16
maj
Seneste opdatering: 16/5-20 kl. 1640
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I magtens svenske medier er dr. Tallinger en ikke-person

At være en ikke-person i Sverige er siden længe blevet en hæderstitel. Lægen Jon Tallinger er en enmandshær for at frelse en masse coronasyge ældre svenskerne liv ved at give dem noget så enkelt og billigt som ilt. Han skønner at 20.000 til slut kan reddes, og han mener ikke han nogensinde får ansættelse som læge i det offentlige mere, fordi han har brudt med hierakiet, kommandovejen og korpsånden.

Han har været på BBC, kroatisk og kinesisk tv, men i Sverige eksisterer han ikke. Det er fordi hans kritik er magtsystemisk, det tør statstro- og betalt journalistik ikke røre ved. Den er som at skyde med løst krudt på en teaterscene: Kun et show for publikum. Et photoshoppet billede af et frit samfund, ikke det frie samfund selv.

Sverige har nu flest døde pr. million – i verden

Han er ikke populær indenfor skolemedicinen, politikken og medierne. Kolleger og MSM journalister, der henvender sig til ham, gør det anonymt. De pandemiuforberedte politikeres renommé er vigtigere at redde end menneskeliv, og når magten handler åbenlyst irrationelt, opstår der konspitationsteorier, der kunne have været undgået.

Sådan opfører magten sig. Fredag døde 171 af Covid 19 i Sverige, ingen døde i Danmark og Norge. Sverige har nu flest døde pr. million – i verden. Se også hans SVT’s dödshjälpspropaganda.

Expressens Gustan Holm: Et studie i magtens journalister

Expressen har interviewet ham uden at bringe det, det findes indspillet. Hør en MSM journalist, der er mere røget end speget, og lyder som om han er sendt i byen af magten selv for at begå et hitjob. Han får ikke kniven stukket ind.

Et fantastisk selvportræt af svensk journalistik. Det er Gusten Holm, der strip-teaser, og han har som alle magtens dygtige drenge fået en guldspade for “journalistik”. Hvis nogen har fået den, ved man de er magtens luderkarle. Hvis du er fri eller ulydig, får du ingen priser.

Gusten Holm lugter af falskhed og fordækte motiver

Svensk journalistik kan finde på at skade enkeltpolitikere, – helst Sverigedemokrater – men journalistik der skader magten selv, det ser man aldrig i MSM. Den står i svenske  alternative. Indfødte kommentarer til You Tuben har lige præcis luret hvorfor journalisten Gusten Holm lugter langt væk af falskhed og fordækte motiver:

Hörs på reportern hur ovillig han är att tag i det här , som vanligt försöker PK-media att sta på maktens sida. FY FAN på ren svenska, hoppas att de här medierna går under, enligt mig har de förbrukat sitt förtroende sen länge, om de nånsin haft nåt.Tidigare granskade media makten och stod på folkets sida men det var länge sen. Jon Tallinger fortsätt ditt fantastiska jobb.

Der er en kortere del 2 af samtalen også.

Se også UPPGIFTER: Sjukvården skriver ut dödsdomar i smyg – ”Noll sjukhusvård”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno Larsen
Bruno Larsen
1 year ago

Sverige vil være bedst i verden, og lige nu er de bedst i verden til at dø af Kinapesten.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Bruno Larsen

Svensker er et meget forvirret lettpåvirkelig folkeslag.. om de bare kunne holdt seg i eget land hadde mang en tragedie vært unngått for nære naboland.
WW2 og nå flokkimmuniteten som heller ikke virker som de hadde tenkt.
Svensker bør ikke tenke for mye..fører bare til tragedier for andre mennesker.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Bruno Larsen

Der er stadigvæk mere end 10 mill. udøde i Sverige.

AJansen
AJansen
1 year ago
Reply to  Gustav

De jobber med saken

guest
guest
1 year ago
Reply to  AJansen

‘udød’ er lingo for zombie (odöda). Pinligt at en vits (skämt) skal forklares.-), ursäkta.

Jan Ivarson
Jan Ivarson
1 year ago

Svenska individer har litet värde för staten. I Sverige har massorna värde om de gynnar västerpolitik. Därför gäller öppna gränser i alla lägen, för lycksökare och för smittbärare. Många som släpps in i Sverige saknar identitet. För utlänningar är det tvärt om. För dem ömmar man för individer men glömmer oförrätter de gör i grupp. Det är synd om alla som kommer. Det är är synd om dem som kommit om de begår brott. De vill leva med värderingar de hade i landet de lämnat. Det är synd om dem som skapar utsatta områden med egna lagar. Tusentals personer flygs… Read more »

Marit
Marit
1 year ago
Reply to  Jan Ivarson

Er svenskene rammet av massepsykose ?

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Marit

Pågott i flere årtider..derfor merker de det selvsagt ikke sjelv. men innflyttere ifra nabolandene merker det snapt..

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Pågott i flere årtider..derfor merker de det selvsagt ikke sjelv. men innflyttere ifra nabolandene merker det snapt.”

Jeg er enig, men det var ikke mig, der skrev det.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Jeg o er helt enig, og det var jeg som skrev det..klikket på post kommentar så forseint..ditt name..

sussebassa

Skåning
Skåning
1 year ago

En skåning såklart.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Skåning

Det tænkte jeg også, så snart han begyndte at tale. Der findes en mental grænse i Sverige, der hvor grænsen til Danmark en gang gik, og hvis man bor der eller læser svenske aviser, opdager man det hurtigt. Det er klart, at Finland heller ikke vil åbne grænsen til Sverige, og hvordan den svenske regering overhovedet kan få den tanke, at naboerne skulle åbne op for svensk smittespredning efter selv at have været mere eller mindre buret inde i flere måneder, mens pengene fossede ud af statskassen, forstår jeg ikke. I går var der ingen corona-dødsfald at rapportere i Danmark… Read more »

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Ganske smart, hvis man kun tillader indbyggere fra Skåne, Halland og Blekinge indrejse i Danmark. Det vil styrke båndende mellem de gamle østdanske egne og moder Danmark. Samtidig vil det forstærke den gamle antipati mellem ‘gammeldanskerne’ i Skånelandende og svearne omkring Mälaren. Skånes og Danmarks afsky for de snyltende kristenhadende muslimer kan, ved forenede anstrengelser, få jaget Allahs slaver ud af sydSkandinavien op til de åbenhjertige svear hvor de mere naturligt føler sig hjemme.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Gustav

Den gensidige sympati har været holdbar, selv om sveaerne også den gang brugte bestialske metoder.

Efter Store Nordiske krig blev de svenske krigsfanger fordelt rundt på danske herregårde og præstegårde, så at de selv kunne tjene til føden. Der gik faktisk så godt, at da de omsider frit kunne rejse hjem, valgte mange at blive. Jeg kender et eksempel på en Gunnar Langberg fra Halland, men hans farfar og far betragtede sig vel også som en slags danskere. Skåne var fra gammel tid det danske kerneland, og vi har vel mange af vore gener fra folk, der kom fra øst.

Charles
Charles
1 year ago

Magtens elite skal bag tremmer for livstid, uden udsigt til benådning.
Jeg ved ikke om livstid er bedre, end benyttelse af de tre tålmodigt ventende stolper.
Men en stor straf fortjener magthaverne, for deres Russisk roulette med befolkningen.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Charles

“Magtens elite skal bag tremmer for livstid”

Det skal hverken være stolper eller livstid, men derimod resten af livet på varig kontanthjælp, med krav om konstant jobsøgning trods livsvarig frakendelse af muligheden for lønnet såvel som ulønnet beskæftigelse.

Er magtens elite i besiddelse af værdier, konfiskeres disse af staten.

Svinene vil have godt af at smage deres egen medicin!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Det må formodes, at Tegnell allerede er sendt til afsoning.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Hjelmer

..afsoning..
Han er polisanmeldt..”vollande til annans død”..nå ca 4000..massemord..stigende.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  sussebassa

Tegnell er også blevet et sexidol, og det skulle man måske overveje dybden i. 🙂

Anders
Anders
1 year ago

Jeg har et foreslag til hvad gustne Gusten Holm, kan gøre med sin guldspade.
Doktor Tallinger er en meget tålmodig mand, rutineret i at tale med patienter tydeligvis.

guest
guest
1 year ago

“Sverige har nu flest døde pr. million – i verden”

Jeg troede, at det tal var ens for hele verden – én million døde pr. million.
Det kommer kun an på tidsperspektivet.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x