18
okt
Seneste opdatering: 18/10-20 kl. 0552
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“And all the men and women merely players” (As you like it)

Et 13 sekunders amatørklip på Twitter giver os et kig ind bag scenetæppet på det teater, der opføres for os. Kandidat Biden holdt i går et “drive- in vælgermobiliseringsmøde” i Novi, Michigan i udkanten af Detroit.

Klippet viser, at Biden taler fra en teleprompter, der er større end publikum, og lyden afslører at de få publikummer chikanerer den gamle mand med en intens hornkoncert fra deres biler. Hvorfor? Der er en tragik og en komik i disse tretten sekunder, der kunne være det der indledte en stor samtidsroman om Vestens hysteri, latterlighed og  og sluttelige selvmord.

Jeg kommer til at tænke på den gamle skuespiller, jeg kendte gennem min kone, der skulle på en sidste hård turne i provinsen. Landeveje, provinshoteller. Jeg havde mere ondt af Ove Sprogøe, som det var, end af Joe Biden, men Sprogøe tog det professionelt uden at kny.

Biden – manden uden egenskaber

Teaterverdenen er barsk, men publikum skal ikke glemme, at det meste på scenerne er illusioner. Der er selvfølgelig INTET i MSM om dette møde andet end nogle stillbilleder, for medierne er blevet til instruktøren for hele skuespillet, og de var ikke tilfredse med denne optræden. Jaques’ monolog slutter, også om Joe, manden uden egenskaber, der er  på vej ind i sit eget mørke:

Last scene of all, That ends this strange eventful history, Is second childishness and mere oblivion; Sans teeth, sans eyes, sans taste, sans everything.

Her er en noget anden scene i dag: Donald Trump in Macon, Georgia

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john M
john M
1 year ago

Hør nu her , INGEN af os hard core “ytringsfriheds kænpere” ” kan ytre os . ALT er lukket yt fb tw osv. osv. selv den nye W10 opdatering …( vender jeg tilbage til) Hello China.
HIL the EUssr kommission , stop “hate” speach.
Ufatelig, hvad der foregår, nu er selv ENHEDSLISTEN PRO EU.
Ja så ved man ,at lokummet brænder

john M
john M
1 year ago
Reply to  john M

har jeg glemt B,dk EB Politikken osv. osv. siden 2015 er ALT lukket , for nationalister

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x