16
maj
Seneste opdatering: 17/5-20 kl. 1807
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sær tekst på, den er god.

“En feminiserad, döende nation”

Voldtægt og kvindemord taler matriarkatet ikke om, men “sexköp,” oh, là là!

Sverige sysslar med skattefinansierad import av spännande toyboys för batiktanter i rent industriell skala, där tanterna ifråga dessutom ofta också är avlönade av skattebetalarna för att ”ta hand om” de mörka främlingarna som de förlustar sig med.

Men det ska vi inte prata om! Nej, nej, det verkligt fasansfulla är om en svensk man ur egen ficka betalar för det som batiktanterna får av skattebetalarna. Då ska det skambeläggas och straffas! En feminiserad, döende nation. (Kommentar til Paolo Roberto och hatet mot vita män.)

Verdens mest rabiate feminister vil nu fængsle mandlige “sexkøbere”

Ikke kvindelige sexkøbere, naturligvis.De eksisterer ikke. En svensk ven fortalte mig forleden, at svenske mænds testosteronniveau er historisk lavt og synkende, og at de ikke længere opfører sig som mænd. Måske er det dem, der er blevet det tredje køn og opkomsten til “hen?” Man kan vel diskutere årsagen.

Paolo Roberto, en svenske mediekändis med en italiensk og en svensk forælder, blev forleden “taget i sexkøb” i Stockholm. Svensk madammepresse svælger i det. Ingen kvindemord eller voldtægt får den slags medieomtale, og der er ellers så rigeligt af dem, at politiet må ignorere dem, fordi der er for mange mordsager.

Disse tre socialdemokratiske kvinder, som ikke er ‘backbenchers,’ vil sætte mandlige sexkøbere i fængsel. Denne Muhammed fik 22 dages samfundtjeneste for at voldtage et 12 årigt barn.  Matriarkatet Sverige er blevet et psykiatrisk hospital.

De fandt et svensk kvindehoved i en kuffert

Han har straks lagt sig fladt ned for feministmaffiaen, men der sker virkelig værre ting for svenske kvinder, end at nogen vil købe et knald. 22 anmeldte voldtægter om dagen (mørketal gange ti), og forleden blev en 17 årig svensk piges hoved fundet i en kuffert. Hun havde dated en iraker, hvad medier og feminister ikke er meget for at tale højt om. Det er “not nice to know” for overklassen at vide, hvad underklassens kvinder kan dø af.

Det er feministmafiaen sluppet afsted med ikke at tale om. Se Cissi Wallins hellige, politisk korrekte forargelse i Vem bryr sig om kvinnan och hennes trauma?Disse kvinder er benhårde, ræverøde ideologer, virkeligheden og faktiske kvindeskæbner eksisterer ikke for dem, hvis de ikke flugter med deres ideologi.

Moralister og utopister

Jeg synes, Roberto skulle fortælle dette matriarkat, at det er hans forbandede ret at købe et knald, når det udbydes til salg og han eller behandler kvinder bedre end politikernes og feministernes masseimporterede klienter. Ligesom det er kvinders forbandede, gudgivne ret at sælge sex, hvilket Sverige holder dem skadesfri for, er det mænds ret at købe det.

Men det betyder altså udhængning i matriarkatets gabestok. Kvinder har vundet den svenske kønsmagtkamp for årtier siden, og de bruger sejren til at forære landet væk til barbarer og patriarker. Nok en overvejelse værd. Nemlig denne: Er kvinder som flest rigtigt velforvarede politisk?

De skadelige er de utopister og moralister, der tror de kan komme sexhandel til livs, som har eksisteret siden Babylon og Pompei. Se MOHAMED OMAR: Paolo Roberto och hatet mot vita män.

Wilma styckades med kökskniv när hon gjorde slut: ”Fick vad hon förtjänade, den lilla horungen”

Samme moralisme præger Sverige på narkotikaområdet. Sverige har det mest restriktive narkotikapolitik i Europa. Resultatet af den er, at Sverige har flest narkotikadødsfald i hele Europa – 623.

Det er en pris der åbanbart betragtes som acceptabel, når den blot signalerer magtelitens ubehag ved narkotika. Man kan ikke afskaffe narkotika, ligesom man ikke kan afskaffe prostitution, men harm reduction ligger disse moralister fjernt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Stenklar
Stenklar
1 year ago

En affärsuppgörelse kan aldrig vara olaglig. Om båda parter samtycker. Att man straffbelägger ett köp av sexuella tjänster, är ett politiskt beslut, som härledes utifrån moraliska nycker. I detta fall, feministiska figurer, som befinner sig i en miljö av nomenklaturistiskt elittänkande. Särskilt i
Stockholmsregionen, d.v.s. Sveriges huvudstad. Detta har skett, därför att det vuxit fram en maktelit härsprungen ur det socialdemokratiska arbetarpartiet. Detta fenomen är originellt för Sverige. Ett parti som dominerat svensk historia och statsstyre i hundra år sopar man inte under mattan i ett nafs. Men marken gungar under dem, och de känner detta.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Nogle tror fejlagtigt, at prostitution er forbudt i Sverige. Men det er det ikke! Det er kun køb af seksuelle ydelser, som er forbudt. Hvorfor? Fordi et forbud mod prostitution vil bringe Sverige i konflikt med menneskerettighederne, der foreskriver, at enhver har ret til at søge det arbejde, som passer vedkommende bedst. Og den humanistiske stormagt lægger sig da ikke ud med menneskerettighederne! Derfor har svenske femifascister, som ønsker monopol på erotik, fået gennemtrumfet, at det er køb af seksuelle ydelser, som ikke skal være lovligt. Man hører eksempelvis et argument som, at man ikke skal kunne købe et andet… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“Nogle prostitutionsfortalere får også tingene helt galt i halsen og hævder, at uden prostitution vil antallet af voldtægter stige. De mener altså med andre ord, at købere af seksuelle ydelser er potentielle voldtægtsmænd…”

– og det er såmænd rigtigt nok at antallet af voldtægter vil stige ved et totalforbud. Det behøver man hverken være fortaler eller modstander for at kunne regne ud.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Anders

“antallet af voldtægter vil stige ved et totalforbud”

Du mener altså, at voldtægter begået af arabere og negre i Sverige kan undgås, hvis prostitution tillades?

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“hvis prostitution tillades”

Rettelse: Hvis sexkøb tillades.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Sødt af dig at fuldføre mine tanker.
Ærgerligt at du ikke evner opgaven.
Vi må håbe at du har andre, mere tiltalende kvaliteter.

guest
guest
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Som man siger i Tykskalleland: Wollen Sie bollen und Kaffee haben? Så er det ikke prostitution.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  guest

😂 – der fik jeg lige kaffe ud over min skærm, tak 🙄

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Mage til hyklerisk og dobbeltmoralsk whataoboutery som dette skriv, skal man lede længe efter. Det svarer til at mene, vi skal se igennem fingre med danske mænd, der banker konen eller sexmisbruger deres børn. “For se lige hvor galt det står til i perkermiljøet. De nøjes sgu ikke med at slå – nej de slår dem sgu ihjel! Korrekt. Men derfor er det stadig ikke i orden, når danske mænd banker konen, eller sexmisbruger datteren. Heller ikke, selvom nogen har fundet et hoved i en kuffert. Det lyder så smart at tale om at “købe et knald” eller “købesex”. Så… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Margrethe

“betalte seksuellle overgreb”

Det kommer overhovedet ingen ved, hvilke seksuelle aftaler voksne mennesker frivilligt indgår med hinanden. Men de prostituerede du omtaler var måske tvunget?

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Sandt nok, det vedkommer i princippet ikke andre, hvilke aftaler voksne mennesker træffer med hinanden, hvis det er inden for lovens grænser.

Men hånden på hjertet, tror du virkelig, at det hele er så enkelt?

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“tror du virkelig, at det hele er så enkelt”

Hvis du ikke mener det er så enkelt, hævder du samtidig, at kvinder ikke skal have retten til at bestemme over deres egne kroppe.

Hvis ikke det er så enkelt, påstår du samtidig, at kvinder ikke er i stand til at skelne mellem, hvad de bør gøre og hvad de bør holde sig fra.

Hvor er det nu lige vi kender den tankegang fra..?

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Jeg ved ikke, hvor du kender tankegangen fra, men jeg ved, at Einstein hævdede, at han mindst hvert femte minut opførte sig idiotisk, og uden sammenligning i øvrigt kan jeg også se tilbage på eb række idiotiske valg. Altså set i bagklogskabens grelle lys. Forsøger jeg at foretage en baglæns tidsrejse, forholder det sig nemlig ofte anderledes. Dette er ikke en diskussion om retten til at bestemme over egen krop, den er overhovedet ikke til diskussion medmindre man opfører sig så destruktivt, at det bliver stærkt helbreds- eller livstruende for en selv, for så har omgivelserne ret til at gribe… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Dette er jeg som sagt lodret uenig i”

Der findes masser af jobs, hvor psyken tager skade af fysikkens udskejelser. Alene det at skulle trælle for en arbejdsgiver er for nogle rigeligt til at knække dem for livet, men sjovt nok er det ikke tømrere, skolelærere eller f.eks. gartnere, der opfattes som uskyldige udnyttede stakler, der set med samfundets øjne har lov til at gå ned med flaget, men kun prostituerede.

Prostituerede som vel at bemærke ikke er tvunget til deres fysiske udskejelser af andet end deres egen pengegriskhed.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Nuvel, jeg har også arbejdet i Bedriftssundhedstjenesten og talt med mange håndværkere af alle slags. Tømrerne var de meste reflekterende og VVS folkene de mindst, men det gjaldt såvel i skurvognen som højere i hierarkiet, at hvad der startede med ondt i ryggen næsten altid viste sig at dreje sig om noget med kærester eller ætefæller, medmindre det handlede om de høje, der altid blev sat til at slæbe mere end de små, skønt de måske var mindre egnede til det. På virksomhedsejernes kontorer var det forholdet til banken og loven, vi talte om. Der blev der også kæmpet for… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“jeg har også arbejdet i Bedriftssundhedstjenesten”

Og..?

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Det skulle være fremgået, at jeg havde rig anlledning til at konstatere, at det ikke var forholdet til arbejdgiverne, der var det mest belastende. Intet sted finder man større sammenhold end på en dansk arbejdplads, når ordrebogen er ved at være tom. Og ingen er værre til at mishandle hinanden end skolelærerne med alle deres “diagnoser”, der løber fra dem skidt fra en spædkalv.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Og ingen er værre til at mishandle hinanden end skolelærerne”

Kvinde er ellers som bekendt kvinde værst, hvilket da også er hvorfor det først og fremmest er kvinder, som har et lidt anstrengt forhold til prostituerede kvinders ret til selv at bestemme, hvordan de ønsker at tjene til livets opretholdelse.

Lytter man lidt efter, hvad prostituerede kvinder fortæller, er det andre kvinders stigmatisering af deres karrierevalg, som er mest ødelæggende for arbejdsglæden.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“Lytter man lidt efter, hvad prostituerede kvinder fortæller, er det andre kvinders stigmatisering af deres karrierevalg, som er mest ødelæggende for arbejdsglæden.” Du er “velorienteret” og deler blogejerens anskuelser. Når jeg læser en tråd som denne, forstår jeg, at så mange kvinder er begyndt at indrette sig uden mænd i kernefamilien. Hvorfor skulle de dog udsætte sig for det. Glem alt om, at dette skulle være en blog, der forsvarer borgerlige interesser og værdier. Paludan og NB er blot udset til at være redskaber til at blive fri for muslimer, og derefter skal de have sparket, hvorefter den gode gamle… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Når jeg læser en tråd som denne, forstår jeg, at så mange kvinder er begyndt at indrette sig uden mænd i kernefamilien. Hvorfor skulle de dog udsætte sig for det”

Endnu en ræverød femifascistisk kommentar.

Du og visse andre bør måske finde et sted, hvor jeres åbenlyse personlighedsforstyrrelser falder mere i hak med omgivelserne.

Legio
Legio
1 year ago
Reply to  Margrethe

Skøre kælling.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Margrethe

Bland nu ikke dine narkoludere fra Reden sammen med almindelige prostituerede.

Jørgen
Jørgen
1 year ago
Reply to  Træt

“Bland nu ikke dine narkoludere fra Reden sammen med almindelige prostituerede.”

…eller almindelige mænd for den sags skyld.
Det var dog den mest fladpandede tirade jeg længe har hørt.
Skam dig, Margrethe!

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Jørgen

“Skam dig, Margrethe”

Margrethe kan nok godt se, at hun lige tog ti baner medley i spinatbedet. Anders lader det derimod til, er én mandsling, der elsker smagen af bæ og slikker når han får muligheden.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

Rigtigt flot skriv Margrethe. Skal prostition lovliggøres skal børnemishandling betragtes som uddannelse. Det kan ikke siges bedre.
Forsvaret for prostition , virker af og til som en meget bestialsk form forsadisme , kontrol og ønske om fortsat afstumpethed

Kenneth
Kenneth
1 year ago
Reply to  Rene

Jeg har svært ved at se ligheden mellem gensidig aftale mellem to voksne mennesker der udveksler ydelse for penge, og så overgreb på børn. At en kvinde sutter pik på 500 mænd på er år, må jo være hendes eget valg hvis hun synes det er pengene værd. Men lad os da bare lege med på jeres tanke, lad os forbyde alt der kan misbruges. Jeg synes vi skal starte med alkohol, hurtige biler og køkkenknive.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Rene

“Skal prostition lovliggøres skal børnemishandling betragtes som uddannelse”

Den ene mere ræverøde kommentar efter den anden, og tilsyneladende ingen, som har en holdning til svensk dobbeltmoral angående prostitution.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Rene

“Rigtigt flot skriv Margrethe”

Margrethe blander æbler og pærer sammen, men burde hok hellere overveje, om det er narko eller det er prostitution, som er hendes staklers største problem.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Poul

Narkomisbruget er et symptom på psykiske problemer, prostitutionen er bare et middel til finansiering. Forinden har de stjålet og bedraget alle deres nærmeste

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Træt

“Narkomisbruget er et symptom på psykiske problemer, prostitutionen er bare et middel til finansiering. Forinden har de stjålet og bedraget alle deres nærmeste”

Det lukker Redens ræverøde og femifascistiske medarbejdere meget belejligt øjnene for. Af hensyn til kommende bevillinger vil de nemlig helst kun se de narkoprostitiuerede som ofre, der fastholdes i prostitution af væmmelige mænd.

William
William
1 year ago
Reply to  Margrethe

Prostitution reduceres mest, når kvinder begynder at elske sex lige så meget som mænd gør. Men det vil ikke ske, fordi kvinder genetisk er programmeret til at vælge partner, ikke ud fra seksuel lyst, men ud fra trang til at finde den rigeste og stærkeste beskytter (natural selection).

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  William

“at finde den rigeste”

Det er kun et spørgsmål om prisen, som man siger.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Poul

Synd for dig.

ino
ino
1 year ago
Reply to  Margrethe

Godt brølt, Margrethe

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Margrethe

Kære Margrethe, du er ude i et håbløst ærinde, men jeg vil gerne ønske dig tillykke med de mange nedadvendte tommelfingre. Jeg tror, at du har slået min rekord eller er tæt på. Inden jeg for mange år siden tog en ny uddannelse, arbejdede jeg en tid på psykiatriske afdelinger, og nogle af de patienter, jeg husker bedst, var de prostituerede og de “udsprungne”, der havde droppet ægtefæller og børn og var flyttet sammen med en af samme køn. For begge typer patieter gjaldt, at de ikke kunne holde sig selv ud og på alle mulige måder havde forsøgt at… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x