29
mar
Seneste opdatering: 29/3-20 kl. 1935
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French Official Says Quarantine Should Not be Enforced in Migrant Areas to Avoid Riots

I Sverige er det stilhed før stormen. I løbet af den kommende uge ved vi, hvor dødelig den svenske strategi bliver. Indfører Sverige så – alt, alt for sent – også karantæneregler, og den samme situation er forventelig der, for Samhällsproblemen som fanns före corona har inte upphört.

Ghettoerne vil ikke kunne  kontrolleres, politiet må flygte som det allerede gør i Frankrig. Endnu et monument over kriminel, politisk virksomhed. Jeg skrev for tolv dage siden, at dette ville blive en stresstest for det multikultiskadede, postnationale Vesteuropa. Den test begynder nu, først og fremmest i Sverige og Frankrig.

A top government official in France has admitted that draconian lockdown measures being imposed on the rest of the population shouldn’t be implemented in the country’s migrant-heavy ghettos in order to prevent riots.

In a letter leaked to magazine Le Canard Enchaine, French Secretary of State to the Ministry of the Interior Laurent Nunez advises, “It is not a priority to enforce closings in certain neighborhoods and to stop gatherings.”

As is illustrated in the clip below, whenever police attempt to enforce quarantine measures, or indeed any other act of law enforcement, in migrant-heavy areas, they are immediately surrounded and intimidated by gangs of migrants. It’s not uncommon for fire trucks and ambulances to be attacked in these “sensitive” areas. French Official Says Quarantine Should Not be Enforced in Migrant Areas to Avoid Riots.

Le confinement dans les banlieues : selon Nunez ce ne serait «pas une priorité»,Discrimination territoriale. Le confinement allégé dans les banlieues pour ne pas « mettre le feu ».  Se også Germany: Many “asylum seekers” ignore coronavirus ban on contact and react aggressively when challenged

Hvad skal der til for at udløse en kædereaktion?

Af: Hans Rustad 

Sverige er den store ubekendte

Der er to lande hvor man ikke aner hvad der vil ske: Sverige og Frankrig. Har Sveriges naboer helt forstået hvad der foregår på den anden side af grænsen? Her fra Saint-Denis i Paris.

Hver eneste gang myndighederne gør en indrømmelse til parallelsamfundet, forhøjer de risikoen for at noget på et eller andet tidspunkt kommer til at gå gevaldigt galt.

Vi læser at fransk politi ikke rigtig tør håndhæve forsamlingforbudet ligeså grundigt i ghettoområderne, som ellers i samfundet da det kan få store konsekvenser.

Men hvor længe vil politiet ofre sin autoritet og de facto stille sig i en underlegen position? Det er farligt for dem.

Jo længere vi driver mod et voldelig samfund, jo større er risikoen for at nogle også på vor side vil svare igen med samme mønt. Bare i et område, Østberga, er 24 biler brændt på under en uge.

Natten til manddag vågnede Malin Riikonens niårige datter ved høje brag i Östberga . Bragene kom fra dækkene på de 16 biler, som brændte lige udenfor deres hjem. Det var anden gang på mindre end en uge, at biler brændte i Östberga. Sidst brændte der otte biler.

– Jeg er nervøs hver gang jeg vågner ved at min bil kan være brændt. Jeg forstår ikke hvordan man kan gøre sådan noget, siger Malin Riikonen.

Undtagelseslove og tvangslove, som vi har fået i Danmark og Norge skal forstås ud fra den vold, som er ved at brede sig. Myndighederne ønsker at have frie hænder.

Men i Sverige tør myndighederne ikke gå drastisk til værks. Man stoler ikke længere på at man har myndighed til at iværksætte indgribende tiltag. Man håber det hele vil gå godt.

Men det gør det ikke. Sverige er den store ubekendte.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Myndighederne kan og vil ikke opretholde lov og orden i ghettoerne, så mens vi andre er blevet afvæbnet og på det nærmeste sidder i husarrest, kan muhamedanerne hærge efter forgodtbefindende.

Skulle ikke undre mig, om det har været planen hele tiden! Det sidste og endelige angreb på vestens befolkninger, orkestreret af vestlige parlamentarikere!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Jimmie Åkessons tal till nationen

https://www.youtube.com/watch?v=d1ZqwLzRBQk

Det kommer bokslut, därefter ska ansvar utkrävas!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Han snakker jo uden om!
Coronavirus er hans udgangspunkt,hvor det burde være fremmede i Sverige.
Er han nationalist? Eller er han levebrædspolitiker?

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Nielsen

Lidt syg er han jo nok. Måske allerede inden den sidste tid.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nej corona må aldrig blive en undskyldning for ikke at afskaffe islamistisk migration. Alt imens Von Den Leyen & EU & Frontex konstant pumper helt nye islamister ind i EU, de græske grænsestyrker kæmper nu en fortvivlet kamp imod Frontex deres 5 kolonne virksomhed, Frontex udnytter nu corona krisen fuldt ud, hjælper islamisterne i land i Grækenland 24/7, Frontex er ingen ven men vores fjende, kun godhedsindustri og NGO’er i uniform. Nu er det vigtigere end nogensinde at stå op imod Islam, corona må aldrig blive en undskyldning for at være passiv, Frontex og islamisterne er ikke passive på grund… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Man kan jo isolere dem ved at bygge mure rundt om ghettoerne.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Bastardo

Flere … typer som mig, og andre typer, har i årvis arbejdet for eller tilrådet afspærrede områder, gated communities. Gerne med flere lags afspærring. Kun udadfærdsel i kolonner. Indadkommende gods og personer bør naturligvis gennem test-systemer for at komme HELT ind bag perimetre igen.
At spærre folk inde kan gøres på mange områder. Militær har givet sine tilgange og planer.
Det er formelt endnu andre der har magten.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Såfremt der dagligt blev sendt tilkommet stof til wayback maskinen vil der “kun” være tale om en mindre del bragt, der ikke findes bevaret, selv i en situation hvor indhold var søgt fjernet fra “fri søgning” i digital historie.
Jeg har beklageligvis ikke hørt indsendelse foretages fra nogle af de sider jeg selv oftest frekventerer, Uriasposten, Snaphanen og Hodja.
Nævnte problematikken om indsendelse til WayBack for få dage siden på Urias.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Det er indlæg som dette der får mig til at savne tiden før internettet..

Poul
Poul
1 year ago

“It is delusional to think that these individual will EVER comply with ANY rules -Globalists already knew this.” Præcist. Men europæere står stadig i deres haver og bander over at bladene på den store bjørneklo skygger for roserne. Derefter tager 2 af dem en neglesaks og nipper lidt i bladene, imens 20 andre tilfører en masse gødning. Roden på planten ignorerer de alle fuldstændigt, og de bliver rasende hvis nogen nævner den. Hvis det sker opretter de en masse facebookgrupper for bjørnekloens bevarelse, og argumenterer for at mangfoldighed i haven er det vigtigste. De hvide roser fjerner de dog med… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  Poul

Den allegori kunne jeg godt lide. Tak Poul!

Træt
Træt
1 year ago

Uriasposten er nede, eller er det kun hos mig?

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Træt

Det er det samme her.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Træt

Det kan være usa server placeringen i forbindelse med sommertiden.
Forhåbentlig er det ikke permanent.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Træt

Yup, metoo 🙁

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Træt

Jeg skulle selvfølgelig have testet Uriasposten på https://downforeveryoneorjustme.com/
Resultatet er at siden er nede for alle

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg er sikker på at den bestemmende klasse af cafelatte drikkende EnhedslisteRadikaleSFere ikke vil erkende at globalisme, multietnicitet og multikulturalisme har fejlet stygt! Nu kan de behændigt give Covid 19 skylden for sammenbruddet, og når smitten langsomt aftager, vil vil de igen udstille deres mangel på indsigt, ved at fortsætte ud af det fortvivlende selvdestruktive spor! Men vil Frankrig og Sverige bryde sammen nu? Måske, men jeg tror der må en krise mere til!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

De der frøædere har intet lært af Bataclan affæren. De taber slag efter slag og det er bare så tæt på at de har tabt krigen.
Jeps,posten var utilgængelig for et par minutter siden.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Men nu er den oppe igen.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Det varede desværre kun det kvarte minut jeg fangede den.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

U P er oppe,jeg kommenterede lige på ugle og spætte. Hæ hæ BE lavede en dårlig reklame for en blogsnylter at 20 procent af “unge” tror at en rødspætte er en fugl. Sjovt nok i sig selv,hvis den undersøgelse holder vand. Men kontraproduktivt,fordi den gør zetland får clicks.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Nielsen

Uriasposten er stadig nede, iflg. https://downforeveryoneorjustme.com/uriasposten.net

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  Træt

UP er stadig nede. Er kineserhackerne kommet til Danmark?

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Bastardo

PHR’s chefer i PET har vurderet at han har premprovokeret nok til at lukke siden. Hov, der er nogen ved døren

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Nielsen

Flere top militære har advaret, men de sidder ikke med den formelle magt.
Har været nævnt her på siden.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Peter Buch
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Det er joikke fordi de ikke kan holde orden.
Det er fordide ikke vil.

Vi så jo i Chile, hvordan det gøres…

Anders H
Anders H
1 year ago

Kapitulation.

Ivan Dybdal
1 year ago

“Migrants” (skriver Amy Mek). Men er de stadig migranter? Hvor længe? 🙂

Rene
Rene
1 year ago

Ang. Uriasposten.
Jeg kan heller ikke komme på uriasposten. Den er nede her også.

Brozak
Brozak
1 year ago

Saa lenge velferdstaten kan mate krokodilene ———

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Optog er måske allerede aflyst for Den Stille Uge?
Som den lærde læser ved, er der ikke tale om faste årlige demonstrationer mod maskeforbud.
https://www.123rf.com/photo_26589726_holy-week-in-spain-procession-of-silent-in-the-night-semana-santa-is-a-tradition-in-spain.html

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x