13
maj
Seneste opdatering: 13/5-20 kl. 1509
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto © Snaphanen.dk

Mangfoldigheden er enfoldighed

Den herskende klasse har lagt baneskinnerne for vores uafvendelige færd mod det, som de kalder mangfoldighed, men viser sig at være enfoldighed.

Magthaverne taler uafladeligt om vores ansvar for alverdens ulykker og pligt til at åbne grænserne for mennesker, der har betalt mange tusinde dollars for at komme til landet for at opnå offentlig forsørgelse og bane vejen for resten af deres klan, sådan at de under vejledning af imamerne kan tage magten om nogle årtier.

Men hvorfor vente? Muhameds følgere har for længst sat sig på dele af vore storbyer, hvor de nu udøver deres sharia-regime. Og det bekymrer ikke skiftende regeringer, der udfolder beundringsværdige bestræbelser på at fremstille situationen som den nye normalitet.

Hvor der handles, der spildes, ved vi jo. Og hvem gider hidse sig op over danskere, der bliver slået til plukfisk eller får den muhamedanske seksualitet at smage på den hårde måde. Ofrenes liv er ødelagt, og derefter glemmer vi alt om dem, mens medierne og politikerne vender tilbage til at beskrive, at det er synd for muslimer i Danmark.

Hidtil er sharia-drengenes hærgen mest gået ud over danskere, der bor i kvarterer, hvis beboere ingen gider beskæftige sig med. En 16-årig pige, der er voldtaget af kulturberigere, skal være død, før hun fortjener en lille notits i Politiken.

Når Muhammed må finde ny jagtmarker hos middel- og overklassen

Men når Muhamed har underlagt sig fattigrøvskvarterene og terroriseret de tilbageværende danskere, der ikke har råd til at flygte, finder han nye jagtmarker. For kun ignoranter kan kalde sig uvidende om, at islam er en imperialistisk ideologi, hvis mål er verdensherredømmet. Det står i Koranen, som på det punkt flugter med Hitlers Mein Kampf.

Der er grund til at tro, at velkomstkulturen braser sammen, når ”de unge” (dvs. muhamedanske volds- og voldtægtsmænd) forlægger deres indsats til jagtmarker, der hvor ”de kendte”, rige og berømte har deres villaer. Og hvor deres børn uden frygt kan dyrke hestesport.

Vil de så blive ved med at stemme på Enhedslisten eller Morten Østergaard?

Vil de elske mangfoldigheden den dag, deres herresæder er rutchet i værdi, fordi de ligger i et kvarter, som er under angreb af Muhameds følgere? Og når deres døtre og sønner skal have livvagter for at komme i skole?

Follow the money, lyder et gammelt amerikansk bonmot. Og når magteliten må se i øjnene, at deres villaers værdi styrtdykker, fordi ingen vil købe noget i sharia-zoner, kan de enten rejse til Singapore med resten af deres penge. Eller de kan sparke islam-fedterne ad helvede til.

Da der er knap med plads i Singapore, regner jeg med det sidste. Og jeg venter med spænding på, hvad deres næste skridt bliver.

Måske opdager de pludselig, at de er danskere, og at Danmark er værd at kæmpe for.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Selvfølgelig vinder folket ingen tvivel om det, men en kold tyrker for de folkevalgte der har satset alt på islam, der er også dyr der dræber sit eget afkom, sommetider kan man gå i nåde for en forbrydelse, men ikke dennegang! Ikke vanskeligt at forestille sig vores egne eller de svenske folkevalgte deres tankesæt, at uanset deres regulære ondskab rettet imod deres eget folk, uanset deres direkte infiltrering med ond islam, at om de stilles til ansvar vil der blive udvist nåde, ikke dennegang! Egentligt har vi danske lov at lytte til fornuft, ingen betingelse at vi skal forblive i… Read more »

Morten Holgersen
Morten Holgersen
1 year ago

Boligpriserne i den nordsjællandske velhavende enklave Kokkedal faldt kraftigt for nogle år siden, selv ejendomsmæglerne klagede sig..
Det fik nu ikke Kokkedal kommune til at gøre noget ved den nærliggende ghetto Islandhøjparken.
I dag er boligpriserne i bund, Kokkedal centeret (indkøb) overrendt af islamistiske kriminelle, unge danskere fra hele området overfaldet og voldtaget, og det lokale gymnasium blevet et shariafritidscenter for tabere.. totalt ned-ned.. ikke et sted at bo for danskere.

William
William
1 year ago

Det hedder nu “Islamhøjparken”. Indkøbscenteret er praktisk taget lukket. Bekendte i et rækkehuskvarter tæt ved Islamhøjparken måtte flygte. Deres nabohus var blevet invaderet af en tyrkisk familie med 8 børn, der sov om dagen og larmede om natten. Nivå er nu en totalt ødelagt ghetto, hvor det er livsfarligt for danskere at færdes stort set døgnet rundt.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  William

“Bekendte i et rækkehuskvarter tæt ved Islamhøjparken måtte flygte”

Kan du evt. oplyse noget om i hvilken retning dine bekendte flygtede? Bare sådan cirka; det lader jo til, at andre kan blive nødt til at gøre dem følge.

Sverige var nok ikke destinationen. Vingård i Portugal måske..?

William
William
1 year ago
Reply to  Poul

Islams og Pouls motto: Gå aldrig efter bolden – gå efter manden.

Günther
Günther
1 year ago

I sidste halvdel af 1900 tallet startede sultne muslimske unge våbenføre mænd en invasion af Europa. De var i realiteten inviteret af de europæiske magthavere. Som de spanske fyrster i 711 ville magthaverne i Europa mele deres egen kage, ignorerende de undersåtter de skulle beskytte. Efterhånden vokser bestanden af sultne unge muslimske våbenføre mænd; med fordobling i antal ca. hvert 20 år. Med tiden vil disse invaderende kunne anskaffe sig våben og danne små uafhængige enklaver. Dette bevidner vi i disse år. Som de spanske fyrster efter 711, vil de europæiske magthavere tilpasse sig det islamiske samfundskaos, med tilkøb af… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Günther

“startede sultne muslimske unge våbenføre mænd en invasion af Europa”

Det var faktisk nøjagtig sådan det osmanniske rige opstod i sin tid.

Og de dengang invaderende kunne ikke vende tilbage til de lande de kom fra uden at risikere at miste livet, så de skulle simpelhen blive i det nuværende Tyrkiet.

Og da de invaderende overhovedet heller ikke havde til hensigt at indordne sig forsvandt de allerede eksisterende mange små lande simpelhen fra verdenskortet.

Fra det øjeblik det osmanniske rige var en realitet tog det kun 150 år før det nåede sit største udbredelsesområde. 150 år!

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Det osmanniske imperium havde sit grundlag i de muslimske turkmenske rytterhorder, som i 800 tallet startede en invasion af Det Østromerske Kejserrige. I løbet af ca. 150 år var dette kejserige indsnævret til Byzans (Konstantinopel) og omegn. Muslimerne havde erobret resten af Lilleasien. Gradvist kvalte de det byzantinske kejserrige. Man så noget lignende i Indien i middelalderen. Normen er åbenbart for muslimerne at bruge omkring 150 år på et erobre og udslette et civiliseret område. Derfor må vi regne med, at Europa vil ophøre som civiliseret område fra omkring år 2100. Til den tid har de muslimske horder udslettet al… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Günther

“Man så noget lignende i Indien i middelalderen”

Hvor det lykkedes araberne at tage livet af 600 mio. indere.

Lægger man de 600 mio. indere sammen med de cirka 300 mio. afrikanere som muslimerne også har på samvittigheden, og dertil alt det løse, må man nok sige, ar islam er en ganske effektiv udryddelsesmaskine.

Bruno Larsen
Bruno Larsen
1 year ago

Det er lovlig optimistisk at vurdere at modstanden skulle vækkes til live i velhaverkvartererne når de rammes af mangfoldigheden, det vil i stedet blive helt i orden at bygge middelalderlige ringmure omkring eksisterende velhaverkvarterer eller helt nyudstykkede områder. I det snart helt forarmede Sverige er derimod allerede startet en flugt ud til lande, der ikke er kommet helt så langt. Nordeas flugt til Finland er blevet forklaret med skattetrykket, men der er jo en ufortalt (tabubelagt) sammenhæng med den absurde indvandringspolitik landet fører. Måske kan Folkerepublikken CCP’s seneste produkt: China Covid Plague ændre på flugtmuligheden, det kan man så stille… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago

OT
Coronaguruen Tegnell er nå anmeldt til poltiet for Wallande til annans død.
Hvem som har anmeldt vet man ikke..mer å lese på fria tider..diskusjon.
Som jeg skrev noen dager tilbake her.. ingen logikk eller fornuft ikke å anbefale mundbind på befolkningen..som han gikk sterkt imot.
Løfvenregjeringen får også igjennomgå..medskyldige pga dårlig utrustning på eldreboende..sykehus.
Ja, det gleder meg inderlig.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Hvis vi venter så længe, er der måske ikke noget Danmark længere!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Det lyder ikke helt som om Hedegaard har fingeren på pulsen, for allerede nu vrimler det med muslimer på det nordøstlige Sjælland (whiskybæltet), og endnu har ingen af de indfødte pakket deres habengut og er smuttet til Singapore.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Personligt tror jeg ikke på at befolkningsudskiftningen kan løses gennem demokratiet; så var det sket for tyve år siden. Folketinget – såvel som alle andre europæiske parlamenter – er blevet udstillet som en flok bovlamme kaniner. Næ, et regimeskifte er det eneste der kan redde os. Et regimeskifte hvor VI kommer til magten, og indfører de rigtige regler og love. God dag til alle sammen derude..

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Intet ændrer sig, så længe store dele af befolkningen, samt politikerne via medierne lader sig lulle i søvn af ligegyldige ting, som f.eks. X- faktor, Hvem vil vær millionær og lign.
Det er det som forskellige indvandrer organisationer benytter sig af. Det man kan kalde skjulte dagsordener.

Claus
Claus
1 year ago

Lol, der skal altid fyldes noget boomer-sludder på om Hitler der er hevet direkte ud ad røven og ikke har hold i virkeligheden. Totalt fanget i et forvrænget verdensbillede, som må skyldes at man nyder at bære skyklapper til døden kalder. Sørgeligt – mange sådanne tilfælde.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Claus

“der skal altid fyldes noget boomer-sludder på om Hitler”

Det du åbenbart ikke har forstået er, at alt (ALT!!), der kan miskreditere islam er gyldigt. Og det må gerne tages ud af kontekst, om nødvendigt.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x