8
aug
Seneste opdatering: 11/8-20 kl. 1405
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ronneby er en gammel dansk by fra 1387 med blot 12.000 indbyggere. Ronneby Brunnspark er en 300 år gammel park og en af Sveriges smukkeste. Muslimsk massbön har intagit Brunnsparken – kvinnor förbjuds delta.

Hvad er en landsforræder?

Naturligvis er Folketingsflertallet siden 1983 landsforræderisk

Ideen må plantes, for takket været deres gerninger, vil den modnes helt af sig selv og stort set uden min hjælp. Når de første 2-300 dør af muslimsk terror i Danmark, skal den nok være selvkørende.

Deres førte politik har allerede mange dødsofre på samvittigheden, skønt ikke nær så mange, som der vil komme. Så får vi politikere at se, der vil redde røv. Jeg skrev for femten år siden, at “når dette engang går helt galt, så vil Tøger Seidenfaden give kritikere som mig skylden.”

Jeg tog kun fejl, hvad angik Tøger Seidenfaden, som gik hen og døde i utide og som en kikset vittighed. Vi skal skam have skylden for eliten og overklassens bommerter, for “ansvarlig” er kun et ord i ordbogen.

Når jeg bruger ordet om Vesteuropæiske politikere, især svenske, er det ikke som et skældsord som “din fascist,” -og det er heller ikke i affekt. Jeg bruger det i dets historiske betydning, som det var været brugt så længe der har været bystater og stater. Nemlig først og fremmest om borgere, der bistår fjendens indtrængen i staten.  Danske politikere har formidlet en delvis fjendtlig invasion af landet, det er solkeklart, klassisk landsforrædderi. Cicero skal angiveligt for 2000 år siden skal have sagt:

“A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself…. A murderer is less to fear.”

Er de da fjender, dem vore politikere har masseimporteret? Mange er selvfølgelig ikke, men alt, alt for mange er. De der røver, voldtager, overfalder, social- og skattebedrager. Islams helligskrifter har været fjendtlige mod alle andre religioner i 1400 år, og alt for mange muslimer kan ikke lægge en erobrerattitude af sig.

Disse er soleklare fjender, og dem har danske politikere importeret en gros og uden nogen tvingende grund. I Straffelovens paragraf 98-110 står der blandt andet om at hjælpe nationens fjender:

Den, som foretager en handling, der sigter til ved udenlandsk bistand, ved magtanvendelse eller ved trussel derom at bringe den danske stat eller nogen del af denne under fremmed herredømme eller at løsrive nogen del af staten, straffes med fængsel indtil på livstid.

Løsrive? Ghettoer, parallelsamfund, “særligt udsatte områder.” Allerede her er politikere siden 1983 på vej mod landsforræddereriet. De har masseimporteret en fjendtlig, politisk erobringsideologi, der går til angreb på os, der har forårsaget over ti alvorlige terrorforsøg, der via PET og meget held ikke rigtig måles i dødsofre endnu.

Islam griber altid efter den politiske magt, der er ikke noget kun “politisk islam” gør. Når muslimer er mange nok, griber de magten – altid. Om bare 30 år kan Sverige være en muslimsk stat alene af demografiske grunde. Hvis ikke det er et forræderi mod et land og et folk.

Den danske elite var i 1983 spejblank på islam. De anede intet om dem, de masseinviterede

Islam har været en eksistentiel trussel mod ikke-muslimer i 1400 år. Den har udrenset stort set alle kristne og jøder i Mellemøsten og Nordafrika, og nu formodes vi at tro på, at islam ikke går til angreb på os når vore ledere inviterer den ind ad hovedporten og betaler for dens ophold? Er islam pludselig blevet fredelig, fordi de er så venlige imod den? Det må være det, de tror, for det kan ikke være resultat af en religionspolitisk analyse. I 1983 var veluddannede i Danmark spejlblanke på islam, de anede mindre end ingenting.

Islam vil gerne have, vi glemmer historien, og det har vi næsten også gjort, hvorfor lige til et erobre. (Se Sverige.) Vi lærer til gengæld alt om nazismen, hvis terror kun varede i 13 år. Vores nærsynethed er helt ekstrem.

 Landsforræddere forråder for penge

For to generationer siden, var det en meget alvorlig ting at være landsforrædder. De fik en kugle i nakken, når Frihedsrådet havde besluttet, at de var for farlige at have gående frit. Jeg har truffet nogle af dem, der måtte udføre det tunge arbejde.

Et andet kendetegn ved landsforræddere har altid været, at de forrådte for penge. 90 ud af 100 gjorde det for penge. Lars Løkke kunne ikke lide at blive kaldt “landsforrædder,” da han underskrev Marrakesh hen over hovedet på det danske folk, men det må være fordi, han er den klassiske landsforrædder gennem 3000 år. Han gjorde, hvad han gjorde, dels for penge og dels fordi hans loyaliteter er højere end det folk, der valgte ham. Han kan protestere, men så skal han også håbe på, at det ikke er erobrere, han har masseimporteret.

Med EU’s bestikkelseslønninger har vi et stadigt nærliggende bestikkelsesmotiv. Vores toppolitikere bliver helt enkelt så styrtende rige, at de må betragtes som købt og betalte af kræfter, som ikke er det danske folk.

The Cambridge Five var ganske vist kommunister, men deres hovedmotiv var penge. De fik alle deres straf, omend den ikke var en kugle i nakken. Kim Philby døde alkoholiseret og foragtet i Moskva, foragtet selv af kommunisterne.

Kan man have et landsforræderi uden et land?

 Vores landsforræddere vil både blive foragtet af det danske folk – når følgerne er blevet alvorlige nok – og af de hundredetusinder, de har inviteret. Mirakuløst få er døde af terror endnu, i modsætning til England, Frankrig og Spanien.

Det er meget muligt, vi er i færd med at afskaffe landsforrædderbegrebet siden 1968, eftersom et flertal ved hjælp af EU er i gang med at afskaffe nationalstaterne. Kan man have landsforrædere uden lande? Et “knepigt” juridisk spørgsmål. Øvelsen vi befinder os i, hedder “opløsning af lande”, og opløsningsmidlet hedder EU og islam.

Politikerne bør nok alligevel bekymre sig

for, hvordan det store multikultieksperiment – der aldrig blev demokratisk godkendt af  befolkningen – spænder af. Det er de vel også, når de arresterer fredelige, ustraffede kritikere som mig, som var vi terrorister.

Det afslører, at de er nervøse ved deres selvskabte situation. Jo værre den udvikler sig – se Sverige – desto mere vil landsforrædderne komme i fokus.  Man ved, situationen er ret akut, når ordet “landsforræder” bliver strafbart at skrive, så lad os endelig bruge det mens vi må.

De taler ikke højt om deres inderste frygt, at hele deres multikulti-værk ramler ned over deres hoveder. Jeg gør. Hvis det falder ned og knuser dem, er det fordi de har skabt det, ikke fordi jeg skriver om dem eller islams gerninger.

Det er trøstefuldt, at de fleste landsforræddere før eller senere bliver indhentet af deres gerninger. Danske politikere har det held, at de kan tage bestik af, hvad der sker med svenske. De bør studere deres skæbne meget omhyggeligt.

“Jeg var i byen/på stranden igår, og jeg var den eneste svensker”

Jeg har længe skrevet, at når majoriteten af svenskere vågner, er det til et mareridt. Det er hvad man kan se på sociale medier i øjeblikket i form af indlæg af typen “jeg var i byen/på stranden igår, og jeg var den eneste svensker.” Der nærmer sig en lavineartet omvæltning i Sverige, der kan rive magteliten væk på ganske kort tid.

Men jeg bruger altså ordet som det har været forstået i 3000 år siden bystaterne Lagash, Nippur, Ur og Uruk. Der er det stadig præcist beskrivende for dagens situation.

4.9 14 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Axel Artke
Axel Artke
1 year ago

Hvad skal der til, for at danskerne har fået nok? 200-300 døde danskere som følge af islamiske bomber? Erklæringer á la Christiania om, at Vollsmose er en islamisk stat? Muslimske domsmænd til at dømme danskere? Sprængninger af historiske mindesmærker? Tre flere Marakech-erklæringer? For mig er det fuldt tilstrækkeligt, hvad vi allerede oplever. Tilstrækkeligt til, at der skal rejses et massivt krav om repatriering – konventioner eller ikke konventioner. Det er “Danmark i tusind år”, der står på spil. Det er simpelt nødværge, som ingen konvention frakender et land retten til at bruge.

Last edited 1 year ago by Axel Artke
peerpede
peerpede
1 year ago

God beskrivelse af lejet, det rigtigt store problem er jo at en massiv majoritet af vælgerne stemmer på fjolserne i valg efter valg; man ligger som man reder.

Frankly Frank
Frankly Frank
1 year ago

Stefan Löfven ser ud til at være nervøs: https://www.friatider.se/lofven-vill-forbjuda-rasistiska-organisationer
Det er interessante tider vi lever i, og for en del bliver de nok også ubehagelige.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Polisen i Rinkeby kan få poliseskort till och från jobbet
https://sverigesradio.se/artikel/7528652

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

En løsning som Sverige endnu ikke har testet, men som effektivt stopper alt vold og terror, løsningen hedder hjemsendelse og det til 100%, af alt islam relateret virksomhed.

https://www.youtube.com/watch?v=Ak7zFMUfnlQ

Santor
Santor
1 year ago

Fuldstændig rigtigt. Jeg håber også at virkeligheden en dag går op for Danskerne og stiller de skyldige til ansvar.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Mon ikke bare Morten Messerschmidt skulle stikke piben et andet sted hen? Muligvis er hun et blålys,men han er selv en vindbæjtel,som ikke tog afstand til nEUropa,selv da han sad med den store lønningspose i Bryssel.
Indtil videre har vi kun kendt til P Vermund fra galeanstaltens talerstol. Men det lover da lidt bedre end M.M.’s bedreifter.
Hvor mange flere fremmede er det nu vi fik til Danmark under Dansk Fjolsepartis støtte til Fup Rasmussen?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det svenske folk kan nu selv for åben skærm følge deres egen undergang, hver dag uden undtagelse nye meldinger om mellemøstligt knivstikkeri og påsatte ildebrænde, gamle svenske historiske bygninger nedbrændes nu et efter et, borgerkrigen er begyndt, en ensidig islamisk affære, udslettelse af svensk kultur, regulær nedslagtning af det svenske folk!

Straffen for landsforræderi kender vi alle, klogest at være med og ikke imod folket, selv om vores folkevalgte lige så samvittighedsløse og følelseskolde, uanset kun tilbage at forhindre at ikke også Danmark falder i muhammedanernes hænder!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Danskerne er ikke et revolutionært folkefærd! Den gamle vittighed at revolutionen er aflyst pga. regnvejr, passer sådan set udmærket! Derfor tror jeg ikke helt på det. Jeg tror at de rædsler Sverige skal igennem vil få vores politikere til at tænke sig om to gange, måske vil Pernille Vermund komme igennem med en §42 folkeafstemning og politikerne vil få en huskekage, de sent glemmer. Vi skal huske på at danskerne flere gange har stemt mod politikerne i EU spørgsmål, så hvis bare en folkeafstemning kunne stables på benene så er jeg egentligt rimelig optimistisk! Det med at drage paralleller til… Read more »

der Adler
der Adler
1 year ago

Fra Den Store Hukommelse: ”Vejen til etnisk ligestilling hedder ikke færre indvandrere, men flere. Kun når de danske indvandrere opnår en kritisk masse, vil de blive taget seriøst. Til indvandrene er mit budskab: få flere børn.” (Tanveer Sharif, tidl.radikalt hovedbestyrelsesmedlem, Politiken 15.3.2001, med følgende overskrift på sit indlæg: ”Til Danmarks indvandrere. Forplant jer!”). ”Vi har det danske samfund, som vi kender det, men nu er vi muslimer kommet, og vi bliver rigtig mange.” (Tanveer Sharif, tidl. Radikalt hovedbestyrelsesmedlem, BT, 23.5.2001). “Når vores børn bliver hellige krigere, er det fordi, det danske samfund ikke giver os penge nok.” (Musse Sheik, somalisk… Read more »