23
sep
Seneste opdatering: 24/9-20 kl. 1015
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Samuel Johnson is reported to have said, “Sir, a woman’s preaching is like a dog’s walking on his hind legs. It is not done well; but you are surprised to find it done at all.” Something similar might be said about this TV editorial from German state TV — it’s a fairly run-of-the-mill critique of Ursula von der Leyen and the European Commission, but what’s amazing is that it aired on ARD, of all places. GoV.

Berlin: 210 gruppevoldtægter på fire måneder

Politikerne har sluppet barbariet løs på Europas kvinder

Av: Hans Rustad

For indtil ganske få år siden var gruppevoldtægter noget sjældent. Noget oprørende, noget som gjorde indtryk. Nu rapporteres der om 210 gruppevoldtægter på fire måneder, fra marts til juli. Bare i Berlin.

Sig ikke, at det ikke gør indtryk. Sig ikke, at du ikke justerer din opførsel som kvinde eller barn. Men siger du det til dem som ikke opfatter hvad der som sker med byene i Vest-Europa? Advarer du dem? Eller tier du af hensyn til forbryderne? For du ved at det er dem du hjælper med din skam?

Der er jo ingen som beskytter dem

Hvad tror du er fremtiden for disse piger? 50 af ofrene i Berlin er børn og teenagere op til 16 år, og ud af de 50 er 16 af dem under 14 år.

Det er råheden og brutaliteten som slår en: Kvinder/unge piger er bytte som man kan røve på gaden og gøre hvad man vil med. Der er jo ingen som beskytter dem.

En 33-årig formodet gerningsmand, Wisam BB, er tiltalt for fire særdeles grove voldtægter, ifølge Der Spiegel, og hans ofre er så traumatiserede af det, han er tiltalt for at have gjort mod dem, at han må føres ind i et andet lokale, når de skal vidne.

I to sager er det to unge kvinder på 19 og 21 år, som med en måneds mellemrum af hinanden er blevet passet op af den 33-årige og hans venner om natten, mens de var på vej hjem, og med vold blevet tvunget ind i hans varevogn og voldtaget af flere personer.

»Særdeles ydmygende voldtægter«

I to andre sager står den 33-årige anklaget for at voldtaget to kvinder i sin lejlighed i 2018 og 2019. Det yngste af ofrene var 14 år, skriver Der Spiegel.

Voldtægtssagen understreger den uhyggelige virkelighed i Berlin, hvor 210 »særdeles ydmygende voldtægter« eller gruppevoldtægter er blevet anmeldt på bare fire måneder – fra marts til juli i år – ifølge Der Spiegel.

Når mænd opfører sig sådan er det fordi det ikke får konsekvenser. Ikke konsekvenser som afføder respek. Tyske domstole og tyske fængsler skaber ingen frygt. Fordi afskrækkelse ikke er formålet med tysk straffepleje. Man har forladt det fordi det var uciviliseret. Når barbariet igen melder sin ankomst står man forsvarsløs.

Hvor er feministene? Hvor er mændene?

Midt om natten i januar passede den 33-årige mand, hans lillebror og en tredje endnu ukendt gerningsmand ifølge Der Spiegel en 19-årig kvinde op på gaden i Berlin. De tog kvælertag på hende og hev hende ind i varevognen, hvor to mænd voldtog hende.

Derefter tog de hende med til en lejlighed, hvor de voldtog hende igen. Hvis ikke hun makkede ret, truede de med at hente yderligere seks mænd til at hjælpe dem. I alt misbrugte de hende i fire timer, inden de kørte hende til Charlottenburg-kvarteret i Berlin og efterlod hende der.

Mindre end en måned senere hev den 33-årige og tre ukendte gerningsmænd igen en ny kvinde ind i deres varevogn, hvor de voldtog hende på skift, mens hun blev udsat for kvælningsforsøg, skriver Der Spiegel.

Retsdokumenter beskriver, hvordan kvinden efterfølgende havde så alvorligt åndedrætsbesvær, at hun frygtede at dø af det.

Ifølge Der Spiegel er den 19-årige kvinde, som blev voldtaget i januar, nu så traumatiseret, at hun ikke kan sove om natten og lider af angst. Da hun skulle vidne i retten, foregik det over en videoforbindelse, mens de tiltalte mænd blev ført ind i et andet lokale.

Wisam BB er også tiltalt for at have begået yderligere to voldtægter i sin lejlighed i 2018 og 2019 af en pige, som den første gang kun var 14 år gammel.

Indtil videre ofrer Vesteuropa sine kvinder

Denne råhed udfolder sig i Sverige hver eneste dag. Den har allerede nået et niveau hvor den overvælder retsapparatet fordi politikerne nægter at tage ansvar.

Skal disse mænd standses må det enten være ved udvisning, eller forvaring på ubestemt tid, eller endog mere drastiske midler.

Før eller siden vil disse løsninger melde sig. Indtil videre ofrer vesteuropæiske lande sine kvinder.

Spiegel: Männer sollen Frauen in Auto gezogen und vergewaltigt haben.

Islam trumfer genus

Igår blev en 12-årig pige voldtaget på gaden i Stockholm: 12-årig flicka utsatt för grov våldtäkt i ’utsatt’ område.I Sverige anmeldes 2440 voldtægter mod børn under 15 år.

Danske medier har set artiklen: Ækel voldtægtssag ryster tyskerne: Unge kvinder blev hevet ind i varevogn midt om natten, men feministlandet ser den anden vej. Islam trumfer genus og Simone de Beauvoir, Margaret Atwood, Alice Walker og Naomi Wolf. En videnskabelig forklaring på denne gåde i feminismens ræsonnement foreligger ikke.

På dansk ved Snaphanen

4.3 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
3 years ago

Jow Jow, men da sofie whatever var praktikant var der en der tale uartigt til hende. Det må naturligvis stoppe.

Ps. Jeg håber at sarkasmen er klar og tydelig!

James
James
3 years ago
Reply to  Santor

Det blev sådan i Tyskland, at efter hvert et overgreb på en tysk kvinde, fandt man næste morgen adskillige døde muslimske ungersvende i grøfter udenfor byen.

De var blevet kvalt i deres egne afskårne testikler!

Hans S
Hans S
3 years ago

Det er sjovt at se, hvilke kommentarer, der kommer når de venstreekstreme ikke blander sig.

James
James
3 years ago

Det lyder rigtig ulækkert! Er der virkelig ingen, der slår igen?

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  James

Ikke mig bekendt. Men, jeg er ikke 100% orienteret om hvem der står bag/hvad der er bag alle dødsfald mellem mulige gerningsmænd i Tyskland. Der er nok et vist antal døde rubriceret som døde under bandeopgør, der muligvis er begået af personer udefra. Men det er nok få.
Nogle har advaret så meget om hvordan virkeligheden er, at nogle andre er blevet meget forsigtige. Corona hjælper i den forbindelse en del…
Men alt for mange er, efter min vurdering, stadig så naive at tallene for sådanne forbrydelser blot vil stige i fremtiden.
Det er et helvede derude.

James
James
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Kan da kun forestille mig, at det, der skal til er, at indfødte tyskere “hygger” sig lidt med unge muslimske kvinder. Øje for øje, tand for tand!