16
jun
Seneste opdatering: 18/6-20 kl. 0026
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Bien, eller Suppeterrinen, på Trianglen er tegnet af Grundtvigkirkens arkitekt P. V. Jensen-Klint er jugend fra 1904-1907. Sidste øjeblik inden Le Corbusier og Bauhaus smadrer al arkitektur. Billedet er taget fra et pensionat, hvor jeg boede nogle måneder i foråret 2011 som nabo til tyve, lystige thailandske prostituerede. Jeg er rutineret i det, selvom jeg aldrig har købt noget i butikken. At knalde en thai uden at skulle forlade Østerbro, det må være er den globalisering, alle taler om.

Perspektivet klæder Klints lille perle. I dag støttede jeg pølsemandens forretning med den årlige medister. Se Pølsemand sælger kunstværk i coronakrise. Foto © Snaphanen.dk. Klik for helskærm.

Duisburg: Klaner udråber sharia-zone

Arabiske klaner truer med at dræbe “vantro og politibetjente”

En mail til politiet praler med, at de har “2000 Kalashnikovs og rigeligt med ammunition.” Tetjenere kæmper mod algiere i Dijonfjerde døgn, og man ser af deres videos, at der ikke er nogen mangel på militære våben. Her til aften sendte politiet SWAT teams ind i bydelen Grésilles for at genoprette roen.

Europas vej ud i den politikerskabte multikulti-krig er langsom men støt. Når deres krig en dag plager hele Vesteuropa, vil de sige de har prøvet at forhindre den i 30 år. Det samme vil “fredens projekt” EU, som vil være den egentlige bagmand bag den kommende krig. Når ansvaret skal fordeles, vil de alle være borte med blæsten. Det hele minder mig om dagens svenske citat:

Sverige kommer att bli som Malmö, Malmö kommer att bli som Rosengård och Rosengård kommer att bli som Mogadishu. Och när jag menar som Malmö så menar jag som Malmö utan utjämningsbidragen då det inte längre kommer att finnas något majoritetssverige kvar som kan pumpa in pengar och poliser.

On May 22, it is stated in the file, the police headquarters in Duisburg received an email with the threat of an attack and a warning to withdraw from Marxloh. “Subject: Allahu Akbar, Duisburg-Marxloh is our district. (…) We prohibit all unbelievers from entering our district. We will drive away or kill all police officers, journalists and other unbelievers by force of arms. For us, only the radical Sharia law applies,” says the letter. “We got 2,000 AK-47 assault rifles from Turkey and Russia with enough ammunition. Allahu Akbar, kill all unbelievers.” Germany: Muslims declare a Sharia zone and forbid all unbelievers to enter, threaten to kill infidels and cops

Den tyske artikel: Kriminelle Clans bedrohen die Polizei in Duisburg-Marxloh

4.8 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Palme & Merkel = kommunistiske påvirkningsagenter.