30
aug
Seneste opdatering: 30/8-20 kl. 2045
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dan Park: Provoceras man av yttrandefrihet kan man flytta till Mellanöstern

Se også INTERVJU: Paludan om att vara ’ett allvarligt hot mot Sveriges säkerhet’ – ”Polisen och regeringen är rädda för att bli avslöjade” og NILS LITTORIN: Yttrandefriheten gäller även bokbrännare.

Sverige ser ned i en afgrund, men MSM taler kun om overfladiske symptomer

Stram Kurs lover iøvrigt snart at brænde en koran i Rosengård igen, og det lader til, at det er folk hvis ord man kan stole på. Det overbelastede dhimmipoliti i Malmø kommer til at blive endnu mere overbelastet.

I Ronneby i Blekinge har der også været nybyggerterror. I nat  blev der sat ild til en skole i Malmøforuden flere andre brande. Dette kan sagtens sprede sig til hele landet, det er den krudttønde svenske politikergenier har sat landet på, og det er selvfølgelig det mareridt alle tænkende svenskere har, men som ingen tør blot nævne. Månedlange opstande i dusinvis af svenske byer. Godt en million muslimer kan i princippet lave landet om til kaos i al evighed.

Paludan utlovar ny manifestation i Rosengård.  “Skånes polis är shariapolis”

Det visade bara att jag hade rätt. Utan att jag behövde vara i Sverige hade jag rätt i att om man bränner en Koran eller försöker kränka islam i Sverige då kommer väldigt många muslimer göra det som de är bäst på. Inte alla muslimer men många. Det är uppror och att rasera platser.

 Danska polisen skulle aldrig acceptera det där. Svenska polisen är så mesig. De poliser som kom från Stockholm som skulle hjälpa på lördagen där tänkte jag, okej, det är poliser som verkligen kan kravaller och kan gå fram och gripa bråkmakare. Men nej, nej. Det var poliser som är specialistutbildade i att prata med folk. Det är hur dumt som helst. Samhällsnytt

To gadegøglere mod en fallerende magtelite. Är svensken dömd till undergång?

Den svenske elite er på vej ned ad brædtet, og et par puf fra Paludan vil kun sørge for, de havner i grøften lidt hurtigere end de ellers ville. Sverige vil om et par årtier ligne Libanon på den måde, at selv når der ikke er borgerkrig, vil der aldrig være aktiv fred længere. Dette er den svenske, politiske bedrift, og Rasmus Paludan er bare kommet ind fra kulissen og har kastet projektørlys på katastrofen.

At Sverige tillader sin egen Grundlov at blive kørt over af islamiske dogmer og tabuer, viser blot at de godt ved, hvad der er på spil. I strømmen af ord, der bruges om Paludan og Park, er det usagte det vigtigste: To gadegøglere mod en fallerende magtelite og med Sveriges fremtidige skæbne som indsats. Den er muligvis allerede beseglet. Præsten Helena Edlund skrev i går:

“I mina dystraste stunder anar jag att svensken faktiskt är dömd till undergång, helt enkelt eftersom vi tycks sakna varje uns av självbevarelsedrift och försvarsförmåga.”

Til krænkefest i Oslo

Documents reporter Rebecca Mistereggen var på innsiden av politisperringene under Sians demonstrasjon i Oslo lørdag. Se hennes reportasje under:

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Arne
Knud Arne
1 year ago

“Provokeres man af ytringsfriheden kan man flytte til Mellemøsten”

Kloge ord, men gør “man” det mon?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Han bør tildeles H. C. Ørstedsværket til monument over hans nutidige værker. Han er en højst usædvanlig kunstner,som vi ikke har set mage til siden Wilhelm Freddie.