22
okt
Seneste opdatering: 22/10-20 kl. 2033
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Charlie Hebdo cartoons projected on regional hotels in Toulouse and Montpellier

Indvandret hang Muhammedtegninger op i “nordnorsk by”. Politiet kom pĂ„ besĂžg

En familiefar hengte opp Muhammed-karikaturer pÄ mandag i en by i Norge. Samme kveld stod fire betjenter fra politiet pÄ dÞra med trusler om Ä straffeforfÞlge ham for Ä ha krenket muslimer.

Jeg hegner om ytringsfrihet. Jeg har smĂ„ barn. Er det noe jeg kan gjĂžre for Ă„ forsvare ytringsfriheten, for det er sĂ„ fĂ„ som vĂ„ger Ă„ stĂ„ opp? tenkte jeg. – Min konklusjon var at risikoen i befolkningen mĂ„ spres. Derfor printet jeg ut Muhammed-karikaturer og hengte dem opp – bevisst – pĂ„ trafikkerte steder i byen. PĂ„ kjĂžpesenteret, busslommer, ved kinoen, hvor det er mange som ville se dem. 21.30 samme kveld stĂ„r fire betjenter fra politiet pĂ„ dĂžren. Det hele var surrealistisk, sier vedkommende til HRS. Hengte opp Muhammed-tegninger: Fikk fire politibetjenter pĂ„ dĂžra

Hvad foregĂ„r der egentlig? Nu har politikere i 30-40 Ă„r sat os pĂ„ en etnisk-religiĂžs krudttĂžnde, selvom vi er nogle der har tryglet  dem om at lade vĂŠre. I de senere Ă„r har selv nogle af de mere tungt fungerende observeret, at europĂŠere mister livet og hovedet pĂ„ ubehagelige mĂ„der, og disse politikere ved udmĂŠrket, at ingen andre end de selv kan fĂ„ skylden, da “multikulturen” ikke just er nogen demokratisk vedtagelse. Den er snarere et kup imod demokratiet.

De har de ikke den fjerneste lyst til at fÄ skylden placeret. De vil gerne pensioneres, inden det gÄr rigtig galt.

Que faire? Jo, vi sender blandt andet politiet efter dem, der kunne tĂŠnkes at fremskynde den krig, vi har plantet ved at sige sandheder om virkeligheden.

Disse politikere bÞr vide, at de har vores dybeste foragt. Hvis vi overhovedet stemmer, bÞr vi kun stemme imod dem. Aldrig pÄ multikulturpartier. De har forrÄdt os, og nu vil de ikke tage deres ansvar.

Der er nye eksempler pĂ„ deres foragtelighed hver dag. Sa “neger” i SkellefteĂ„ – fĂ„r böta 10.000 kronor

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
3 years ago

Absolut Enig. Vores politikere har basalt set arbejdet imod deres egen befolkning pĂ„ enhver mĂ„de. Alle tal, statistiker, beregninger og selve hverdagen i et hvilket som helst EuropĂŠisk land taler imod multikulturen. Alligevel er den blevet trukket ned over hovederne pĂ„ befolkningen, med vold udĂžvet af “rendestenens parlament” i fuld forstĂ„else med politikerne og den fĂžrte politik, med trusler om at miste sit arbejde, bistandshjĂŠlp Osv, med bĂžder og direkte intimidering af uniformeret politiet, hvis man ikke rettede ind. Og, Vi blev ALDRIG spurgt. Vi fik ALDRIG lov til at stemme om multikulturen. Derfor hviler ansvaret udelukkende pĂ„ Vores politikere… Read more »

Santor
Santor
3 years ago

I Þvrigt burde Charlie Hebdo og muHAMed tegningerne pryde enhver forside pÄ alle EuropÊiske aviser og blade, hver dag, bare fordi det er lovligt!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Han hĂŠngte dem op, og sĂ„ hang de der 😉

“hĂŠngte” er transitivt ( med objekt ), “hang” er intransitivt ( uden objekt ).
Det er ligesom med “lĂŠgge” / “lagde” vs. “ligge” / “lĂ„”.

Last edited 3 years ago by Niels Henriksen
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x