31
mar
Seneste opdatering: 31/3-20 kl. 2207
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

gyldendal taheri 092

Henryk M. Broder (tv) og den eksiliranske redaktør Amir Taheri i København i 2009. © Snaphanen.dk

The prospect of an Islamic takeover of Denmark becomes a real possibility.

During a discussion in May 2004, Amir Taheri noted that Islam is incompatible with democracy for the simple reason that democracy is based on one fundamental principle, namely equality. This is unacceptable to Islam, according to which a non-believer cannot be the equal of a believer. To be sure, Jews and Christians, labeled “people of the Book”, are accorded human status and some protection by their Muslim masters (at least in principle) provided they agree to submit to a form of apartheid known as dhimmitude, which has been exhaustibly chronicled by writers such as Bat Ye’or and Andrew Bostom. Frontpage: Denmark’s Race to the Bottom se det hele.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Den nye hoste-dille griber om sig blandt de uintegrerbare “kulturberigere” 🙄 – det er i sådanne krisetider vi rigtigt får deres sande jeg at se. “Ungdomar” hostar på pensionärer, ropar “corona” och skrattar Publicerad 30 mars 2020 kl 17.43 https://www.friatider.se/ungdomar-hostar-pa-pensionarer-ropar-corona-och-skrattar INRIKES. Så kallade ungdomar i Eslöv i Skåne tävlar om att spotta och hosta på äldre människor [!!!]. Samtidigt skrattar de åt sina offer [!!!]. Kommunen varnar nu för attackerna. De är Eslövs kommun som nu varnar sina invånare och samtidigt uppmanar föräldrar att “prata” med sina barn. [ tjah, og hvem har de mon lært disse nedladende og respektløse… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Eslöv kommun: Ungdomar har medvetet hostat vid äldre

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=7441617

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Måske ville dette kreative forslag fra vore svenske venner kunne hjælpe på problemerne med alvorlig kriminalitet og grov dominansadfærd blandt visse grupper af unge “kulturberigere” i en vis fart?

https://ibb.co/x86H1WB

Og ellers kunne vi jo eventuelt begynde at overveje at genindføre gabestokken og træhesten 😉

Bare tænk på de enorme indtægter fra salget af TV-rettigheder, reklamer, dyre billetter og rådden frugt i endeløse baner 😂

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago

Gabestokken og træhesten kombineret med deres hjemlandes smukke kultur – stening. For at det ikke skal gå alt for hurtigt, kunne man lade to hold bestående af 10 geriatrikere forestå selve steningen. “I aften har vi to hold fra Eslöv Vårdhem og Perstorp Vårdhem. Jamal og Ibrahim er klar i hver sin gabestok, og nu er det op til Jer seere, at stemme på det pensionärlåg, der først får aflivet sin plageånd. Send SMS på nummer 1488. #1 for Eslöv eller #2 for Perstorp, og der vil blive trukket lod om, hvem der får fornøjelsen af at oversprøjte den aflivede… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

😂 – et genialt koncept, der bare skal prøves – vi venter i stor spænding med tilbageholdt åndedræt.

Hører I efter på DR, TV2, TV3, TV5, SVT, TV4 & NRK? 😅

Finn Skov
Finn Skov
1 year ago

Det har jeg været fortaler for i årevis.
Hån, spot og latterliggørelse er det hyænerne har respekt for.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Danskerne betaler for egen selvdestruktion! Hvor mange lig skal der på bordet? Inden vi forstår ondskaben!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I den sammenhæng af uduelige statsministre der i over 40 års lod stå til i passivitet, der nu kulminerer i nationalstatens undergang i jihad, alt imens befolkningen bliver holdt hen med løgn på løgn, for hvornår er døden blevet til en berigelse ?

https://www.youtube.com/watch?v=WJZeT2_ZbvA

Ingen vilje at stoppe hverken Islam eller corona!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget 😅 Corona får EU til at falde fra hinanden marts 30, 2020 https://denkorteavis.dk/2020/corona-faar-eu-til-at-falde-fra-hinanden/ Af Søren Kern, Gatestone Institute Oversat af Kirsten Valeur fra https://www.gatestoneinstitute.org/15803/coronavirus-european-union-unravels I takt med corona-pandemiens hærgen i Europa – hvor mere end 250.000 nu er blevet diagnostiseret med COVID-19 og 15.000 er døde – smuldrer EU’s grundpiller nu én for én. EU’s medlemslande står over for en essentiel trussel, men i stedet for at stå sammen og imødegå pandemien som en samlet blok vender landene intuitivt tilbage til at forfølge nationale interesser. Efter de europæiske lederes… Read more »

GodDamnedDanes
GodDamnedDanes
1 year ago

If you Danes allow inbred people from the stoneage to take over Denmark, I will personally travel to Denmark and strangle you all with my bare hands, one by one.

What in the fuck is wrong with you? This is not a problem, this is not something to discuss, just kick the assholes out of Denmark. How difficult can it be.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  GodDamnedDanes

“How difficult can it be”

I’m sure you’ll show us how to do it. (Far better than strangling people with your bare hands…).

Stefan the Great
Stefan the Great
1 year ago
Reply to  Hjelmer

If there is nothing to do…then stop complaining. Accept your end and that’s it.
My children are born here, in Denmark. They grew up learning from me to be honorable, to respect Denmark, to follow the rules as they are in Denmark, to help and fight for Denmark if this is necessary. Are you all doing the same with your own children ?
I am ready to fight for Denmark. Are you also ?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago

In reality we have lots of traitors among us. If we actually tried to do something, we would have the following hunting us down, killing us or jailing us: Police, army, 96% of the political establishment, all of MSM, and eventually NATO. We have already seen examples of people being arrested by the police, having their homes ransacked and publicly shamed for exposing islam. Meanwhile our primeminister, leaders of political parties og police mingling with the worst imams and jihadists, inviting them to celebrate ramadan in parliament etc. If you have any real solutions, I would like to hear about… Read more »

Stefan the Great
Stefan the Great
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

My birth country was communist. During communism, in my country people were killed, tortured, send in political prisons by soviets. Millions of people. In 1989 people got to the streets, got shoot, tanks driving over their bodies. I was on streets. I’ve seen as an adult man as I was what was happening. I felt as an adult man as I was the hope for a free life. I was ready to die fighting. I know how people die hit by bullets shot by political security forces. I know how bones are crush and scream sound like when a tank… Read more »

Stefan the Great
Stefan the Great
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

There are many solutions…but they are not available for people watching Netflix, scared by MSM or scared by labels.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago

Stefan, most people don’t care – as you’re also implying. It has to get a lot worse before they get up from their comfy chairs. What you experienced in Romania (or China?), was a lot of people having a hard time, and therefore they were enough to make a difference. What our election showed last year, was that 96% just voted for status quo. Just talking about it is considered extreme or downright fascist. Still a long way to go. I try to wake people up, but it’s damn hard. When the won’t even talk about thes issues, or vote… Read more »

Stefan the Great
Stefan the Great
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

I know. The difference is, this is much more dangerous. After they take over, there is no return. Communists in my country were having same nationality, same traditions, same culture as all the rest of the people. This time is different in west Europe. They don’t have same traditions and culture. They are from a different world. They want that world here. And because they are from a different culture with different traditions, they will implement their world over our dead bodies. We don’t count. I also know how people vote. I am scared. I am afraid for you, for… Read more »

Stefan the Great
Stefan the Great
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

I am from Europe…so there is no China. I just can’t understand how you get scared by labels. Nazi, fascist…in all east Europe means nothing…or, just history. How did you got scared by these words? And then…yes…in my country, after the war, soviets came with military troops. In here, local politicians are using nice words while bringing the troops…and they will die by the hands of the troops in the end. But…as east europeans talk…how come you are not reacting to this ? Now, as long there is still a chance. East Europe is aware that if west Europe fall,… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago

“I just can’t understand how you get scared by labels. Nazi, fascist…” In a face to face discussion, this is easy to handle. But when a person has been stigmatized by MSM, this person is fair game for the extreme left and the muslims. And can expect no help from those in power. Again, we have so many enemies amongst our own. Last year when Paludan was campaigning for the election, I experienced normally nice and seemingly sane people going absolutely crazy, calling for the murder of him, and the defamation of his corpse. The same people who never ever… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

Exactly 8 years ago, English Defence League visited Danish Defence League in Århus to protest against islam. MSM had been rallying for a counterdemonstration and the result was a gathering of Soldiers of Allah, ANTIFA, politicians, LGBTs, communists, ordinary “good” people etc. all joined by their hatred towards this little group of people, who simply wants our western countries to be free from the islamic menace. Afterwards MSM painted a completely false picture of what actually happened, and the result was, that the common citizen got the impression that good forces had given the “nazis” what they deserved. Nothing has… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

@snusk²…..calling for murder at him………paludan. Jeg tror du har ret i, at er man først udskammet af msm, er man reelt udleveret til ” lefties Og muslims”, mange er bange for at stå uden beskyttelse ” og selv være uden om det” , ha bragt over dem selv, ved at være “onde”, dvs talt om Islam as is. Ingen undersøger , fx læser koranen da det ikke er sundt , i det lange løb,at tænke selv. Man søger beskyttelsen i flokken .En del af problemet er også ensomhed, alenehed og angsten for at ende der. Hvor er du i dag… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Her er en nyhed: Kim Møller har besluttet at lukke Uriasposten ned,fordi Pernille Vermouth ikke tåler kommentatorer. Hun er også lidt usikker på Rasmus Paludan,som hun anser som en konkurrent,som helst skal ignoreres.
Ja og det er sndt nok.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

-Skrevet første April totusindeogtyve

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Nielsen

“Pernille Vermouth ikke tåler kommentatorer”

Så lukkes KSD nok også. For dér tåles kritik af PV heller ikke.

5ganger
5ganger
1 year ago

Man må se på matematikken her. Det er 6 millioner mennesker i Danamrk. Det er vel 1 million fullstendig gale sandaper i Danmark nå, så 5 millioner dansker og 1 million sandaper. Så dere dansker mener altså at 5 millioner av dere klarer ikke å forsvare dere mot 1 million?? Er ikke det veldig pinlig? 5 mot 1 og dere taper? Dere burde ikke si dette høyt så folk hører det, sitt helt stille og prøv å ikke tiltrekk dere oppmerksomhet. For dette er faan meg det mest pinlige jeg har sett. Skammelig, dere burde skamme dere. Dere er 5… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  5ganger

Nu er situationen jo faktisk langt værre i Norge – og i stakkels Sverige, hvor man slet ikke må tale om de massive problemer for alvor.

Så hvad gør I (dere) selv i Norge? 🙄

Måske bør du bare begynde med at sætte dig ordentligt ind i tingene, før du taler om ting, som du tydeligvis overhovedet ikke har forstand på?

Roar
Roar
1 year ago
Reply to  5ganger

Måske 5ganger kan forklare os, hvorfor vi nærmest dagligt overfaldes af hysteriske nordmænd?

Vi har vore egne torsk, sjuften Lars Hedegaard er blot en af dem og skal nu forestille at tale for en lærd tænketank, skønt mange ved, at det er en jødisk pengetank, som i årtier har produceret noget af markedets mest underlødige og løgnagtige propaganda. Document i Norge får sikkert også penge derfra.

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  Roar

Farbror ‘Adde’ døde i 1945…
Get over it.

Roar
Roar
1 year ago
Reply to  peerpede

Ikke forstået, men det har vel noget med Hitler at gøre, og “logikken” er i så fald, at hvis man retter berettiget kritik mod jøder, er man nazist. IKK?

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  Roar

Nazist? måske, men racist passer fint.

Roar
Roar
1 year ago
Reply to  peerpede

Hvad angår synet på Lars Hedegaard, deler jeg mening med min jødiske omgangskreds, og du er velkommen til at skrive alle de skældsord, du kan finde på, det ændrer intet.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
1 year ago
Reply to  5ganger

Har du aldrig hørt om den kogte frøs princip?
Og hvordan går det lige i Norge med Erna som statsminister?
Kære lidelsesfælle, kast ikke med sten når du bor i et glashus.
Nu har I lige fået en tvetunget pakistaner som “kulturminister” Så langt er vi dog ikke kommet endnu, men det er vel bare et spørgsmål om tid.
Den vi har som “kulturminister” er også bare et forvirret pigebarn der ikke aner hvilket ben hun skal stå på.
Vi har fået de forvirrede kvinders tidsalder!

Rene
Rene
1 year ago

@finnankerskov
“De forvirrede kvinders tidsalder” lol.
Jeg ta’r helt udtrykket til mig.
Kan du ikke skrive det på latin?

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x