11
okt
Seneste opdatering: 11/10-20 kl. 2227
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opløsningen af nationen Sverige forløber henover adskillige årtier, derfor bemærker mennesker den også på vidt forskellige tidspunkter

Tjärna Ängar er ghettoen i Borlänge, som nu er blevet ubeboelig af ‘mångfald’ for udvekslingsstuderende, der ellers selv er ret mangfoldige. Hvad der foregår i svensk politik i disse år, er både trivielt, forudsigeligt og forstemmende.

Det er abekastning, røvredning og ansvarsforflygtigelse for en 45 årig massiv ødelæggelse af landet. For hver måned der går, stiger regningen til de ansvarlige for det. Det er teater, og det er dårligt teater. Der er kun ét spændingmoment i stykket: Bliver de politikere draget til ansvar eller ej? At skade et land permanent må have en vis pris, ville de fleste mene.

Det er ikke de rigtige mennesker, der tiltrækkes af politik.

Opløsningen af nationen Sverige forløber henover adskillige årtier, derfor bemærker mennesker den også på vidt forskellige tidspunkter. Nogle er meget sene, nogle har slet ikke råd til at indrømme, at det virkelig foregår.

“Vi så det ikke komme” – undskyld mig, jeg så det komme for tyve år siden. Selvfølgelig så de der ikke er helt debile det, de var blot for små, feje og ansvarløse til at ville røre ved det, og ikke nogk med det. De der advarede for ti og tyve år siden kaldte de tilmed “brune nazister.” Hykleriet er  Østergaardsk.

Hvad dette handler om, et at nå at blive pensioneret inden man får ansvaret for en alt for stor katastrofe, alt for mange døde og voldtagne. Det er – ligesom i tilfældet med de Radikale lår- ikke de rigtige mennesker, der tiltrækkes af politik. Fremragende analyse af Henrik Jonsson.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=KyYzyLKcAKI

De udvekslingsstudenter der havner i ghettoen i Borlänge fik opleve et Sverige i frit fald, på vej af helvede til, det positive de Studenter der ikke følger Sverige ned og ud over afgrunden.

Hvilket barn, hvilket lille monster kommer ud efterfølgende af en sådan uddannelse, en globalist uden moral uden etik, en dåreragtig lille godhedsapostle der i “godhed” vil fornægte sit eget folk, i bytte for islamisk “mångfald”, i ondskab gå ind for etnisk udrensning.

Hvem i sin sunde fornuft sender sit barn til Sverige som udvekslingsstudent ?