26
okt
Seneste opdatering: 28/10-20 kl. 0926
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bullshitakrobatik: “Det hela handlar om terrorism och inte om islam”

I og for sig er det jo ikke helt løgn, at Frankrig er muslimsk, men der gemmer sig en anden hensigt bag udtalelsen En “redde røv-taktik.” Vi ser det i hele Vesteuropa, men franskmænd og svenskere er værst, fordi deres selvskadepolitik har været værst.

Det etablissement, som i virkeligheden er skyld i halalsalgtede franskmænd, har i årtier importeret en evig konflikt. De sidste fem-seks præsidenter har lovet at stoppe indvandringen, når der var valgkamp, men den er kun øget, og nu har vi resultatet. En massiv, permanent sikkerhedstrussel, som politikerne tror, de kan snakke død med bullshitakrobatik.

Allerede efter Nice-mordene, “stod Frankrig og vippede på kanten af borgerkrig,” i følge en lokal politiker. Politikerne ser det også langt om længe, og de har ingen lyst til at have ansvaret for det, selvom det er deres. Sådan skal man forstå denne drevne ordekvilibrist. Med så foragteligt et etablissment, vil mange franskmænd dø endnu. – Jeg havde ikke set hele interviewet, da jeg skrev dette, da det ikke var online. Det er det nu. Ambassadøren får faktisk sagt et par gode ting.

Islam är den näst största religionen i Frankrike. Vi har 4–8 miljoner franska medborgare med muslimsk bakgrund. De muslimer jag i första hand vill lyssnar till är de franska. Enligt de Gonneville handlar det hela om terrorism och inte om islam. Ambassadörens utspel i SVT: “Frankrike är ett muslimskt land”

Bitre ord til præsident Macron

Rasende læser skriver brev til Macron

Af Bitten-Kirsti Nielsen

Nedenstående brev til den franske præsident Macron blev bragt i den franske netavis Riposte Laïque den 18. oktober. Riposte Laïque bringer dagligt artikler og reportager om de voksende uroligheder i Frankrig. Da ingen kan vide, om disse uroligheder breder sig i Europa og når Danmark, hvor regering og folketing eller mainstream pressen ikke kan forstå den farlige udvikling i Europa – kunne også nævne situationen i Tyskland og Italien – finder jeg det relevant at gøre danske læsere opmærksomme på den spændte situation i Frankrig. Brevet her, som er en direkte oversættelse, er et ud af flere af samme kaliber.

Hr. Præsident: Man danner ikke en nation med folk, der hader en

Den franske befolkning er hverken racister eller fremmedhadere, men det bliver den i sagens natur, hvis ikke det allerede er sket.

Ja i sagens natur pga. alle de dumheder, der er begået af Deres forgængere og de dumheder, De selv har begået i de første tre år af Deres embede. I det hele taget er der blevet ført lorte politik i Frankrig siden Valéry Giscard d’Estaing, bla. da han indførte familiesammenføring, som har ført til den oversvømmelse af indvadringen, som vi ser i dag.

Hvis jeg spyttede Dem i ansigtet og kaldte Dem beskidte franskmand  ville De så finde mig elskværdig?

Hr. Præsident, lad os se på den virkelighed, som gælder for millioner af borgere i dette land, og lad os tage et eksempel, som De måske bedre forstår.

Hvis jeg bankede Deres kone, Brigitte Macron, ville De så finde mig elskværdig? Hvis jeg spyttede Dem i ansigtet og kaldte Dem beskidte franskmand og en skide hvid ost, som burde underkaste sig, ville De så finde mig elskværdig?

Hvis jeg stillede mig foran Dem i tøfler og Djellabah og trak Dem til side og truede Dem med kvælning, ville De så stadigvæk finde mig elskværdig?

Hvis jeg hver aften, når De kom hjem i Élysée boligkomplekset, ville kræve, at De opgav Deres navn og oplyste om årsagen til at De gik igennem hallen – for jeg er bandelederen af fremmed herkomst, og jeg er parat til at banke Dem ved den mindste sure mine De viser – eller jeg lod Dem forstå, at De ikke hørte hjemme her. Ville De så synes jeg var endnu mere elskværdig?

Hvis jeg i selskab med mine muslimske venner genererede Brigitte Macron, når hun gik på gaden i nederdel og endda tævede hende, hvis hun dristede sig til at svare mig, ville De så finde mig elskværlig?
Hvis jeg tog til Algier og råbte op foran de højeste autoriteter i landet, at franskmændene var kriminelle og inhumane, og Frankrig er et land uden kultur, ville De tage mig i Deres arme, når jeg kom tilbage og forsikre mig, at jeg var manden efter Deres hjerte?

Jeg vil bede Dem om at overveje disse spørgsmål

For det er vilkårene i Frankrig for alle dem, der lever under fattige eller beskedne forhold i deres usle kvarterer.

Det er Frankrig, hvor Deres forgængere i Élysée og disses løjtnanter siden Giscard d’Éstaing (lad os sige 80% af den politiske klasse) har efterladt en masse affald til Dem. Vil De gøre det Frankrig til én nation.

Når De har forstået dette, vil De måske slå portene på vid gab for en udrejse af en masse uanset Den internationale domstol, de internationale konventioner og menneskerettighederne, om de så er universelle eller europæiske. I øvrigt er en befolknings ret til at leve i sikkerhed og som de vil, og deres ret til at disponere over sig selv, fundamentale rettigheder af samme værdi, og det må være øverst i hierakiet, hvis faren er overhængende. Og faren er overhængende i dag.

Og hvis intet land vil have disse hadefulde personer, må FN bistå med noget. De kunne passende anbringes på togperronen eller på havnen, under henvisning til deres forpligtelse til at bistå disse personer, som NGO’erne ikke tøvede med at bistå i deres endeløse strøm af både læsset med afrikanere, som ikke tøver med at krænke vores fundamentale ret til at afstå fra at modtage hvem som helst, der vil lægge os for had.

Der er millioner af dem, som hader landet

Det ville være en fabelagtig åbenbaring over for omverden, hvis FN, der straks er parat til at give europæerne en lektion, afviste at hjælpe flygtninge, som ingen vil have, tror De ikke hr. Præsident?

Jeg siger Dem, at hvis De virkelig vil skabe én nation, så vil det som det første være at hjemsende en masse. Der er millioner af dem, som hader landet og dets befolkning inderligt, og som kun elsker de sociale ydelser, understøttelserne og koranen.

Men at skabe en nation er først og fremmest at have de samme accepterede love og skikke i det samme geografiske område, men at undervise i arabisk i skolerne for denne befolkningsgruppe af anden etnisk herkomst vil aldrig fungere. En nation består af dem, som taler landets sprog. Jeg troede, De havde en bedre intuition. De tjenstivrige medier har endda omtalt Dem som intelligent, så man kunne da have håbet, at De ville have forståelse for dette, da De tiltrådte embedet. Jeg må således erkende, at der findes flere slags intelligens, men nogle er måske forbigået min opmærksomhed.

For at slutte og med risiko for at blive betragtet som en super diskriminant vil jeg præcisere, at der også er en fransk gruppe med hvid teint, som De må fordrive, hvis De vil skabe én nation. Det er de rebelske (gadens pøbel), kommunisterne, journalisterne fra Mediapart, Libération og Le Monde, som vælter sig med fryd i anti-Frankrig.

Desuden dem, som har underlagt sig hadets apostle, dem som har taget parti for de muslimske separatister og andre skadelige minoriteter. Selv lærerne på venstrefløjen og administrationen af Deep State i rektoraterne, som synes at have taget magten i Deres sted til stor skade for offentlighedens vel. Og de hysteriske feminister, hvortil det offentlige sundhedsvæsen burde stille spørgsmål ved, om man skulle internere dem, eftersom de synes at have tabt hovedet og aldrig fundet ud af ideen med at leve i et samfund.

For at få harmonien tilbage er det nødvendigt at gøre sig fri af ødelæggelserne. Jeg vil lade Deres administration lave en liste over dem, som har fortjent en enkeltbillet. Jeg ved den vil blive lang, men det er Deres opgave at acceptere den. Ellers må vi lave en ny i 2022.

Har De bestemt Dem for at redde landet eller ikke?

For som De læser her, Hr Præsident, har jeg ryddet terrænet for Dem, så De kun skal svare på to fundamentale spørgsmål, som fortjener at blive stillet i forbindelse med situationen i Frankrig.

Et personligt spørgsmål: Vil De være det missil på listen – indført af Valéry Giscard d’Éstaing, fulgt op af Mitterrand, Chirac, Sarkozy, Hollande – som historien i fremtiden vil diskutere som en skændsel, eller vil De ønske at påbegynde en anden liste?

Det anden spørgsmål handler om Frankrig: Har De bestemt Dem for at redde landet eller ikke? Hvis ja, vil De så påbegynde en øjeblikkelig massiv hjemsendelse af alle de uønskede, før det alligevel ikke kan undgås?
Jean d’Acre

Oversat fra M. Macron, on ne fait pas Nation avec des gens qui nous haïssent

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Sikke dog en nar at høre på. Frankrig er naturligvis IKKE et muslimsk land, og bliver det forhåbentlig aldrig.
Men det er muslimsk nok til, at vi ikke besøger det mere. Skal vi på ferie, drager vi til Polen og de øvrige Visegradlande.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Et tilsvarende brev kunne passende sendes til Mette Frederiksen, hun har stadig muligheden modsat den franske President og den svenske statsminister, i de lande er løbet kørt og det er det snart også i Østrig, Belgien, Nederland, Tyskland og Storbritanien!

ino
ino
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Forvent intet svar fra Mette Frederiksen, ifald nogen skulle få lyst til at skrive til hende. Det forbliver ved hendes tomme ord.

E, Frederiksen
E, Frederiksen
2 years ago
Reply to  ino

Hvis hun ikke svarer, må det vel opfattes som en accept af, at hun mener, vi skal blive et muslimsk land, ellers burde hun svare, hun vil gøre alt for at vi har vores Danmark.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Gud hjælpe mig om ikke den der franske ambassadør får sagt at Erdugan er præsident i et sekulært land.
Man væmmes.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

EU & Macron ændrer aldrig kurs, selvdetruktion og nederlag er deres kurs, men det udelukker ikke at Danmark en dag vågner op, erkender vi tog grueligt fejl, at islam er en helt unødvendig dødvægt, et helteepos redder Danmark fra undergangen, mere skal der ikke til for at redde Danmark end et mirakkel!

https://www.youtube.com/watch?v=nKK8pPTorcQ

Nils
Nils
2 years ago

Å si at det hele handler om terrorisme og ikke islam, er som å si at andre verdenskrig handlet om krig og ikke nazisme…

Ole
Ole
2 years ago

Aha…så la belles france er nu et muslimsk land iflg en af de overlønnede ambassadører stort set alle lande holder sig!
Hvis det virkelig er sådan, denne franske spradebasse af en frøæderbetragter sit fædreland, så kan de sgu godt lukke og slukke dernede…som vores tidligere broderland Sverige, som nu med rette burde kaldes Sverigstan!

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Uden sundhedsbevis meldte Xerxes pas til Platon ved Thermopylæ.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x