10
mar
Seneste opdatering: 11/3-20 kl. 1618
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Ge oss tre månader så ska vi få ordning på Sverige.” Sjældent har så få ødelagt så meget for så mange på så kort tid.

Lennart Matikainen er indvandrer fra Finland og Katerina Janouch fra det daværende Tjekkoslovakiet, hvor hendes far var et fremtrædende medlem af Charta 77. Der er endnu en fremmed dissident her: Vägen till oppositionen med En Arg Blatte. Jeg er selv en tidlig version af det samme da jeg begyndte at beskrive dette offentligt i 2001. Ikke i svenske medier, som man straks forstår af det nedenstående:

“Kör ut dem” 

Da Sverige kvalte ytringsfriheden i tyve år og blev tvangsmultikulturaliseret imens

Multikulturen har ligesom islam underlagt sig folk og lande med vold og tvang. Den tålte ikke en åben analyse og debat, det gjorde den heller ikke i Danmark i 1983. Derfor fik hele Vesteuropa vredet armen om af deres “demokratier,” og derfor står multikulturen idag uden andet end formel, demokratisk legitimitet, hvilket i praksis kan betyde, at de der gennemtrumfede den  kan komme til at stå alene med et voldsomt ansvar.

Nogle hundrede eller tusinde terrordødsfald, og projektørlyset kan falde nådeløst på dem og deres gerninger. De ved det! Sverige har nået vendekåbernes tid. Karrierer skal  reddes ud af Sveriges brændende hus, måske endda de sørgelige rester af  teaterdemokratiet.

Værst fik Sverige vredet armen om

Værst fik Sverige vredet armen om, men ironisk nok faldt det sammen med internettets frembrud, så dissidentmiljøer overlevede i nettets luftlommer indtil i dag, hvor svensk alternativ presse er second to none. Den kan takke statscensuren for sin størrelse. Snaphanen udspringer også af dette som en protest mod at få lukket munden i svensk MSM. Ikke i dansk.

Jeg har et intimt kendskab til ‘ytringsfrihed’ på indvandringsområdet i Sverige 1995-2015 gennem egne og venners erfaringer med svenske medier. “Censur” er det eneste rigtige ord for oplevelserne.

I 1993 spurgte Expressen sine læsere, om de mente at indvandrere i Sverige burde rejse hjem. Dette var, da der var over 2.5 mio indvandrere færre end i dag. 63 procent mente, at de kunne roligt rejse hjem hvor de kom fra. ( Idag spørger man for en sikkerheds skyld kun pøblen på denne måde: “Synes du Sverige skal tage imod flere eller færre indvandrere?”)

Avisen tolkede svarene med løbesedlen nedenfor hvorefter chefredaktør Erik Månsson blev fyret og den svenske debat om bortgivningen af landet lukkede totalt de næste tyve år, og aldrig er blevet sig selv igen.

Sveriges demokratiske moratorium og dagens post factum-debat

Få år efter lukkede en ellers ret fri offentlig debat om emnet fuldstændig. Som på kommando fra oven. I over tyve år derefter kunne man ikke ytre et negativt kvæk om indvandring offentligt, og det er først lindret på det sidste, hvor katastrofen forlængst er et etableret faktum.

Skrev man en lidt god kronik til en svensk avis, kunne man få spørgsmålet tilbage: “I hvilken egenskab skriver du?” Hvad de i virkeligheden spurgte om, var: “På hvilken måde skal vi lukke munden på dig.” For var man ikke “nogen,” blev det summarisk.

Der blev så at sige et demokratisk moratorium i Sverige, og i dag siger nomanklaturaen sjovt nok, at “vi har da debatteret disse ting i mange år.” Dette er den fedeste løgn, man skal være under 30 år for at tro på, men ligesom en muslim gerne lyver når det gavner profeten, lyver eliten altid, når det gavner dem selv.

I dag skal skylden fortyndes og fordeles

De vil naturligvis gerne fordele skylden for ødelæggelsen af landet ud over deres egen snævre kreds. De er såre gennemsigtige, de er begyndt at blive nervøse for at skulle drages til regnskab for deres eget kriminelle hærværk. Det er forståeligt, for dommen over dem bliver hård.

Doktor i filosofi Ingrid Björkman, som jeg har truffet mange gange og som var en af Sveriges meget tidlige indvandringskritikere, bekræftede i 2018 at ytringsfrihed på området lukkede helt midt i 90 erne. Ingrid Björkman om 25 års invandringspolitik.

Svart på vitt (Expressen-artikelserie 1993)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Katerina Janouchs nye bog beretter om dårlige politikere deres sveg og fejhed, helt korrekt at der bliver gjort rent hus med venstrefløjen, bogen burde landsomdeles i Sverige hvis lige så ærlig som hendes interviewe, intet at sætte fingre på, hvornår har Stefan Löfven til sammenligning sagt et ærligt ord, mig bekendt aldrig nogensinde! Folket er vildledte af korrupte socialdemokrater, også politiet har sporet ud, de svenske der får fat i og læser denne bog får indsyn og klarsyn et brat opvågning, omgivet af kriminelle islamiske familier! Katerina Janouchs tilbyder at på 3 måneder bringe RO & ORDEN til Sverige, det… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“Katerina Janouchs tilbyder at på 3 måneder bringe RO & ORDEN til Sverige”

Der skal selvfølgelig en “stærk mand” til, og mere bolerti i gaderne!

kumulus
kumulus
1 year ago

Og skulle sitet være forbigået nogens opmærksomhed, kan det varmt anbefales at læse:

https://katerinamagasin.se/

john M
john M
1 year ago

–CORONA–VIRUS amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC) , anslår WHO nu, at mellem 290.000 og 650.000 mennesker hvert år dør af luftvejslidelser som følge af sæsoninfluenza. Så hvad er det denne MSM , sociale medier osv. – FRENZY — dækker over , Det er ganske nemt enten “follow the Money” , eller ! politikkerne skal aflede opmærksomhed. Og det er det sidste, muslimer vælter ind i europa I x10 2015 skala, og Tyrkiet får snart visum frihed . Det vil betyde et influx i Europa der består af ca. 450 millioner indbyggere der er i forvejen min. 100… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  john M

@John M
jeg tror du har ret. 2020 ser for mig ud til , at blive et år som ingen andre,-et tipping point. Eller point of no return?

John M
John M
1 year ago
Reply to  Rene

rene vi er langt over , som da jeg var 15 år gammel og sad og spillede donkey kong i min landsby, hvor muslimer kom og startede med at skyde og dræbe. husk de skubber og nudger alle ungdommen foran sig, antifa og deres nye dø for klima , som en slags vi har ret og LOVE bla bla . , de afskaffer sig selv , hvis vi de ønsker at skabe ikke vågner ! er det game over. Der er massive penge strøm bag disse bevægelser FOR islam ! se kun 10-20 år tilbage hvem var “venstre ” progressiv… Read more »

ReisHjem
ReisHjem
1 year ago
Reply to  John M

Du satt i en landsby når du var 15 og muslimer angrep deg og drepte folk sier du? Så hva i det svarteste rødglødende helvete gjør du i Danmark?? Kom deg hjem. Lukk det anuset du kaller en munn og kom deg for helvete ut av Danmark!

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  ReisHjem

IDIOT, du er, Reishjem! Folk, der ikke er muslimer, men fx er kristne (og forfulgte af muslimer), de skal da netop have lov til at komme! Det er muslimerne, vi ikke vil have.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  ReisHjem

“Så hva i det svarteste rødglødende helvete gjør du i Danmark??”

Ja, det kan man godt undre sig over…

Ragnar
Ragnar
1 year ago
Reply to  Rene

Point of no return skjedde i 2015. Du tror det fortsatt er mulig å redde Skandinavia? Så søtt 🙂 Det er litt koselige med navive idioter som ikke forstår de enkleste ting. Glem Skandinavia, Skandinavia var død for 5 år siden. Nå er det om å gjøre å komme seg til Ungarn, mens det fortsatt er mulig å komme seg vekk.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  john M

Er du sådan en, som tror på alt, hvad du ser i kukkassen? Så tro om igen, og begynd at stille spørgsmålstegn ved, hvad SST og de andre tumper fortæller – eller netop ikke fortæller. En kinesisk whistleblower har sagt, at mindst 250.000 er døde i Wuhan af denne virus. Den er langt mere smitsom end Spansk Syge, og et kinesisk studie fra 6 marts viser, at en person i en bus blev smittet af en inficeret, som sad 4,5 meter bag ham. Kina har CCTV osv, så de har kortlagt kontrolgruppers færden. Her en artikel om, hvad denne ‘virus’… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Cirkeline

“Er du sådan en, som tror på alt, hvad du ser i kukkassen”

Nogle tror på det de ser i kukkassen, andre hælder mere til Youtube som dokumentation for til tider ret så fantasifulde påstande…

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  john M

Dagens motto:

I’d rather be dead in ditch than sharing country with turks, full of spite and hate.

Hvis tyrkerne får visumfrihed, er det goodbye Europe. Af Tyrkiets 80 mill. indbyggere skal vi regne med mindst 20 mill. som vil stikke af fra det tyrkiske lokumsland op til civilisationen. Helt legalt og frit som EU medlemmer, hvorefter de frit kan udøve islamisk pression og vold mod de sagesløse europæere. Kommer de mongolske horder efter Merkels invitation, udløses der en gigantisk borgerkrig på niveau med den franske revolution. Giv Merkel en énvejsbillet til Bistandbul.

john M
john M
1 year ago

OG HUSK “statens “serum institut”” , haha det er for vildt. haha nej jamen , det bliver bare vildere og vildere. Nå videre til MODSTANDS BEVÆGELSEN
https://www.ssi.dk/aktuelt ALLAH SNAKbar. libtards
til jer der har GLEMT
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sharia-sheik-koeber-statens-vaccinefabrik/6529301

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

OT – frygtelig video fra (…) I kan selv se, hvor det er fra! Jeg synes, at I skal se den. Dette ‘virus’ smitter helt ekstremt. Det er luftbårent, tro ikke på myndighederne! Det er luftbårent som lungepest! Og børn og unge er også i risiko, og såvidt jeg ved, er nogle af de indlagte i DK børn.
https://www.youtube.com/watch?v=Y5939HRJHN0

John M
John M
1 year ago
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x