8
okt
Seneste opdatering: 9/10-20 kl. 0708
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alene i verden, oktober 2020 © Snaphanen.dk

Her mindre end en måned før det amerikanske præsidentvalg falder Trumps opbakning som en sten. Ifølge Rasmussen Daily Presidential Tracking bifalder blot 44 pct. af de “sandsynlige vælgere” præsidentens embedsførelse, mens 54 pct. ikke gør.

Ser man på dem, der udtrykker stærk støtte eller stærk afstand til Trump, står det 34 pct. mod 49 pct. i præsidentens disfavør. Det giver ham en rating på minus 15. For få uger siden var det minus 1.

Demokraterne modtager enorme summer fra storkapitalen i Wall Street og fra Big Tech-monopolerne i Californien, og det er nemt at se hvorfor. De nærer forkærlighed for det kinesiske kommunist-regime, med hvem de regner med at kunne indgå lukrative aftaler. Samtidig vil arbejdspladserne atter fosse ud af USA, som de gjorde, før Trump kom til.

Som en kvindelig Trump-vælger sagde for nogle dage siden, vil en demokratisk sejr omdanne USA til et tredjeverdens-land i løbet af 5-10 år.

Det er svært at modsige hende.

Update

Måske taber Trump ikke alligevel

Jeg har lige hørt den tidligere republikanske præsidentkandidat, Newt Gingrich, kommentere de seneste meningsmålinger. Han påpeger, at Hillary Clinton før præsidentvalget i 2016 stod lige så godt i målingerne, som Biden gør i dag. Og hun vandt som bekendt ikke. Jeg er ikke overbevist, men der skulle være en chance for at undgå Vestens undergang.

Is Trump REALLY losing in the polls? Salena Zito explains what pollsters are still getting wrong

Se også Srdja Trifkovic. Does America have a Future? Serberen Trifković bor i USA og har skrevet talrige bøger blandt andet om islams erobring af Balkan.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Nu er Rasmussen normalt dem der kommer tættest på så der er grund til at være lidt nervøs men jeg TROR på at de Amerikanske vælgere vil Amerika det bedste så det er bare at vente og se

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago

Meningsmålingerne er vel ligeså brugbare som muslimers egen fortælling om islam.