17
jul
Seneste opdatering: 18/7-20 kl. 0921
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae.

Det vil vĂŠre absurd at pĂ„stĂ„, at EU virker ud fra demokratiske principper. De 27 nationalstaters borgere, der er tilknyttet EU ved kun brĂžkdele af det, deres egne delegerede foretager sig. Er det en rimelig mĂ„de at arbejde pĂ„, hvis man hĂŠvder at vĂŠre et demokratisk system? De 751 delegerede i EU synes at vĂŠre en slags parademusikere, der dirigeret af kommissionen og den store prĂŠsidentdirigent spiller et fast og endelĂžst musikalt tema. ”Musikerne” bliver ogsĂ„ godt betalt og formentlig som angivet nedenfor betalt pĂ„ flere mĂ„der. Nu skal vi nok ikke give EU hele skylden. Man kan ogsĂ„ i hĂžj grad bebrejde dagbladene og journalisterne de manglende informationer. Det der med at ”de bider magthaverne i haserne” er en stĂ„ende vittighed i nutiden. De kan jo ikke bide, fordi de mangler de tĂŠnder, som politikerne trak ud, da dagbladene kom ind i de politiske ”lĂžnsystemer”.

Er det muligt at fÄ et Êrligt svar?

Af mangel pĂ„ uafhĂŠngige dagblade, TV-aviser og journalister mĂ„ vi leve med et tillukket bureaukratisk EU, hvor borgerne i EU holdes udenfor politiske afgĂžrelser. Hvorfor fĂ„r vi ikke information om de beslutninger, der vedtages i EU? Hvorfor bliver EU’s borgere aldrig spurgt om EU’s planer? Det kunne jo vĂŠre interessant at vide, hvad der skal ske med nationalstaterne, nĂ„r hele lovgivningsarbejdet er overfĂžrt til Bruxelles. Det kunne ogsĂ„ vĂŠre interessant at fĂ„ oplysninger om EU’s tanker om skattesystemet, nĂ„r opkrĂŠvningen overgĂ„r til EU.

Og hvad med vores danske velfÊrdssystem? Mon vi fÄr lov til at beholde det? Der er sÄ mange ubesvarede spÞrgsmÄl og vi mangler derfor i hÞj grad nogle journalister, der ikke er venstre-loyale socialister med et forstyrret multikulturelt tÄgesyn. Det er stadig mere tvingende nÞdvendigt at vide, hvor demokratiet er henne?

Er det de superrige globale rigmĂŠnd, der regerer EU

IfĂžlge det franske blad ”Les Observateurs” har EU doneret 1,8 milliarder euro til milliardĂŠren George Soros og hans pseudo-humanitĂŠre ngo’er. BelĂžbet er godkendt i EU Parlamentet med et flertal pĂ„ 426 stemmer af de 751 delegeredes stemmer. Afstemningen fortĂŠller vel blot at globalisten og milliardĂŠren George Soros er meget populĂŠr i EU og blandt Parlamentets medlemmer. FormĂ„let med de 1,8 milliarder euro er formentlig at stĂžtte sejladser med stĂžrre og sikre skibe over Middelhavet for at overfĂžre sĂ„kaldte arabiske og mellemĂžstlige emigranter til sikkerheden pĂ„ det europĂŠiske fastland. Pengene skal formentlig ogsĂ„ strĂŠkke til George Soros’ omfattende lobbyistvirksomhed i forbindelse med pĂ„virkning af medlemmer af EU-Parlamentet. PĂ„ den anden side kan det godt vĂŠre, at pengene skal vĂŠre et forskud pĂ„ kommende omkostninger i forbindelse med transporten af et par millioner afrikanere til Europa i forbindelse med Marrakesh aftalen som ogsĂ„ Danmarks forhenvĂŠrende statsminister tiltrĂ„dte. Ingen kan vide det! Alt synes at blive holdt hemmeligt som sĂŠdvanligt.

Hvem er George Soros?

MilliardĂŠren George Soros er fĂždt i Europa, uddannet i England, senere bosiddende i USA, hvor han i nogle Ă„r lod sig ansĂŠtte i flere amerikanske finansielle virksomheder. Senere blev han hjulpet i gang med oprettelse af hedgefonde. Hans anden hedgefond hed ”Soros’ Fund Management” og her tjente han sine fĂžrste millioner. Senere investerede han i flere hedgefonde. I 1992 stod Soros sammen med nogle storspekulanter bag valutaspekulationer mod Storbritanien, Sverige og Danmark. Det gav George Soros ca. en milliard dollars i Storbritanien, der mĂ„tte devaluere, et ukendt stĂžrre belĂžb i Sverige, medens anslaget mod Danmark mislykkedes. I 1997 foretog Soros den samme type valutaspekulation mod Thailand og Malaysia. Det lykkedes sandsynligvis med passende fortjenester.

Hvad foretager George Soros sig i Europa

Rigmanden George Soros’ har adskillige opgaver i Europa. Dels skal han sikre passende sejladsmuligheder for hovedsagelig muslimer over Middelhavet. Han lejer formentlig en del skibe med mandskab og lader herefter ngo’er udfĂžre det egentlige arbejde med at fĂ„ folk ombord og igen fra borde pĂ„ det europĂŠiske fastland. Yderligere mĂ„ han have tĂŠt kontakt til de globale rigmandsorganisationer, der er interesserede i EU og nedbrydningen af EU’s nationalstater. Muslimer er velegnede til nedbrydning af nationalstaterne baseret pĂ„ deres mandschauvinisme, deres religion og deres herrementalitet. Yderligere har Soros en tĂŠt tilknytning til storkapitalisterne i MellemĂžsten og Nordafrika og har derfor mulighed for at orientere den del af befolkningen, der har Ăžnsker om at udvandre, om vilkĂ„rene i de enkelte europĂŠiske lande og de historier de skal fortĂŠlle, nĂ„r de sĂžger asyl. Endelig har George Soros stor indflydelse pĂ„ EU og de globale rigmandsorganisationer.

Hvorfor betale penge mod indvandring og penge til indvandring?

George Soros har brugt millioner af euro i EU, specielt til lobbyvirksomhed overfor Kommissionen. Han har véret i Kommissionen mere end 20 gange for at mþdes med kommissionens ledere og formentlig udover aftaler om indvandring til Europa har uddelegeret permanente lobbyister til Europa-Parlamentet og til Kommissionen. Yderligere er det lykkedes for ham at tredoble EU-Parlamentets stþtte til bl.a. Soros imperiets ngo’er i EU’s budget for 2021-2027. Der blev afsat 1,8 milliarder euro i stedet for de oprindeligt planlagte 642 millioner euro.

Man mĂ„ i parlamentet og kommissionen virkelig have haft noget at takke George Soros for. MĂ„ske er der tale om de mange indvandrere, som det i 2015 lykkedes ham at fĂŠrge over Middelhavet til EU’s omrĂ„de. Hov, har EU engang hĂŠvdet, at de skulle bruge 10.000 politifolk for at standse tilstrĂžmningen af indvandrere til Europa. Har vi hĂžrt om disse politistyrker efterfĂžlgende. Ikke et ord! I stedet betaler EU nu beskyttelsespenge til Erdogan for at undlade at sende indvandrere til Europa. Gad vide hvor lĂŠnge det hjĂŠlper, nĂ„r EU samtidig har betalt 1,8 milliarder euro til den mand, der hjĂŠlper med at fĂŠrge indvandrerne over Middelhavet. Jeg ved ikke, hvad man kalder det?

George Soros’ organisation infiltrerede Europa-Parlamentet

Avisen Magyar Idok har skrevet, at Soros’ organisation har infiltreret Europa-Parlamentet pĂ„ en forblĂžffende mĂ„de. Det er i den forbindelse vigtigt, at medlemmerne af Soros’ Open Society Foundation allerede havde vĂŠret til stede i Bruxelles siden 2008. I begyndelsen af indvandringsbĂžlgen 2014 blev der aktiveret adskillige lobbyister med officiel akkreditering, der gik til Parlamentet hver dag. I Ă„ret 2016 hvor 10 af 17 lobbyister var akkrediteret anslĂ„s lobbyhonorarer at vĂŠre nĂ„et op pĂ„ et sted mellem 2.250.000 og 2.500.000 euro. Kan der vĂŠre brugt penge til bestikkelse af Parlamentsmedlemmer. Jeg ved det desvĂŠrre ikke. I 2017 blev yderligere to lobbyister knyttet til holdet. De mĂždtes 50 gange med Kommissionens ledere.

Senere blev der fundet en liste over parlamentsmedlemmer i en intern database i Soros’ Open Society Foundation (OSF). Under titlen ”pĂ„lidelige allierede” kan vi lĂŠse navnene pĂ„ parlamentsmedlemmerne, deres titler og beskĂŠftigelser, deres politiske interesser, telefonnumre mv. Alt i alt viser det sig, at milliardĂŠren George Soros mĂ„ske har betalt sig til en direkte indflydelse pĂ„ 226 af de 751 medlemmer af EU-Parlamentet, men vi ved det ikke. Heller ikke avisen Magyar Idok.

Vi ved, at milliardĂŠren George Soros har haft en vis indflydelse pĂ„ 226 parlamentsmedlemmer, men vi ved ikke hvor stor indflydelsen er. PĂ„ den anden side er det ubehageligt, at en rigmand kan skabe sig ”pĂ„lidelige allierede” i et Parlament, uanset hvor stor eller lille indflydelsen er. Er der tale om begyndelsen til en mere dybgĂ„ende korruption eller hvad er der egentlig tale om?

4.9 15 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago

Magnus Eriksson, en klartseende svensker.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

SD bryter Löfvens segertĂ„g – nĂ€stan jĂ€mnstora med S
Publicerad 16 juli 2020 kl 16.37
ï»ż
INRIKES. Sverigedemokraterna vĂ€xer nu kraftigt i den svenska vĂ€ljaropinionen.
Det visar den senaste mĂ€tningen frĂ„n Sentio/Nyheter idag. SD tar röster frĂ„n Socialdemokraterna och bryter regeringspartiets dominans under coronakrisen.

Det Àr i Sentios senaste mÀtning som det skett stora förÀndringar bland svenska vÀljare.

https://www.friatider.se/sd-bryter-lofvens-segertag-nastan-jamnstora-med-s

Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
3 years ago

EU Àr Tysklands tredje försök att dominera Europa.

tilfĂŠldig
tilfĂŠldig
3 years ago

Margrethe Auken, Rina Ronja Kari og Ulla TÞrnÊs er de tre danskere, der stÄr pÄ Soros liste: https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Birger Hansen
Birger Hansen
3 years ago

Der er fejl i overskriftens ordrĂŠkkefĂžlge:Korrekt rĂŠkkefĂžlge: “EU er anti-demokratisk!”

Peter B
Peter B
3 years ago

Jeg tror faktisk, at Jens ikke ved ret meget om George. Til gengĂŠld vil Jens meget gerne gĂžre sig klog.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x