21
mar
Seneste opdatering: 21/3-20 kl. 1900
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kinasyge ® – bi lidt, vent et halvt år

© Snaphanen.dk – København ensretter byens mest populære gå- og løberute.

Mediebilledet nu er udelukkende Den Kinesiske Syge ®  nu, så man bør måske tilgive at det er gået København Kommune og andre lidt  på hjernen. Selv kan jeg ikke fordøje meget Kinasyge. Vagterne til venstre stammer fra voldtægtsborgmesteren Ninna Hedeager Olsens Teknik- og Miljøforvaltning, der rigtignok er Enhedlisten.

(Se hos en af verdens eneste, voksne Hollywoodskuespillere, hvordan kineserne æder levende fugleunger.)  Man kan læse her om EU´s skyld i, at en epedemi overhovedet blev en pandemi. Sandt nok altsammen, jeg hadede foretagendet i forvejen. Intet nyt.

 Kørt en tur på racercyklen

Som medlem af risikogruppen har jeg kun den prioritering ikke at få det før 1: Der findes en vaccination og 2: Der ikke er risiko for mangel på hospitalssenge. Så Kinasyge, vent et halvt år. Kørt en tur på racercyklen, hvis Strandvejen ikke også er blevet ensrettet mod syd, for der er stiv modvind fra nord i dag, og rødgrønne personer trives kun i medvind og selvmedlidenhed.

Her er lidt andet at bruge ventetiden på, så I ikke får svip. Ventetid er en god tid, på min lokale plads i byen er der  pludselig mennesker. Der plejede kun at være en hjemløs grønlænder og i gamle dage digteren F.P. Jac med sin øl og snaps: Ludere, lommetyve og digtere. (*Jeg ved godt, at overklassekommunisterne stemmer Alternativ og Radikalt,  og Søerne er gentrificeret, selvbedøvet overklasse, men så havde jeg ikke fået mit bogstavrim.)

Karsten Pharao læser JP Jacobsens novelle fra 1881 ’Pesten i Bergamo’

Hør den på Den 2 Radio, der er latterligt rød hvad angår forsvaret for nationen og Europa, men er lavet af mennesker, hvis dannelse ikke nåede at komme i frit fald post 68. Det har den standard, P1 havde da journalister endnu havde hørt en støj som Friedrich Hölderlin, der er født samme år som Beethoven, vi nu skal fejre. Dengang det at være rød ikke indebar, at man også var uvidende. Man kan sige meget om Egon Clausen og Georg Metz, men de behøver ikke kræve deres skolepenge tilbage.

Eric Schüldt:  Den blå timmen

Nordens bedste musikprogram fra før musikken blev industriel og udkom på dåse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders H
Anders H
1 year ago

Hvert år dør 3000 danskere af influenza. 6 er døde af corona indtil videre. Eliten griner af slavernes ensretning og køber aktier. God weekend.

John K
John K
1 year ago

hyklere hele bundtet, nu om 1-2-3 mdr . og lig vognene ruller . De først 80 årige så de 70 årige og 60 årige bliver lagt til at dø , og mange unge også ikke kun vil dø men få men af convid 19.

Lad os se HVEM, der virkelig er for DANERE, når krisen rigtig starter.

Se de HYKLERE

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  John K

Hellere SKULKE og HYKLE end PUKLE og HULKE.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Corona er andet end virus: Cigarer kategoriseres normalt ud fra størrelse og form, som sammen kaldes vitola. Størrelsen på en cigar måles ud fra to dimensioner, baseret på amerikanske tommer: Ring Gauge (RG), som er diameteren målt i 1/64–dele af en tomme (1 RG er ca. 0,4 mm). Længden, målt i tommer. Corona cigarer har endnu ikke forårsaget massepsykoser. Corona Petit Corona (5” x 42) Corona (5 ½” x 42) Corona Extra (5 ½” x 46) Robusto (5” x 50) – også kaldet Rothschilds efter Rothschild familien. Lang Corona (6” x 42) Toro (6” x 50) Lonsdale 6 ½” x… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Kling og Klang udvider deres virkeområder til kommunen. Det er nu i skal blive bage. Københavns rådne hus har altid været en trussel mod borgere (i København)
Vi andre holder lav profil,og prøver at undgå politikere

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

Fugleunger går til i haven eller skoven. Men den video med en hund der bliver skoldet til døde af en kineser. Den har rumsteret rundt i mit hovede i flere dage.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Når jer ser billedet af de to gule veste herover, får jeg underlige trækninger i højre arm. Det er ligesom, at noget trækker armen op og strækker den ud. Det må være noget, der minder om hvad jeg har set i film om verdenskrig nummer 2 i rækken.

Fister
Fister
1 year ago

Som du selv netop nu siger: Unity is our strenght. Det ER en ældgammel sandhed; et hus spildagtigt med sig selv vil falde. Det er derfor, det undrer mig, at du har så meget imod Kina i denne post. For hvis der er noget, som Kina bygger på og kan, så er det den dybe forståelse af netop denne sandhed, som endnu ikke er gået tabt hos dem: Unity is our strenght. De er verdens ældste, nulevende civilisation. De er ikke til fals for nymodens halløj. Hvis muslimer truer deres enhed, så tager de 1.000.000 muslimer og spærrer dem inde… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Kan vi ikke bare glæde os over at hende der Karen Thisted døde?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg nøjes nu fint, med at være ligeglad.

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  Nielsen

Et 25-årigt irritationspunkt er forsvundet, halleluja!
Jeg havde foretrukket at hun bare forvandt fra mediernes søgelys, men jeg kan godt leve med alternativet.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Nielsen

Kunne det ikke have været Birthe Rønn Hornbech (også)?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

bange, ikke bage

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x