27
jun
Seneste opdatering: 29/6-20 kl. 2017
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Nazikortet sad løst

Det er en samtale med livlige undertoner. Expo er et venstreradikalt foretagende der “forsker i racisme, populisme og fremmedfjendltighed,” så nazikortet sidder løst her. En rød presse – sandelig også dansk MSM – henviser til Expo som om den var faktuel og neutral, men man skal ikke læse ret længe på siden for at opdage at verdensbilledet ligger mellem AFA, Miljøpartiet og Vänsterpartiets.

Kendte Riksdagspolitikere har siddet i bestyrelsen. Daniel Poohl lyder arrogant, men han har også haft hele magtappatet og nogle af deres penge i ryggen i tyve år. Han lader sig ikke mærke med, at både Sverige og hele hans verdensbillede er ved at krakellere ude i den virkelige verden, og han behøver ikke at gennemtænke sine florumvundne formuleringer. Endnu.

Han synes ikke at have tænkt mange nye tanker siden hans forgænger, stalinisten og den posthume millionær Stieg Larsson døde i 2004. Han kalder sig “journalist” ligesom han, men det er nok noget af en eufemisme for hans propagandavirksomhed, der kun har tjent til at slikke magthaverne i røven og mistænkeliggøre mennesker med en anden opfattelse end ham selv.

Samtalen varmer langsomt op, men temperaturen stiger skam undervejs. Man må beundre Wilgerts udsøgte selvbeherskelse, for der er ikke noget så hovent som en statspræmieret, svensk farisæer. Tvivlen indgår ikke i Daniel Poohls åndelige arsenal. Han er en fundamentalist.

Homosexuals Should Be Killed – Burned Alive, Thrown Off A High Place, Or Stoned

“[The] Prophet Muhammad [Was Quoted] As Saying: ‘If You Find Men Engaged In A Homosexual Act – Kill The Active One As Well As The Passive One'”

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Hur mycket utplundrade skattepengar skumraskverksamheten EXPO tilldelas fick vi aldrig riktigt svar på.