23
mar
Seneste opdatering: 24/3-20 kl. 1953
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We have bred a generation of cowards.” To intelligente mennesker mødes fra hver deres side

Arrangøren er arrangøren af Robinsons foredrag i Rusland, og en meget informeret interviewer. Ligheden mellem engelsk og russisk politisk og mediemæssig korruption er slående. De to mødes på midten kommende fra hver deres side. En fremragende samtale mellem to hyperinformerede mennesker og et skræmmende portræt af  det såkaldte engelske, vesteuropæiske demokrati.

Tommy Robinson var i går med i endnu et optrin. Nogle indvandrere spytter og hoster på et ældre engelsk ægtepar. Tommy Robinson forsvarer dem: Tommy Robinson Stops Coronavirus Attack In The UK! Politiet bebrejder ham, pressen får endnu en chance for at kalde ham en “højreekstrem hadprædikant.” BBC klarer helt atypisk at nævne episoden uden at lyve, men det er kun fordi, de slet ikke nævner Robinson i forbindelse med den. Unævneligheden er en tryggeste MSM løgn, for den er den sværeste at bevise.

Han mener iøvrigt, at hans kommende retssag ikke vil blive til noget på grund af Kinasygen.Jeg har også en retssag, jeg tænker på i den forbindelse. Det er nu næsten halvandet år siden, jeg skal have begået denne forbrydelse, og jeg har endnu ikke fået en tiltale endsige mine beslaglagte computere. Jeg føler mig ikke overbevist om, at det bliver i dette liv. Slet ikke hvis jeg får Kinasyge selv.

Sveriges økonomi kan kollapse

Af: Hans Rustad

Tidligere vicerigsbankchef Kerstin Hessius siger, at Sverige er på vej mod et samfundsøkonomisk kollaps.-Det er som et 9/11 hver dag, siger hun til SVT.

Hun frygter at arbejdsløsheden kan komme op mellem 20 og 40 procent.

Man får tider sammenlignelige med Tyskland i 1920-erne og USA i 30-erne. Man må forstå alvoren i den her situation, siger hun i ”Aktuellt” til SVT.Vi er ikke der endnu, men hvis det her fortsætter, så risikerer vi at havne der. Tusinder af mennesker mister deres arbejde, hver eneste dag.

– Arbejdsløsheden stiger sekund for sekund.

Den forrige rigsbanksledelse sammenligner den rådende usikkerhed med situationen efter terrorangrebene i USA den 11. september 2001.

– Det er præcis samme oplevelse nu, og det er ikke blot en enkelt dag, det er hver dag.

Hessius efterlyser en plan for hvornår økonomien kan komme på benene igen. Foreløbig går det bare en vej: Ned.

I Aktuellt-interviewet efterlyser Kerstin Hessius en tidsplan for hvornår samfundet kan begynde at overgå til det normale, samt et øget fokus på hvilke effekter de virusbekæmpende tiltag har på økonomien.

Slag i luften

Hessius er ikke imponeret over alle krisepakkerne. Hun kalder dem rene slag i luften. Kerstin Hessius mener endog, at tiltagene ligefrem kan vise sig at være virkningsløse.

– Vi sender gigantiske hjælpepakker ud, som ikke hjælper, da ingen kan tage imod dem, eftersom ingen ved om man har en virksomhed tilbage i morgen. Det koster skattebetalerne hvad som helst og er bare et slag i luften, säger hon til Dagens Industri.

Se SVT Aktuellt.  Hessius var også i SVT Agenda i går.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
denis
denis
1 year ago

tommi for præsidend!!!!

T. Roban
T. Roban
1 year ago
Reply to  denis

“tommi for præsidend”

Hwære????

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  denis

Hvor? I Storbritanien har de ingen Præsident, han kan måske blive Premierminister! Kongemagten er som bekendt arvelig, og Elisabeth har desuden tænkt sig at leve evigt!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

næh vi kalder det vel ikke nEUropa uden grund

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Ok så er det meningen at Corona skal have skylden for Sveriges kolaps! Fornægtelse er total!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
1 year ago

En meget interessant “samtale”. Tak til russerens advarsel til Tommy R om ikke at blive en nyttig idiot for Putin.

NotBuyingThatShit
NotBuyingThatShit
1 year ago

Tommy gets a lot of attention. And donations. He still hasnt changed one God damned thing though. Thats worth noticing. Sure, hes good at making noise and drawing attention to himself. But show me one thing that loud scumbag has changed. Just one thing that made a difference. You cant, because he makes no difference. Same shit as Fjordmann. Loud, desperatly seeking attention, begging for donations, not changing a God damned thing. Being loud does not equal being great. Fuck them both.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Are you paid by the islamic jew Soros or the islamic pope in Rome ?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago

At least Tommy had the guts to put the spotlight on serious problems, that the authorities tried to hide. Somebody had to do it, and you didn’t, did you?

And fuck you too.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

https://www.bbc.com/news/uk-46684638

“The home secretary has ordered research into the “characteristics and contexts” of gangs abusing children, arguing that ignoring issues such as ethnicity is more likely to fuel the far-right.”

Haha, the proponents of the multiethnic society has been suppressing this specific information for decades because it would show the real nature of their sick project. Now they find themselves in a catch 22 situation: They will fuel the so-called far right by not telling about the ethnicity of the perpetrators – and they will fuel the so-called far right by actually telling about the ethnicity.

Oh, the irony.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x