11
maj
Seneste opdatering: 11/5-20 kl. 1553
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black man is washed whiter in China’s racist detergent advert (videotip: Margrethe)

af Henrik M. Jensen

I Jyllandsposten kunne man 29.3. under overskriften “Nu bliver der råbt efter folk med blå øjne i Kina” læse, at

“Da virussen først spredte sig fra Kina, blev asiater mål for racisme i Danmark og det øvrige Vesten. Nu hvor virussens udbredelse er ændret, ser man fremmedhad og frygt for udlændinge i Kina.”

Ordvalget er typisk for danske journalister. Når udlændinge bliver udsat for racisme i Kina, er der tale om “fremmedhad” og “frygt”. Og det er slemt nok.

Men når kinesere bliver udsat for fremmedhad og frygt i Danmark og Vesten, er der tale om “racisme”. Og racisme er ikke bare slemt, det er kriminelt og forkasteligt. Og racisme findes, hvis man skal tro Jyllandsposten og de fleste hjemlige medier, kun blandt de hvide i Vesten og aldrig hos f.eks. muhammedanere eller kinesere.

Fra universitet til mediehuse

Og således har det været, siden den neo-marxistiske Frankfurter-skole fra 60’erne begyndte at hærge universiteterne, hvor studenterne på især psykologi- og sociologistudierne blev optændt af den hellige ild og fik noget at kæmpe imod: Racismen hos det hvide herrefolk.

At de selv tilhørte dette folk, gled de let henover. Det er altid de andre, fattede de ikke.

Men lige som jura tilbage i 30’erne primært tiltrak borgerskabets småt begavede unge (i hvert fald hvis man skal tro jurist og stalinist Carl Madsen) så var det i 70’erne primært psykologi- og sociologistudiet, der tiltrak den samme gruppe.

Og i Frankfurterskolens tågede akademiske pølsesnak, som blev højeste mode i 70’erne, kunne forvirrede studenter finde et fast holdepunkt (jvf. Tim Pallis’ artikel Raceteorierne er tilbage,)

Efterhånden som årtierne gik, og de neomarxistiske studenter foretog deres lange march op gennem systemet og institutionerne, er myten om “den hvide mands racisme” nået vidt omkring og via den notorisk venstredrejede journalistuddannelse helt ud i højtalere og avisspalter.

Og sågar til den fordums national konservative Morgenavisen Jyllandsposten (engang blandt Århus-marxister kendt som “Morgenfascisten Jyllandspesten”).

JP’s racisme

Det var dengang. Nu ville øgenavnet “Morgenracisten” passe bedre, for den idé, som avisen advokerer for, “at kun hvide er racister”, er jo i sig selv racistisk!

Dertil kommer avisens tavshed om den kinesiske racisme, som bl.a. tydeligt kommer til udtryk i tegneserier bragt i Bildzeitung, men først offentliggjort ‘on-line’ på “App We Chat”, et medium som kontrolleres og censureres af det kinesiske kommunistparti.

Titlen på tegneserien, hvoraf vi ser et par billeder med en sort mand, som bliver smidt i affaldsspanden, fordi han ikke har båret beskyttelsesmaske, er “Illustreret håndbog i sortering af udenlandsk affald”.

Den kinesiske regering har kaldt kunstneren bagved “hjælpsom og nyttig”

Der er altså tale om en statslig styret racisme, og at Jyllandsposten tier om dette samtidig med, at de larmer op om hvides “racisme”, er pinligt og beskæmmende, men typisk for det venstredrejede segment omkring Rådhuspladsen, DR-byen, Frue Plads og Kartoffelrækkerne.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Lidt om hvad jeg selv synes der er alt for lidt af, hvad jeg nærmest savner i medier.bVel argumenteren for og fleres udtrykte ønsker om betydelige formindskelser i mange befolkningsstørrelser. Et lavere befolkningstal ønskes i første række ikke nødvendigvis opnået med pandemiers optræden og resulterende dødstal, et barns politik er absolut at foretrække i den forbindelse. Nævnt andetsteds for lidt siden, lidt ændret: Den lille fugl, de savnede endnu ikke observerede fugle kunne være overskriften for en længere artikel om hvorfor der ikke skete dels en folkeudveksling af danske og tyske rubricerbare befolkningsgrupper nord og syd for 1920-grænsen. Dels hvorfor… Read more »

Moth
Moth
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Meget interessant emne, især hvad Kovirke besad i første sted til hvilken forsvarsposition. Gik engang hvor Hedeby stadig ikke havde et særligt museum eller bådebro hvor jeg fortsatte igennem byen til Kovirke, tænkte det ikke kun var en passage eller hegn for køer…..

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Sjovt nok, det er altid de hvide som er årsag til alt det onde, aldrig andre.
Jeg tænker her in den forbindelse på den måde saudierne behandler deres “fremmedarbejdere” på. Giver dem f.eks. de dårligste job på slavelignende vilkår fordi de selv er dovne og ikke gider bestille noget. Slavehandel trives stadig i bedste velgående både i Afrika og i Mellemøsten samt i Asien.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Hvide mennesker står i manges bevidsthed for den mest ekstreme form for racisme, der har været udøvet indefor det sidste århundrede. Nazisternes racisme overfor f.eks. jøder, slavere, og den hvide apartheid-stat der eksisterede i Sydafrika fra 1948-94, ligger lige for. Derfor må og skal alle hvide anbringes i denne kasse. Hvid bliver lige med racist. At nogle af historiens største racemord er begået af ikke-hvide tæller så ikke. Tyrkeres drab på millioner af armenere, arabernes drab på millioner af sorte afrikanere, inkaernes drab på millioner af andre etnier i Sydamerika, mongolernes massedrab på alle de folk, de undertvang, bliver fuldstændig… Read more »

Santor
Santor
1 year ago

Jeg tvivler på at der er blot en eneste kineser i Danmark der er kommet til skade pga. kinavirussen. Det er muligt der er nogel gamle damer der har rynket på næsen men det er vist også alt.

Til gengæld er kineserne i kina dybt racistiske overfor negerene og også hvide for den sags skyld.

Rubberduck
Rubberduck
1 year ago
Reply to  Santor

Kineserne opfandt krudtet, men holdt det ikke tørt. Det gjorde til gengæld Vesten, da da Kina med krudt og kugler blev fyret op med opium i 1800 tallet. Kineserne opfandt porcelænet og solgte det til Vesten, men danskerne opfandt til gengæld selv den dybe tallerken (af porcelæn). Kineserne opfandt raketten, der blev drevet af meget varm luft. Til gengæld fandt politikerne i Vesten på, at bruge mundvarm luft til at undertrykke plebejerne.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Den mest udbredte racisme i dag er ikke hvid mod sort, men arabere, der af uransagelige grunde anser sig selv som et herrefolk, mod alle ikke arabere! Arabere har intet kulturelt at tilbyde, måske lidt kogekunst, men de arabiske lande tilsammen producerer stort set intet, samlet har de, hvis vi ser bort fra olien, en produktion stort set som Finland! Araberne og hele den muslimske verden har i samtlige 1400 år udgivet mindre litteratur en Storbritanien udgiver på et år! Alle væsentlige opfindelser og opdagelser er foretaget af hvide mænd! Så at vi er så udskældte må skyldes, at alle… Read more »

Skåning
Skåning
1 year ago

Ha ha! Det är ytterligare en kinesisk kopia. Denna är svensk och från 30-talet.

https://www.youtube.com/watch?v=vbK9xTy7m-A

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvad en given stat disker op med, afspejler ikke nødvendigvis, hvad folket tænker. Men det gør reklamer. Reklamer sælger på følelser. Hvis den kinesiske reklame for vaskepulver gav en følelse af afsky i den kinesiske befolkning, ville reklamen ikke sælge. Derfor konkluderer jeg, at den afspejler, hvordan det er normalt at betragte negere blandt almindelige kinsere. “Racisme” er normaltilstanden i denne verden.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Margrethe

Spot on, Margrethe!

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvem er det der giver alle de nedstemninger? Det er jo rigtigt det du skriver…

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Realist2

Sandheden er ilde hørt…

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Realist2

“Hvem er det der giver alle de nedstemninger?”

Det er pisseirriterende!

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Realist2

Det ville seriøst ikke undre mig hvis det var selveste den kinesiske regerings trolls der er på spil 😉

Men, det er nok snarere en kolbøtte med en VPN forbindelse.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Santor

“det er nok snarere en kolbøtte med en VPN forbindelse”

Den, der lugte fisen kan…

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Poul

Santor er ikke nogen kolbøtte, han er velkendt her på sitet. Hvad med dig Poul?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Realist2

“er ikke nogen kolbøtte”

… er fisens ejermand.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x