24
sep
Seneste opdatering: 24/9-20 kl. 1754
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gl. Vagt,  september 2020 © Snaphanen.dk

 Intet er bedre for Danmark end spildte stemmer på tossepartier

Det vrimler med partier på venstrefløjen. En del opstår ved celledeling, som f.eks. De Frie Grønne, der har skilt sig ud fra Alternativet, som så vidt jeg mindes er en afspaltning fra De radikale. Hertil kommer SF og Enhedslisten. Og lad os ikke glemme Kristeligt Folkeparti. Så kan vi diskutere, hvor man skal placere Socialdemokratiet, som også mener, at danskerne bærer et ansvar for de miserable forhold i Arabien og Afrika. Alle disse partier (med delvis undtagelse af S) har det tilfælles, at de vil have mangfoldighed og er flove over, at Danmark mestendels er beboet af danskere.

Nu har en person ved navn Petar Socevic (tidl. Radikal og Alternativ) stiftet atter et parti ved navn ”Partiet Danmark for alle”. Han må åbenbart mene, at der stadig er stemmer at høste, efter at De radikale og Enhedslisten har opsuget det muslimske segment, og mens SF stadig har godt tag i skolelærerne og biskopperne. Socialdemokratiet holder fortsat skansen blandt de offentligt ansatte, der ser staten som deres mor.

Socevic kan måske prøve at slå sig op som grøn, men her får han konkurrence af næsten alle Folketingets partier, der kappes om at være så grønne, at de snart bliver selvlysende. Han kan også forsøge sig med ”anti-racisme”, men denne niche er rigeligt udfyldt af Bla-bla Sørensen.

Jeg spår hr. Socevic en krank politisk skæbne, men bliv endelig ved. Intet kunne være bedre for Danmark end spildte stemmer på tossepartier.

4.9 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Fantastisk foto.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Ok “Danmark for alle” får nok ikke samlet underskrifter nok, selvom man skal passe på med at spå! Men De Frie Grønne” “ Islamisk stats parti i Danmark”, kunne godt få underskrifter nok og med så mange ektremistiske muslimer, vi efterhånden har givet dansk indfødsret og alle de børn af muslimske forældre, som i dag optræder som danskere, kunne de såmænd godt gå hen og blive valgt ind! Partiet støvsuger bevist venstrefløjsvælgere – muslimer, homoseksuelle og feminister, en virkelig skøn blanding. Det bliver først morsomt når feministerne får trukket en sort sæk hen over hovedet, bliver sat ned på bagerste… Read more »

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg har en mistanke om at de i de frie grønne alle har forskellige meninger om hvad det grønne står for. Grøn er islams “farve”

For uffe elbæk er de friske ærte til morgenmad og eller lalle derudad.
For muslimerne er det for at få etableret en platform i Det Danske Folketing!