21
okt
Seneste opdatering: 22/10-20 kl. 0510
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rudy Giuliani indleverer Hunter Bidens harddisk til Delaware Police. Trump vil eksponere Biden i præsidentdebatten i morgen. Det handler ikke om Hunter, det handler om Joe og Kina. Danske journalistaktivister nedspiller stadig historien.

Om den 14 årige min 5:08. Der skal også være sexfilm med mindreårige kinesiske piger, som han slår og plager. Dette var kinesernes klemme på Joe Biden, nu er det republikanernes.  Rudy Giuliani says he sent alleged sexually explicit materials involving underage girls from Hunter Biden to Delaware police.

New York Post har flere historier om quid pro quo Joe: Photo shows Joe Biden meeting Hunter’s alleged business partner from Kazakhstan. Der er også lagt i brændeovenen til big tech. Men Here’s a Sampling of the Hunter Biden Texts Giuliani Turned Over to the Police

Jan Tullberg: Om Sveriges växande skuldberg

“Systemkollaps senast 2029”

Vi så igår, at Sverige nu  er fattigere end Polen, Tjekkiet og Slovenien. Alexander Bard sagde forleden om Sverige: “Systemkollaps senast 2029.” Det er et meget godt skud. Da skal Sveriges tre naboer være forberedt på fuldstændigt kaos ved grænserne.

Madammesamfundet har fucket alt fuldstændigt op, og de er ikke gang blevet befølt på inderlårene – fordi de har haft magten i 30 år. Kun “nysvenskere” tør gøre det, og svenske madammer m/k tør ikke tale højt om, at de ædle vilde voldtager deres 12 årige døtre. Sverige er et land, der vil dø. Jeg sagde det for tyve år siden, idag tror man lidt mere på mig, fordi det var virkeligheden jeg beskrev.

I detta program talar Mikael Willgert med Jan Tullberg som är docent i företagsekonomi från Handelshögskolan. Programmet handlar om överföringen av resurser i det svenska samhället och hur ett berg av åtaganden byggs upp och som kommer att belasta kommande generationer.

Vi utgår från Johan Eklunds och Johan Larssons studie i Entrepenörskapsforum som handlar om självförsörjningsgraden hos olika migrantgrupper. Vi tittar också på en studie från Arbetet om hur pensionerna utfaller för de som arbetat hela livet jämfört med de som aldrig arbetat.Vi talar även om det ändrade sättet att ta ut beskattning, där väldigt mycket idag handlar om punktskatter, bland annat på energi.

2 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Trump is running against George Soros, thats what we need to worry about if Biden win, then George Soros and globalism win!

https://www.youtube.com/watch?v=b9ClDHcFTIQ

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

2029 Det er meget snart. Vi er i slutningen af 2020. Otte år og et par måneder! Det kan diskuteres hvordan et sammenbrud eller et systemkolaps ser ud? Er der tale om en muslimsk magtovertagelse, eller at landet bare løber tør for penge og i øvrigt ikke kan låne mere? Eller er der tale om en ny jurisdiktion, hvor andre end staten tager magten i landet eller dele af landet og indfører sharia? Holder staten bare op med at betale lønninger og pensioner? Opstår der krig eller krigslignende tilstande eller ser vi “bare” at forstædernes lavintensitetskrig breder sig til byernes… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Derfor er klamme Joe længe blevet kaldt ‘Groper Joe’, eller: ‘Go low with Joe’. Jeg har set offentlige klip, hvor han immervæk står og grabser på små piger i alderen 10-12 år, nedover deres brystkasse. Fx hvis han efter debatter har stillet op til photo-shoots med flere mennesker. Selvfølgelig bliver han ikke præsident. Men i dk taler man kun om to ting: Gates/Fauci-virussen, og liderlige klamme politikere. MSM bliver jo betalt af fx Soros for at promovere LGBTQP svineriet, herunder pædofili, som lobbyen arbejder på at få ‘normaliseret’, ligesom man sneg homo agendaen ind. Det kan derfor ikke undre de… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Meget klog, denne fyr, Mark Dice. Se, hvad han siger om fx Big Tech Orwellian censorship. https://youtu.be/eB3-FB8LQlc

Casper
Casper
1 year ago

Ikke bare nøgne pigebørn, men korruption og det hele på én gang. Der smøres for tykt på. Det er simpelt hen for langt ude til at overbevise andre end Trumps kernevælgere.

Hvad kommer Hunter Biden i øvrigt valget ved?

sebastian
1 year ago
Reply to  Casper

Svaret på dit spørgsmål stod i det, du kommenterede.
Det er generelt en god ide at læse hvad man kommenterer inden man kommenterer det.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x