17
jul
Seneste opdatering: 18/7-20 kl. 0921
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae.

Det vil være absurd at påstå, at EU virker ud fra demokratiske principper. De 27 nationalstaters borgere, der er tilknyttet EU ved kun brøkdele af det, deres egne delegerede foretager sig. Er det en rimelig måde at arbejde på, hvis man hævder at være et demokratisk system? De 751 delegerede i EU synes at være en slags parademusikere, der dirigeret af kommissionen og den store præsidentdirigent spiller et fast og endeløst musikalt tema. ”Musikerne” bliver også godt betalt og formentlig som angivet nedenfor betalt på flere måder. Nu skal vi nok ikke give EU hele skylden. Man kan også i høj grad bebrejde dagbladene og journalisterne de manglende informationer. Det der med at ”de bider magthaverne i haserne” er en stående vittighed i nutiden. De kan jo ikke bide, fordi de mangler de tænder, som politikerne trak ud, da dagbladene kom ind i de politiske ”lønsystemer”.

Er det muligt at få et ærligt svar?

Af mangel på uafhængige dagblade, TV-aviser og journalister må vi leve med et tillukket bureaukratisk EU, hvor borgerne i EU holdes udenfor politiske afgørelser. Hvorfor får vi ikke information om de beslutninger, der vedtages i EU? Hvorfor bliver EU’s borgere aldrig spurgt om EU’s planer? Det kunne jo være interessant at vide, hvad der skal ske med nationalstaterne, når hele lovgivningsarbejdet er overført til Bruxelles. Det kunne også være interessant at få oplysninger om EU’s tanker om skattesystemet, når opkrævningen overgår til EU.

Og hvad med vores danske velfærdssystem? Mon vi får lov til at beholde det? Der er så mange ubesvarede spørgsmål og vi mangler derfor i høj grad nogle journalister, der ikke er venstre-loyale socialister med et forstyrret multikulturelt tågesyn. Det er stadig mere tvingende nødvendigt at vide, hvor demokratiet er henne?

Er det de superrige globale rigmænd, der regerer EU

Ifølge det franske blad ”Les Observateurs” har EU doneret 1,8 milliarder euro til milliardæren George Soros og hans pseudo-humanitære ngo’er. Beløbet er godkendt i EU Parlamentet med et flertal på 426 stemmer af de 751 delegeredes stemmer. Afstemningen fortæller vel blot at globalisten og milliardæren George Soros er meget populær i EU og blandt Parlamentets medlemmer. Formålet med de 1,8 milliarder euro er formentlig at støtte sejladser med større og sikre skibe over Middelhavet for at overføre såkaldte arabiske og mellemøstlige emigranter til sikkerheden på det europæiske fastland. Pengene skal formentlig også strække til George Soros’ omfattende lobbyistvirksomhed i forbindelse med påvirkning af medlemmer af EU-Parlamentet. På den anden side kan det godt være, at pengene skal være et forskud på kommende omkostninger i forbindelse med transporten af et par millioner afrikanere til Europa i forbindelse med Marrakesh aftalen som også Danmarks forhenværende statsminister tiltrådte. Ingen kan vide det! Alt synes at blive holdt hemmeligt som sædvanligt.

Hvem er George Soros?

Milliardæren George Soros er født i Europa, uddannet i England, senere bosiddende i USA, hvor han i nogle år lod sig ansætte i flere amerikanske finansielle virksomheder. Senere blev han hjulpet i gang med oprettelse af hedgefonde. Hans anden hedgefond hed ”Soros’ Fund Management” og her tjente han sine første millioner. Senere investerede han i flere hedgefonde. I 1992 stod Soros sammen med nogle storspekulanter bag valutaspekulationer mod Storbritanien, Sverige og Danmark. Det gav George Soros ca. en milliard dollars i Storbritanien, der måtte devaluere, et ukendt større beløb i Sverige, medens anslaget mod Danmark mislykkedes. I 1997 foretog Soros den samme type valutaspekulation mod Thailand og Malaysia. Det lykkedes sandsynligvis med passende fortjenester.

Hvad foretager George Soros sig i Europa

Rigmanden George Soros’ har adskillige opgaver i Europa. Dels skal han sikre passende sejladsmuligheder for hovedsagelig muslimer over Middelhavet. Han lejer formentlig en del skibe med mandskab og lader herefter ngo’er udføre det egentlige arbejde med at få folk ombord og igen fra borde på det europæiske fastland. Yderligere må han have tæt kontakt til de globale rigmandsorganisationer, der er interesserede i EU og nedbrydningen af EU’s nationalstater. Muslimer er velegnede til nedbrydning af nationalstaterne baseret på deres mandschauvinisme, deres religion og deres herrementalitet. Yderligere har Soros en tæt tilknytning til storkapitalisterne i Mellemøsten og Nordafrika og har derfor mulighed for at orientere den del af befolkningen, der har ønsker om at udvandre, om vilkårene i de enkelte europæiske lande og de historier de skal fortælle, når de søger asyl. Endelig har George Soros stor indflydelse på EU og de globale rigmandsorganisationer.

Hvorfor betale penge mod indvandring og penge til indvandring?

George Soros har brugt millioner af euro i EU, specielt til lobbyvirksomhed overfor Kommissionen. Han har været i Kommissionen mere end 20 gange for at mødes med kommissionens ledere og formentlig udover aftaler om indvandring til Europa har uddelegeret permanente lobbyister til Europa-Parlamentet og til Kommissionen. Yderligere er det lykkedes for ham at tredoble EU-Parlamentets støtte til bl.a. Soros imperiets ngo’er i EU’s budget for 2021-2027. Der blev afsat 1,8 milliarder euro i stedet for de oprindeligt planlagte 642 millioner euro.

Man må i parlamentet og kommissionen virkelig have haft noget at takke George Soros for. Måske er der tale om de mange indvandrere, som det i 2015 lykkedes ham at færge over Middelhavet til EU’s område. Hov, har EU engang hævdet, at de skulle bruge 10.000 politifolk for at standse tilstrømningen af indvandrere til Europa. Har vi hørt om disse politistyrker efterfølgende. Ikke et ord! I stedet betaler EU nu beskyttelsespenge til Erdogan for at undlade at sende indvandrere til Europa. Gad vide hvor længe det hjælper, når EU samtidig har betalt 1,8 milliarder euro til den mand, der hjælper med at færge indvandrerne over Middelhavet. Jeg ved ikke, hvad man kalder det?

George Soros’ organisation infiltrerede Europa-Parlamentet

Avisen Magyar Idok har skrevet, at Soros’ organisation har infiltreret Europa-Parlamentet på en forbløffende måde. Det er i den forbindelse vigtigt, at medlemmerne af Soros’ Open Society Foundation allerede havde været til stede i Bruxelles siden 2008. I begyndelsen af indvandringsbølgen 2014 blev der aktiveret adskillige lobbyister med officiel akkreditering, der gik til Parlamentet hver dag. I året 2016 hvor 10 af 17 lobbyister var akkrediteret anslås lobbyhonorarer at være nået op på et sted mellem 2.250.000 og 2.500.000 euro. Kan der være brugt penge til bestikkelse af Parlamentsmedlemmer. Jeg ved det desværre ikke. I 2017 blev yderligere to lobbyister knyttet til holdet. De mødtes 50 gange med Kommissionens ledere.

Senere blev der fundet en liste over parlamentsmedlemmer i en intern database i Soros’ Open Society Foundation (OSF). Under titlen ”pålidelige allierede” kan vi læse navnene på parlamentsmedlemmerne, deres titler og beskæftigelser, deres politiske interesser, telefonnumre mv. Alt i alt viser det sig, at milliardæren George Soros måske har betalt sig til en direkte indflydelse på 226 af de 751 medlemmer af EU-Parlamentet, men vi ved det ikke. Heller ikke avisen Magyar Idok.

Vi ved, at milliardæren George Soros har haft en vis indflydelse på 226 parlamentsmedlemmer, men vi ved ikke hvor stor indflydelsen er. På den anden side er det ubehageligt, at en rigmand kan skabe sig ”pålidelige allierede” i et Parlament, uanset hvor stor eller lille indflydelsen er. Er der tale om begyndelsen til en mere dybgående korruption eller hvad er der egentlig tale om?

4.9 15 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago

Magnus Eriksson, en klartseende svensker.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

SD bryter Löfvens segertåg – nästan jämnstora med S
Publicerad 16 juli 2020 kl 16.37

INRIKES. Sverigedemokraterna växer nu kraftigt i den svenska väljaropinionen.
Det visar den senaste mätningen frĂĄn Sentio/Nyheter idag. SD tar röster frĂĄn Socialdemokraterna och bryter regeringspartiets dominans under coronakrisen.

Det är i Sentios senaste mätning som det skett stora förändringar bland svenska väljare.

https://www.friatider.se/sd-bryter-lofvens-segertag-nastan-jamnstora-med-s

Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
3 years ago

EU är Tysklands tredje försök att dominera Europa.

tilfældig
tilfældig
3 years ago

Margrethe Auken, Rina Ronja Kari og Ulla Tørnæs er de tre danskere, der står på Soros liste: https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Birger Hansen
Birger Hansen
3 years ago

Der er fejl i overskriftens ordrækkefølge:Korrekt rækkefølge: “EU er anti-demokratisk!”

Peter B
Peter B
3 years ago

Jeg tror faktisk, at Jens ikke ved ret meget om George. Til gengæld vil Jens meget gerne gøre sig klog.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x