17
okt
Seneste opdatering: 17/10-20 kl. 1104
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der var ikke millioner i Kina for de korrupte Bidens, men milliarder”

[CCP er det kinesiske kommunistparti] Burisma var kun et mindre sideshow. Hunter Biden er et sideshow. Dette handler om de korrupte brødre Joe Biden og James Biden og deres langvarige forbindelser med det kinesiske kommunistparti. Bannon ved en masse om Kina blandt andet hvordan de køber fremmede statsledere – ved at gå gennem et ubetydeligt familiemedlem, kvinder, honeytraps m.m.. Bidens kommentar til CBN her til aften var kun en sur vrissen på fem sekunder. Hverken Biden, hans kampagne eller hans advokater har nogen kommentarer til det fremkomne.

USA s valgkamp bliver vildere og vildere, og der er tusinder af filer i Hunter Bidens laptop endnu, og to en halv uge til at lade dem sive.  Amerikansk politik er syg, og hvis nogen stadig tvivler på, hvem der er de sygeste, så kan man godt love, at det vil vi alle opdage.

Hvad Trump skal gøre nu iden valget, er at gå efter Facebook og Twitters strube, ellers kan han tabe, selvom jeg tror mindre på det end før. 90 procent af MSM er ejet af Biden-globalister og skriver politisk luderjournalistik, sociale medier er helt centrale for Trump. For det kinesiske kommunistparti er sociale medier de allervigtigste i deres undertrykkelse, og Facebook og Twitter er ligeglade med en venlig henstilling.

Danske journalister synes besluttede på at lade deres ære gå ned med DMC og Joe Biden.

Måske ikke i valgkampen men i al fald snart efter, for dette vil bringe Biden til fald i løbet af den kommende uge, når MSM ikke længere kan holde til at holde undertrykke historien. Danske journalister synes fast besluttede på at lade deres ære gå ned med DMC og Joe Biden. Berlingske mener dette i dag: Trump & co. søsætter vild sværtekampagne mod Joe Biden og hans søn.

 New York Post ejes af Rupert Murdoch, og man kan regne med, at hans jurister har godkendt laptop historierne. Biden kunne anlægge sag, men selv hans kampagne påstår ikke at de emails ikke er ægte. Danske journalister forsømmer og fortegner dette store drama, mens de synes at danskere ska fylde hovederne med sexisme, klima, corona og så lidt mere sexisme og corona. I Paris var der endnu et ritualmord begået af de politikerne masseinviterede fascister på skolelæreren Samuel Paty, 47.

Er vi virkelig infantile, agitatoriske og provinsielle? Hør P 1 i en time, og du ved, at svaret er “ja.”

Se også Bidens meterstore teleprompter på et offentligt møde i Michigan, hvor han bliver buhet ud af bilhorn. Trump holdt  kæmperallies i Georgia og Florida.) Hør også Bannons War Room: Pandemic Ep 441. –  Seneste NY Post: Text messages show raw and intimate exchange between Joe and Hunter Biden.

Kineserne vil tjene formuer på Covid-19

Europa vil sakke yderligere agterud – blandt andet på grund af klimafidusen, som Kina springer helt over.

I detta program följer Mikael Willgert och Lars Bern upp situationen kring Corona och hur Kina tillsammans med de internationella finansintressenas har tagit steg framåt i spåren av Corona. Men först diskuteras den stämning som riktas mot Världshälsoorganisationen, WHO.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Trump burde gøre som tim pool sagde forleden: Skift over til det nye medie parler eller et af de andre alternativer som gap osv der sætter ytringsfriheden højt, og på den måde give en uppercut til twitter og facebook når alle hans tilhængere + modstandere/journalister mfl følger med ham derover bare for at høre hvad han siger, og dermed giver det nye medie en masse omtale. Det er måske lidt farligt at skifte midt under en valgkamp, men umiddelbart bagefter så. Samtidig med at han trækker twitter og facebook i retten ville være et godt tidspunkt:)

John
John
1 year ago

Prostitueret propaganda beregnet for idioter.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x