13
mar
Seneste opdatering: 13/3-20 kl. 1927
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Erdogan: “Migrationsbølgen er ‘the Turkish horde’ – “… this is Islam’s last army”

Den tyrkiske stats nyhedskanal formulerer sig således: Greece: ‘Soldiers of the Cross holding the line’ against refugees. Kan vattede, ofte kvindelige europæiske ledere virkelig tackle denne islamistiske mafioso? Der er ti mio tyrkere i Europa. Hvad med at begynde hjemsendelser indtil Erdogan eventuelt bliver til en pålidelig modpart uden erobringshensigter?

“This storm that is breaking out is the Turkish horde, my Lord! The horde that will die for your sake, O Lord! Until the glory of your name rises with the call to prayer Win the victory because this is Islam’s last army. …Yes, this storm that breaks is our army. Allah stands behind it along with the prayers of millions of our friends.This storm is the heart of our nation. Everyone sees or will see what it is capable of.” Ankara: Erdogan kalder migrationsbølge for ‘the Turkish horde’ – “… this is Islam’s last army”. – EXPOSED: ERDOĞAN ADMITS HIS MOTIVE BEHIND THE MIGRANT INVASION – AN ISLAMIC HOLY WAR.

Tyskernes nazi-hysteri

af Henrik M. Jensen

Endnu engang igen igen igen, bliver en person, der ønsker at forsvare sit land og sit folk mod fremmed aggression, forsøgt banket på plads af et hylekor af jourcialister og folk fra kultureliten med beskyldninger om “racisme” osv. osv.

Denne gang drejer det sig om Tysklands førende soulsanger, Xavier Naidoo, der på “twitter” fremsiger et digt, der bl.a. indeholder disse strofer:

“Jeg elsker næsten alle mennesker, men hvordan
når der næsten dagligt sker et mord
hvor gæsten stjæler et liv fra gæstgiveren.

I er fortabte, I åbner ikke engang munden om det
således forløber tragedier – jeres døtre, jeres børn skal lide
skal klæde om med ulvene i sportshaller.

Vidt og bredt er der ingen mand her
der kan redde dette land
det handler mest om politisk korrekthed
selv når I kreperer af det.”

Xavier Naidoo er et stort navn i Tyskland med adskillige hits bag sig, bl.a. sangen til Fodbold VM i Tyskland 2006. I de senere år har han været dommer i den tyske udgave af X-faktor, men er (selvfølgelig) nu blevet fyret af RTL.

Patriot med indisk-afrikanske rødder

Det ironiske er, at denne angivelige “racist” og “fremmedhader” har sydafrikanske forældre med hhv. afrikansk og indisk baggrund.

Det positive er, at det for en gangs skyld er en ikke-hvid, der bliver beskyldt for at være racist, et skældsord der ellers normalt forbeholdes hvide.

Men det forstemmende er, at en mand der vil forsvare sit fædreland og sit folk (Naidoo er tysk statsborger og født i Tyskland) nu igen skal svines til af “msm”.

Den slags sker jævnligt i Tyskland. I stedet for at forsvare landets og folkets interesser har politikere og mediepinger selv 75 år efter 2.verdenskrigs afslutning dagligt travlt med at overbevise omverdenen om, at “uha nej, vi er skam slet ikke nazister, overhovedet ikke”.

Migranten als “Wölfe”? RTL wirft nach Hetzvideo Naidoo bei DSDS raus

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det måtte jo komme at Erdogan slipper alle sine horder ud i et allersidste desperat stormløb på EU, salafister, voldtægtsmænd, knivstikkere, langskæggede frustrerede islamiske flygtningebørn, den samtlige indavl, det samtlige kalifat……fredag den 13’idag, dette måtte jo komme og dagen er endnu ikke slut……. virkeligheden har nu overhalet os, vores egne folkevalgte har forrådt os, fylder os endnu dagligt med løgne og fortielser, vi er efterladt til vores egen skæbne, til løgnen, nye totalitære love rettet imod folket, middelalderlige tilstande at udplyndre, ydmyge, trampe på sin egen etniske befolkning, tårevædede beretninger om “Islams fortræffeligheder” men Erdogans islamiske horder de skal alle… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“virkeligheden har nu overhalet os, vores egne folkevalgte har forrådt os”

Så er det altså nu du skal ud og sparke røv, kan jeg regne ud.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Det vil da også ske, da denne islamiske 5 kolonne virksomhed er i strid med det danske folk, imod vores danske kristne kultur.

kumulus
kumulus
1 year ago

“Det vil da også ske”

Hvor begynder du så på at sparke røv. Kunne være interessant og måske ligefrem lærerigt at overvære.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Danmark burde stoppe pengestrømmen til denne onde godhedsindustri, det vil mindske vores den menneskelige mængde af lidelse, bedre at Danmark selv sætter et stop for Islam på dansk jord, at ikke andre kommer at rydde Danmark, for så bliver området uanset ryddet uden hensyn til kulturminder eller det der ligner, kun vi danske der værner om dansk kultur, derfor bedst at Danmark selv rydder Danmark for Islam alt islamisk virksomhed på dansk jord.

kumulus
kumulus
1 year ago

“Danmark burde stoppe pengestrømmen til denne onde godhedsindustri”

Selvom du får malet dig op i et hjørne og ikke tilnærmelsesvist svarer på det du bliver spurgt om, er du faktisk temmelig god til at snakke dig udenom.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Ligesom denne morgen jeg kom ind på tysk lügenpresse, Tyskland var kommet frem til at de har et problem, i nyhederne fremvises kattebilleder, tysk panik at nu er der ligeså mange katte i Tyskland som der er mennesker 80.000.000 dagens nyhed at de nu vil aflive eller kastere disse katte at kattefangere var gået i aktion, denne panik må ikke breder sig, men det var en felj af mig at komme ind på tysk lügenpresse, nu er dagen ødelagt! Kumulus mine tidligere indlæg var ikke udenomssnak ( det lader jeg andre om) men ret på sag, bedst om regeringen kommer… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“tiden er nu så godt som udløbet”

Jeg drager den konklusion, at det må være én af de nærmeste dage du skal sparke røv. Hvis altså du kan finde nogen at sparke. Mange bliver jo hjemme i disse dage.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Ja ærgeligt det falder sammen med Coronavirus, ideen ellers god nok at sparke røv, ideen fejler ingenting, derfor også min appel til regeringen at med de nye totalitære love i hånden rydde Danmark for Islam.

Ærgeligt med Coronavirus og de mennesketomme gader, jeg havde ellers sådan glædet mig.

Men jeg lover at der ikke kommer at blive en eneste koran at opdrive i Kongeriget Danmark, som tidligere sagt Rasmus Paludan bliver arbejdsløs må søge asyl i Sverige!

sigge saltensø
sigge saltensø
1 year ago

J U Friis : Du spilder krudtet på KUMULUS. Det er en muslimsk identitet, der skriver under dække, udelukkende for at tirre dig. Han slører sig vældigt dygtigt her på fjasebogen. HANS formål er udelukkende at svindle med adresserelevansen,sende blandede budskaber og— et muslimsk træk : at forplumre. Han er ikke værd at spilde ord på. Hans “argumentation” er typisk for den utilpassede, oportunistiske, ondskabsfulde muslim, der så længe har levet i febril forventning om “deres” kommende overmagt i exdanmark

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Det er måske lettest at sparke islamiske røve. De er jo let tilgængelige fem gange i døgnet: Andre mener, at en dansk politiker bare er en røv på to ben, så disse er derfor lettest tilgængelige.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Klogest at være med og ikke imod det danske folk, selv om vores folkevalgte fra dag 1 viste sig at være samvittighedsløse og følelseskolde….uanset nu er der kun tilbage at forhindre at ikke Danmark sammen med EU landene falder i islamisternes onde hænder!

sigge saltensø
sigge saltensø
1 year ago
Reply to  kumulus

kumulus . : NEJ DET er dig, der ikke forholder dig til ” virkeligheden har nu overhalet os, vore egne folkevalgte har forrådt os” Du skriver anonymt, i håb om, at vi Danske ikke aflurer din adresserelevans. Vi DANSKE har et gammelt digt om Holger Danske : “og dølger åsyn og navn, jeg tror, at hans ånd er ej ægte, jeg tager ham ej i favn” — her i Skandinavien kalder vi sådanne folk : tvetungede slubberter!

sigge saltensø
sigge saltensø
1 year ago
Reply to  kumulus

“KUMULUS” Pas du hellere på at du ikke selv får et VELRETTET RØVSPARK, DER SENDER DIG TILBAGE TIL LORTISTAN,hvor du kommer fra. Hvem tror du, du fupper med din pubertetssnak? Hvad hedder du i virkeligheden : muhamed et-eller andet ? Her i landet er der kun foragt for Jer muslimer, der ikke bekender kulør, men dækker Jer under falske identiteter, en bande ondskabsfulde oportunister der plager ordentlige mennesker, fordi I er hjernevadskede til at tro, Alla derved glæder sig over Jer, virkeligheden er, at I lader jer fylde med kriminelt prat i moskeen. Og I er lige slemme, mænd som… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

For hver muslim som får opholdstilladelse i Danmark, skal en i Danmark bosat tyrker udvises til Tyrkiet. Det samme skal ske, hver gang der fødes et barn i Danmark af muslimske forældre. Det skulle holde bestanden nede. Når Danmark så er blevet tyrkerfrit, tager vi dem fra Somalia, Gaza, Afghanistan, Pakistan og så fremdeles.
Det gode eksempel kan frit kopieres af EU’s medlemslande.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“For hver muslim som får opholdstilladelse i Danmark, skal en i Danmark bosat tyrker udvises til Tyrkiet”

Lyder virkelig ladsiggørligt. Det vil næppe blive årsag til problemer. Ville ønske, at jeg også kunne komme på fantastiske idéer.

sigge saltensø
sigge saltensø
1 year ago
Reply to  kumulus

f eks slå dig selv ihjel.

sigge saltensø
sigge saltensø
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

det er vidst interessant for dig at KUMULUS, som kommenterer din tekst er en skjult muslimsk identitet. Hans svar er udelukkende for at tirre dig, ikke for at forholde sig. Typisk muslimsk : Alt er under dække,løgn og vildledning.

Anders
Anders
1 year ago

Imens Europæerne sidder i karantæne, vil der sikkert vandre en halv million indavlede tabere til Danmark, efter aftale med vores politikere.
Glæd jer.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Anders

“Imens Europæerne sidder i karantæne, vil der sikkert vandre en halv million indavlede tabere til Danmark”

Og danskere, der ikke vil acceptere dette forræderi kan regimet nu tvangsindlægge og tvangsmedicinere.

Hvad mon EU har stillet statsministeren i udsigt..?

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Anders

Indavl er det ikke:

Europa, den gamle syge ko, er ved at blive voldbollet af en virusbefængt tyrkisk dromedar. Korøgteren Boris var rendt af gårde, fordi han blev mobbet af de de andre folk på gården – malkepigen Ylva, gårdskarlen Emmanuel, gedehyrden Verhofstadt og selv madmoder Angela. Der kommer ingen go’ y’else af den voldtægt. Gamle nedslidte malkekøer kan ikke bolles op af dovne mongolske dromedarer, der ikke gider pukle for føden. “East is east and west is west; never shall the twain meet” sang landsbytossen Lars Tyndskid inden han blev jaget af gårde sidste høst.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Jamen så sang han jo forkert.
Rudyard roterer i sin grav.
…and never the twain shall meet 😉

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Nazisme mig her og nazisme mig der, reelt er det ny-marxismens hæslige fjæs, der viser sig. Sovjetunionen brød sammen, fordi marxismen er utopisk tankespind og intet har med virkeligheden at gøre, hvilket ikke forhindrer, at smitten via Vestens skolesystemer, idag efter de såkaldte studenteroprør gennemsyrer, de vestlige samfund, ikke mindst via djøf-klassen, som nu sidder på samfundets magtpositioner. Nazisme og kommunisme er et fedt, begge en del af socialismen (marxismen), den ene national, den anden international. Men da man skulle nedkæmpe nazismen (reelt Tysklands genopstandne industrielle magt og så afgjort ikke for jødernes skyld), havde man brug for Sovjetunionens militære… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

“Har man ikke fundet ud af “generaliseret” sig frem tilog indset efter 1400 år”

Det har de fleste skam generaliseret sig frem til, men de har også regnet ud, at det er klogest, offentligt, at tie stille med opdagelsen, hvis de vil undgå ubehageligheder.

Det er derfor ledelsen godt assisteret af msm, uafbrudt skaber panik, så ikke folk husker den dag de står i stemmeboksene.

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  kumulus

Man kan altid skabe ny panik, som nu med Corona… https://www.youtube.com/watch?v=ouanlAQ-QXg I love Corona, tell the world I do I love Corona, tell the world I do I pray every night She’ll learn to love me too Corona, Corona Corona, Corona Corona, Corona (ah oo) I love you so Oh, little darling, where you’ve been so long Oh, little darling, where you’ve been so long I ain’t had no lovin’ since you been gone Corona, Corona Corona, Corona Corona, Corona (ah oo) I love you so I left Corona way across the sea, oh, me I left Corona way across… Read more »

sigge saltensø
sigge saltensø
1 year ago
Reply to  kumulus

“kumulus” du dølger din muslimske identitet, det er typisk for jer slubberter.

kumulus
kumulus
1 year ago

“… this is Islam’s last army”. Kan vattede, ofte kvindelige europæiske ledere virkelig tackle denne islamistiske mafioso”

Islams sidste hær! Det ville da være ønskeligt, men kan man nu stole på Erdogan?

Og de kvindelige europæiske ledere har nok ikke nogen videre kamperfaring, men har til gengæld våde drømmer om horder af muslimske alfahanner.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Og der er ghm. stadig hypernaive lalleliberale “genier” og groft uansvarlige venstreflippede politikere i EU og i mange EU-landes parlamenter, der i ramme alvor mener, at det på sigt vil være en strålende ide at få denne tyrkiske galeanstalt og dens skrupskøre islamistiske diktator ind i EU, til trods for at Tyrkiet aldrig har gjort noget som helst for at leve bare minimalt op til kravene og bevæge sig i retning af et civiliseret vestligt orienteret samfund eller overhovedet kunne drømme om at gøre det på noget som helst felt. Ja, for bare få år siden mente nogle af dem… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Berufsverbot. Et godt gammelt tysk ord.

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  Bastardo

Berufsverbot, ja det vækker minder fra den tid da de revolutionære medlemmer i Rote Arme Fraktion, hærgede som bedst, Bader Meinhof banden var det vist, de anvendte altid BMW biler og motorcykler under deres aktioner, “Bader Meinhof Wagen” (BMW).
De stod også bag affæren på den Tyske ambassade i Stockholm, hvor der både sprængdes og skøds skarpt.
https://www.oppetarkiv.se/video/2525042/

tavsen
tavsen
1 year ago

Ærgerligt Muren faldt, så skulle medierne have noget andet totalitært at jagte, islam kom belejligt forbi.

kumulus
kumulus
1 year ago

“Tysklands førende soulsanger, Xavier Naidoo”

Lyder som et helt almindeligt tysk navn.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  kumulus

I dag er det desværre nok et helt almindeligt navn i tyskland!

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

OT Tvangsmæssig behandling vedtaget. En ting er vel tvungen isolation. Tvangsmæssig behandling synes jeg er noget andet, udover det rækkende. Under pesten i Europa døde rigtig mange, en stor del af befolkningerne var i udgangspunktert udsat for samme risiko, nogle døde andre overlevede. Vist selv uden isolering eller nogen i nutiden kendt behandling. Når det er nødvendigt for at forebygge eller inddæmme udbredelse af en alment farlig sygdom her i landet, kan sundheds- og ældreministeren med henblik på at nedbringe antallet af øvrige patienter i sundhedsvæsenet fastsætte regler om, at der skal iværksættes tvangsmæssig vaccination af nærmere bestemte risikogrupper med… Read more »

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Peter, du glemte tvangsmæssig indoperering af RFID chip, så er hele pakken på plads i vores nye Utopia.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  peerpede

Det er vist oftest frivilligt.
It’s especially popular in Sweden, where more than 4,000 individuals can take pride in opening doors with only lifting their hands…
https://medicalfuturist.com/rfid-implant-chip/

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

JF-TV: Die Migrationswaffe
Es ist ein Wort, das man in deutschen Leitmedien in den letzten Jahren nicht gehört oder gelesen hätte: die Migrationswaffe. Doch wenige Tage haben dem türkischen Ministerpräsidenten Recep Tayyip Erdogan gereicht, der Weltöffentlichkeit vorzuführen, dass dieses Wort durchaus seinen geopolitischen Sinn und Zweck hat.
http://www.pi-news.net/2020/03/jf-tv-die-migrationswaffe/

Fjernede Jan Ulrik Friis og den dertil nævnte e-mail inden jeg satte egne data ind.
Peter Buch

John M
John M
1 year ago

Tyskland og Østrig regner med 50-60 % af befolkningen bliver smittet. Frankrig regner med 40-60%. USA regner med 150.000.000 smittede. Men lad os lege med de laveste tal. Danmark regner med 10% af befolkningen bliver smittet. Inkubations tiden er 2-12 dage, nogle mener 30 dage. Det er ikke kun de ældre der dør, advarer Italien, seneste dødsfald er alder af 36 uden kroninske sygdomme !. —–BREAKING —- nu også NYFØDTE .Kilde England HVIS bare 10% af europas befolkning af 500 millioner bliver smittet og der er en dødelighed på 1-6 %, vil det sige MIN. 5.000.000 alene i europa vil… Read more »

John M
John M
1 year ago

Så er det godt alle mine advarsler og links til våbensmuglinger der er blevet opsnappet” stoppet fra Tyrkiet ind i europa , er blevet slettet de sidste 7 år.
Specielt af urias– posten

John M
John M
1 year ago
Reply to  John M

AF KIM MØLLER

john M
john M
1 year ago

NÅR tiden er inde vil jeg frigive alle DATA , alt alle 10 års optagelser ,der vil vende op og ned, som det i forvejen , men rigtig vise Daner hvem deres fjender er .. Daner håber det er vores tid nu

john M
john M
1 year ago

HVIS der ikke er DRASTISK stigning i dødsfald , den næste uger er DETTE verdens største røgslør for muslimsk indvandring .

HVORFOR sletter de der burde være DANERE alle posteringer ,vi er hårdt ramt i forvejen.

Kim Møller er ikke DANER , og ej heller hans “moderatore” ‘USSr style . Kim lager arbejder i USA ??

https://diana-mihailova.livejournal.com/366457.html?nojs=1

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x