8
okt
Seneste opdatering: 8/10-20 kl. 1806
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

De Radikale mener, verden er god, dog ikke så god som dem

Jeg har ikke set DRs TV Avis i årevis, men det anede mig, at Morten Østergaard der gled i et damelår, var lige aftenen hvor jeg skulle se det igen. Danske journalister, selv de Radikale, elsker sådan nogle sager. De flokkes om den som 13-årige poptøser om et idols hotel. Breaking, breaking, SE & HØR rykker ud.

DR anvendte hele 34 minutter og 40 sekunder af sendetiden i TV-avisen d. kl. 18.30 ud af en varighed på 35:20. En verdenskrise rasede i Emil Holms Kanal 20, 2300 København, og alligevel var der ingen analyse eller kritik i TV-avisen.

På P1 smeltede DR og de Radikale helt sammen i et vammelt interview med en tårevædet Jens Rohde, og det er måske her, DRs problem ligger med distance til denne blå stue for 44-årige og incestuøse strip tease. Det er DR’s egen forestillingsverden, der nedsmelter. Derfor får vi ingen analyse.

Mit første indtryk af sagen, var af komik, men det var Aia Fog der fik mig til at forstå, hvorfor de Radikale giver en den ubehagelige fornemmelse det er,  at være regeret af lattervækkende personer. Hun skrev. Det er “krænkelsesbarrieren.”

Guderne skal vide, at det ikke er på grund af særlig veneration for Morten Østergaard, men det er helt ude i hampen, at han skal trække sig fra posten som leder for de Radikale, fordi han tog Lotte Rod på låret for 10 år siden. Morten Østergaard kastrerer ikke bare sig selv, men sætter også krænkelsesbarrieren absurd lavt med denne selvpåførte straf, der slet ikke står mål med den tort, Lotte Rod har lidt.

Var det hele et regisseret kup camoufleret som sædvanlig Radikal dydighed?

Det er ikke rart af have dekadente og latterlige ledere. Og så var det kun en uge siden Morten Østergaard havde moraliseret over Pia Kjærsgaards viden om “sexisme,” og den tidligere BT journalist Journalist Lars Fogt antyder at det ikke er den eneste sexchikansesag Morten Østergaard har været involveret i.

Nu er der nye figurer parat i Danmarks mest skadelige parti, “mød dine nye farisæer, den samme som den gamle” for at parafrasere Pete Townsend og The Whos Won’t Get Fooled Again.

Kommer en 35  årig akademiker som Lotte Rod til at afsætte formanden ved en fejltagelse?

Hun er ingen nybegynder, hun har været der siden Radikal Ungdom. Hvis de Radikale ikke er så gode, som de selv synes, kan man få den lumske mistanke at hele showet var iscenesat af Sofie Carsten Nilsen, Lotte Rod, Zenia Stampe og  Samira Nawa for et ekspedere Morten Østergaard og Martin Lidegaard ud af den interne magtkamp. Lotte Rod siger, at det Ikke var min mening at Østergaard skulle gå, men hvis det er sandt, havde hun vel holdt sin mund.

Var det hele et teaterregisseret kup? Det et ikke troværdigt at en 35  årig akademiker som Lotte Rod kommer og en gammel rotte som Sofie Carsten Nielsen kommer til at afsætte formanden ved en fejltagelse med en måned gammel viden om ti år gamle Radikale lår.

Måske er politik slet ikke noget for så gode mennesker?

Meget skrives i dag se f.eks. Radikal formand i Kolding mener, at Lotte Rod burde have vidst, at krænkelsessag kunne koste Østergaards post.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Steen Raaschou fra snaphanen har den 8-10 en lidt spydig kommentar til forløbet, lidt mere spydig end den, jeg kan præstere. Men hans slutbemærkning rammer også min opfattelse særdeles fint, se her: […]