11
sep
Seneste opdatering: 14/9-20 kl. 1151
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Ny koranbrand i Rosengård. Fredelige happenings hensætter “samfundsbyggerne” i panik

Lige i tide til fredagsbønnen sætter Stram Kurs endnu en tændstik til det svenske, utopistiske “samfundsbyggeri,” der blev påtvunget Sverige som et diktat. Etablissementet ved godt, at deres krudttønde kan være omdannet til en bombe under dem selv, så de havde sat Säpo ind for at finde danskerne og stoppe dem. De havde skiftet bil og var kørt hjem over Malmø, mens svensk politi har kaldt 1000 betjente ind fra hele landet til islams kommende magtdemonstration.

Sverige har fået sin Muhammedkrise. “Haha vilka pajasar!”

Sverige har endelig fået sin Muhammedkrise, og vi husker jo meget godt hvordan politikere og journalister stillede sig på islams side under den danske. De gør alt det forkert, de overhovedet kan. Svenske “politikere” er ude af stand til at hamle op med islam, som er ren, professionel politik. Alt i islam er politik, det kommer ind med modermælken. Skandinaviske højtillidsmennesker er uegnede til verdens mest gennempolitiserede “religion.” Islam i Norden er en ræv, der har fået nøglen til hønsegården, men Paludan har luret ræven.

Befolkningen kørt over af multikulti-politikere i 45 år

 Uanset hvor slem denne bliver, kan man godt love dem, at Sveriges Muhammekriser vil være evige. Det kommer der ud af at køre hen over folket og den sunde fornuft med en damptromle i 45 år.

Alt muligt brænder i Sverige hver dag uden at Säpo indkobles, men en koran er en bombe under magtapparatet og hele dets prestige og privillegium. Så må Säpo ud og prøve at redde dres røv, men Paludans folk legede kispus med dem. Löfven har antagelig ringet til Google igen, for You Tube sletter videoerne.

Paludan har fået myndigheder og politikere til at danse strip- tease for hele verden, og se overalt de svenske kommentarer hvor de godter sig:

“Haha vilka pajasar! Kyrkor, skolor, hus, idrottshallar, bilar etc kan brinna men en jävla koran ska man koppla in Säpo för. Well good luck losers”

skriver Katerina Janousch

I morse brann Koranen i Rosengård – igen. Enligt Paludan ska demonstrationsdagen kallas D-dagen med anspelning på allierades angrepp mot Nazityskland eftersom det är flera aktioner inplanerade under dagen. Han poängterar för Samhällsnytt att de vill visa att yttrandefriheten är grundlagsskyddad och står över vad polis och enskilda politiker tycker.I samband med demonstrationen i Rosengård idag omringades de danska politikerna av araber som skrek, ”de bränner koranen” och började ta foton. Koranen brinner i Rosengård igen – aktivisternas bil sönderslagen.

Se PATRIK ENGELLAU: På vilken sida står polisen?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] More Koran burning in Sweden. Videos are being pulled from YT but one never knows where they may appear if they do. This one is […]