23
okt
Seneste opdatering: 23/10-20 kl. 1944
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Klaus Ewald, advokat

Forhistorien

USA 9. AUGUST 1974: Præsident Richard Milhous Nixon, Amerikas 37. præsident træder tilbage 2 år efter et indbrud hos det Demokratiske partis hovedkontor i Watergate komplekset. Fortrolige dokumenter er blevet stjålet, ulovlig telefonaflytning iværksat, alt med det formål at sikre Nixons genvalg. En hemmelig kilde omtalt som Deep Throat lækkede kontinuerligt oplysninger om forehavendet til de to Washington Post journalister Bob Woodward og Carl Bernstein.

Makkerparrets artikler endte ikke kun ud i præsidentens fald, men også i en Pullitzer pris til de to dybdeborende journalister. Scenariet blev senere gengivet i filmen “Alle præsidentens mænd” med Robert Redford og Dustin Hoffmann.

USAs politiske landskab var for altid forandret. Tilliden til verdens førende supermagt og navnlig til Det Republikanske Parti var skadet på en måde, som det har taget det meste af en generation at genoprette tilliden til. Alene navnet på bygningskomplekset Watergate er blevet et symbol på magtmisbrug og foragt for demokratiske spilleregler i den vestlige verden. Hvad der var og er hverdag i 3. verdenslande må aldrig finde sted i vor del af verden. Flammen i frihedens fakkel må aldrig dø ud som følge af korruption og kriminel adfærd i kampen om magten over samfundet og borgerne.

Vore dage

USA, april 2019: En computer hard disk bliver afleveret til FBI af en forretningsindehaver. Computeren havde været indleveret til reparation af præsidentkandidat Joe Bidens søn, Hunter Biden. Computeren havde ikke været afhentet efter reparationen. Forretningsindehaveren havde som følge her af taget pc’en i sin besiddelse. Han havde konstateret et tusindtalligt antal forretningsmæssige e-mails relaterende sig til forholdet mellem Biden jnr og hans oversøiske forretningsforbindelser. Forretningsindehaveren afleverede, som den gode borger han var, en kopi af hard disk materialet til FBI uden at det afstedkom nogen reaktion. Besidderen af computeren overgiver i år samme materiale til avisen, New York Post.

USA, oktober-november 2020: Avisen New York Post offentliggør de første fortrolige dele af indholdet af de fundne e-mails. Materialet udviser, hvorledes Hunter Biden via sit efternavn og de tætte forbindelser til magtens centrum, at han har formået at berige sig via lige så stærke modsatrettede politiske kræfter inden for det kommunistiske parti og korrupte oliemagnater i Rusland og Ukraine. Der er nu kun få uger til valget i USA. Twitter og Facebook lukker ned for offentliggørelse og kommentarer om indholdet, og det selv fra præsident Trumps pressesekretær i Det Hvide Hus. Det sker med henvisning til, at materialet er hacket, det sker uden hensyntagen til relevansen i forhold til vælgernes bedømmelse af præsidentkandidatens mulige indblanding i de forretningsmæssige dispositioner. Magtfuldkommenheden er slående fra tech giganterne. Verden har ikke oplevet lignende siden nazisternes magtovertagelse i 1933 og et totalt lock down for ytringsfriheden.

Demokraternes og tech-giganternes sindelag

At tech giganterne ikke havde noget problem i rundsendelse af Trumps skattepapirer efter de var blevet hacket kan man passende stille spørgsmål ved rimeligheden af set i lyset af konsekvens håndtering.

Faktuelt er det at adskillige ledende kræfter hos tech giganterne har en fortid i Obama administrationen, dvs har forbindelser dybt inde i Det Demokratiske Parti. Afsløringer af den type kan tippe udfaldet af det kommende amerikanske præsidentvalg. Det bemærkes, at undersøgelsen af Trumps mulige forbindelser til Rusland under valgkampen i 2016 blev iværksat af Demokraterne. Resultatet endte i en frifindelse efter at en undersøgelseskommission under Robert Muller ikke havde kunne bekræfte tilstedeværelse af forbindelser. Antagelsen gik på, at kræfter med tilknytning til Trump administrationen skulle have samarbejdet med Putin kontakter med det formål, at finde og fabrikere snavs om Trumps modkandidat, Hillary Clinton. Nu kommer det for en dag, at idéoplægget til at iscenesætte den russiske forbindelse til Trump, at den blev iværksat af Obama selv. Konspirationsteorier er overflødige i kampen om magten mellem et venstreorienteret og et konservativt amerikansk politisk magtspil.

Joe Bidens meritter

Joe Biden har flere gange afvist forbindelse mellem ham selv og sønnens forretningsmæssige forbindelser. En lækket optagelse af Joe Biden viser imidlertid en storskrydende Joe Biden more sig over, at have fået en ukrainsk statsadvokat fyret. Anklageren havde påbegyndt en undersøgelse af korruption i forhold til Hunter Bidens rolle omkring det ukrainske olieselskab.

Præsident daværende vicepræsident Joe Biden og hans søn, Hunter Biden, benyttede i 2013, Air Force 2 til forretningsmæssige rejser til Kina. Joe Biden påstår fortsat, at han ikke har noget kendskab til sønnens forretningsmæssige forbindelser. Han formulerer det på den måde, at der var og er vandtætte skodder mellem sønnen og ham på det forretningsmæssige plan.

Men, hvorfor håne og more sig over at en af samfundet ansat anklager bliver trængt fra embedet i Ukraine, hvorfor benytte præsidentens fly for sammen med sønnen at rejse på forretningsrejse til Kina? Hvorfor lukker tech giganter med tråde til Det Demokratiske Parti ned for både offentliggørelse og ytringsfrihed i det måske vigtigeste valg i USAs historie?

Det ligger fast, at Biden familien under et har tjent millioner på sine forretningsmæssige gøremål, det være sig Hunter Biden som Joe Bidens broder, James Biden. Bliver det fastlagt via det nu lækkede materiale, at Hunter Biden har optrådt på en måde, så han har benyttet sig af sine fars politiske navn og indflydelse til at berige sig, så vil det i sig selv kunne være tilstrækkeligt til at påvirke udfaldet af det kommende præsidentvalg. Rygterne om Hunter Bidens gøren og laden har længe været kendt. Nu bliver der sat ord på via harddisk materialet.

Konsekvens betragtninger

Hvis det viser sig, at de fundne tusindtallige e-mails lægger tråde ud til den måske kommende præsident Joe Biden, vil det Republikanske Parti, få en appelsin i turbanen, der meget vel vil kunne vælte Joe Biden i hans kommende embede. Hvordan vil en præsident Joe Biden efter en senatshøring fremstå efter at hans i øvrigt kokainmisbrugende søn, Hunter Biden, er blevet flået af drevne republikanske udspørgere? Hvordan vil en præsident Joe Biden, der er kendt for at tale over sig, fremstå efter selv at have været udsat for et pressemæssigt stormløb?

Ind til nu har hverken Joe Biden selv eller hans pressetalsmænd ville kommentere på de indledende artikler i New York Post. En forbindelse mellem det kinesiske kommunistparti og korrupte oliemagnater i Ukraine udviser en fuldstændig mangel på dømmekraft fra det der kan blive den frie verdens øverste leder. Blot enkelte flere brikker i et puslespil, der tegner en karakter af magt-og pengebegærlighed vil få ethvert manuskript i en Hollywood thriller til at blegne.

Hvordan kan man sætte sig i stolen i det Ovale værelse i Det Hvide Hus efter at man har sværget en ed ind over for det amerikanske folk om at ville overholde forfatningen på ære og troskab. Det efter at man i kraft af sit navn og sit embede har plejet omgang med blomsten af verdens afskum i forhold til de amerikanske værdier?

Første kapitel i en ny udgave af en omvendt Watergate er skrevet. Nu med Det Demokratiske Parti og dets støtter i fokus. Fortsættelse følger.

Med venlig tilladelse af 24nyt.

5 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Og så synes jeg efterhånden vi har hørt nok om Bob & Carl. Da jeg læste Alle Præsidentens Mænd, havde jeg kun en vag forestilling om, hvad Watergate handlede om, men jeg tænkte alligevel: “Liiige et øjeblik. De bliver brugt til at underløbe Nixon af en mystisk mand i en parkeringskælder, og det skal vi ikke snakke om?” Woodward og Bernstein blev brugt af, ved vi nu, FBI, på samme måde som FBI idag arbejder på at fælde Trump. At kalde de to nyttige idioter for journalister er lige festligt nok, synes jeg. Ikke så mærkeligt at Woodward endte som… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Watergate var rapseri fra klejnedåsen i sammenligning.

Santor
Santor
1 year ago

Hvis det vi har fået af vide om indholdet på det harddrive er sandt så er det svært at se joe biden som præsident!

På den anden side hvis han overlever politisk så er Amerika på røven. Det vil nemlig indikere at det i virkeligheden er enorm stærke anti-demokratisker der styrer Amerika!

john M
john M
1 year ago

Det er som Vietnam krigen , alle de film USA bekæmper vietcong, men historien om Frankrig før, det taler ingen om. Det samme om slaver, den hvide mand her og der , men muslimsk slavehandel, taler ingen om 1400 krig mod islam i Europa , taler ingen om Reconquista. Nu er det FULD fart, mod svenske tilstande, Kvinder og følelser. Ikke et ord om KVINDER der bruger deres KROP OG SKREV til, at udnytte mænd, det taler ingen om 240.000 + !!! enlige mødre i Danmark, det taler ingen om. 50.000 illegale i Danmark , der kunne få “speciel” beskyttet… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  john M

TÆNK 240.000 enlige mødre , det er mere end samboende par . dst. dk
Er det OS mænd , nej det er et STRUKTURELT ” , deres nye ord, PROBLEM med KVINDER

Marit
Marit
1 year ago

FBI har vært i besittelse av hard-disken i nesten ett år, og politiet i Delaware har nylig fått overlevert materialet. Men vil politiet innlede en skikkelig etterforskning? FBI har vært i besittelse av denne hard-disken i litt under ett år. Uten å foreta seg noe som helst. Jeg hørte i går på Thomas Paine podcast https://truepundit.com/insiders-spill-the-beans-on-dirty-trick-the-fbi-doj-employed-to-rig-the-hunter-biden-laptop-investigation-inside-the-feds-protection-racket-for-dems/ Fra ca 00:20:00 Uansett hva som skjer med dette, så vil ikke Biden komme til å kunne fungere som president. USA, verdens ledende stormakt, atommakt og med verdens handelsvaluta (så lenge det varer) kan ikke ha en så godt som dement person til å… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
1 year ago
Reply to  Marit

FBI har vært i besittelse av hard-disken i nesten ett år,

Ganske rigtigt. Det vil sige at FBI kendte til disse emails, dengang man prøvede at “impeach’e” Trump, fordi han havde bedt Ukraine om at tjekke Biden.

Hvorfor greb de ikke ind dengang.?

sebastian
1 year ago
Reply to  Rune Hansen

Fordi ledelsen i FBI opfatter Biden som en trussel mod Trump, og Trump som en trussel mod politistaten (og herunder ledelsen i FBI).
Trump bad ikke Ukraine om at tjekke Biden, han bad Ukraine om at lede efter Crowdstrikes server.
Men det kan ikke udelukkes at Crowdstrikes server også har noget med Biden at gøre.

sebastian
1 year ago
Reply to  Marit

Politiet i Delaware har sendt aben (harddisken) videre (tilbage) til FBI, den sag vil de ikke røre ved.
FBI sylter sagen så længe Wray er direktør, men det er nok heller ikke meget længere når Trump bliver genvalgt.

E, Frederiksen
E, Frederiksen
1 year ago

Dejligt, at også Snaphanens læsere kan få gavn af en af dine mange fantastiske klummer Klaus Ewald i det pragtfulde nyhedsorgan 24nyt. Bedre medie end 24nyt fås ikke.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
1 year ago

Fremragende blotlægning af demokraternes bedrageri over for den amerikanske befolkning.
Gid de må falde dybt!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x