22
okt
Seneste opdatering: 22/10-20 kl. 2033
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Charlie Hebdo cartoons projected on regional hotels in Toulouse and Montpellier

Indvandret hang Muhammedtegninger op i “nordnorsk by”. Politiet kom på besøg

En familiefar hengte opp Muhammed-karikaturer på mandag i en by i Norge. Samme kveld stod fire betjenter fra politiet på døra med trusler om å straffeforfølge ham for å ha krenket muslimer.

Jeg hegner om ytringsfrihet. Jeg har små barn. Er det noe jeg kan gjøre for å forsvare ytringsfriheten, for det er så få som våger å stå opp? tenkte jeg. – Min konklusjon var at risikoen i befolkningen må spres. Derfor printet jeg ut Muhammed-karikaturer og hengte dem opp – bevisst – på trafikkerte steder i byen. På kjøpesenteret, busslommer, ved kinoen, hvor det er mange som ville se dem. 21.30 samme kveld står fire betjenter fra politiet på døren. Det hele var surrealistisk, sier vedkommende til HRS. Hengte opp Muhammed-tegninger: Fikk fire politibetjenter på døra

Hvad foregår der egentlig? Nu har politikere i 30-40 år sat os på en etnisk-religiøs krudttønde, selvom vi er nogle der har tryglet  dem om at lade være. I de senere år har selv nogle af de mere tungt fungerende observeret, at europæere mister livet og hovedet på ubehagelige måder, og disse politikere ved udmærket, at ingen andre end de selv kan få skylden, da “multikulturen” ikke just er nogen demokratisk vedtagelse. Den er snarere et kup imod demokratiet.

De har de ikke den fjerneste lyst til at få skylden placeret. De vil gerne pensioneres, inden det går rigtig galt.

Que faire? Jo, vi sender blandt andet politiet efter dem, der kunne tænkes at fremskynde den krig, vi har plantet ved at sige sandheder om virkeligheden.

Disse politikere bør vide, at de har vores dybeste foragt. Hvis vi overhovedet stemmer, bør vi kun stemme imod dem. Aldrig på multikulturpartier. De har forrådt os, og nu vil de ikke tage deres ansvar.

Der er nye eksempler på deres foragtelighed hver dag. Sa “neger” i Skellefteå – får böta 10.000 kronor

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Absolut Enig. Vores politikere har basalt set arbejdet imod deres egen befolkning på enhver måde. Alle tal, statistiker, beregninger og selve hverdagen i et hvilket som helst Europæisk land taler imod multikulturen. Alligevel er den blevet trukket ned over hovederne på befolkningen, med vold udøvet af “rendestenens parlament” i fuld forståelse med politikerne og den førte politik, med trusler om at miste sit arbejde, bistandshjælp Osv, med bøder og direkte intimidering af uniformeret politiet, hvis man ikke rettede ind. Og, Vi blev ALDRIG spurgt. Vi fik ALDRIG lov til at stemme om multikulturen. Derfor hviler ansvaret udelukkende på Vores politikere… Read more »

Santor
Santor
2 years ago

I øvrigt burde Charlie Hebdo og muHAMed tegningerne pryde enhver forside på alle Europæiske aviser og blade, hver dag, bare fordi det er lovligt!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Han hængte dem op, og så hang de der 😉

“hængte” er transitivt ( med objekt ), “hang” er intransitivt ( uden objekt ).
Det er ligesom med “lægge” / “lagde” vs. “ligge” / “lå”.

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x