23
aug
Seneste opdatering: 24/8-20 kl. 0802
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenskfödda lämnar Göteborg – för 17:e året i rad

Vi bør støtte Rasmus Paludan

af Realisten

Staten kan ikke skyde Paludan ved højlys dag – så den prøver alt andet

En af mine tilbagevendende pointer er at os på den patriotiske højrefløj bør blive bedre til at samarbejde som gruppe.

Et mere overordnet strategisk samarbejde vil komme os meget til gode eftersom der er mange der har sympati for vores sag. Næsten een million danskere har trods alt på et eller andet tidspunkt stemt på et nationalt parti. Hvis bare een procent af dem forenede sig i en samlet strategisk gruppe ville vi udgøre 10 000 mand. – Tænk bare på hvad ti tusinde mennesker kunne udrette hvis de var dedikeret til det samme mål, og fulgte samme strategi?

Nuvel, fremtidstanker har jeg altid rigeligt af, og på et tidspunkt bliver de til mere end bare tanker. I mellemtiden bør vi dog gøre det vi kan; nemlig støtte sagen online, blandt venner, med stemmesedlen – og med de midler vi ellers har til rådighed.

Det er i den forbindelse jeg gerne vil henlede jeres opmærksomhed på Rasmus Paludan og Stram Kurs. Enhver der har fulgt med i medierne ved at Paludan og hans parti har fået med den helt store grovfil af systemet. De kan ikke skyde ham ved højlys dag – så de prøver alt andet.

Først så vi at partiet blev anklaget for at ”snyde” med vælgererklæringer – selvom et parti selvfølgelig ikke kan styre hvis nogle blandt deres tusindvis af vælgere fusker med emailadresserne. – Hvis det var Veganerpartiet var de nok blevet tilgivet af medierne; men ikke når det er Stram Kurs, selvfølgelig.

Dernæst så vi at Paludan blev idømt bødestraf og fængsel i tre måneder for den ellers ikke-tidssvarende ”racisme”-paragraf – og guhjælpeme om systemet nu ikke også vil fratage ham muligheden for at føre advokat-praksis og dermed tage levebrødet fra ham. Det er jo fuldstændig sindssygt, og jeg græmmer mig over at systemet – og de mennesker der varetager det, samt de journalister der nægter at kritisere det – behandler en landsmand så groft. Hans eneste forbrydelse består i at ytre sig mindre flatterende. Vi taler om ord her. Intet andet end ord.

Jeg vil altid være forkæmper for at vi på den patriotiske højrefløj støtter dem der stikker snuden frem og risikerer skindet. Jeg har igennem tiden støttet både Uriasposten, Snaphanen og Paludan økonomisk, og jeg fortryder ingen af de bidrag. Hvis blot een procent af os vælger at støtte kan det gøre en kæmpe forskel.

Der kan sikkert siges mange ting om Paludan, men ingen kan benægte at han har risikeret både ry, helbred og nu også levebrød for sagen. På samme måde vil jeg altid mene at hans parti har en mere fuldkommen strategi imod befolkningsudskiftningen end f.eks. Nye Borgerlige eller DF (som jo begge desværre ikke anerkender at fænomenet finder sted).

Derfor går der en opfordring fra mig til at støtte Rasmus Paludan økonomisk. Retten i Næstved har nu idømt ham en bødestraf på 30 000 kroner for at ”æreskrænke” en somalisk kvinde (findes der virkelig en paragraf for det?). Sammen med sagsomkostningerne bliver det efterhånden en dyr affære, og enhver kan jo gå ned med nakken såfremt de ikke får den nødvendige støtte.

Paludans økonomiske problemer og link til donationer findes via linket forneden. Jeg ved at der blandt denne blogs læsere findes blandede holdninger til Paludan og Stram Kurs, og nogen vil nok foretrække at støtte andre initiativer i stedet – som f.eks. Uriasposten, Snaphanen, Nye Borgerlige osv. Min opfordring går dog denne gang til Paludan eftersom systemet og dets lakajer har kørt de helt store kanoner frem imod ham. Lad os vise lidt storsind og sammenhold blandt patrioter, og sende ham en donation: Paludan går tiggergang: Nødvendigt

/Skrevet af Realisten

Paludan og Park fik demonstrationstilladelse i Malmø

Hvilket undrer mig ikke så lidt, for politiet ved udmærket at når de ædle, vilde arabere truer med at brænde landet ned, så mener de det helt bogstaveligt. Paludan kan starte en svensk krig 15 år inden den ellers ville være brudt ud.

Vil det overmatchede politi i virkeligheden råbe politikerne op ved at tillade Paludan at sætte en tændstik til en krudttønde?Upplopp och mordbränder planeras vid koranbränning: ”Ska brinna i flera städer”

Friedhelmstorget ligger lige syd for det centrale Malmø. Beboerne er bekymrede, det kan de roligt være.
Invånare oroliga för koranbränning. Hele Sverige bør holde vejret den 28 august. Bryder Helvede løs, vil det ikke være Paludans skyld, det vil være fire årtiers svenske politikere. Hundens ejer er stadig ansvarlig for, om den bider.

3.9 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Steensen
Hans Steensen
2 years ago

Det vi mangler på den nationalkonservative front, er en TVstation. Det må kunne lade sig gøre, der er et hav af små stationer lokalt forankrede, selv pinsekirken i Danmark har deres egen tvstation, KKR. Hvorfor så ikke os?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Er det blot mig, der ikke kan se linket til indsamling til Rasmus? Jeg har tidligere doneret, men det kan jeg heller ikke genfinde. Det var noget med, at han havde fundet en udvej for ikke at blive indkomstbeskattet af pengene.

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
2 years ago

Jeg har ikke kunnet finde noget link til hans indsamling?