24
okt
Seneste opdatering: 24/10-20 kl. 2152
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Et angreb på dens svenske kulturs frelserambitioner”

“Sveriges allerede sårede forhold til migration og racisme, har forstærket beholvet ekstremt for at finde vellykkede eksempler på “mångkulturel sameksistens,” og når en “rollemodel” (danglish for “forbillede.”) bliver afsløret som homo- og jødehader, rammer det ikke kun den enkelte, det rammer hele om det tolerante, multikulturelle samfund. Etablissementets verdensbillede er truet.”

Har islam halshuggit sig själv eller den sista yttrandefriheten?

Det tør siges, at erkendelsen blandt intellektuelle svenske borgerlige har ændret sig, borte er Reinfeldtidens utopistliberalister. Nu begynder de langt om længe at forstå, at de antagelig har plantet en krig. Man må spørge sig, hvorfor mennesker altid skal rode sig ud i farligesituationer, inden de forsøger at redde sg ud af dem igen. Måske er det uundgåeligt, måske kunnet det undgås, hvisthe best and the brightest tog sig af politikken, og alle fjlser og fantaster aldrig kom i nærheden af Folketinget. Hvis ungdomsforbund blev bandlyst, og ingen kunne vælges til parlamentet inden de fyldte 40 år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hansen
Hansen
1 year ago

Ikke forebillede, men forbillede, i dette tilfælde måske bedre med fårebillede – en ulv i fåreklæder.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x