30
okt
Seneste opdatering: 13/11-20 kl. 1406
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lange tiders mest groteske valgkamp er snart ovre. Det er ikke Trump, der har gjort den grotesk (som danske journalister ihærdigt har prøvet at bilde jer ind,) det er personen Joe Biden, Demokraterne og deres bagmænd, big tech, big banks og big pharma. Filmen her er ikke ret karrikerende. “Not with a bang or a whisper, but as a sad joke.”

Går det att bo kvar i våldets Sverige?

At det er kommet så langt, skyldes hovedsageligt svenske medier. De er hovedskyldige i en formentlig kronisk krise, Sverige drøner ind i i disse år. I tyve år har man ikke kunnet få et firelinjers indvandringskrtisk læserbrev i en svensk provinsavis. Kun internet slog gradvist hul på en mur af meningscensur, som jeg overværet på nært hold i årtier, og nu står det arme land med et fait accompli. Demokratiets vigtigste ingrediens, ytringsfriheden, har været suspenderet siden 1996, og er kun gravist ved at vende tilbage. For journalistikkens primære opgave er stadig at beskytte magten for følgerne af århundreders værste brøler.Fem medlemmer af Fria moderata studentförbundets styrelse skriver:

Situationen är så allvarlig att en del unga funderar på att flytta från Sverige. Vi har alla haft den diskussionen med vänner utanför politiken. Såklart är Sverige på många ställen tryggt, men sanningen är att vi håller på att tappa kontrollen över kriminaliteten.

Dagens praxis innebär att få utländska medborgare utvisas från Sverige, trots att de dömts för allvarlig brottslighet. Av de utländska medborgare som är folkbokförda i Sverige och döms för mord utvisas 43 procent – inte ens hälften. För rån är motsvarande andel endast 2 procent och för grov misshandel 3 procent. Det måste bli lättare att utvisa personer som inte är svenska medborgare och som inte respekterar svensk lag.

Att hålla sina medborgare trygga och utkräva ansvar från dem som inkräktar på andras liv, hälsa eller egendom tillhör statens mest centrala uppgift. Detta har försummats. Det är dags att sluta dalta med gängkriminella. Klippkort borde inte höra hemma inom rättsväsendet. Går det att bo kvar i våldets Sverige?

Se også Här svarar var femte pojke att han rånats nyligen

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
1 year ago

Det er nu heller ikke meget lettere at udvise kriminelle muslimer fra Danmark. De behøver jo bare at påstå at de vil blive forfulgt, eller dræbt, i hjemlandet. Så hænger vi på dem p.g.a. diverse forældede ‘konventioner¨…

  • VOR HERRE BEVARE OS!
sussebassa
sussebassa
1 year ago

Man kan kjøpe fengselsplasser i andre land..feks Polen..hjelper deres økonomi.
Der er det virkelig fengsel o ikke lyx, o man har de ikke lengre i landet..mye billigere også..så hva er problemet.
Foruten at Mette & co aldrig vil gå med på det..de har vel stemmerett selv om de er i fengelse..de fleste.
Velgerne er fremdeles viktigest for regjeringer..makta o pengerne.
Gjelder hele Europa..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x