17
okt
Seneste opdatering: 17/10-20 kl. 1115
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historielæreren Samuel Paty, 47 år.

“Jeg henrettede en af ​​dine helvedes hunde, der turde fornærme Mohamed . ” Ni personer arresteret for terrormordet

Af: Hans Rustad

Lærer Samuel Paty (47), der blev halshugget i en forstad til Paris af en ung muslim fredag ​​eftermiddag, havde modtaget drabstrusler fra familierne til eleverne i klassen for at have vist karikaturer af Muhammad i klassen.

Læreren, der underviste i historie og geografi i gymnasiet, var også blevet rapporteret til politiet, med krav om, at han blev fyret fra stillingen, et krav der også var rettet til rektoren, siger Le Figaro.

Det var under undervisningen om ytringsfrihed, at læreren viste klassen de danske karikaturer og i denne sammenhæng gav de muslimske studerende tilladelse til at forlade klasseværelset.

Lærere er nu i fare, hvis de berører kontroversielle samfundsspørgsmål, siger den franske sikkerhedsekspert Éric Delbecque i et interview med Le Figaro.

Morderen siges at være en 18-årig mand af tjetjensk afstamning, der selv meddelte, at den afskyelige forbrydelse var hævn for tegningerne, der blev vist. Han siges ikke at have været på den såkaldte S-liste over mennesker, der betragtes som potentielle sikkerhedstrusler uden at have haft kontakt med politiet på grund af kriminalitet.

Morderen sendte et billede af offerets hoved med billedteksten ”Til Macron, lederen af ​​de vantro. Jeg henrettet en af ​​dine helvedes hunde, der turde fornærme Mohamed ”på Twitter. Kontoen blev lukket, og myndighederne bad folk om ikke at videresende fotografiet. Angriberen var angiveligt en tjetjensk født i Moskva.

Terrorangrebet fredag ​​er det 33. i træk i Frankrig siden 2017

Dette er anden gang, der er begået et terrorangreb, der kan knyttes til retssagen mod de medskyldige i terrorangrebet i Charlie Hebdos redaktion i Paris i 2015. Retssagen begyndte i den franske hovedstad i begyndelsen af ​​september og i slutningen af måneden angreb en 25-årig pakistaner bevæbnet med en kødøkse to personer uden for de gamle lokaler i satiremagasinet i Paris.

På baggrund af de to angreb frygter man naturligvis, at de vil inspirere andre til at begå lignende terrorisme.

Terrorangrebet fredag ​​er det 33. i træk i Frankrig siden 2017, siger Le Figaro.

I alt er der omkring halvtreds angreb med flere hundrede døde, siden den islamiske terrorbølge i landet der begyndte i 2012 med mordene i Toulouse. De to største fandt sted i Paris den 13. november 2015 og i Nice den 14. juli 2016 og dræbte henholdsvis 131 og 86 mennesker.

Ni personer er arresteret lørdag morgen Professeur décapité : neuf personnes ont été arrêtées, dont deux parents d’élève du collège où travaillait la victime

Se Frankrig er ødelagt av islam

4.8 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Hvor er de 18 kommentarer blevet af?

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

Mine er også væk

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Mit vises heller ikke.
jeg tror det er Censur her.

Poul
Poul
2 years ago

“Ni personer arresteret for terrormordet”.

De “ensomme ulve” er altid i flok..

Charles
Charles
2 years ago

censur ?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

En följare av Fredens religion… Vem kunde ha anat det? ‘Respekt! Respekt!’

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Undervisning er tegning, en skitse med ord, li’ som en lærer bruger en tavle.

rene
rene
2 years ago

hov … hvor blev min kommentar af?

rene
rene
2 years ago

er der et sted hvor man kan give tilladelse til “en rette vedkommende”,om at trykke , publicere offentligegøre mit hovede , hvis jeg skulle blive halshuggede , af en af vores allesammens uædle vilde kulturberigere ? . sån bare på forhånd, – så man kan undgå, at hæderlige journalister(og…..den slags ER begyndt at findes) skal få bagdelen unødigt på komedie. blev mit hoved i en sådan situation , publiceret/ offentligt gjort i alm. medier , ville en så rædselsfuld død , dog tjene et formål. at sandheden er , at det foregår – at virklige mennesker betaler den virklige pris… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Tja, den bedste måde at bekæmpe terror på, er som bekendt kollektiv afstraffelse samt uproportional såkaldt “modterror”, så kataloget er stort og varieret. Og en stat råder over midlerne, problemet er reelt politikerne.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Så idag på ‘ France 24’ (english), igen igen igen igen en appel fra Macron at stå semmen om den Franske Republique, udvise solidaritet!!!!!!!!!!!!!!!!

Cirklen samme cirkel rundt og rundt og rundt og rundt igen igen igen igen igen, tænde lys, hvor længe skal det franske folk udvise solidaritet, i mellemtiden kom det franske folk i mindretal!

France 24 forsøger at retfærdiggøre mordet på Samuel Paty, som et attack på Muhammed, et attack på islam, altså intet nyt fra fransk msm, intet nyt fra Macron, ingen redning i syne for det franske folk!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Brå manipulerade statistik för att dölja invandrares brottslighet Julia Caesar https://juliacaesar.blog/2020/10/17/bra-manipulerade-statistik-for-att-dolja-invandrares-brottslighet 17 oktober, 2020 I 15 år har den statliga myndigheten Brå (Brottsförebyggande rådet) genom manipulerad statistik lyckats vilseleda allmänheten om vissa invandrargruppers överrepresentation i kriminalitet. Därmed har Brå undergrävt förutsättningarna för och förlamat debatt och politiska beslut i det som av allmänheten anses vara en av de absolut viktigaste samhällsfrågorna. Ända sedan 1980-talet, när invandringen började ta fart på allvar, har vissa invandrargruppers kriminalitet varit en viktig och så kallad ”kontroversiell” fråga. Viktig för att den åsamkar samhälle och enskilda så oerhört stor skada och enorma kostnader. Kontroversiell för… Read more »

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
Charles
Charles
2 years ago

Har altid skrevet på Snaphanen.
Det må og SKAL stoppe.

Folk må til at forsvare sig mod slagteriet.
En hovedrengøring i SEXTINGET er ved at være påkrævet.
Gad vide hvor mange lig der skal på bordet, inden folket vågner. Man må regne med at Regeringen, Domstolene og Politiet, samt PET ikke gør.

Charles
Charles
2 years ago

Det må og SKAL stoppe.

Folk må til at forsvare sig mod slagteriet.
En hovedrengøring i SEXTINGET er ved at være påkrævet.
Gad vide hvor mange lig der skal på bordet, inden folket vågner. Man må regne med at Regeringen, Domstolene og Politiet, samt PET ikke gør.

Det ser ud til at her er censur, de det ikke vises. !
Første comment er jo ikke nr 10 Vel ?

Charles
Charles
2 years ago

Det må og SKAL stoppe.

Folk må til at forsvare sig mod slagteriet.
En hovedrengøring i SEXTINGET er ved at være påkrævet.
Gad vide hvor mange lig der skal på bordet, inden folket vågner. Man må regne med at Regeringen, Domstolene og Politiet, samt PET ikke gør.

Hvorfor vises den så ikke. ?

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Makronen er et ondt menneske. Det samme er Justin Trudeau.

Dorthe Mortensen
Dorthe Mortensen
2 years ago

F@ck pisslam og al dens Uvæsen!!!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Makronen er et ondt menneske. Det samme er Justin Trudeau.
I øvrigt forfriskende,at kommentarfunktionen er kommet lidt op at køre igen.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Hvor blev min helt igennem lødige kommentar af ?

jes
jes
2 years ago

hjemsendelse er løsningen

Santor
Santor
2 years ago

Det holder aldrig op. Tid er ikke begreb der regnes med i islam.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Måske vi i Danmark skulle være lidt opmærksomme, vi er trods alt arnestedet for tegningerne! Nu har vi ikke forholdsmæssigt så mange muslimer som Frankrig, men det har vi vel om ti til femten år hvis ikke vi tager skeen i den anden hånd! For øjeblikket er der krig i Frankrig, hvis man skal tro inderrigsministeren. Bander og narkohandlere forsvarer de områder de har “erobret” og mener sig berettiget til at forsvarer. Republikken under ledelse af Macron, nærmest svarende til Morten Østergaard, har alt alt for sent opdaget at den franske stat har mistet voldsmonopolet og at flere, ja faktisk… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x