere.

Elektronikfagteknikeren
Elektronikfagteknikeren
1 year ago

Godt skrevet – og er helt enig.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

Her kommer et forslag til nogle af de ministerposter, som kunne være kandidater til det nye regime, som Realisten skriver om. Ikke alle ministerposter er med, men jeg har tænkt det bedste i øjeblikket. Hvis jeg havde mere tid, kunne jeg måske ændre på det:

Børne- og Undervisningsministeriet: Lone Nørgaard
Erhvervsministeriet: Andre Rossmann
Finansministeriet: Kristian Thulesen Dahl
Justitsministeriet: Helle Andersen
Kirkeministeriet: Marie Krarup
Kulturministeriet: Mikael Jalving
Social- og Indenrigsministeriet: Morten Uhrskov
Statsministeriet: Asger Aamund
Sundheds- og Ældreministeriet: Kirsten Damgaard
Uddannelses-og Forskningsministeriet: Kim Møller
Udenrigsministeriet: Hans Rustad
Udlændinge- og Integrationsministeriet: Martin Henriksen

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

I virkeligheden kunne man i første omgang nøjes med et Udvisningsministerium, Søren Krarup ville nok stadigvæk være ganske god på den post, kontrol med en 100% hjemsendelse, da kommer alt igen at køre helt som smurt, hjemsendelse burde pt være eneste punkt på dagsordnen……..uden først at sikre en 100% hjemsendelse er de andre ministerier kun et voksende problem når infiltreret af Islam kun uoverskuelige problemer for os allesammen og middelalderlige tilstande, altså et Udvisningsministerium!

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

@timpallis jeg kan li listen. Vil de være med? Helle Andersen kender jeg ikke, men det ser godt ud..

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Hvad med Støvring….?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Det er lidt sært at du ikke har nogen fra NB på din liste!
Jeg vil f.eks meget nødigt se Kristian Thuesen Dahl som finansminister! Han befinder sig fordelingspolitisk et eller andet sted mellen Socialdemokratiet og SF.
Lars Boje Mathiesen ville kunne blive en fremragende erhvervsminister.
Mette Thiesen kunne gøre underværker som undervisningsminister.
Peter Seier Christensen kunne blive en god energiminister eller måske finansminister
Og helt ærligt Pernille Vermund kunne blive en god Statsminister. For desværre Asger Aamund er nok blevet for gammel.
Jeg savner også Henrik Dahl på listen han kunne blive en god forskningsminister!

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

@den nervøse……Ja ups Henrik Dahl han skal da med.Findes der en afviklingsminister? …..afvikling af indvandring der ikke skulle have været her? Lars boje mathiesen ville også være effektiv der , tror jeg. Ja det er rigtigt at aamund desværre er ved at ligge i den ende , hvor det ku gå stærkt, men alligevel vil jeg gerne have ham for bordenden. Ministeriet for økonomisk samordning? ….Det ministerium man opfandt til Erhard Jacobsen i sin tid…. fordi man ville have ham med….til Vermund.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Jeg ville 100% støtte op om sådan en regeringskonstellation, Tim Pallis. Selvom jeg selvfølgelig gerne så mig selv som forsvarsminister :).

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Må jeg foreslå en statsminister,en krigsminister og en økonomiminister,hvor statsministeren er ansvarlig for begge øvrige rideknægte. Når jeg siger ansvarlig,mener jeg,at han bogstaveligt talt skal lægge hovedet på blokken. Efter hans regeringsperiodee er ovre,skal hans skæbne afgøres ved simpel afstemning blandt ALLE danskere. Leve eller dø.
Desuden skal alle love vedtages ved folkeafstemning.
Åh,ja. Galeanstalten Folketinget skal krympes til 30 medlemmer,hvoraf alle selvfølgelig skal være selvforsørgende. INGEN i offentlige embeder skal kunne lægge statskassen til last.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Eller var det en vittighed med din navneliste?

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Fra netsiden “Barenakedislam.com” : “Danish personnel operating in Greek waters with Frontex, the European Union Border and Coast Guard Agency, have already boasted of having defied orders from Greek senior officers to turn back illegal migrants arriving in Greek territorial waters by sea, instead bringing them to the Greek island of Kos.” Militær lydighedsnægtelse medfører normalt krigsret, især hvis forbrydelsen som her omfatter fejhed overfor en invaderende fjendligt styrke. Forhåbentlig gør nationalt sindede politikere på Christiansborg noget ved sagen. Hvis Frontex nægter at forsvare EU’s ydre grænser, bør alle de ansvarlige officerer og lederne af Frontex sendes i retten og… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“Har EU en ydre grænse eller kun åbne døre for ethvert nassende kryb…”

Tror egentlig ikke du har lyst til at høre svaret.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Spørgsmåler var rent retorisk. EU parlamentet er et perverst sammenrend af idiotiske fantaster. De fleste er griske afdankede levebrødspolitikere med et forhold til de ydre grænser som en nonnes forhold til en sømands stive tredje ben. Forhåbentlig får Boris og den kolde tyrker hele svineriet til at implodere inden nytår.

kumulus
kumulus
1 year ago

Mange fornuftige, normalt tænkende og ikke-paranoide mennesker lægger uden tvivl vejen forbi nettets islamkritiske ekkokamre.

Men efter at have læst nogle kommentarer føler de sig i den grad frastødt og ved næste valg stemmer de i ren og skær trods på samme det parti som de plejer.

Måske en smule overdrevet at påstå, at folk brækker sig i lårtykke stråler over højrefløjens ofte ubehjælpsomme forsøg på at servere manipulation som værende sandheden, men det er nok lige før…

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  kumulus

Du er tilbage i vanlig stil, Simon73.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Træt

“Du er tilbage i vanlig stil, Simon73”

Hvem er Simon73? Fortæl, beret, forkynd!

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  kumulus

Selv benægtelsen af at være ham er den samme som på 180Grader.dk.
En påtaget anti-multikulturel, der kun er her for at finde huller i suppen.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Træt

@træt. Men han fandt jo ikke nogen,- huller i suppen..? Vel.?
Selv under false flag…..!

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Træt

“Selv benægtelsen af at være ham er den samme som på 180Grader.dk”

Må desværre skuffe dig, men jeg har ikke og har aldrig haft noget med 180grader.dk at gøre.

Prøv evt. om du kan finde på noget andet. Din fantasi fejler jo ikke noget.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  kumulus

Kumulus…servere manipulation som værende sandheden…
Nu er det jo netop kommet frem, at stram kurs havde ret ang. Barnekisten på Dprtheavej…, at” konspirationsteorien” ikke var konspiration men sandt.
Så igen forklar dig.
Kender du begrebet taquia? Anerkender du , at det spiller en rolle for islams og muslimers samspil med omverdnen?

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Rene

kumulus er false flag

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Træt

“kumulus er false flag”

Og du hedder måske “Træt” i virkeligheden..?

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  kumulus

False flag i form af at du i virkeligheden er fra multi-kulti lejren.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Træt

“False flag i form af at du i virkeligheden er fra multi-kulti lejren”

Dér har vi én af dem, som rigtig mener at have regnet den ud. Godt nok en snedig type.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Rene

“Så igen forklar dig”

Én svale gør ingen sommer. (Og det er ikke et debatoplæg)

JævlaTisper
JævlaTisper
1 year ago

Så, kvinner som veier 50 kilo og er 1,60 høye skal nå kjempe mot menn? Lykke til damer, det trenger dere. Jeg kan tre en av dere på hver fot hvis jeg vil og bruke dere som tøfler. Og det er ingenting dere kan gjøre for å stoppe meg. Så kjør på, start en krig mot menn og se hva som skjer. 🙂 Her skal dere motstand få, bortskjemte masete kravstore tisper fra helvete.

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  JævlaTisper

Der er flere måder at finde ud af, at man generelt har 40% mindre styrke i overkroppen, og langt dårligere reaktionsevne, end den man står over for.
Den mest hjernedøde af dem er at indlede et slagsmål med vedkommende, for at finde ud af det…

Adler
Adler
1 year ago

Realist- fint udtrykt, jeg ved bare ikke hvordan du vil vende strømmen. Bløde senge giver som bekendt slappe drenge, og når man som mange gør – unge og gamle – glor på TVs underlødige og nedgørende udsendelser, så er jeg ikke optimist. 40 års halsløs politik har vist, at danskerne ikke vil deres eget bedste. Der er måske 20% der vil gå til makronerne, de resterende 80% tænker ikke videre over Danmarks fremtid. Som veteran, så så jeg gerne andre boller på suppen, men det sker ikke via stemmesedlen, dertil er flertallet for uvidende, beklager jeg siger det. Endvidere er… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Dan en gruppe eller et netværk hvis rolle det er at argumentere og arbejde for at danskerne undgår at komme i mindretal i deres eget land.
Såfremt privat ejedomsret stadig findes og fonden, foreningen, gruppen eller netværket er ejer haves beslutningsret til hvem der kommer ind, ud over myndighedsfolk.
Spørgsmålet er hvormange der skal til før politikere ændrer politik.
Flere, mange flere end aktuelt åbenbart.

Fjerede Poul og den dertil tilhørende e-mail før jeg satte egne data ind.
Peter Buch

Vasil
Vasil
1 year ago

Femen activists… in order to wake up these girls, they should receive a free party in a migrants center.

Poul
Poul
1 year ago

@realisten: Den gruppe du taler om til sidst er vist nævnt i et af snaphanens tweets, (jeg gider ikke finde det frem lige nu) men umiddelbart ligner det bare endnu en side på internettet med en ny vinkel som ingen kommer til at engagere sig i alligevel. Lidt som “180grader” feks. Angående resten så har du ret i det med karrierepolitikerne. Jeg vil dog lige minde dig om at vi også har et parti som flere gange om ugen sætter ild til koranen uden at nogen blinker over det længere, fordi selvsamme parti med livet som indsats gennem de sidste… Read more »

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x